Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
"Nem tudom, te milyen roadmapet nézel, >ez< alapján a felső kategóriáben már a 4. negyedévben átveszi a stafétabotot a Nehalem generáció, közép kategóriában is 2009Q2-ben, és csak a legalsó kategóriás E2xxx család húzza tovább."
Akkor nezd meg meg egyszer az a roadmapet. A Nehalem magos CPU-k mellett ott a Q9xxx sorozat is meg 2009-ben is. Kozepkategoriaban ugyanugy ott lesz az E8xxx es E7xxx sorozat a Lynnfield mellett mint a Q9xxx Bloomfield mellett a bemutatas utanni elso 3 negyedevben, egyszeruen azon a reszen (2009Q2+) nincsenek reszletek a kepen.
"Ez persze nyilván nem azt jelenti, hogy attól a ponttól kezdve nem is lehet kapni C2D-ket és C2Q-kat, de az értékük esésnek indul, és utána már nem lesznek hoszzú életűek. (Hiszen éppen ez a célja az Intelnek, hogy ezzel is rontsa az AMD esélyeit, a szokottnál is intenzívebb verseny keretében.)"
Ha az ertekuk esese alatt azt erted hogy olcsobbak lesznek akkor nem latom miert problema ez a vasarlo szempontjabol. Hosszu elet pedig addig van amig megy a gepben.
"Ha még a s.1567-ről írnád, hogy nincs helye a desktopon, megérteném. Viszont a s.1160 csak 1x16 v. 2x8 SLI PCI-Express konfigurációt tesz lehetővé, és QPI sincs, így el fog férni az Bloomfield, de még a 6-magos Westmere is, 3D renderingre, stb."
Nem ertem, en nem irtam semmit az S1160-rol...
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Milyen processzort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- Így használod a ChatGPT-t
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest