- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Micro Four Thirds
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ala
tag
válasz
general #5450 üzenetére
general és zsero köszönöm a tippeket. Bevallom nem tudtam elengedni a hardveres kalibrációt, és pár napja észrevettem, hogy a Benq SW szériában a 24 colos modellt is frissítették, úgyhogy arra repültem rá.
Tehát egy Benq SW242Q igazán voltod tulajdonosa vagyok.
Háttér szori: Egy Dell u2212hm-et váltott, amit 2012-ben vettem újonnan. Hasznos volt, mert sokat szórakoztam a kalibrálásával, sokmindenre rájöttem, de talán mégtöbb mindenre nem
Az elmúlt egy hétben szakadt el a cérna, mert nagyon nem akart úgy működni a dolog, ahogy annak kellene (oké, ebben volt user error is).
Ami visznt fontos, hogy az utolsó leadott melómat lecsekkoltam, hogy mit látok a képeken amikor a gépen nyitom meg, és mit látok akkor, ha a telefonomon FB-on nyitom meg és ledöbbentem, hogy gyakorlatilag ugyan azt a képet látom. AMi fontos, hogy ez nem csak a monitor erénye! A color management is mögé van téve!
zsero és janos666 Most már USB-C kábellel van felkötve a monitor, úgyhogy a ti tanácsotokat is megfogadtam, fent van a progi és úgy tűnik, hogy az is segít a folyamatban. Igaz 14 nap múlva lejár a próbaverzió, és kicsit húzósnak érzem az árát, de ha teszi a dolgát, akkor igazából megérné megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Rendhagyó tesztünkben egyik, teszteléshez használt készülékünket és annak kistestvérét mutatjuk be: a GretagMacbeth monitorkalibrálóit.
- Dark Souls sorozat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest