- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HP notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Partyface007 #9335 üzenetére
Igen, már rájöttem én is, hogy jó az, jó az, de ha lehet, mégis egy kategóriával jobb kellene, még ha pár ezressel drágább is.
Nem installáltam semmit már több, mint három hete. Nincs sok időm telefont nyomkodni mostanában, házat újítunk, így csak fényképezgetek, videózgatok. A torrent teljes sávszélen futott éppen, amikor lejött az, aminek le kellett, nem volt hitelesítési hiba sem, azonnal csatlakozott. Nem találok összefüggést, de mostmár biztos, hogy beruházok egy jobbacska routerre majd... majd.
Asus, Linksys, van még valami jófajta amit meg lehet nézni, vagy elég, ha itt keresgélek? Valami cserélhető antennás kellene, mert azt kiokoskodtam, hogy nem hatótáv-növelő egyéb eszközzel fogok nagyobb wifi lefedettséget csinálni, hanem egy legalább két antennás cuccra teszek majd két hosszabb madzagos kültéri antennát, 10-20dB-est, és egy eszköz teríti majd a netet, nem több.Csatornát váltogathatok, de nincs még egy wifi a közelemben. A háztól 20-30 méterre sem fogok még egy jelet sem.
Az nem rossz, majd legközelebb kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kutya topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest