Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- RAM topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Philips LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simivok
senior tag
Szóval megnéztem a SI számomat de nem volt benne a listában. Ez mit jelent? Miért nem lehet felrakni az ICS-t, mi köze van a SI számnak a frissitéshez?
-
tixem
addikt
Telenoros ICS-ről van valakinek infoja? Maszekolni nem akarom, mert nekem magas ez a sok vacak amiket le kell szedni meg fel kell tenni
amekkora mákom van, fix hogy szétcseszném a telefont
-
aero.
veterán
válasz
gipsztigris #7092 üzenetére
-
dokee78
félisten
válasz
gipsztigris #7086 üzenetére
Ha még a PCC suite nem talál frissítést akkor a Flashtoolal tudsz rá ICS-t tenni.
-
dokee78
félisten
Van az appkereső topikban 2 ember akik nem tudják,hogy kijött az ICS.
Mellesleg tapasztalatok olyan BUGot, hogy bekapcsoljátok az Xloud-ot,kileptek egy menüt,majd visszaléptek és újra ki van kapcsolva az Xloud.
Bocsánat
-
atala
addikt
válasz
bostone #7079 üzenetére
T-s lesz ez is, és éppen ezért nem lehet kipróbálni, mert úgy küldik ki.
Az asszony biztosan nem piszkálja. Neki egy megbízható, jól kezelhető telefon kell, 90%-ban telefonálásra, és sms-re. Ja, és a kihangosítás ami nagyon fontos, mert gyakran használja a kocsiban. Úgy olvastam a lww-nek jók a hangszórói. Remélem a mikrofonnal sem lesz gond. -
bostone
addikt
Csak a T-s romról tudok nyilatkozni. Nekem megfelelt, gondolom azzasszony nem fog egyből belenyúlni a rendszerbe. Dobozból előhúzva is használható. A frissítéseket is megkeresi magának a levegőben. Vásárláskor érdemes kipróbálni a fényképező és a home gombot. Néhány készüléknél ez problémát jelentett. Ja, és a távérzékelő szenzor is okozhat gondot. Hívja fel az ingyenes ügyfélszolgálatot, pár percen belül kiderül, hogy hová érzékeli a telefonáló fülét.
-
mathaus=)
senior tag
Valaki azt nemtudja h lehet beállítani, hogy mikor böngészőben megnyitok egy youtubeos linket akkor ne a böngészőben adja be hanem nyissa meg a youtube appot.?
-
razorka777
veterán
Hali.
Érdekes gondom adódott a telefonnal,bár nem igazán nagy probléma de hátha van rá megoldás.
Digisek lettünk pár hete és kellett vegyek egy wifis routert.
Csináltam titkosítást WPA/WPA2 -est biztos,ami biztos alapon,de ledobálja a telót 2 percenként és utána már nem is látja többé a routert.
Viszont ha kiveszem a titkosítást tökéletesen működik.(Azért a biztonság kedvéért csináltam MAC szűrést)
Valakinek ötlet? -
atala
addikt
Üdv!
Most fogjuk megvenni a nejemnek ezt a telót.
Kérdésem, hogy kell-e valamit feltétlenül frissíteni rajta vásárlás után? -
Simivok
senior tag
Böngészőben hogyan lehet letiltani a flash-t?
-
snecizero
senior tag
Egy nagyon hasznos program: google play GB-re !
-
mrx23de
csendes tag
Arra esetleg tud valaki megoldást (netalántán root nélkül), hogy hosszú hangerő gomb nyomásra következő számra váltson? (természetesen nem a gyári fülest használom, amin van a gomb). Ez szépen működött W300-n, ki se kellett venni zsebből.
-
crisy
csendes tag
Ha mindegyik csík halvány, akkor nincs térerő (elvileg)
.Ez az óra app engem is érdekelne, noLED-en beállítottam, de úgy eszi az akksit, hogy csuda. Nincs valami akksi-barátabb óra, amit mindig láthatok anélkül, hogy nyomkorászni kellene a telefont? (Tudom, a karóra, de mégis DDD)
-
snecizero
senior tag
Létezik olyan digitális óra képernyő védő ami képernyő kikapcsolás után is sötétben halványan látszik ? Nokia N8 ba gyárilag van ilyen. A ledOn program is hasonló elven működik. Jó lenne egy ilyen óra képernyő kímélő. Ha esetleg valaki tud ilyet akkor jelezze ide vagy privátba.
-
Simivok
senior tag
4 csík jelzi a térerőt, ha az összes halvány, akkor még tud fogadni hívást? Légyszíves válaszoljatok...
-
szjoci
őstag
jaja
Nézegettem már és furcsa is volt amit írtál a következők miatt: nem szoktam kikapcsolni a telefonom (max ha nem figyelek oda és lemerül) és így a használatból adódóan egy-két tucat app ott csücsül a home gombos listában. Ebből gondoltam hogy ennyi nem futhat egyszerre a háttérben. -
szjoci
őstag
vegyes érzelmek
ha csak 1-2 appot nyitok meg és kilépek home-mal, akkor valóban valós a hosszan nyomott home gombon a lista, és valóban eltávolítja a gyorsítótárazott appot. Ha viszont jópár nagyobb memóriaigényű appot nyitok meg, akkor a hosszan nyomott home gombbal előcsalogatott lista amolyan utoljára megnyitott appok listájának tudható be, mert igaz hogy szerepel a listán, de a memóriában már rég nincs ott (mind). Ez persze természetes, mert kellett a hely a másiknak. Konklúzió: végülis arra szolgál amit írtál
-
szjoci
őstag
"ICS alatt menü gombot lenyomod majd mutatja a futó appokat majd ha jobbra húzod őket bezárja, nagyon tetszik
"
Szerintem ez csak a legutóbb használt appok listáját mutatja pillanatképpel, ugyanaz mint gb alatt csak szebben van kivitelezve. De mindjárt kipróbálom hogyha megnyitok valamit majd kilépek belőle, bent van-e a memóriában valamint a hosszan nyomott home gomb listájában.
-
ratobi
senior tag
Sziasztok ! TELJESEN gyári telefonnal van olyan gondom, hogy hiába állítom be a wifi-t, hogy a kijelzővel kikapcsoljon, nem hajlandó. Mit rontok el? Van erre megoldás? Vagy marad a greenpower ?
-
Simivok
senior tag
4 csík jelzi a térerőt, ha az összes halvány, akkor még tud fogadni hívást?
-
Deck
titán
Az innen van és ICS-re. Azon használod? Ha igen jónak kell lennie, ha GB-n akkor nem. Igen azokat szerkeszti. De NEM jó GB-n.
(#7046) bostone Ebben van beépített DSPManager, a v2-ben javították a hibákat,CWM-ből lehet felrakni. A másikba nincs beépítetten de belinkeltem ide az oldalra a DSPManager.apk-t és csak a /system/app/-ba kelett másolni rw-r--r-- jogosultságokkal. De ha már jó neked akkor jó
-
-
xigris
őstag
Sziasztok mitől van az hogy GB rootolva CWM felrakva és onnan telepítek egy programot és nincs térerőm de már 2. alkalommal járok így a 4 sarkos menüt szerettem volna cserélni de sajna nem megy
Ha kézzel akarok hálózatot választani ezt írja:com.android.settings folyamat nem várt módon leállt. Próbálkozzon újból.
Bezárás kényszerítése -
Cartman023
aktív tag
Ics alatt mindig leáll a Market, mi lehet ennek az oka?
-
bostone
addikt
Nálam a DSP fc-zik.
-
Simivok
senior tag
Aki most akar ilyen mobilt venni, annak mondom, hogy én nem tapasztaltam hívás közbeni hibát. Tehát nem némítja el a hívást beszélgetés közben.
-
Deck
titán
válasz
Simivok #7029 üzenetére
Elméletileg a háttérben futnak nem használva semmilyen erőforrást. Ha nem fogod kirootolni sok funkciónitást kifogsz hagyni.. Én nem bírnám ki root nélkül. Sok hülyeség rajta csak foglalják a kevés belső helyet. Meg sok moddingolás, tuning
Amúgy 10perc alatt lehet flashelni, rootolni stb, de ha nem vagy még biztos magadba akkor hagyd. ICS alatt menü gombot lenyomod majd mutatja a futó appokat majd ha jobbra húzod őket bezárja, nagyon tetszik
-
Simivok
senior tag
ennél gyorsabb?
nokia x6-omhoz képest mennyország a sebesség, meg a funkcionalitás. azthiszem, hogy inkább nem rootolom. ha felesleges app-ok megmaradnak, akkoris gyorsabb az ICS? amúgy nekem még nem elérhető, de majd hamarosan csak megérkezik. ja és nem is szeretném rá flash-elni, mert a végén még teljesen elrontom, nem szeretnék kockáztatni.
amúgy a mostani verzión magától bezárja a progikat?
-
Simivok
senior tag
most éppen airplane módban van, feltölt 100%-ra, várok 30 percet és leveszem...remélem így jó lesz
-
razorka777
veterán
válasz
Cartman023 #7022 üzenetére
vagy elinditod a gyári böngészőt és automatikusan letölti a beállitásokat.
-
anatre1
tag
válasz
Cartman023 #7022 üzenetére
Szívesen
-
anatre1
tag
válasz
Cartman023 #7020 üzenetére
Elindítod a telepítővarázslót (menüben) És valamelyik lépés az lesz, hogy hálózati beállítások letöltése vagy valami ilyesmi. Letöltöd és kész
-
Cartman023
aktív tag
Felraktam az ICS-t, és nincs APN beállításom, ergo nem tudok netre menni. Az alaphelyzetbe állítás nem csinál semmit.
Valami ötlet erre?Djuice-s vagyok (alias Telenor)
-
Ubul86
őstag
válasz
gabe8719 #7007 üzenetére
én is segítek szivesen,amiben tudok,és bocs a túl sok kérdésért,de elég gyorsan el tud kallódni néhány link
pl amit kértem ICS linkjét,végül megtaláltam az orosz oldalon én is,de inkább az ide belinkeltet használtam,amit .aero linkelt,mert a linkelt ics-s telepítős oldalon hiába kerestem,nem volt (most ott van)...lehet hogy ott is volt,nem tudom,ennyire vak nem vagyok
viszont a pulse minis oldalon szintén van 1. oldali hsz,leírva hogy lehet custom romot feltenni,stb,mégis mindenki újra és újra megkérdezi,nem igazán lett változás
de nem azért mondom,hogy ne csináljátok/juk,csak szvsz. a kérdések nem fognak nagyon csökkenni szerintem
-
Simivok
senior tag
-
Deck
titán
válasz
Simivok #7010 üzenetére
Először úgy, hogy rádugtam este aztán mivel dél körül keltem fel akkor vettem le. Nem szoktam figyelni mennyi idő alatt tölti fel
Bár most ICS alatt jobban bírja az akksi.
Ha rajta is hagyod semmi baja nem lesz, mert nem tudom mennyi idő alatt tölti fel. Próbáld ki, aztán oszd meg a tapasztalataid -
-
Simivok
senior tag
Hello!
Most vettem egy ilyen telót, nagyon megvagyok elégedve a teljesítményével, gyorsaságával, árával.
Lehet, hogy már többször elhangzott már, de meddig merítsem, utána meddig töltsem? Nem baj, ha nem 12 óra, vagy bármennyi? (inkább kevesebb)? Nem károsodik az akku, az üzemidőre tekintettel, ha csak addig töltöm ameddig írja, vagy egész éjszakán át? Hallottam, hogy ezeket az új akksikat nem kell "bejáratni", de azért nyugodt szeretnék lenni. -
gabe8719
senior tag
aero., dekrer, anatre1:
Köszi, akkor majd nekiesünk.
Igazad van, legalább kihagyhatjuk a szolgáltatós mókolást belőle - úgysem lenne már hatályos túl sokáig. -
Deck
titán
válasz
gabe8719 #7003 üzenetére
Én is szívesen segítek bármiben ha kell
Más:Közben sikerült megoldanom, hogy változzon a háttér a Zenelejátszóba. Leírom az egészet.
1. Telepítsétek fel ezt, a módot Letöltés
2. Hogy működjön a walkman gomb Letöltés
3. Végül szedjétek le a DSPManagert és másoljátok a /system/app/ -ba jogosultság: rw-r--r-- (a jobb hangzás végett
)
Így nálam jó:
-
gabe8719
senior tag
Így 7ezer hsz után szerintem erősen érik egy 1. hsz szerkesztés lassan, egyre többször merülnek fel ugyanazok a kérdések. Ha Ti is így látjátok és valaki vállalná közösben a munkát, megcsinálhatnánk lassan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest