Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• bossm

csendes tag

Sziasztok!
    1st: nagyon szimpi ez fórum. Sok értelmes, segítőkész ember :) Úgyhogy nem is bírom megállni, hogy meséljek és kérdezzek:)
    Olvasgattam pár oldalnyit a pár napja debütált hivatalos JB update (nálam 05.01-én 00.00-kor ugrott fel a kis frissítést jelző ikon) óta pötyögött hsz-ból. Én oktondi, égve a vágytól, hogy lesz ami lesz azonnal Jb-t akarok, rá is engedtem a jól bejáratott, rootolt ICS-semre a telepítőt. Csakhogy az miután leszedte és újraindította a telót, nem akart felmenni. Jött hát a Sony PCC supportja, ahol simán felpakolta az új csomagot. Újraindítás körömrágással: behal? milyen lesz? stb., stb. Nem untatok senkit, hisz jó páran ecsetelték már az élményt. A lényeg: ICS alatt nálam sok rezidens dolog futott (call recorder, cpu monitor, Kasp Mobile Sec, Ringer, stb, stb) mégsem éreztem azt, hogy a teló szenvedne az erőforráshiánytól. Ráadásul mindezek mellet vidáman futottak olyan izomagyú játékok mint pl. a NOVA3, CONDUIT stb. De aminek hiánya most végkép kétségbe ejt: olyan hasznos progik mint az adb server, titanium backup, otg progik stb. A frissítés után minden programom megmaradt, de a root-t követelők csak panaszkodtak. Átfutottam a plusz dolgokat, de nem estem hanyatt. A naaagy JB... és közben azt éreztem, hogy mintha picit többet "gondolkodna" használat közben. A játékok jóval lassabban töltenek be, sőt néha meg is torpannak. Ok, gondoltam, lássuk mi van ha kipucolom. Gyári reset, full sd törléssel. Lapozgatok, szemezgetek a számomra idegesítően túlbonyolított home menü rendszerben, de valahogy nincs olyan "ez igen, ez már döfi!" érzésem. És amikor el kezdtem mazsolázni a neten elérhető Xp JB root témákat, végkép padlót fogtam: olyan nincs, hogy én ezt a vasat ne uraljam, ne lehetne rajta root jogom. Még van rajta 6 hónap gari, ergo, bootloadert nem akarom birizgálni. Marad a downgrade. Rohadtul nincs kedvem a letöltöm, felnyomom, rootolom, updatelem műsorhoz, de ugye jelenleg nincs jobb. Ok, leszedtem ezt: "Sony Xperia P LT22i_ 6.1.1.B.1.54_Sony.ftf" (393 534 876 bájt), Flashtoolal rápörkölöm, újraindul, verzió ellenörzés a telon: 6.1.1.B.1.54. Na most a bín4ry csomagból flastoolal "Xperia P LT22_6.1.B.0.599_Kernel.ftf" pakolása a telóra. Látszólag lefut. Reboot. Verzió ellenőrzés: 6.1.1.B.1.54! Persze a bin4ry root nem csinál semmit. Adb-n felküldi a fájlokat de a rendszer visszaállítás fel sem ugrik, nincs rootme visszaállítási pont. Ez már éjjel 1kor.... 6kor kelés melózni... csakhogy melóhoz kell a működő teló... ok, letöltöm és feltuszkolom ezt: Xperia+P+LT22_6.2.A.0.400_World+Generic.ftf mert freemanone olyan szépeket írt róla (köszi:)) Azóta ez megy. Valóban simábbnak tűnik a PCC által gyárilag feltöltött verziónál, szépen futtat, tölt mindent. Néha azért fura dolgok előjönnek (meghall az aktuális kedven lwp-em a diavetítés amikor leállítom és kiürítem a mediascanner app-t, vagy ép az előbb be akartam lőni a BT-t de a kis csúszka csak visszaugrott folyton kikapcsolt állapotba. Na ekkor jöttem vissza most ide, megnézni járt-e már így más is. Közben elővettem az 1000 éves windowsos trükköt: reboot phone, és voila: bekapcsol a BT. Azért ICS alatt ilyen nem volt... De ami nonstop kikészít: nincs root :(
    Bocsi a hosszú léért:)

Új hozzászólás Aktív témák