- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daszkalosz19
aktív tag
-
Gabesz87
veterán
Képzeld, ma reggel meg már működött. Hogy van ez? Nem lehet, hogy csak az elem merül? Mondjuk van más problémám is, ami újkora óta (azaz mióta nálam van) megvan. Együtt lehet vele élni, csak kicsit idegesítő néha. Mégpedig az, hogy néha duplán érzékeli a kattintást. EPG-ben pl. lépkedek lefelé, és egy kattintással 2-t ugrik le.
-
Gabesz87
veterán
Megnéztem a rendeléseimnél az amozonon, és elvileg 12 hó gari van. Valamikor áprilisban rendeltem, szóval elvileg garanciális. Csak azt nem tudom, hogy volt-e hozzá bármilyen papír, mert nekem nem rémlik. Ha jól látom, használtként volt hirdetve, de az eredeti csomagolásában, bontatlanul kaptam meg. Szóval utánajárok, hogy lehetne intézni a gariztatását amazonon keresztül, ha meg sehogy, akkor érdeklődöm a Logitechnél. Köszönöm a gyors választ.
-
jézusom
addikt
Nekem csak írogatnak, hogy
Our systems indicate that we have not received a response from you in the last week. Please note that you can continue to receive support from Logitech simply by replying to this email. If this case has already been resolved, please disregard this email.
You will also receive a Logitech Customer Satisfaction survey shortly, this is used to improve the customer experience we provide to our valued customers.Most mit csináljak? Google fordítóval se nagyon értem...
-
TCr
veterán
Köszönöm.
Valahogy hasonlóan megoldható az is, hogy bekapcsolás után ne az utoljára "nézett" csatorna menjen?Így néz ki most, egy példa rá:
TV és házimozi erősítő (AVR) bekapcsolva, csatornák (source) mindkettőn az asztali médialejátszóra (MP) állítva.
All off gomb, minden kikapcsol.
Következő bekapcsolásnál mondjuk nem a MP-t akarom használni, hanem a T-Home settopboxot (STB), akkor az annak megfelelő activity gombot nyomom meg, a TV, AVR és a STB bekapcsolnak, de a TV és az AVR nem váltanak a STB csatornájára.
A help gomb megnyomása szükséges ahhoz, hogy átváltson.Értem én, hogy a TV és az AVR nem kapcsolnak be olyan gyorsan (4-5 másodperc körül), de ez így kicsit gáz.
Megoldható az, hogy a Harmony az eszközök bekapcsolása után az adott source-ra tegye át a TV-t és az AVR-t az adott activity gomb lenyomása után, de bármilyen egyéb gomb lenyomása nélkül? -
Rick4
félisten
Mondjuk az se hátrány, szerintem a nagy profitból tellhet is ennyire, igaz, jó cuccokat csinálnak, lehet érte annyit kérni amennyit nem szégyellnek. Köszi az infókat.
Elsőre egyébként azt gondoltam, hogy úgy megy ez mint pl a vinyóknál, szólok hogy vacakol, levonja a számlámról az új árát, visszaküldöm a régit, majd mikor hozzájuk odaért, visszakapom a pénzt. De ez még egyszerűbb. -
Degeczi
nagyúr
nekem nem tűnik úgy
(és legalább vannak rajta színes gombok! Ezt sosem értettem a Logitech-nél, miért kell típusról típusra változtatni: néha egy kisebb modellen vannak, aztán egy nagyobbon már nincsenek... pedig sokkal kényelmetlenebb használni, ha nem fizikai gombként vannak jelen a "színesek", mert nem csak teletexthez kellenek, hanem pl. műholdvevő vagy IPTV beltérikhez is gyakran) -
Skynet258
veterán
Ide tettem pár képet, távról, menüről. A menü mozgását értelemszerűen képen nem tudom érzékeltetni, nagyjából mindenhol lehet le/fel jobbra/balra csúsztatást végezni, hogy újabb menühöz jusson az ember. Jó pár háttérkép, ikonok cseréje, és magának az lcd-nek is egész jó a felbontása (adatot nem találtam róla, hogy pontosan mennyi az annyi).
-
Degeczi
nagyúr
az teljesen más...
azok parancsok közti várakozási idők, nem a parancshosszak. Azt néha engedik állítani, néha nem - csak a magasságos Logitech tudná megmondani, miért
(pl. a Pana TV-m típusát a tényleges X20 helyett G20-ként kellett megadjam, mert csak ott engedett bekapcsolási parancshosszat állítani, ami nélkül alapban túl rövid volt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest