- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
A cm-12-20150107-UNOFFICIAL-nypon.zip verziót próbáltam telepíteni de hibára futott.
Már fent van a cm-12-20150108-UNOFFICIAL-nypon.zip remélem ez már működni fog. -
Obyboy
addikt
Igen csak a ROM: NYPON BUILD link alatt nincs semmi...
-
bossm
csendes tag
Na most aosp alatt vagyok gasp csomaggal na meg ttb visszaallitassal. Lenyűgöző. Érezhetően gyorsabb (egyenlőre) mint a cm11 nightly2. Es ami meg mellette szól: muxik ami cm11 alatt nem. Pl kedvencem a Carmageddon. Az A.I.type sem lassul be, pedig cm11 w9tol mar látványosan lagolt gyorsabb potyogesnel. Kicsit meglepődtem a twrp-m a bottolaskor mivel meg mindig a jo öreg cwm-t vártam
de a kényelmes tapizos felülettel hamar meg tud baratkozni az ember. Egyenlőre maradok ennél mivel a missing functions-ra ugysincs szükségem.
-
Obyboy
addikt
A Titaniumos alkalmazások visszaállítása során nekem is átjött valami plusz a verziók közt.
Szerdán feltettem a wekkly-9-et tiszta telepítéssel. Titaniummal visszaállítottam a wekkly-8-ból kimentett alkalmazásokat. Majd mikor mindegyik leszinkronizálta magát a Play-jel felülírtam a Titaniumos mentést.
Viszont mivel az Ingress és a Carma nem ment az új verzión tegnap visszatettem a wekkly-8-at, visszaállítottam a wekkly-9-ből lementett alkalmazásokat így jelenleg megy az Ingress és a Carma is a Play színvilága is rendben van és a kamera is működik ahogyan kell (bár ez a bug nekem eddig sem volt).
Már csak azt kell megoldanom, hogy wifin keresztül is találjon pozíciót a térképem mert ez valahogy elszállt a gyári rendszerrel együtt.
Off topic ON
Szerintem ha akarták volna már lenne asztali gépekre android vagy egy elterjedtebb chrome OS.
Off topic OFF -
TomWexX
addikt
-
darvinya
titán
Hát az .54-es root-oláshoz vissza kell flash-elni a .544-es kernel-ét(de csak a kernel-t!).
Ezután lehet csak a root-olni, a RootMe-vel.
A végig kell várni az újraindulást is, és utána vissza flash-elni a .54-es kernel-t.(#18047) bossm
Annyira nem olyan hosszú idő ez.
15 perc.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S kistestvére spéci kijelzővel és alumínium borítással érkezik a boltok polcaira, árban viszont még kissé húzós.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest