- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimaga
csendes tag
Valamikor amikor megkaptam a 3 boxot egyik (a sok között) fájdalmam volt hogy nem tudom sorba tenni a csatornákat. Lehetet kedvencezni, jelölgetni egyik se működött megfelelően. Jött a frissítés. Betűk nagyobbak, tudom rendezni a csatornákat. És itt jön az ámulat egyen beállítom és minden megváltozik a csatorna sorrend. Egyik TV Én a másikat családtag a harmadikat vendég nézi. Nem tudom honnan vették hogy mi ugyan azokat a csatornákat szeretjük. Következő frissítéssel jön ha én átválom a csatornát a másik szobában is vált? Jó de akkor a 1968. évi rendszert kérem azon az áron. Egy csatorna egy TV. Már a UHD TV se megfizethetetlen gondolom sok helyen van, Tkom kínálatában is rengeteg ilyen vagy jobb felbontás van. Ezekhez adja ezt a boxot. Szégyen és becsapás.
Nem tudom ki mit gondolt amikor reklamáltuk a sorba állítást lehetőségét de ezek után 100 szor meggondolom mit kívánok. Ezek mind működtek az előző buta boxon. nagyon felvagyok háborodva mennyire ki vagyunk szolgáltatva a szolgáltatok pénzéheségének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Házimozi belépő szinten
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest