- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BIOS topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ala
tag
válasz
general #5450 üzenetére
general és zsero köszönöm a tippeket. Bevallom nem tudtam elengedni a hardveres kalibrációt, és pár napja észrevettem, hogy a Benq SW szériában a 24 colos modellt is frissítették, úgyhogy arra repültem rá.
Tehát egy Benq SW242Q igazán voltod tulajdonosa vagyok.
Háttér szori: Egy Dell u2212hm-et váltott, amit 2012-ben vettem újonnan. Hasznos volt, mert sokat szórakoztam a kalibrálásával, sokmindenre rájöttem, de talán mégtöbb mindenre nem
Az elmúlt egy hétben szakadt el a cérna, mert nagyon nem akart úgy működni a dolog, ahogy annak kellene (oké, ebben volt user error is).
Ami visznt fontos, hogy az utolsó leadott melómat lecsekkoltam, hogy mit látok a képeken amikor a gépen nyitom meg, és mit látok akkor, ha a telefonomon FB-on nyitom meg és ledöbbentem, hogy gyakorlatilag ugyan azt a képet látom. AMi fontos, hogy ez nem csak a monitor erénye! A color management is mögé van téve!
zsero és janos666 Most már USB-C kábellel van felkötve a monitor, úgyhogy a ti tanácsotokat is megfogadtam, fent van a progi és úgy tűnik, hogy az is segít a folyamatban. Igaz 14 nap múlva lejár a próbaverzió, és kicsit húzósnak érzem az árát, de ha teszi a dolgát, akkor igazából megérné megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Rendhagyó tesztünkben egyik, teszteléshez használt készülékünket és annak kistestvérét mutatjuk be: a GretagMacbeth monitorkalibrálóit.
- Villanyszerelés
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Lost Records: Bloom & Rage – Tape 1 teszt
- EAFC 25
- OpenWRT topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LH75WADWLGCXEN) FLIP PRO 190CM 4K ÉRINTŐS SMART MONITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest