Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zelos
aktív tag
Na kicseréltettem a régi fos boxot az újra, belakom, tesztelem, kíváncsi leszek..
-
zelos
aktív tag
Németeknél a telekom box:
- netflix
- prime video
- dolby atmos
- 16gb tárhely helyett 32
- 2gb ram helyett 4
- wifi 6
- droid 12Ide meg jön a hulladék..
-
zelos
aktív tag
válasz
Kronos3000 #990 üzenetére
Mert neked a régi box van, az már nem is fog 11es droidot kapni.
-
zolokas
aktív tag
köszi jó lett
-
Vitiris
aktív tag
-
zolokas
aktív tag
Uj sw elő jött a hang csúszás, előtte nem volt vele probléma. v2 smart box
-
Kronos3000
senior tag
Nekem még Android 10 van, régebbi verzió, és manuális frissítésen sem hoz mást, újabbat, májusi biztonsági csomaggal.
-
Vitiris
aktív tag
Nekem most jött meg a frissített kliens, habár eddig sem volt gondom. A második box wi-fi-n is tökéletesen ment a régi klienssel.
-
Fryskitt
addikt
Hah.. új, 2021 Q1 chipset. Már most 2 éves és gondolom a következő legalább 5-6 évben nem lesz új. Érdemes ilyenre fejleszteni.
Mindehhez 2018-as grafikus chip. Gratulálok. -
zelos
aktív tag
Üdv!
Az mitől függ hogy a szomszéd a T bekötésekor az új [link] boxot kapta, nekem meg a fos régit, pedig régebben kötötte mint én. Tv+net csomag ugyanaz..
-
bmt50
senior tag
válasz
laverdadb #978 üzenetére
Làttam egy YT videót erről az új boxról (Tech2 Lacival promózta a Telekom). A hozzászólásokból kiderült, hogy az USB port csak szervíz célokra használható, pendrive-ra nem
Namost én pl. ezzel az új boxszal adnék a szarnak egy pofont: 18.9-es Kodi van fenn, amivel még hajlandók működni a hálózati meghajtók. Ezt viszont már Play Áruházból nem lehet letölteni, csak a legújabbat.
Nem sokra használjuk ezeket a boxokat otthon. Néha a gyerekeknek Disney+, MTV2 mese, de legtöbbször: filmek, sorozatok torrentről PC-re le a megosztott meghajtókra, és onnan Kodival lejátszás TV-n. -
laverdadb
tag
Jött egy új kliens verzió. Csoda történt. Pár mp alatt bekapcsol az uj box, egy mp a guide megnyitas, a navigalas is gyors lett. Olyan mintha nem is Telekom TV-m lenne
, hogy ez meddig lesz igy azt nem tudom, de ha ez az irany akkor lehet hamarosan lesz egy jo app
kliens verzió szám 2.1.027
-
bodnartibi
csendes tag
Én meguntam a folyamatosan vacakoló androidos boxot és Vandának elmondtam, hogy mindkét eszközömet a Telekom székház előtt fogom rituálisan felgyújtani. Természetesen nem értette, hogy mit akarok, úgyhogy kapcsolt egy élő személyt, aki nem tudott segíteni a panaszom ügyintézésében, de kapcsolt egy másik kollégát.
Ő már megértőbb volt, de próbált lebeszélni a box cseréről, mert a régi boxok nem smartak. Mondom, nagyon szuper, hogy smart, de a TV-m is az, úgyhogy egyáltalán nem használom egyéb célokra, csak TV nézésre, arra meg használhatatlan.
Megértette, elfogadta, és két nap múlva a GLS hozott is két Tatung WinCE-s boxot. Valóban nem túl okos eszközök, viszont az elmúlt egy hónapban egyszer sem kellett újraindítani, egyszer sem akadozott, egyszer sem fagyott meg, stb.
Ha valaki szintén megunta ezt a vállalhatatlan sz@rkupacot, akkor kis kitartással le lehet cserélni -
Fryskitt
addikt
Én nem piszkálom már őket. Nem életcélom semmitmondó válaszokat kicsikarni belőlük. És most hogy van alternatíva, meg az a kicsi ingerem is elszállt, ami valaha volt. Majd ha elég sokan elpártolnak tőlük, talán lesz valami. Bár lehet hogy csak annyi, hogy a mobil üzletágon kívül eladnak minden mást valami baleknak. Vagy, ha a magyar Telekomos csapaton múlik, elkezdik tiltani az alternatív szolgáltatókat, mondjuk azzal az indokkal, hogy nagyon le terhelik a netes sávokat. Pl.
-
Fryskitt
addikt
Nálam is, ahol iptv box van. Csak a harmadik sajnos mesze van a többitől, powerline adapteren van, de így nem működik jól (hol megy hol nem) vagy nem nézem, vagy kihuzok egy ethernet kábelt, de nem azt meg nem fogok
. A képe tényleg nem olyan jó, mint az androidos boxnak, de az meg teljesen ad hoc működött és a legutóbb nálam járt szerelő ezt mondta az újabbik fajta androidos boxrol is. Hat az lelombozo.
Erre itt egy szolgáltatás, ami meg tudja oldani appon keresztül és nincs semmi baja. Sajnos elég egyértelmű, mit választok.
Ráadásul az Apple tv jól kezeli a tv/t és a házimozi erositot is, nem kell több távirányító, sem pedig egy Logitech féle rendszer távirányító, és egy dobozzal kevesebb. -
Fryskitt
addikt
Akkor meg aztán végképp nem értem. Ezek a boxok mindnekinek csak a szop@s. Telekom szerelői rohangálnak, nekem bosszúság, szállítani kell őket, stb… app szinten éppen olyan jól lehet a jogosultságokat kezelni, stb.
bar lehet itthon a sok bithuszar három perc alatt fel akarná törni így.
Amúgy a vegyes kritikák ellenére elofizettem a Sweet-re. Egyelőre parádés és most éppen emiatt visszaadok minden Telekomos szart, amit nem köt hűség, és ha addig jól működik akkor a hűség idő lejárata után a többit is. Pedig nem akartam váltani, de elegem lett a semmi nem működik problémakörből. -
Fryskitt
addikt
Sweet tv és hagyom a Telekomot a fosba. Már rég így kellene működnie, nem lenne semmi baj. Faccért nem adnak ki egy appot Apple tv-re. Nem kellene ez a sok androidos fos box. Olcsóbb lenne mindnekinek
-
miskanaruska
csendes tag
Egy ekkora fostalicska vacakot...... Csak a bosszúság van vele.
-
bodnartibi
csendes tag
válasz
M_AND_Ms #952 üzenetére
Szia!
Ha az AndroidTV beállításokban törlöd a távirányítót, akkor onnantól kezdve infravörösen működik tovább a távirányító BT helyett és így meg tudod tanítani a Harmony-t. Ha kész vagy a tanítással, akkor párosíthatod megint, hogy a saját távja BT-n menjen, a Harmony pedig szépen menni fog IR-en.
én is így csináltam, szépen megy. -
andrew82
tag
Sziasztok!
Telekomos android tv box megy a nappaliban, kábellel van a routerhez kötve. Van egy második tv-nk is a másik szobába. Ha a tv boxon nem kábellel, hanem wifin keresztül csatlakozok, hogyan tudom a tv-t kiküldeni a másik szobában lévő tv-re is? Valahogy lehet. Vagy ha két tv-n akarok tvzni mindenképpen két box kell? Nem akarok kábelezni... -
zolokas
aktív tag
Sziasztok, androidos boxom nem ad képet tegnapi vihar után, cserés lesz? Próbáltam monitor, tv, hdmi egyikkel se látja, de a box be kapcsol és gondolom be is töltené a a adásokat.
-
slezakimi
senior tag
Sziasztok!
Lenne még egy furcsa kérdésem.
Nálam még a régi box van nem androidos, fateréknál már sajnos az androidos boxot kötötték.
Nem nagyon boldogulnak vele, így az a hülye ötletem támadt, hogy az én egyik régi boxom odaviszem, és elhozom tőle a droidost.
Tudna a régi box működni a droidos helyén? Mindkét előfizetés az én nevemen van, egy mt azonosítóval.
Sejtem a választ, de hátha.
Köszönöm -
N@idia
őstag
Sziasztok!
Van egy kis gondom a smart box android telekom tv-velA gondom pedig az hogy szétesik a kép van hogy 5 másodperc után van hogy 10 másodperc után Lg oled c1 tv nagyon idegesitő. Mas is tapasztalt ilyet vagy ez egyedi probléma lehet?
-
M_AND_Ms
veterán
Sziasztok!
Ezt a box csodát semmiképp nem lehet infrán vezérleni? Tehát ha ezt kell használnom, akkor elbúcsúzhatom a Harmony áldásaitól is újra eljön a többtávirányítós korszak?
(sajnos, valószínűleg a egy telekomos területre költözöm, így kénytelen vagyok a plusz dobozokkal tévézni) -
csikasz76
csendes tag
Múlt héten kötötték be a optikai internetet és let IP TV is.
Nem adroidos box, hanem sima.
Szüleim a földszintem laknak és mivel ott van telefon is, oda lett betéve a Sagemcom digitális elosztó (router).
Én sz emeleten lakok ahova fel lett húzva utp kábel és arra lett rátéve az ip TV box.Már régebben hozzájutottam egy Telekomos Sagemcom F@st 5655v2 digitális elosztóhoz, routerhez amit eddig is használtam acces point-ként az elöző neten. Most is beállítottam, hogy müködjön, DCHP letíltva, a másik, lenti Sagecom adja az ip címet.
Az internet jól müködik, van gyors internet a WIFI-n is, de az IP TV box néhány másodperc után leáll. Mi ennek az oka? A lenti Sagemcom digitális elosztó típusa a szüleimnél ugyanaz mint nálam.Az tudom, hogy nem minden router támogatja az IP TV-t ez a router ugyanolyan mint amit kaptunk a Telekomtól. Egyébként mit kell nézni a router specifikációnál, hogy tudjam, hogy jó lessz IP TV-hez?
-
törölt tag
válasz
Fryskitt #948 üzenetére
Most én is a megenta miatt hosszabbítottam,viszont lehet hiba volt be offolni a vodafone-t. Utóbbinál viszont sajnos nem elérhető a címen a kábel szolgáltatás,így nem volt más választás. Maradt a lehallgatási feelinges,falon,ablakon szóló telekom.....A digi-t inkább hagyjuk csak panaszkodnak rá
-
Fryskitt
addikt
válasz
kazsmerlaca #947 üzenetére
Nekem a koaxon vitt tv jel nem igazán jó, meg időnként a Telekomtol vásárolok is ezt azt, Magenta csomagban meg ugyanannyi az ára.
-
Fryskitt
addikt
válasz
Zoli951011 #915 üzenetére
Ha valaki tudja majd, hogy ez mikortól elérhető, felrakja ide, mint hír? Ma is kérdezgettem a Telekomot, de gőzük sincs, illetve ahány ember, annyi válasz, onnantól kezdve, hogy nem
is létezik, odáig, hogy pár hét múlva elérhető.
Egy jól működő új box jól jönne, főleg ha menne rendesen rajta a wi-fi elérés stb, mert jó az iptv, de azért vannak korlátai, bár jelenleg megfizetethetetlen, hogy működik. Annyi igaz az androidos box javára, hogy most, hogy az iptv boxot nézem, tényleg kicsit rosszabb a kép, mint volt. De nem laggol és bármit felvehetek. 🤓 -
törölt tag
válasz
Fryskitt #940 üzenetére
Persze,leírom. A jelenség azóta van mióta lecseréltük a régi vevőegységet. Egy érdekes nem tudom, nevezzük hangcsúszásnak. Pl. Megy egy élő műsor,legyen a példa a forma 1 és Wéber Gábor aki tegyük fel megszólal hogy Leclerc és az előtte a tv bal oldalától a küszöbtől szól előbb mint ahogy kimondaná. Érdekes fajtája a vízhangnak.... Mintha előre tudná mit fog mondani,ráadásul olyan mintha az alattunk lakótol jönne. A régi vevőegységnél nem volt meg.
-
törölt tag
Sziasztok. Váltottunk sajnos mi is az új smart box-ra. Viszont vannak gondok. 1. Ki látja melyik adást mikor nézem? 2. A suttogás a fasszopó szomszédtól alattunk ajándék mellé?(Amint bekapcsolom a tv-t magyaráz). Tudtommal rácsatlakozni nem olyan egyszerű. Telekmos szerelőt kihívtuk ő mondta hogy valaki látja,viszont én kétlem hogy ennyire okos lenne.
-
Fryskitt
addikt
Az első állításban nem szerepelt, hogy írásban vagy szóban, most piszkálsz, mert az, hogy te írásnak vetted az a saját értelmezésed, ilyet írásban a világon nincs cég, aki beismerne. A 14 nap letelt rég. Bocsi, de olvasd már figyelmesen, amit írtam.
A nem hiszeddel nem tudok mit kezdeni. És szerintem kiveséztük a témát, legalábbis nekem elég volt. Elhiszem, hogy nálad jó. Maradjunk ennyiben. -
patrikcoc
senior tag
Nálam pedig nem volt régen hangcsúszás, csak 2 hete a 2.0.633-as frissítés óta. Tegnapi 2.0.634-es frissítés se javította
A hangpattogás úgy tudom "csak" LG TV-ket érintett.
Nálam az IPTV szebb volt amíg Android 9-en volt a box, Android 10 óta már egy szinten vannak.
Az is szerintem sokat elmond, hogy tavaly szeptember óta nyitott a hibajegy... -
-Solt-
veterán
válasz
Fryskitt #933 üzenetére
Az első állításodban nem szerepel... utána mondtad, hogy szóban, miután rákérdeztem! Ne vedd magadra, de én kétlem, hogy műszaki ügyfélszolgálatos Telekom alkalmazott akár szóban is kimondta volna, hogy ez szar és kár volt kiadni... főleg rögzített hívásban... elég nagy öngól lenne.
A 14 napos elállás nem beismerés, hanem törvényi kötelezettség ha online rendeltél valamit.
-
Fryskitt
addikt
Írtam, hogy szóban. Nem tudok forrást írásban, de harmadszor írom le, az, ha meg egyszer megkérdezed, nem segít majd.
Amúgy szerintem az, hogy a 14 napos határidő lejárta után is vissza cseréli a telekom a boxot egy előbbi verzióra, beismerés. Nem telekom szerelő mondta, hanem a műszaki ügyfélszolgálat döntése alapján, mivel nem tudják a felmerült hibákat javítani. De valóban, nem vettem fel a beszélgetést, és bár feltehetően ki lehet kérni, nyilván nem fogják megköszönni, ha közkinccsé teszem, lásd gdpr és hasonlók. -
-Solt-
veterán
válasz
Fryskitt #931 üzenetére
Nem, nem ezt írtad... ezt írtad: "miközben a Telekom maga elismerte, hogy ez a box egy kényszer szülte sz@r, amit nem lett volna szabad kiadni..."
Várom erre a forrást! A T-s ruhában szaladgáló alvállalkozó szerelőkre ne hivatkozz, azoknak minden is szar!Egyébként felesleges ezt ragozni, elhiszem, hogy nálatok nem működik rendesen, de ettől még a többségnek működik... én is csak azért reagálok ezekre, hogy legyen ellenvélemény is, mert szerintem így korrekt.
-
Fryskitt
addikt
Azt mondtam nem írják le. De szoban azért elmondják. Ezt mondtam. Nyilván leirni ezt nem lehet, mert sorozatos perek és kártérítések lennének belőle. Olvasd el a többi hozzászólást is, a DOS megjegyzés meg elég erős… amúgy vsz jobb lenne, ha zárt rendszer lenne, mert így sebezhető.
A hang pattogást és a többit meg nem is én írtam. -
-Solt-
veterán
válasz
Fryskitt #929 üzenetére
Azt írtad elismerték, hogy szar, most meg kiderül, hogy nem ismerték el, csak szerinted az... azért ez így nem ugyanaz! Tőlem dos alatt is futhatna, egyszerűen csak az érdekel, hogy működik, vagy nem. Nálam működik, az én satnya igényeimet kielégíti, innentől kezdve az én szememben ez nem szar. Nem tökéletes, de nem is szar... főleg nem annyira amennyire beállítod.
@: Leírtam mi a tárgyi tévedés, gondolom el is olvastad.
-
Fryskitt
addikt
Ne viccelj.., nyilván nem adják írásba, hogy szar. Öngyilkosság lenne. De attól még az.
ha neked újabb a biztonsági csomag, az jó, ha hidegen hagy a tizes android, akkor gondolom Windows 7-t használsz 😅.
Jelenleg az előttem szóló szépen összeszedte a hibáit, a telekom szerelők annyit tudnak, hogy ne kapcsold ki, és hetente hard reset. Ha így kell működnie egy eszköznek az szopas.
Amugy mi a tárgyi tévedés? -
-Solt-
veterán
válasz
patrikcoc #925 üzenetére
Én semmilyen kritikus hibával nem találkoztam egyik frissítésnél sem... a hangcsúszás hiba volt a legzavaróbb, illetve most a hangerő szabályzás bug zavaró, de ezen kívül egyetlen általad jelzett hiba sem jelentkezett. Soha nem pattogott a hang, nem állt vissza 480p-re. Nálam egy pár éves Panasonic 4K TV van meg egy régebbi Samsung, lehet ezekkel nincs kompatibilitási gond... A lényeg, hogy nálam az IPTV-hez képest sokkal jobb a kép, a többi aprósággal amit tapasztalok meg együtt lehet élni.
Amit nem értek, hogy miért nem fejlesztenek Apple TV-re applikációt ahogy a németeknél is van... részemről azonnal visszaadnám a boxokat.
-
-Solt-
veterán
válasz
Fryskitt #924 üzenetére
Nálam 2023.04.05. a biztonsági hibajavító csomag "szintje", az meg teljesen hidegen hagy, hogy milyen verziójú android fut rajta. IPTV-ről váltottam, ahhoz képest sokkal szebb a kép, működésben nem érzek különbséget, szóval számomra ez bőven elég. Csatorna lista, rögzítés nem érdekel.
Én is bírom a hozzászólásod, mert tárgy szerű tévedések vannak benne és az alapján húzod fel magad... a biztonsági csomag pár hónapos, a Telekom pedig azt ismerte el, hogy kényszer szülte, azt nem, hogy szar lenne... de ha van olyan linked amin a Telekom beismeri, hogy ez egy szar, akkor azt szívesen megnézném.
Voltak, vannak vele gondok, nem tökéletes, de annyira közel sem szar mint amekkora műsort csináltok belőle páran. Elhiszem, hogy annak idegesítő aki hibába ütközik, engem is zavart anno amikor a hangcsúszási hibák voltak, de a döntő többségnek működik rendesen az igényeihez mérve, ezért a lehetséges hibák említésén túl kár mások kedvét elvenni tőle.
-
patrikcoc
senior tag
Én is az elsők közt váltottam (2021 március, 4 box, az összes ugyanazokat a hibákat produkálja), és még nem volt olyan frissítés, amiben ne lett volna valamilyen kritikus hiba. A legelején pattogott a hang, ezt a szerelő is és én is egyből észrevettük, 8 hónap alatt sikerült is javítaniuk szoftverfrissítéssel, de ez se sikerült hiba nélkül, óránként megállt a kép és csak hang volt, el kellett kapcsolni és vissza (szerencsére ennek a javításához csak 1 hónap kellett).
Tavaly október óta pedig a bekapcsolás problémás, random visszaáll 480p-re, vagy rosszul kapcsol be (késve érzékeli a távirányítót, rebootolni kell).
Viszont a 2 héttel ezelőtti FW+app frissítés a legalja. Az októberi hibák közül az összes megmaradt, ráadásul rengeteg új hiba is becsúszott: siet a hang, random mikrolaggok a képben, EPG crash, hangerőcsúszka is bugos lett (csak a legvégén csökken a hang), illetve az 5.1 csak az első csatornaváltásig működik.
Sok hiba ezek közül állítólag kompatibilitási hiba, nem minden TV-vel működik együtt rendesen a box. Persze nem fogom leváltani az LG OLED-eket, mert a T / SDMC képtelen normális szoftvert írni… Remélhetőleg az új SEI box már használható lesz. -
Fryskitt
addikt
Akkor szerencséd van.
De amúgy a 10-es főverzió és az egy évnél régebbi biztonsági csomag is kritikán aluli. Mobil esetében szóba se állnál ilyen specifikációkkal, itt meg örülsz neki. Pedig aki androidot használ és ugyanaz a fiókja van a tévé boxon meg minden máson, az sebezhető. Én biztos nem bankolnék a helyedben ilyen rendszerrel a hátam mögött. Szégyen és gyalázat egy ekkora cégtől.
Amúgy bírom a hozzáállásod, hogy bármi jó, miközben a Telekom maga elismerte, hogy ez a box egy kényszer szülte sz@r, amit nem lett volna szabad kiadni... amiket hibákat én bejelentettem, azokról csoportos hibajegy van érvényben, amiket elvileg hamar meg kellene oldani, de nem tudják.... Az új box meg béta teszten van. -
Fryskitt
addikt
válasz
kazsmerlaca #920 üzenetére
Mert az meg másban rossz.
Solt: de sajnos ez android box ennyire rossz.
-
-Solt-
veterán
válasz
kazsmerlaca #920 üzenetére
Mert nem ennyire rossz...
-
kazsmerlaca
senior tag
Ha ennyire rossz a Telekom TV akkor miért nem DIGI-t használtok?
-
Fryskitt
addikt
Most beszéltem a műszaki ugyfelszolgalattal (a többiek nem tudtak róla semmit), azt mondták, hogy szűk csoportnál van kinn teszten az eszköz, és majd ha sikeresnek bizonyul, akkor lehet széles körben hozzájutni.
Arról, hogy lesz e rajta normálisan friss android és megfelelően friss biztonsági frissítés, semmit sem tudott mondani, kb nem is akarta érteni, miért baj az egy éves biztonsági csomag egy három évvel ezelőtti fő verzión. -
Jakesz
addikt
válasz
Ezt már lehet igényelni, illetve díjmentesen cserélhető rá az első generációs smartbox?
-
Fryskitt
addikt
válasz
Erről nem tudnak a Telekomnál, kérdeztem, vagy csak ekkora a káosz. Elvileg a régi boxra van valami frissítés, amit egy hónapja terjesztenek - állítólag Baranyában - és egyelőre csak ott mert e.sz. nem bírják a szerverek a gyorsabb ütemű frissitest.
de ha majd valakinél lesz ilEn új box és működik is, esetleg visszavaltok.
A hwsw amúgy előszeretettel harangoz be álhíreket, fél óraval ezelőtt a telekom műszaki ügyfélszolgálata nem tudott semmit sem az új boxokról. Vagy nem akart tudni. Nem tudom. -
Fryskitt
addikt
Na én ma untam meg. Mennek vissza ezek a szarok és jön vissza az iptv box. Másfél év küzdelem és ezer hibajegy után a telekom is belátta, hogy jobb ez így.
Amúgy ultragáz a cucc, android 10 tavaly nyári biztonsági frissítés … egy telefon emiatt már kuka lenne, kib biztonsági kockázat, stb. Szégyen. -
Zoli951011
csendes tag
[A nyár elején újabb vevőegységgel újul meg az Android alapú Telekom TV platform]
Nemrég új veővegység került be a Magyar Telekom Android alapú televíziós platformjának, a Telekom TV-nek a portfóliójába - a kínai Shenzen SEI Robotics által gyártott eszközt elsősorban a nagyobb háttértár, a valamivel gyorsabb processzor és az analóg kimenet(ek) teljes hiánya különbözteti meg az első generációs, 2021-ben bevezetett SmartBoxtól.
[SEI800DT] -
yogibear
addikt
válasz
kazsmerlaca #908 üzenetére
Telekom drágább mint a digi
Ez így ilyen formában nem teljesen igaz... max ha a digis 1 év hűséget hasonlítod a tékom hűség nélküli árához...
A digi tv-je hűség nélkül 5040, a tkomé 4100
A digi 1000/300-as netje hűséggel 5610 (ami hűség nélkül kb 7300)
A tkom 1000/1000 netje hűség nélkül 7280Persze a tékomnál a 2. és 3. box 1-1 ezres pluszban, ha kell, na meg a boxa sem atomstabil, finoman szólva...
Másrészt meg jövőre mikor a digit összefésülik a csodafonnal, ott is tuti menni fog a box mindenhova, ahol már van FTTH kiépítve...Csodafon sem jobb... tv és net együtt az oldaluk szerint ugyan 9490, de ott is van box, plusz a netje meg: Gigabit Net 1000 Mbit/s maximális letöltési és 40 Mbit/s feltöltési sebesség, rendes körülmények között elérhető le/feltöltési sebesség 700/28 Mbit/s..
A digi jelenlegi előnye szinte már csak az, hogy korlátlan számú tv-n nézheted egyszerre... már ahol nem akad le az adás 10 percenként 3-4 másodpercre... mert sok helyen az a digi plusz ajándéka a usereknek a legutóbbi csatorna kavarás óta...
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok,
Nektek tv adás nézésekor a hangerő rendben van?
Mert nekem a legutóbbi frissítés óta, 0-ról 1-re való hangosításkor aránytalanul hangos lett az adások hangja. Utána pedig 1-től 10-ig terjedő hangosítaáskor alig lesz hangosabb a tv adás...
Tehát Olyan mintha kalibrálatlan/egyenetlen lenne a boxon lévő hangosítás. -
kazsmerlaca
senior tag
Most néztem. Telekom drágább mint a digi. Gagyi, hogy egy TV-hez vagy kötve. Digi-nél ez korlátlan. Annyi műsort veszel fel digiből amennyit akarsz ingyen, Telekomnál ez korlátozva van és még előre nem is lehet tekerni. Gáz. Továbbá Diginél optikán jön az 1GBit-es net.
Sok helyen még nincs digi ezért fizetnek elő telekomra? -
alaves
addikt
Igen. Régebben is így volt, de egy ideig még azt a lehetőséget is megszűntették, ezért aki nem tudta a módját a beállításnak, állandó HDR-ben nézte az SDR TV adásokat is
. Gondolom sok volt a reklamáció, ezért visszatették a beállítást. Egyébként a frissítést követően 'állandó HDR' az alapbeállítás, értelmes nem mondom.
Dolby Vision kapcsán pedig érdekes, hogy 'kiemelt alkalmazások' között van az HBOmax app, viszont így arról sem megy át a DV jel a TV-re, csak a HDR. -
kazsmerlaca
senior tag
UP
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Milyen videókártyát?
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari