-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mircinko
senior tag
válasz
Jhnny86 #25886 üzenetére
Igen, általános bloatware-t csináltam, és speciel a G+, kínai bill-t töröltem, de azért maradt benne még apk.
"Valamennyit hagyni kell", de, ha lesz következő verzió akkor ott már aroma telepítő lesz, ahol egyesével lehet majd kiválasztani a dolgokat.Kérdésedre válaszolva: Persze átnézheted, kiszedheted, módosíthatod ami nem kell/tetszik. Ez a felhasználóra van bízva. Ha, komolyabban beleakarsz nyúlni a rendszerbe (pl, framework-systemui), akkor meg privát üzenetben érdeklődj.
(#25885) csadi0011: egyszerű build.prop módosítás, fényképek tömörítésére vonatkozik, frissítettem is a bejegyzést.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest