Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atmo
senior tag
-
Atmo
senior tag
válasz
razorka777 #17588 üzenetére
Na srácok, azt meg tudja mondani valaki, hogy mitől változik meg minden újraindítás után a telefon mac címe????
-
darvinya
titán
válasz
leviske #17585 üzenetére
Bocsánat nem így akartam.
1. hívás érkezésekor azonnal felvillan a képernyő és nincs képernyőzár.
Ez nem csak érintő képernyős telora igaz.
A közelség érzékelő meg arra szolgál, hogy hívás alatt ne lehesen véletlenül megszakítani, ha valami közelbé mozdul.2. üzeneten belüli arckép zavarásra, pedig egy másik app a megoldás amin nincs ilyen funkció.
-
eami
veterán
Végül nem bírtam magammal és SI kód változtatással felraktam a JB-t. Sajnos OTA nem ment fel, folyamatosan hibát dobott, így egyelőre beáldoztam a Rootot, amig nincs kedvem újrarakni minden nulláról.
Fehér hátterek nagyon zavarnak, de ezzel nem mondtam semmi újat itt.
Ami viszont rendkívül csalódottá tesz az az hogy a bluetooth még mindig nem 100%os. Továbbra is ez az egyetlen telefon amely nem képest összekapcsolódni az SE MBW-150 órámmal. Hogy ez a régi kernel vagy a rosszul implementált bluetooth azt nem tudom, de eléggé elszomorít -
leviske
veterán
válasz
darvinya #17545 üzenetére
1. A zsebemben felold. Érted? Zseb. Nem a kezemben, ZSEB. Nem ott van a szám, a farkammal meg nem tanultam meg dumálni. Ismétlem: a zsebemben old fel, amint elkezdem kihúzni. Ez nem user error.
2. Egy beszélgetésen belül 2 résztvevő szokott lenni és ott is különböző háttérszínnel jelölve a bejövő és kimenő. Nem kell különösebben nagy iQ, hogy meg tudja állapítani valaki, hogy ki, mit küldött. Ellenben gusztustalanabb az egész, ha nem állítottam be pl magamra képet (ami így is van).
3. Ugyanazok az appok vannak, mint a 4.0-n, sőt szelektáltam. És érdekes, hogy az előző verziók alatt nem volt újraindítgatásra szükség, de nyilván varázsütésre tönkrement.
Reagálni hozzászólásomra meg majd mikor külön kérlek, akkor reagálj. Főképp ilyen pökhendi bunkó barom módjára.
És igen, most lehet futni modiért.
-
darvinya
titán
Bocs, de nem élek avval így számomra nem kell.
Próbáld ki FreindCaster, vagy mi a neve, hátha jobb mint a gyári.
Ha meg megosztás csinálok, ott a Box, 4shared, stb és onnét a böngészőn keresztül belinkelem.
(#17583) freemanone
Igen arra.
Ezért nem szertek ilyeneket javasolni, hogy mit vegyenek ki.
Ezt sajna mindenki magának kell kitapasztalnia.
-
freemanone
addikt
válasz
darvinya #17581 üzenetére
Az a szabály sem állja meg a helyét. google search, google mail, google maps, google calendar, google lyrics extension és még egy pár törölhető azok közül is.
Szerintem arra gondoltál hogy a com.google.***** cuccok okoznak rendszerösszeomlást. Mint ahogy a com.sony.***** illetve com.***** bármi egyéb. -
darvinya
titán
Erre konkértan nem.tudok mondani semmit.
De én törlök minden FB-t, TimeScape-t, Chrome, Twittert, Kínai és Japán billentyűzetet és a hozzátartozó felszínét.
Ezeket könnyen felismerhetőek, mivel az ikonjuk az, pl: FB-s.
Kivétel a billentyűzet, mert ott neve alapján ismerem fel.Minden rendszer mást tartalmaz pluszba ezért nem tudok egyértelmű listát adni.
Egy szabály van.
Az, hogy amiben van Google, azt tilos törölni.
Mert az alap rendszer része és azonnali összeomlás a vége.(#17580) dajkapeter
Igen egy specifikus dolgot nehéz egységesíteni.
Ez pont olyan mint a P és az U, ami csak 4 dologban tér el egymástól, és ez ez elég ahhoz, hogy nem olyan könnyű átvinni az egyik fw-jét a másikra. -
dajkapeter
senior tag
válasz
sagger #17546 üzenetére
Én jelenleg az Illuminatic alkalmazást használom. Sajnos annyira nem testre szabható, de ez is jelez. Az xda fórumban is jelezték, hogy nem működik... Ha jól olvastam, akkor az S-en nem is működik az app.
-
d3kk
senior tag
válasz
roland091 #17578 üzenetére
Nekem is megmaradt a root darvinya fórumtárs tanácsának köszönhetően (rendszerapp a supersu) rendszervisszaállítás / belső memória format után is
darvinya:
szerinted milyen "felesleges" appokat kapjak ki JB-ből? (én flashtool-al csinálom.. az batch megy és gépen keresztül meg lehet oldani)
-
sub71
aktív tag
Na végre! sikerült a JB frissítés! Az OTA-mód valamiért mindíg kidobott a felénél. Ezért flashtool-lal csináltam egy szűz ICS-t, majd ROOT, Superuser,supersu telepít, majd újra OTA-s próbálkozás JB-re és végre sikerült. A ROOT is megmaradt!
roland091: már csináltam párszor gyári visszaállítást és eddig mindíg megmaradt a ROOT, bár eddig csak ICS alatt próbáltam!
-
Atmo
senior tag
olyankor mit lehet tenni, amikor meghal a wifi és nem hajlandó felcsatlakozni az itthoni hálózatra? rossz minőségű wifinek látja. egyszer már volt ilyen gondom, akkor csak a rendszer újratelepítése segített, most nincs kedvem megint ezt az utat b ejárni
-
roland091
senior tag
-
roland091
senior tag
ha a gyári adatok vissza állitását kérem akkor a root is elvész jól gondolom ?
-
darvinya
titán
válasz
razorka777 #17569 üzenetére
Van.
Sőt vannak app-ok amik jobban megakasztják.
De ez inkább annak tudható be, hogy nem arra lett optimalizálva.Viszont vannak bőven olyanok is ami szintúgy nem JB-re volt megírva mégis jól teszi a dolgát.
pl: OperaMobil 12.0.4, tárcsázó, email-ek, Google now, walkman, Office amin bármikor tudok váltani köztük annélkül, hogy újratöltene.
(#17571) spawn21
Én a nyári eresztést várom, mert a P-n van HDMI amit nagyon hiányolok az újabbakból.
-
spawn21
veterán
Igazából nem zavar ha nem jó a JB.
Mert emlékeim szerint 4.0.4-el is jó volt már.
A kijelzője nagyon hiányzik. A Z-jé sem rossz, de fényerőben azért a P verhetetlen.
Pláne a kamerája is jobb (szerintem)
Szeretem a Z-t, de valljuk be, tud ennél jobbat is a Sony.Ha nem cseréltem le a Z-t egy Note2-re, akkor veszek egy P-t (megint
)
-
calamites
őstag
válasz
freemanone #17532 üzenetére
Nálam az előfordult már egyszer.
-
razorka777
veterán
Észre vettem JB-n,hogy néha egy picit laggol játék közben.Eddig CM-et használtam és ott ilyet nem tapasztaltam.
Másnak hasonló tapasztalat? -
BomiBoogie
MODERÁTOR
A továbbiakban megkérek mindenkit szakmai társalgás folytatására, személyeskedés és trágárkodás elkerülésével.
Köszönöm!
A téma takarítás miatt átmenetileg zárva! -
sagger
csendes tag
válasz
sagger #17544 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy az Illumination n bar nem igazán kompatibilis még a JB-vel és mikor lezárom a képernyőt tovább világít a kis világító csík, nem akar kikapcsolni... marha idegesítő eddig a JB, nem tudom, hogy fejlesztéskor miért kell lebutítani valamit ahhoz képest, amit fejlesztettek..... inkább maradt volna kissé szaggatósabb...
-
darvinya
titán
válasz
leviske #17543 üzenetére
Ne haragudj, de iszonyúan user error szagú az írásod.
1. …Híváskor nem tudom kivenni a zsebemből úgy, hogy ne baszkurálni addigra valamit, azaz rögtön felold a képernyőzár…
Szerinted ha nem oldana ki a képernyőzár, hogyan vennéd fel.
2. „…Feleslegesen mutatja a képeket az üzeneteknél…"
1000 üzenetben nem könnyebb arc alapján keresni?
3. „…Többször indítottam újra a telefont, hogy működőképes legyen, mint eddig bármikor..."
Hát erre csak annyit, hogy rossz/felesleges app-ok vannak a telon.
Vagy egyszerűen HW hibás.És akkor elmondhatjuk ehhez nem kell sz.gép érzék, csak egyszerű logika.
(#17544) sagger
Rád is igaz amit írtam.
1. mit csinálsz 3D képpel, ha nincs olyan Tv-d és ráadásul benne van csak másnéven.
2. Cosmic Flow egy rakás sz@r halmaz és mint írtam, hogy csodálom a rendszer nem omlott össze egyből.
3. Sokkal több minden van benne ami nincs ICS-ben.Csak tudni kell használni.
-
sagger
csendes tag
A 3D panoráma kép készítést és a cosmic flow témát/élő hátteret miért kellet kiszedni jelly bean-ből???? :S Ugye fogják még ezt korrigálni? Egy dolog tetszik a jelly bean-ben és az a gyorsaság, de szerintem ezt egyszerűen a grafika lebutításával érték el, az IC sokkal elegánsabb volt, ez már sokkal inkább hasonlít valami gagyi samsung menüre, ami marhára nem passzol ehhez a telóhoz :S Az IC okosabb volt, ha tudom, hogy ez lesz nem is frissítem JB-re..... bár vissza lehetne csinálni
-
leviske
veterán
válasz
spawn21 #17505 üzenetére
1. Pörgősebb (vagy rosszul raktam fel anno az ICS-t)
2. Finomhangoltak pár szolgáltatást3. Híváskor nem tudom kivenni a zsebemből úgy, hogy ne baszkurálni addigra valamit, azaz rögtön felold a képernyőzár
4. Már nem enged úgy beállítani csengőhangot, ha total commanderből akarod belőni, szal be kell menni a zenelejátszóba és onnan beállítani
5. Zavaróan világos és átállíthatatlan háttér a menükben (üzenetek, beállítások, etc)
6. Feleslegesen mutatja a képeket az üzeneteknél
7. Többször indítottam újra a telefont, hogy működőképes legyen, mint eddig bármikor...Ha nem lenne kötelező pár alkalmazáshoz a droid 4<, akkor elgondolkoznék a 2.3 visszatételén. Bár azzal se volt egy csoda...
-
Freeman01
tag
Fura ez a google now nem úgy működik mint a videóban
Megérti amit mondok neki angolul magyarul egyaránt de nem azokat hozza be mint a videón mindenre csak rákeres. -
darvinya
titán
Egy dolog ami JB óta nem jött elő.
Az a aksi százalék beragadás.Ha ez megerősítitek, akkor javítani kell a Téma összefoglalót.
-
d3kk
senior tag
válasz
darvinya #17529 üzenetére
az a .54 volt fent rajta amit a cordon electronics-nél raktak rá
ez már szernecsére nem aktualitás nekem
de amugy megfogadtam, csak mire irtad h nem kell addigra fent volt otarootkeeper..
de ez mindegy is..
supersu pro-ban meg van Survivor mód is, aminek szintugy ota root keeping a feladata, ha jól tudom
(#17531) darvinya
ezt én is megerősítem!
/bár nálam régebben /ics/ sem fordult elő
-
d3kk
senior tag
válasz
darvinya #17527 üzenetére
nekem .54 és .75-el nem ajánlotta fel csak .544 CE-re. akkor meg én nem értem ..
ezzel csináltam és ugye root is maradt. (bár függetlennek mindegy ez..)
(#17526) yodamester10: az .54 és nem .544, szóval arra nem hiszem hogy felajánlaná.. bár kitudja..
(#17525) escape
az alapján amit linkeltem ha megcsináljátok akkor fel kell hogy ajánlja a .400-at is..
szóval mindegy hogy mi van a telefonon, akkor is flasheljétek flashtool-al azt amit linkelt cda-n ő is és arra tutko felajánlja OTA a frissítést..
nekem is ez volt!
-
yodamester10
őstag
Nekem sus-al sem ajánl fel frissítést.Éljen a telenor.
-
escape
aktív tag
válasz
darvinya #17519 üzenetére
Nyomta megy gyári visszaállítást, hálistennek ez meghagyta a memóriát, így már le tudom menteni a cuccaimat, aztán jöhet az újabb fw.
Enyém nexteles, független, de mivel még az .54-es ICS-re sem frissítettem, nem hiszem, hogy fel kellett volna ajánlania. Mindjárt megcsinálom, remélem jön a JB. Majd írok.
-
Blamazs
senior tag
Van itt vki nexteles telefonnal akinek felajanlotta már a frissitest a telo?
-
Deck
titán
Nagyon elégedett vagyok már most a JB-vel. Kijelző ment 4óra18percet, 3G folyamatosan, böngészés, egy 45perces sorozat rész, whatsapp, telefonálás, kis egyszerű játék, zenehallgatás stb
És 4%-nál raktam töltőre. Megvagyok elégedve!
A rendszer gyors és sima. Gyári böngésző is remek. A kamera meg, hogy egy szempillantás alatt elindul és gyorsan csinál képet nagyon jó. A töltés is jó lett már nem órákig tart hanem mint ICS-en.Más: Ezt érdemes használni? Van valami gyakorlati haszna? [link]
-
escape
aktív tag
Hali!
Összehalta magát a P. Folyamatosan dobja az XY alkalmazás leállt üzeneteket. Telepíteni nem tudok rá, és az adatokat sem tudom lementeni, ugyanis a gép nem jeleníti meg a memória tartalmát.
A szoftver gyári ICS rajta, 6.1.B.0.544 verzió. A kérdés az lenne, hogy tudom lementeni róla az adatokat, illetve ha SUS-szal vagy PCC-vel frissítem rajta a szoftvert, megmaradnak-e a belső memórián lévő cuccok? -
kk831228
addikt
Üdv!! Hol van Pesten ahol gariban cserélik a bubis részt?? A héten Pesten leszek aztán lehet megkeresném a szervizet...
-
atika88
senior tag
válasz
razorka777 #17504 üzenetére
Bocsánat a láma kérdésért, de hogy lehet kiirtani egyes dolgokat?
-
laca19
csendes tag
válasz
razorka777 #17504 üzenetére
pcc vel javítottam. Az első telepítésnél fel se tűnt, hogy nem tűnt el semmi a telóról, a mostani frissítés legyalult mindent. Valószínűleg most lesz jó
-
S. Szabi
őstag
válasz
werszomjas #17481 üzenetére
Nekem is nextel-es, én se tudom még frissíteni. Annyira nem is fontos, csak már zavar
De annyira a zért nem kell, hogy külön felrakjam, majd ha a PCC tudja frissíteni, újratelepítem.
-
Newlachka
őstag
Hát nekem valami gond van... fényképezésnél azt írja,hogy memóriahiba
-
yodamester10
őstag
Kérdésem az lenne,hogy ha sus-al megpróbálok frissíteni,és nincs még frissítés minden elveszik ugye?Nekem az ics-nél vagy 2 hónapra rá jött meg,mocskos telenor.
-
spawn21
veterán
Sziasztok.
Érdeklődnék. Aki kapott JB-t, mik a tapasztalatok?
-
Newlachka
őstag
sus-al tettem fel,és olyan gondom lenne,hogy az albumba nem jelennek meg a fényképeim..egyse... tudna valaki segíteni?
lostdir mappa törlése nem jött be
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Spórolós topik
- Elite: Dangerous
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest