- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Szörnyű dolognak nevezte a CHIPS-törvényt az USA elnöke
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
A i1 Display Studio a belépő szvsz. Legalábbis ez biztosan nem kémiai szűrőt tartalmaz, hanem ugyanazt a cold mirror alapú optikait, mint az i1 család többi tagja. Szóval ez a tartós eszközök belépője. Tudásban meg annyi, hogy lassúbb. Pro-hoz képest jóval tovább tart a mérés. Meg a szoftvere le van butítva, viszont 3rd party-nál ez meg nem igazán releváns.
Összehasonlító táblázat szerint (most találtam csak az Overview lap alján) más hardveres különbség nincs a Studio és Pro között, csak szoftveres. E szerint a Studio is tud wcg-t és 1000 nit-et.
Háztájira meg szerintem mindegy milyen gyors. Ki lehet bírni pár havonta azt a plusz időt.
A sebesség inkább akkor fog számítani amikor másnak kalibrálsz, mert hogy simán el lehet tölteni vele egy teljes műszakot, mire kikísérletezed a legjobb eredményt.
Plus az szerintem úri huncutság még 10 év távlatában is. Legalábbis én el nem tudom képzelni, hogy valaha szükségem lenne >1000 nit-es monitorra. 120 kandelára kalibrálok, a felett nekem bántóan fényes dolgozni rajta. HDR-t én max nappaliba tudnék elképzelni, ahol ha besüt a nap és kimossa a tévé képét, akkor tényleg semmi sem elég fényes. De nappali fény hiányában már kösz, de nem. Nem akarok én megvakulni!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Rendhagyó tesztünkben egyik, teszteléshez használt készülékünket és annak kistestvérét mutatjuk be: a GretagMacbeth monitorkalibrálóit.
- ViewSonic Gamer monitor 34" - VX3418-2KPC 144Hz FreeSyncPremium VA panel ívelt
- Eladó Gigabyst M34WQ - Ultrawide 3440x1440 144hz Gaming monitor!
- SAMSUNG LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER 240HZ MONITOR ! AKCIÓ
- Dell SE2416H Monitor eladó
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest