- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Canon EOS DSLR topic
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenyocsaba23
tag
válasz
Fefe52 #22882 üzenetére
a clean master pl csak egy ideig hasznos utána magának "szemeteli" teli a rendszert és képez sok felesleges naplót és egyéb fájlt. egyébként az ilyen harmadik féltől származó appok pl: Szerencsejáték zrt alkalmazásai olyanok amik tipikusan szemetelnek egy két ilyet leszedsz használod kicsit. pc-n megnézed az sd-t és látod mennyi naplófájlt hoz létre kevés idő alatt.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Fefe52 #22882 üzenetére
Ha ez kérdés akkir nem
A rendszer jó azzal van a baj h tele pakolják hülyébbnél hülyébb progikkal ami bezavarja a rendszert, task killer minek? Bezár egy csomó alkalmazást tök jó aztán meg csodálkoznak ha kifagy a teló vagy nem működik jól és több energiát igényel mindig újrainditani egy alkalmazást minthogy pihenne a memóriába
-
Skynet258
veterán
Nekem fent van a Sygic, de igazából a Google Maps navija jött be a leginkább; friss, képben van mindig, mutatja a dugókat... És 10-ből 10-szer elnavigál ahová akarom.
Éjjel inkább tedd be repülő módba, vagy lehet automatizálni is, hogy mondjuk este 10-kor kapcsolja ki a Wifi-t, GPS, Bluetooth-t, vegye le a hangot - reggel 7-kor meg mondjuk mindezt csinálja meg visszafelé.
Ezt én pl. nem időponthoz lőttem be, mert változó mikor megyek aludni. Van egy NFC Tag-en amin ezeket beprogramoztam, este hozzáérintem mindent kilő, reggel hozzáérintem meg mindent visszacsinál.
Kapcsolgatni ki-be szerintem felesleges, bár tény, hogy az Androidnak jól esik néha egy restart, mikor behülyül. -
Rickeffe
aktív tag
-
kelly416
veterán
Ha teljesen szűz-gyári a telefonod, akkor a leg egyszerűbb megoldás:
Fogod a saját kábelét, rádugod vele a gépre, "saját gép"-ből látod a belső memóriát, és kimásolod onnan a képeidet.
Ezt miért nem ajánlotta eddig senki? Lemaradtam valamiről?Hűség és részletfizetés mellett nehezen fogod eladni, akkor is úgy, hogy adás-vételivel vállalod a felelőséget, ha a készüléket letiltanák "nem fizetés" miatt, akkor kártalanítod a vevőt. És így is lehet, hogy alá kell menj az eredeti árnak rendesen, meg lehet, hogy idő lesz, mire találsz egy vevőt ilyen feltételekkel.
-
bandi0000
nagyúr
de most nem értem, telekomba ment?
Figyelj csináld meg amit mondok és ha nem megy akkor nem szólok többet, csinálj egy teljesen gyári resetet és amikor elődobja a gyors beállítást jelöld azt hogy mobilhálózatot és wifit is használsz, van otthon wifi ugye? És akkor ha végigmentél akkor a vezetéknélküli hálózatoknál internet és mms beállítások letöltésére menj persze szigorúan wifi mellett és ha kiirta hogy sikerült akkor kapcsold ki a wifit és mobil netet kapcsold be és akkor próbálj küldeni mms-t
-
bandi0000
nagyúr
-
mc.g
aktív tag
Leírom az én mms beállításaim (a pontnak nem kell aktívnak lenni, nemis értem miért van pont ott egyáltalán):
(csak azokat írom, ami eltér egy új profil alapbeállításaitól)
- név: telenor MMS
- hozzáférési pont neve: mms
- mmsc: http://mmsc.telenor.hu/
- mms-proxy: 84.225.255.1
- mms-port: 8080
- mcc: 216
- mnc: 01
- hozzáf.pont név típusa: mms
- apn protokoll: IPv4Úgy érdemes beállítani, hogy LTE előnyben részesített, innentről kezdve a készülék eldönti mikor válassza, azaz mikor elérhető a hálózat (persze amennyiben a szolgáltató engedélyezi a használatát).
Nekem ezek vannak 4.3 alatt beállítva (xperia-v).
Remélem tudtam segíteni... -
kelly416
veterán
A beállítások, továbbiak, legalsó füle kell Neked szerintem.
batt:
Szerintem membrane fóliát vegyél. Nekem másfél-két hónapig karcmentesen bírta, és ki tudja meddig bírja még, ha nem jön meg az üveg?axioma:
Simán bele menne az egyik üveggel is, de a kettő együtt már felakad.Majd holnap napvilág csinálok képet őbalekságának balfékságáról.
Mármint a saját tökéletlenségemről.
-
mc.g
aktív tag
Nem szeretem a "telefon" kifejezést használni android-os (vagy akár windows-os, stb...) készülékekre, mert NEM a telefonok egyenes águ leszármazottai, hisz régen párhuzamosan voltak telefonok, és PDA-k (windows) később, gsm-modemmel ellátott PDA-k, amikkel telefonálni lehetett, és ez után jött az android-os verzió.....
Ezek a készülékek számítógépek, sok egyébb funkcióval felszerelve, és android, windows, stb. operációs rendszert futtatva.(persze, ezekkel a készülékekkel lehet telefonálni is, ezért sokan már nem használnak (hagyományos-) telefont, mert ezek kiváltották)
-
Bozek
nagyúr
Ez most így elég érdekes. Leírod, hogy nem tudod megszokni és az emberek nagy része azt veszi le, hogy baj van a telefonnal. Közben meg a probléma Veled van, mert sose használtál érintőkijelzős telefont...
(#5663) petymeg: Az említett könyvtár amúgy biztos nem zavarja meg. Nekem is odarakja, de minden alkalmazás látja a cuccokat. Bár nálam MP3 nem nagyon van (csak a ZTE induló), inkább MP4 és FLAC.
-
Surci1
tag
Természetesen a hölgy faggatott, hogy miért adom vissza, de egyértelmű hogy nem mondom neki, azért mert 14W05 gyártású. Azt mondtam azért mert csak. Aztán mondtam hogy azért mert nem tetszik mert fehér. Kerekedett a szeme, hogy mi bajom a fehérrel. én visszakerekítettem szemem neki, kb. 20 mp néztünk farkasszemet, ki pislantja előbb el magát, aztán egyszer csak elkezdte ütni a klaviaturát, hogy megszerkessze a visszavételi papirt. én se vagyok fiatal, mondhatom 40hez közelítek, és most van először androidos telefonom, előtte pontosan évre 20 évig nyomógombos telefonom volt, most váltottam. Nagy kihívás,de a remény hal meg utoljára. ezeket azért irtam, mert nem vagy egyedül vagyunk így még egy páran.
-
Surci1
tag
Én is webshopból rendeltem a T-mobile-tól. Ahogy megkaptam egy napig volt nálam és vittem vissza a legközelebbi T pontba, mert fehérként 14W05 gyártású volt. Az ügyintéző hölgy fintorgott, hogy miért adom vissza, de udvariasan közöltem, hogy indoklás nélkül 8 napig jogom van elállni a vásárlástól, így visszavette. Ezután vártam 2 hetet és rendeltem újra webshopból egy feketét ami már 14W17-es gyártású volt.
Szerk: Bocsi, csak most olvastam végig hogy boltból vetted
-
kelly416
veterán
Legjobb tudomásom szerint van, mert neten keresztül nem lehet kipróbálni a terméket. Ha meg nem tetszik vissza lehet fáradni vele, visszaszolgáltatni és az ellenértékét visszakérni. Ez tipikusan ez az eset.
petymeg:
Ha van egy "pic" könytárad, amiben van három kép, met 8másik könyvtár, aminek mindegyike tartalmaz legalább egy képet, akkor sem látja, mert a "pic"-ben van nomedia. De ha a "pic" mellett van egy "music", amiben nincs nomedia, akkor annak a tartalmát látnia kell. Tehát ha teszel a gyökérbe egy nomedia-t, akkor az egész adathordozón nem keres adatot. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA VI
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Óra topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest