Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
-
cs.zs.
veterán
válasz
ratobi #17086 üzenetére
Gél pillanatragasztóval.
Gyorsan kell körberakni az apró pettyeket, és mehet a helyére az "üveg".
Előtte valami más műanyaglapon kell nekifutni, gyakorolni.
Ha túl kicsik a pettyek, megkötnek idő előtt. Ha túl nagy, akkor befolyik.
2-komponensű epoxy is jó, és pl fogpiszkálóval lehet a helyére húzni a vékony csíkot.
De mint mondottam, előtte gyakorolj valami máson! -
ViCk980
tag
-
cs.zs.
veterán
válasz
ratobi #16966 üzenetére
Eredeti gyári T-Mobile. 2012 májusi vásárlás. 2.3.4-es android.
De már 1 éve nem én használom, hanem a 14,5 éves nagyfiam. Teljes mértékben elégedett vele, szereti.
Fényképezés, Filmnézés, Facebook-chat, Skype, játékok (7giga).
Megy. Működik.
Nem kíván megválni tőle, felfogja hogy a használati érték és 2 évesen a piaci ár nagyon messze vannak egymástól. Osztálytársainak -kevés kivételtől eltekintve- 2-3 megapixeles fixfókuszos, lámpa nélküli kamerával ellátott 262000 színű, 0 betekintési szögű kijelzős sokkal gagyibb telefonjaik vannak, sokan irigylik a telefont a tudása miatt. Van benne egy 32gigás UHS-1 microSD, így az átlagos hétköznapi használatra tökéletesen megfelel.
Szálljunk már le a földre! Hétköznapokon ugyan mi kell még ? (pl 4-4,3" kijelző.Na de mennyiért?) -
efká
tag
-
aero.
veterán
válasz
ratobi #16366 üzenetére
A mostani cuccok már annyira nem érzékenyek a vízre, kiszáradnak és mennek tovább még sokáig. Nekem a régi Nokiám 1,5 évet ment még. iPhone 5 is lett megúsztatva pár napja, de az is működik most, pedig a kijelzőtől kezdve a home gombig semmi nem működött utána. Amúgy a vissza gomb nem működése nem gáz, ott a Home gomb, azzal is ki lehet lépni.
-
Attix70
aktív tag
válasz
ratobi #16224 üzenetére
Szia !
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem tudom .
Mert: Tök legálisan felfrissítettem a Sony Pc Company.. - val a 4. akármilyen verzióra. 2 hónapig tökéletes volt , majd egyik pillanatról a másikra kb. 5 óra alatt az akku lemerült ( a 4. akármilyennél biztosan villogott a led ).
Még garis volt 2 hétig () és a szervizből már 2. akármivel kaptam vissza. Most normál telefonos használat mellett megy több mint 5 napot ( éjjel - nappal megy ). A napokban vettem észre, hogy nem villog ( lehet a szerviz után nem is villogott a 2. akármivel ) csak most fontos lett volna.
Üdv, Atti -
razorka777
veterán
-
Walkmanfon
aktív tag
-
Walkmanfon
aktív tag
válasz
ratobi #14919 üzenetére
Én így csináltam nekem működött :
Első kernel feltétele előtt Usb hibakeresés , ismeretlen források pipa.
Utána .62 es kernelt felrakod , bekapcsolod mikor villog a képernyő,bekapcsolod a root progit (Droomlord)(közbe semmi adb ne fusson utorrent,vírusírtó, meg amit mondtam feladatkezelőbe adb.exe leállítás ,Flashtool se fusson.) ha azt írja a végén hogy ALL DONE ! akk működött utána visszarakot a kerneleket 431,587 és működnie kell ! -
törölt tag
válasz
ratobi #14823 üzenetére
[smultronic]
Nem egy csicsamicsa rom, de gyors, stabil és minden müxik benne.
(A 3-as verziót több mint 1 hónapig használtam megelégedéssel).
Úgy tudom a fejlesztője is egy korrekt ember, de a fentieket inkább csak érdekességnek írtam, ha a gyári rommal meg vagy elégedve, akkor tényleg nem érdemes ezekkel bíbelődni...Igaz én szeretek bíbelődni, ha időm engedi (ami nem sok van erre a célra sajna), de szerencsére most is van, ezért lecseréltem [erre]
Aztán majd meglátjuk...(Ja, nekem zárt bl-em van...)
Razorka777: Hja, választék az van, de ez már lassan a ló túloldala
[link]
-
-
Vhiktor
nagyúr
Hali!
Nekem is ezt csinálja, letöröltem az újonnan telepített alkalmazásokat, egy ideig jó volt, de most megint szarakodik:SAz7t vettem, észre, hogy cseszeget, h aktiváljam a McAfee programot. Arra gondoltam, hogy ez is okozhatja a villogást.
Szükség van erre a progira, vagy nyugodtan letörölhetem? -
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest