Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Sziasztok!
Korábban már kértem segítséget, hogy a gyenge szektorokkal rendelkező merev lemezemmel mit lehetne tenni.
Nos miután újra inicializáltam a felületet és SATA kábelt cseréltem, 1-2 hétig jó volt.
Azután sajnos ismét szaporodnak ezek a szektorok. Egyre gyakrabban, és bizony kezd teljesen használhatatlanná válni, igen gyakran nem olvasható az adat.
Ezek után linksoft javaslatára a 12 -, 5 - és 3,3 Voltos ágra tettem 1-1 100 nanos kerámia kondit, de nem javított.Másik meghajtó ezek nélkül is, mindhárom adatkábellel hibátlanul működik, szóval egyértelműen a merev lemez a rossz. (DVD írás sem produkált még soha hibát, csak mikor olvashatatlan volt az adat.)
Jelenleg 200 gyenge szektor található rajta (sima felület teszt alatt 3 sérültet, pirosat is talált), ez 52%-os kondíciónak értékeli a HD Sentinel és szerinte nem lehetséges a garanciális csere.
Kérdem én, mit érdemes tenni? Mert így használhatatlan. Garanciáztassam? Nehogy ők is csak mélyformázzák és visszaküldjék. Esetleg valami csúnyábbat tegyek vele, amitől egyértelműen cserélni kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest