-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Antonious #2336 üzenetére
Pont ma sütöttem! Nem légkeverésesben, mert szerintem ezt pont nem éri meg abban!
Tegnap éjjel 2 kg bőrös oldalast elszeltem, bepácoltam 2 ek olajban kotányi fokhagymás sült hús páccal + 1 szelet kenyérszalonnát elcsíkoztam, 1 fej fokhagymát eldaraboltam, ez ment rá.
Semmi több zsiradék, pedig nem volt túl zsíros a cucc.
Ma 11-kor sütőpapíron be a sütőbe, 150 fokon sütöttem, 4x fordítottam meg, 20 percenként.
Rohadt finom lett.
A hús is, és a bőr is finom puha, és szépen megpirult az egész.
A kép már a hűtőből kivett maradék, direkt a ti kedvetekért![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Beni2360 #2172 üzenetére
A minap voltam apuéknál, büszkén mutatta hogy vettek ilyen silvercrest 2.6 litereset, amin digitális minden anyámkínnya..
Berakja a krumplit, nyomogatja az érintőgombokat, majd otthagyjuk.
8 perc múlva megyünk megnézni, még mindig 10 percen állt a számláló!
Elindítani elfelejtette! (a venti az ment, csak a fűtés nem) -
törölt tag
válasz Depression #2011 üzenetére
Körül kell nézni, de az tuti, hogy 4 literesnél kisebbet nem szabad venni, kivéve ha egyedül élsz, és fogyózol. Akkor elég.
-
törölt tag
Egyébként én is azt gondolnám, hogy a papír miatt nem sül az alja.
Hiába csak kicsi lyukak vannak, attól még a meleg levegő tud áramolni valamennyire, és átmelegítené a rácsot.
Konkrétan a legfontosabb funkcióját kiiktatod!
Az enyémbe sosem teszek papírt, és eddig mindennek megsült rendesen az alja is! -
törölt tag
válasz Andreaspasco #1731 üzenetére
Én is úgy vagyok ezzel, hogy ha normálisan letakarítom minden használat után, akkor nem lesz ilyen.
-
törölt tag
Akartam írni, hogy a EY201815-en sincs MAX jelzés, de gondoltam előbb megnézem, mert bár már 3 éve használom, sosem láttam rajta, és nem akarok a levegőbe beszélni.
Szóval azon van MAX jelzés a foganytyú felől, de én még sosem láttam, ergó nem használtam, érzésre tettem bele a dolgokat.
És így belegondolva sosem volt maximumig...Amúgy a tiedet el tudnám kézelni Star Wars filmben!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintem a krumplinak mindegy, hogy kör vagy négyzet, a csirkecomb meg megint nem köcka alaku, hanem íves!
-
törölt tag
Basszus 1 hónapja vettem elősűtött hasábot az interspárban 299Ft/kg áron. Ma néztem, 449 Ft/kg ugyanaz!
-
törölt tag
Köszi! Ezek ha jól látom nem utántölthetők?!
-
törölt tag
Ha szabad kérdeznem az előttem szólókat, milyen olajsprét használtok?
Amit én vettem, az nem szórja, hanem mint egy vizipisztoly, úgy spricceli az olajat... -
törölt tag
Már egy ideje én is követem a topikot, mert kb 2 éve már vettem egy ilyen készüléket én is, de főleg mi is krumpli és más zöldség sütésére használjuk csak.
Nagyon meguntam viszont a cuccok olajozgatását, ezért vettem egy olajspray-t, de nagyjából kuka, mert inkább mint egy vizipisztoly, semmi szórása nincs, csak spriccel!
Ti hogy olajozzátok be "finoman" a zöldségeket a sütéshez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla