Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
BÚÉK mindenkinek
Most pedig az újévi kezdet nagy vonalakban:
Az SSD mellett működő Samu 750GB winyómmal történt egy kis affér. Megpróbáltam kibontani rá egy kb. 9 gigányi helyet igénylő kb. 580 000 fájlt tartalmazó 7zip archívumot. Mondanom sem kell, hogy nem sikerült.
A winyóhoz való hozzáférési művelet miatt lekapcsolni sem sikerült a gépet, így maradt a "reset". Ezt eljátszottam 2-3x (a winyó másik partíciójára is próbáltam kibontani), majd HDS-ben láttam hogy az áthelyezett szektorok száma 0->1, majd 1->2 és ezt követően, mikor otthagytam lekapcsolódni a gépet hosszabb időre (bár ekkor is "reset" lett a vége) 2->741 változott. Kondíció ezzel egyetemben 100-ról 14-re csökkent.Adatokat átmentettem a winyóról, majd ráindítottam egy olvasás-írás-olvasás tesztet, ami nem talált hibát.
Ekkor felmásoltam kb. 9 gigányi nagy méretű fájlokat (2-3-4 GB), melyeket gond nélkül vitte, tartalom ellenőrzés sem talált eltérést a forrás fájlokhoz képest.
Ezt követően ismét be megpróbálkoztam a kibontással ismételten nem sikerült. Az eredmény: 741->742
Melóba elhoztam a 7zip archívumot, itt sikerült gond nélkül kibontani.
Ha hazaérek tervbe van véve rövid és részletes önteszt futtatása ill. nem tudom, hogy a HDS teljes törlő tesztjét érdemes-e lefuttatni.
Mivel a winyó minden partícióján ugyanúgy jelentkezett a gond, elsősorban nem felületi hibára tippelnék.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A merevlemezek, mint minden más, előbb-utóbb elromlanak. Jó lenne erre időben felkészülni, hogy elkerüljük az adatvesztést.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest