- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spy89
aktív tag
Sziasztok!
A box maga képes a helyi hálózatban lévő NAS-ról lejátszani? -
-Solt-
veterán
Üdv Urak,
PC-ről a TV2 Play oldaláról szeretnék tartalmat átküldeni a boxra, de megjelenik az alábbi üzenet és nem történik semmi.
Google cast receiver rmp v1
Eddig működött, frissítés nem jött, nem tudom mi fájhat neki... esetleg valami ötlet valakinek?
-
kimaga
csendes tag
Ez se teljesen helytálló. Ugyan egy előfizetésem van, de 3 box és ezt Ők pontosan látják. Nem tudják hol van ha nem adok számukra beszédes nevet de tudják 2 használatban a 3. ritkán használt. A routerbe 3 portón 3 gép és már lehet 3 almappát létrehozni a fiókomba és így tárolni az adatot. Így ha a boxot megcserélem valamiért (elromlik) marad a sorrend hisz a porthoz kötődik.
-
kimaga
csendes tag
Nem, nem így volt. Én át állítgatom a családtag nem ritkán néz tv.t és azt a 2-3csatornát megjegyzi főleg régen egy box cserénél ez elment, de aztán javították és csere után is maradt a csatorna sorrend. Boldog voltam mert vagy 30 csatornát átrendezek tologatok. Nem ám pl 32-ből 3 legyen. Le a 113-ra fel, fel, fel....3-ig. Csúcs. De egyszer átkínlódom magam.
-
kimaga
csendes tag
Valamikor amikor megkaptam a 3 boxot egyik (a sok között) fájdalmam volt hogy nem tudom sorba tenni a csatornákat. Lehetet kedvencezni, jelölgetni egyik se működött megfelelően. Jött a frissítés. Betűk nagyobbak, tudom rendezni a csatornákat. És itt jön az ámulat egyen beállítom és minden megváltozik a csatorna sorrend. Egyik TV Én a másikat családtag a harmadikat vendég nézi. Nem tudom honnan vették hogy mi ugyan azokat a csatornákat szeretjük. Következő frissítéssel jön ha én átválom a csatornát a másik szobában is vált? Jó de akkor a 1968. évi rendszert kérem azon az áron. Egy csatorna egy TV. Már a UHD TV se megfizethetetlen gondolom sok helyen van, Tkom kínálatában is rengeteg ilyen vagy jobb felbontás van. Ezekhez adja ezt a boxot. Szégyen és becsapás.
Nem tudom ki mit gondolt amikor reklamáltuk a sorba állítást lehetőségét de ezek után 100 szor meggondolom mit kívánok. Ezek mind működtek az előző buta boxon. nagyon felvagyok háborodva mennyire ki vagyunk szolgáltatva a szolgáltatok pénzéheségének. -
zelos
aktív tag
1. Másodperc töredéke
2. Egykét angol nyelvű csatornán próbáltam ki a feliratot, nem volt gond
3. Netflix play áruházban nem jelenik meg, apk mirroról kell leszedni az megy de korlátozásokkal, úgy rémlik se 4k hdr se atmos nem működik
4. Passz. Egyébként csodát ne várj tőle ha 4k-ás tartalmat akarsz lejátszani nem egy erőmű. Én ezt meguntam és vettem egy filmnézésre alkalmasabb medialejátszót
5. Minden hang átmegy kivétel dts hd, dtsx, truehd, atmos
6. Nem hiszem, nincs ezen semmi blutusz menü/beállítás stb..
7. Plusz távirányítót lehet hozzádani azt nem tudom az említett logitech megy e vele. Samsung távirányítók jók hozzá.
8. Semmi hír róla egyelőre -
HDCase
csendes tag
Sziasztok,
vodáról tervezek váltani telekomra és kíváncsi volnék hogyan viszonyul a felhasználói élmény és featurepakk a vodafoneos stb-hoz hasonlítva.
1. A csatornaváltás milyen élmény a smartboxon (esetleg a vodaboxhoz képest - ami egyébként bosszantóan lassú és szar.)
2. Működik-e a hangsáv-váltás és (legfőképp) a feliratok megjelenítése? Ez a vodán a legritkább esetben megy)
3. Azt már tudom, hogy míg vodán van dedikált app netflixre, hbomax, amazonra és tökömtudjamire app, addig például a netflix nem megy a telekom boxon, de mi a helyzet a többivel? Egyébként van egy (jelenleg szinte használaton kívüli) AppleTV-m, jobban járok ha ezekre azt használom?
4. PLEX-ből megy a filmezés laptopról/NASról?
5. Átadja a hangot hdmi-n (hdmi1.4-es) házimozierősítőnek (most a tv optikán tudom csak átküldeni a hangot erősítőre).
6. Éjszakai tv-zéshez jelenleg egy (buta)TV-re kötött BT-transmitterel küldöm a hangot egy BT-hangszóróra. Ugyanez a hangszóró wifi-képes, meg tudom-e oldani ezzel a box-szal, hogy a hangkimenetet wifin átirányítom erre a hangszóróra?
7. Használhatom a rendszertávirányító helyett a jelenleg is használatban lévő Logitech Harmony távot?
8. Valaki pár hozzászólással korábban említett egy második generációs boxot. Ez létezik, jön, vagy csak lehet, hogy lesz? Érdemes várni rá?Köszönöm a válaszokat!
-
trog
tag
Sziasztok, eléggé vakon vagyok a témában, nem is biztos, hogy ide való, de mivel telekomos a router, meg címben említett boxom is van, örülnék ötletnek vagy segítségnek egyaránt.
Youtubeon láttam egy videót miszerint a routerbe dugva egy pendriveot lehet rámásolni fájlokat, kipróbáltam és sikerült is filmetmásolnom rá wifin keresztül, LAN kábellel kapcsoltam össze a tvt és a routert, sikerült is elindítanom a filmet róla, szóval félig-meddig elégedett vagyok.
Van valami egyszerű módja a routerbe dugott pendrivera wifin való kapcsolódásnak akár tvn, vagy boxon keresztül, app letöltéssel vagy hasonlóval, hogy forrásként jelenen meg? Érdemes-e ilyennel próbálkoznom, vagy maradjak a lan kábeles megoldásnál ha lusta vagyok dugdosni a pendriveot a tv hátuljába, ha okosító boxot nem szeretnék venni, vagy jobban járok ha a boxba dugom? Köszi előre is.
(2022es samsung tvm van) -
zelos
aktív tag
válasz
Vicarious1 #818 üzenetére
A 8.6os az béta, azt inkább ne. Én ezzel szoktam átküldeni a boxra bármit.. [link] . De usb is jó.
-
DrKapocs
őstag
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!
Nincs különleges elvárásom a boxal szemben, kb. csak ezek. Azt olvastam, hogy az archív tv-ben a reklámok áttekerése működik, smarttube megy, nekem ennyi kb elég. Az áttekerés fontos, a jelenlegi tv-m PVR képes, hozzászoktam. -
KerryVTR
tag
válasz
Fryskitt #812 üzenetére
Mindenki mond mindent. Én már csak azt hiszem el, ami be is következett.
Én legutóbb beszéltem egy szerelővel, amikor a netet kötötte be, és szóba került a box. Ő azt mondta, hogy most azt tervezi (vagy már így van) a Telekom, hogy a box szoftverét (vagy update-t) 2-3 hétig folyamatosan tesztelni fogják, és csak ezután kerül ki használatba.
De igazából mindegy is. Az lenne a lényeg, hogy ne szidni kelljen folyamatosan a rendszert.
Én találkoztam már több szerelővel, és egy volt közülük, akinek nem tetszett még az sem, hogy fúrni kell egy lyukat, pedig én behúztam házon belül minden kábelt a padláson és falon keresztül. Neki szinte csak a dugót kellett rárakni, ami két héten belül meg is adta magát, mert rosszul csinálta meg. Amióta én megcsináltam rendesen, ahogy kell, semmi gond vele.
Viszont a többiek nagyon normálisak voltak. Nyilván nekik is tele van már a hócipőjük (mondták is) azzal, hogy a Telekom kiad egy ilyen valamit, és őket cseszegeti mindenki, mert nekik kell bekötni vagy megpróbálni sz@rból várat építeni.
Gondolom nálatok is csak a tényeket közölte a szerelő. Persze nem mindegy a stílus! -
Fryskitt
addikt
Na szóval… kijött a telekom szerelő, komplett hülyének nézett, mint általában mindig mindenki tőlük, kikapcsolta a WiFi-t, közölte, hogy vegyem ki a switchet, és amúgy is, bekapcsolás szerinte 15 másodperc, az jó, gyorsabb nem lesz, új box sem jön szerinte, ezt kell szeretni.
-
DrKapocs
őstag
Sziasztok! Gondolkozok rajta, hogy átviszem a T-hez a kábeltv előfizetésemet. A boxról lenne néhány kérdésem:
- A leírás szerint a Netflix nem érhető el a boxon. Ebben azóta sem történ változás, nem tehető fel rá valamilyen módon?
- Egyéb más streaming szolgáltatókkal is hasonló a helyzet?
- Gondolom, hogy a Playen kívüli appok telepítését el lehet felejteni. Gondolok itt olyasmire, mint egy reklámmentes youtube kliens telepítése, pl. SmartTubeNext. Jól gondolom, hogy ez megoldhatatlan feladat egy T-s boxon? -
xcoreman97
csendes tag
válasz
victorhun7 #807 üzenetére
Jaja én is úgy csináltam!
-
victorhun7
tag
Animációkat kell kikapcsolni úgy kicsit gyorsabb.
-
patrikcoc
senior tag
válasz
xcoreman97 #805 üzenetére
Azt nekem is csinálja, bár az a legkevésbé zavaró…
-
Fryskitt
addikt
Nekem valami botrány lassú lett az egész amióta az új kinézetű frissítés felment. Néha nem is tudok csatornát váltani, mert belefogy, aztán vagy újraindul, vagy visszadob oda, ahol voltam. Már önmagában a betöltés is lassú, másodpercek a Guide menü... kb használhatatlan. Másnak is van ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Jó látni, hogy a szolgáltatók is haladnak a korral, és a tévéadások megjelenítése mellett eszközeik másra is használhatóak.
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Ubuntu Linux
- Synology NAS
- Opel topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Tesla topik
- További aktív témák...
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- B W PS PX8 jó áron eladó
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest