Új hozzászólás Aktív témák
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Vettem egy Harmony Elite-t és az lenne a kérdésem, hogy ez a táv önmagában nem is használható?
Úgy értem, hogy ha egyelőre nincs szükségem a hub-ra, akkor is be kell üzemelnem?
Csak mert láttam külön 950-es távot is, ami pont ugyan így néz ki, mint ez, de ahhoz nincs hub...
Vagy nem ugyan az a két táv? -
-igu-
veterán
A Harmony Ultimate One ára 3 hét alatt 109 fontról 3 lépésben 87 fontra esett az angol Amazonon. Ha még egyet léptetnek az áron, nem gondolkodom tovább rajta.
-
Az en tudasom eddig ert, mert a HUB-ot nem hasznalom a HTPC iranyitasara, csak kiprobaltam mobilos Harmony appal osszekapcsolodva. Ott nincs lag, de kenyelmetlen. Szerintem ha megveszed a HUB-hoz a kiegeszito tavot, akkor azzal jo lesz.
Jelenleg egy Logitech diNovo Minit vetettem be.
A masik HTPC pedig infra portos, ott hasznalom a Logitech Harmony ultimate tavot.
-
Rosep
senior tag
Ezek az újabb generációs HUB-os Harmony-k alkalmasak olyan HTPC távvezérlésére, amiben csupán csak egy Wi-Fi vezérlő van? (Tehát nincs infra portja.)
-
Degeczi
nagyúr
válasz
balage25 #1890 üzenetére
Szép, de ha hosszú életet szeretnél az erősítődnek, szellőzőrácsot vágsz a szekrényke tetejébe!
Anélkül hosszú távon megfőzi magát (nem feltétlenül gyorsan, látványosan, hanem pl. a kondenzátorok idő előtti kiszáradásával). A gyári leírás is min. fél méter szabad teret javasol a készülék fölött - ami általában nemigen teljesíthető persze, de szellőzőt könnyű tenni a szekrényekre (bármelyik barkácsboltban több színben kaphatóak pl. fürdőszoba ajtók aljára szánt téglalap alakú rácsok, azok könnyen beszabhatóak)(#1888) Rosep: az Onkyo különösen hírhedt erről, a HDMI panel hajlamos először ledögleni rossz szellőzés folytán kiszáradt kondenzátorok miatt.
-
doc
nagyúr
válasz
balage25 #1882 üzenetére
az en 650-esen ''refurbished" volt, vagyis hivatalosan felujitott. azt leszamitva hogy nem volt hozza a gyari doboz, tokeletesen gyari allapotu (rajta a kijelzovedo es IR-vedo foliak, zsir uj, vastag, jo minosegu micro USB kabel mellecsomagolva amit nem is vartam, stb), USAbol ajanlott levelkent postazva feleannyiba kerult mint itthon az ugyanilyen allapotu uj
-
Zsötie
tag
Sziasztok!
Mi most készülünk venni Logitech Harmony Companion.
A hub mellett távirányító is van benne.
Az Amazonon néztem. Mennyiséget kedvezmény kapunk, ha 5 darabot rendelünk legalább.
Eddig hárman vagyunk.
89.99 euro lenne.
Ha valakit esetleg érdekel.
Köszi! -
doc
nagyúr
tegnap ota van egy Harmony 650-esem
egyelore tart az ismerkedesi fazis, de lehet hogy jovok majd kerdesekkel, meg tippekert -
Ha nem vagyok otthon akkor is tudom vezérelni az eszközeimet, pl. a klíma bekapcsolását. Olvastam, hogy az amazon alexával is működik, tehát szóban is tudom irányítani az eszközeimet.
Én a nappaliban telepítettem a hub-ot, a hálóban pedig a távirányítót használom. A hub-ot a szoba hátuljába tettem ahol nem látszik és rálát mindenre, természetesen a csak az infrát is elég kilógatni valahová.
-
Darko
senior tag
Sziasztok!
Jó pár éve nyúzok egy 700-as harmonyt, és a napokban nézegettem hogy hova fejlődött évek alatt a harmony sorozat. Meg vagyok elégedve a mostanival, kitűnően működik, de lehet váltanék a hub-os verzióra. Viszont nem igazán igazodom ki. Azt olvastam az ultimate mellé már jár a hub, de melyik mellé?
Itt van ez: LOGITECH HARMONY ULTIMATE ONE
és ez: LOGITECH HARMONY ULTIMATERánézésre ugyanaz, mi a különbség? A drágábbik mellé jár a hub?
És ez mit tud?: Logitech Harmony Smart Add-on Miért írnak hozzá IOS/Android támogatást? BT-s?
-
Daszkalosz19
aktív tag
-
-igu-
veterán
Uhh, köszi, ez jó hír
Médialejátszón feliratletöltés elég hosszú folyamat (Menu OK, 4x jobb, 2x fel, Menu OK), ezt volna jó kiváltani egygombos megoldással.
Minden más igényemre megfelelőnek látszik a Harmony, ez az egy volt kétséges, mint opcionális kényelmi funkció. -
blakey
titán
válasz
Daszkalosz19 #1858 üzenetére
"Kukázd" és kérj kártyát, azzal nem lesz ilyen gondod.
-
bon
őstag
válasz
Daszkalosz19 #1858 üzenetére
Nem kötelező box-ot használni, nálam sincs már évek óta és nem hiányzik.
-
blakey
titán
válasz
Daszkalosz19 #1856 üzenetére
Mivel kell bekapcsolni a boxot, Power? Szerintem tanítsd meg a Power gombot és akkor jó lesz, nincs olyan boxom, nem tudom, hogy milyen parancs kell neki.
-
Daszkalosz19
aktív tag
Üdvözletem!
Van valaki,aki Harmony 950-et használ UPC média boxal (Kaon KCF-SA900PCO)?
Activitybe nem akarja bekapcsolni.Már mindent kipróbáltam. Csak akkor működik a bekapcsolás,ha a Device-be kapcsolom be a power toggle gombbal,ott is a csak a második nyomásra! Viszont kikapcsolni simán kikapcsolja activityben.
Tapasztalt már valaki ilyet? -
quby
őstag
Sziasztok!
Nos..gombhibák! Nekem egy 885-öm van, már közel 10 éves. 5-6 éves korában kezdödtek a gombhibák, és az utóbbi idöben teljesen használhatatlan lett, ezért egyre inkább mellözve lett. Ennek az eredménye az is sajna hogy a földön hánykódva ráléptem, és az amugy tökéletes külső állapotát elcsesztem azzal, hogy berepedt a kijelzö felett a plexi. Már a 10 éves akksi sem az igazi, gondoltam veszek egy ujat, de adok neki még egy esélyt.
Már többször szétszedtem, és tákoltam amitöl jobb is lett egy két gomb de láttam hogy teljes generál kell, igyhát belefogtam. Ez is "mikrokapcsolós" (direkt az idézőjel). Szal a nyákra egy fólia van ragaszva és az alatt vannak a kis fém korongok amik a nyákon rövidzárnak. A hibát igazábol 2 dolog okozza.
1. A kis kapcsolókat rögzitő fólia két rétegböl áll. Az alsó egy térkép ami pontosan meghatározza kis kapcsolók helyét, majd erre megy második telibe. Az alsó azomban az idők során vetemedni csuszkálni kezdett, ezzel a kis fém gombok elmozdulnak a pontos helyükröl, és nem pontosan ott zárnak ahol kellene.
2. A másik hogy egyszerüen valami filmréteg alakul ki a kis kapcsolók alsó részén, és ez szigetel. Szerintem valami oxid réteg lehet, és ez meggátolja a kontaktot.Amit tehát tettem hogy leszedtem a teljes gyári fóliát (ezt csak ugy lehet hogy az utána kuka), leszedtem róla az összes kis kapcsolót. Mivel ezek ragacsosak voltak, a másik oldaluk meg oxidos, ezért egyesével letakarítottam őket, alkohollal, meg sebbenzinnel. Műszerész csipesszel 3 órát görnyedtem az asztal felett mire mind az 55 darabot megcsináltam. Ez után szabtam a nyákra pontosan illeszkedö TESA szalagot (vagy hívhatjuk celluxnak) amit mi előtt felragasztottam szépen aláraktam tized mm pontossággal a megtakaritott kapcsolokat.
Összesen kb 5 munkaóra volt, de most pár nap hsználat után kb tökéletes!!! Sajna nem foto dokumentáltam mert nincs hozzá türelmem...Mindenesetre remélem még 1-2 évig kihuzza. Addig keritek bele egy uj akksit....
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #1852 üzenetére
Nem kell itt tapasztalatlanul beszólni...
Pont hogy a gumipárnás kialakítás viszonylag tartósabb, egyébként minden Harmony esetén gyakoriak a gombhibák, ráadásul a kivitelből adódóan (az összes membrános gomb egyetlen alkatrészként van a panelra ragasztva) gyakorlatilag javíthatatlanul... max. azzal játszadoznak külföldi fórumokon, h a membránt megnyomó műanyag pöcköt alakítgatják, de nem garantált a siker úgy sem.
Pár éve még abban bíztam, a One talán jobb, de az is uolyan ratyi kialakítású sajnos, már annak pár gombján is jelentkezik a nyűg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk, milyen az, mikor egyetlen nagyon okos távirányító elég az összes elektronikai berendezéshez.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest