- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
válasz
troland26 #16054 üzenetére
Bő egy hónapja. Igen,zsebben. Eddig annyi van,hogy az oldalán a dokkoló csatinàl kezd leválni,hátul meg egy pici karc látszik rajta ha nagyon nézem. Azt farmer zsebberakás okozhatta (fém izé..)
De nálam ennyi idő alatt egy sima fólia full karc lenne. (mozgok egèsz nap,időnként találkozik a zsebemen keresztül a telefon farönkkel,stb..)
Megéri az árát szerintem (főleg ebay-ről,én nem onnan vettem,mert gyorsan kellett,ugyanis a hátlapot 1 nap alatt megkarcoltam,pedig amennyire csak tudok,vigyázok rá..) -
Agressor
tag
válasz
troland26 #15771 üzenetére
Bakker! Olyan, mintha önmagamat hallanám!!
Én is egy fekete GO-ról váltottam 3 napja Z1C-ra... Nekem igazából az volt az ideális méret, viszont a tárcsázó lassúságát nem bírtam megszokni! Sem sok más idegesítő dolgot! A 4magos Sony-k közül ez volt a legkisebb!
És sajnos nekem is "nagy" a Compact! Röhögök is a címen, hogy "Kis test, nagy lélek"!
Nekem a GO volt az ideális, soha nem zavart az első nadrágzsebben sem. És az szó szerint félkezes volt!
Biztosítást én is akarok rá, mert elég drága készülék! Megérheti!Nekem a Go sem volt működési szinten lassú, mert takarítottam rendesen! De a Z1C valami brutális hozzá képest!
És én még azt szeretem benne, hogy következetes az akkumulátora! Eleve jól bírja, másfél nap megy nyomkodás mellett is... De a legjobb, hogy nincsenek olyan meglepik, hogy fél nap alatt leszívja valami "Android operációs rendszer" az aksiját kikapcsolt net mellett... Staminával. Mert a GO csinált ilyet!Egyébként a kijelző spontán elpattanás a Compactra is jellemző??
-
Pocok256
veterán
-
troland26
őstag
válasz
troland26 #15513 üzenetére
Csak azért kérdezem , mert szeretnék venni egyet viszont kicsit zavar , hogy a hátlap könnyen karcolódik . Tokot nem szeretnék ezért gondoltam az üvegre elől hátul . Jelen pillanatban az előfizetésemre a Z3C 129k lenne ( ez volt az eredeti terv) , a Z1C viszont 50k . Úgy gondolom az a majd 80k irreálisan nagy különbség , ennyiért "benyelem" a kisebb kijelzőt és a leheletnyit gyengébb belsőt .
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA VI
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Óra topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest