-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wilika
aktív tag
válasz
Argenon #28088 üzenetére
Nna, nekem is megvolt a pozitív tapasztalat;
Leadtam múlt szerdán, hétfőn átvettem javítva.Az előzményt, viszont érdemes leírnom (azt hittem, hogy már írtam, ha tényleg írtam, akkor bocsi, hogy ismétlem magam);
Bementem még a hosszú hétvége előtt a telekomba. A kis sorszámkiadó droidon végignyomkodtam a menüt; Üzleti ügyfél, telefonszám, készüléket hoztam javításra. Megkaptam a cetlimet, aztán vártam.
Vártam...
...és persze vártam.
Aztán mikor sorra kerültem, mondta a hölgy, hogy 2014 április óta a telekom nem foglalkozik a szervizeléssel (az áprilisban nem vagyok biztos, főleg, hogy akkor még júliusban szervizeltettem náluk az előző telefonom)
Duzzogva elindultam lefele a lépcsőn, majd gondoltam egyet és visszacsörtettem, hogy mégis akkor mi a ... megpenészedett, karcos digitizer-re húztam én sorszámot.– Hát vannak ilyen kisebb dolgok amik... amik...
– Nem, ott volt a menüpont, hogy "Készüléket hoztam javítani", én meg készüléket hoztam javítani.
– Hátő... az benne maradt a menüben.
– 2014 óta?
– Igen.
– A Telekomnál?
– Igen.
– Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest