- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimaga
csendes tag
Valamikor amikor megkaptam a 3 boxot egyik (a sok között) fájdalmam volt hogy nem tudom sorba tenni a csatornákat. Lehetet kedvencezni, jelölgetni egyik se működött megfelelően. Jött a frissítés. Betűk nagyobbak, tudom rendezni a csatornákat. És itt jön az ámulat egyen beállítom és minden megváltozik a csatorna sorrend. Egyik TV Én a másikat családtag a harmadikat vendég nézi. Nem tudom honnan vették hogy mi ugyan azokat a csatornákat szeretjük. Következő frissítéssel jön ha én átválom a csatornát a másik szobában is vált? Jó de akkor a 1968. évi rendszert kérem azon az áron. Egy csatorna egy TV. Már a UHD TV se megfizethetetlen gondolom sok helyen van, Tkom kínálatában is rengeteg ilyen vagy jobb felbontás van. Ezekhez adja ezt a boxot. Szégyen és becsapás.
Nem tudom ki mit gondolt amikor reklamáltuk a sorba állítást lehetőségét de ezek után 100 szor meggondolom mit kívánok. Ezek mind működtek az előző buta boxon. nagyon felvagyok háborodva mennyire ki vagyunk szolgáltatva a szolgáltatok pénzéheségének.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Jó látni, hogy a szolgáltatók is haladnak a korral, és a tévéadások megjelenítése mellett eszközeik másra is használhatóak.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kedvenc zene a mai napra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest