- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Sziasztok!
Korábban már kértem segítséget, hogy a gyenge szektorokkal rendelkező merev lemezemmel mit lehetne tenni.
Nos miután újra inicializáltam a felületet és SATA kábelt cseréltem, 1-2 hétig jó volt.
Azután sajnos ismét szaporodnak ezek a szektorok. Egyre gyakrabban, és bizony kezd teljesen használhatatlanná válni, igen gyakran nem olvasható az adat.
Ezek után linksoft javaslatára a 12 -, 5 - és 3,3 Voltos ágra tettem 1-1 100 nanos kerámia kondit, de nem javított.Másik meghajtó ezek nélkül is, mindhárom adatkábellel hibátlanul működik, szóval egyértelműen a merev lemez a rossz. (DVD írás sem produkált még soha hibát, csak mikor olvashatatlan volt az adat.)
Jelenleg 200 gyenge szektor található rajta (sima felület teszt alatt 3 sérültet, pirosat is talált), ez 52%-os kondíciónak értékeli a HD Sentinel és szerinte nem lehetséges a garanciális csere.
Kérdem én, mit érdemes tenni? Mert így használhatatlan. Garanciáztassam? Nehogy ők is csak mélyformázzák és visszaküldjék. Esetleg valami csúnyábbat tegyek vele, amitől egyértelműen cserélni kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen ,MS3725
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő