Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
minicm-hez van működő xperia tárcsázó/kapcsolatok/hívásnapló app?
-
-
aero.
veterán
Alapból nem megy a walkman gomb, de ott a fix. CWM-be feltolod és annyi, vagy átírod a sort. Megvan! A hangkiemeléseknél kell fent a hangszínszabályzóra kattintani, ott egyebek és ott lesz a térhatás.
Magyar igen, induláskor angol, de átállítod és annyi. Belaktam ma, feltettem a backup appokat is, van rajta vagy 65 és gyors, mint a villám.
-
Batu3
tag
Igen az az, hogy szoba vagy stúdió... Elvileg benne kéne lennie valahol
És milyen különben ez a rendszer? ROM Control, CWM, walkman gomb stb. mennek?Magyar különben?
Légyszi írj pár szót aztán valszeg majd én is felrakom.ui: "I used that rom a before but that rom is buggy and lags for me,even games were not working on my device."
Valaki ezt írta, ezért kicsit ódzkodok a dologtól... -
Ubul86
őstag
válasz
albinolynx #9392 üzenetére
benne van a leírásban
6os pont
ha szeretnéd hogy legyen root-od,akkor ne pcc-vel frissítsd,hanem ugyanúgy,tedd fel flashtool-zal...szóval a 6os pontnál itt kezdd: "..indítsuk el a Flashtoolt, tallózzuk be..."...szóval ugyanaz a menet,mint előbb,az .58as végű romnál,amit legelőször feltettél,kivéve az,hogy a wipe data-ból vedd ki a pipát,de azt szépen le is írja
(meg előtte az előző lépéseket is hajtsd végre
)
7-es ponthoz meg majd ha eljutsz : "majd egy villanással még a boot befejezése előtt újraindul ismét." sokaknak nem indul újra,szóval ezen ne akadj fenn
-
albinolynx
senior tag
Root megvan.
Elolvastam az ICS leírást - itt a topikban kellene találni WT19i-hez való ICS linket?
Ezt linkelnéd légy szíves? Ha fent van, akkor utána pc companion, vagy update service-szel kell/tudom frissíteni? (Egyáltalán mi a különbség a pc c. és az update s. között?) -
Ubul86
őstag
igazad van,átnéztem most a seria.hu-t írja is hogy "-PC Companionban le kell tiltani az automatikus indítást a Windowssal együtt (PC Comp indít>>PC Companion Beállításai obb felül)
" ...csak nem értem hogy akkor nekem miért lett "csak" úgy jó,ha ment a háttérben (meg a pár nappal ezelőtti esetnél is)...jó,sejtem,a drivereket felteszi a pcc,azon kívül meg nem kell... -
aero.
veterán
válasz
albinolynx #9387 üzenetére
Na ezt már szeretem. Egy user, aki feltalálja magát!
-
Ubul86
őstag
válasz
albinolynx #9387 üzenetére
igenigen,azt is kell
szépen leír mindent,de ha kell help,itt vagyunk
-
Ubul86
őstag
válasz
albinolynx #9385 üzenetére
rootnál viszont kellenek a beállítások (usb hibakeresés,adatátviteli mód,PCC háttérben fusson a gépen)
ICS-nél meg figyelj arra,hogy ha teszed fel a romot(ugyanúgy mint most az .58ast),akkor a ne wipe-olj mindent,vagyis a wipe data-ból kerüljön ki a pipa...de arra is van jó leírás
-
albinolynx
senior tag
Köszönöm szépen Srácok - penge minden. Megnyugodtam... (:
Szépen működik minden ami eddig nem. Most root és ICS.Köszönöm a mod-nak is (ha figyelt - ha nem), hogy nem "rúgott" minket ......!
-
Ubul86
őstag
válasz
albinolynx #9382 üzenetére
na,akkor majdnem kész vagy,ha kiírja a jóságot,amit írt razorka,akkor csak bekapcs,és teszt...ha minden jó,amit eddig kifogásoltál,mehet a root,meg akár az ICS is
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #9381 üzenetére
Flashelés 30%-on, kicsit bénáztam a kikapcsolás utáni lefelé gomb, rádug, elenged ha elkezt flashelni témával...
-
albinolynx
senior tag
Köszi, szeretném én véghez vinni, hogy megtanuljam!
Az nagy segítség, ha itt maradtok addig. -
aero.
veterán
válasz
albinolynx #9378 üzenetére
Ha gondolod teamvieweren kersztül megcsinálom, ha kell. Írj privátot.
-
Ubul86
őstag
válasz
albinolynx #9375 üzenetére
megjegyzem: ismeretlen források: PIPA
- SE - Kapcsolódás - USB-kapcs mód: MSC (adattárolási mód)ezek csak rootoláskor kellenek majd,hisz a telefonod ki lesz kapcsolva,mikor teszed fel a romot,így semmi értelmük,plusz amúgy is wipeolsz mindent,ezért factory reset is fellép majd
annyit kell tényleg tenned,hogy flashtool,flashtool-on belül driverek feltelepítése,képeken látható dolgok követése,amit betettem (plusz razorka leírását követni),majd mikor kéri hogy dugd a telefont a gépbe usb-n keresztül,tedd azt,közben nyomd a lefele hangerőt folyamatosan
-
albinolynx
senior tag
Dolgozok rajta. (:
Mindjárt próbálom az új flashtool-szal. (~20 perc a tárhelyről...) -
albinolynx
senior tag
válasz
Annyival egészíteném ki, hogy közben feltelepítettem a drivers - ggsetup-2.2.0.10.exe-t.
-
Ubul86
őstag
válasz
hm,szerintem nem lesz jó,ez régi program,gugliba beírod hoyg download flashtool,kiadja a legújabbat
ilyet kéne kapnod csak jobb oldalt még wipe-ok vannak,azt mind bekéne pipálni
és ahogy írta .aero is,flashtool telepítés után a flashtool/drivers mappában lévő .exe-t indítsd el,pipálj be mindent,és telepítsd fel....utána fix hogy jónak kéne lennie,ha mégse,akkor a telefonnal nagy gondok lehetnek
jah,és mikor kéri a telefont,hogy dugd rá a gépre kikapcsoláskor,hangerő lefele nyomásával egyhuzamban,hasonló képet kell kapnod
-
aero.
veterán
válasz
albinolynx #9372 üzenetére
Nem kell csatlakozni. Telepítsd fel a flashtool-t, majd a telepítési mappájában találsz egy drivers mappát, abban egy telepítőt. Azt rakd fel (benne pipálj be majd mindent) és utána mehet a rom felrakása. A romot a firmwares mappába kell másolnod, miután kibontottad a letöltött ftf fájlt.
-
Ubul86
őstag
válasz
albinolynx #9372 üzenetére
hát ha csak a romot teszed újra,pcc nem kell,az a roothoz kell majd...de root nélkül is megtudod nézni hogy minden okés lesz a telefon a frissített rommal...wipeolj mindent a flashtool-on belül
"Miközben nyomva tartjuk a lefele hangerő gombot dugjuk a telót az usb-re" csak akkor dugd rá,mikor a flashtool mutatja,fel fog bukkani egy ablak,hogy dugd rá a gépre
nem kötelező a firmwares mappába tenni a romot,én pl a c:/rom/ ba szoktam tenni,csak akkor kikell tallózni
-
aero.
veterán
válasz
albinolynx #9370 üzenetére
Semennyire, nekem is az van és minden úgy működik ilyen esetekben, mint 32biten. Van 64 bites flashtool is, de ugyanazt csinálja és ugyanúgy működik, mint a 32-es.
-
aero.
veterán
válasz
albinolynx #9368 üzenetére
Szia
[link]
Ez alapján tedd újra a rendszert. Rootolnod nem szükséges, előbb derüljön ki, hogy csak szoftveres hiba a kamera és a wifi. -
albinolynx
senior tag
Sziasztok!
Használtan vásároltam egy 4 hónapos SE Live-ot. Kaptam pár napos visszavásárlási garanciát, ha valami nem működne. Szerintem tökéletesen béna vagyok:
1. Wifi-vel csatlakoztam a hálómhoz, viszont nincs adatforgalom (böngészés, youtube, gmail). Itt mit kellene beállítanom?
2. Fényképezni szeretnék, MENÜ -> KAMERA majd sötétség. Semmire sem reagál, ki-be kapcsolni lehet.
3. Home gomb mire való? Elhúzom jobbra-balra az ablakokat, HOME gombra nem ugrik vissza, menüben ugyanígy.Van a telefonban olyan, hogy FUNCTION VALIDATION - ott elő-, hátlapi kamera tökéletesen működött.
A telefont az előző tulaj rootolta, ez a rendszer van rajta: android 2.3.4 - kernel 2.6.32.9-perf build szám 4.0.2.A.0.62
Factory Resetettel indítottam miután megkaptam.Mint az gondolom kiderült, elég tudatlan vagyok még. A telefon tetszik, megtartanám, csak tisztáznom kellene ezeket a dolgokat.
Köszönöm előre is! -
elpatkorado
aktív tag
Sziasztok! Azt láttam többeteknél is, hogy megnyomjátok a vissza gombot, és olyan mintha nem csinálna semmit, és egyszer csak 10 mp múlva visszalép. Nálam is ez van. Pont akkor kezdődött mielőtt felraktam az ICS-t, gondoltam, hogy majd az helyrerakja. Tök jó volt, lefrissült és elmúlt ez a probléma, aztán mostanában megint kezdi.
A másik pedig, hogy ma reggel két ember hívott, és egyiket sem bírtam felvenni, mert egyszerűen nem engedte elhúzni a csúszkát se jobbra, se balra?!? Meg kellett várnom amíg abbahagyja, és visszahívhatom.
Nyomjak egy javítást PCC-vel? Vagy más ötlet?
-
Deck
titán
Szerintem felesleges átpakolni. A widgetek sd kártyáról nem fognak működni, és fontos programokat ne tegyél át, mert ha csatlakoztatod a telefonod géphez nem lesz elérhető. Betöltési sebesség is lassabb lesz mivel sd kártyáról fogja betölteni. Ha felrakod a rendszert majd rootolod és lepucolod ami nem kell akkor a belső tárhelyből mindössze 50mb megy el, és lesz kb 370mb szabadon ami elég sok. Nekem fenn van minden ami kell Critical Strike is és több mint 250mb helyem van.
-
Mond
senior tag
válasz
razorka777 #9354 üzenetére
Szia!
Szeretném a gyári, appokat és programokat az sd kártyára áttenni, de sajna nem tudom, hogy miket szabad és miket nem.
Válaszodat előre is köszi!
Wt19i -
kircso13
senior tag
válasz
razorka777 #9354 üzenetére
root megmaradt, csak cwm be nem tudok bemenni
-
Mond
senior tag
Sziasztok!
Szeretném a gyári appokat az sd kártyára átrakni, de sajna nem tudom, hogy mit szabad és mit nem.
Segítségeteket előre is köszönöm! Wt19i -
RimJóf
csendes tag
Két kérdésem lenne:
1. Tudtok valami jó akksi élettartam hosszabító alkalmazást?
2. A névjegyzékben hogyan tudom azt beállítani, hogy ne úgy rendezze a névjegyzéket, hogy keresztnév+vezetéknév, hanem vezetéknév+keresztnév?? -
Deck
titán
válasz
razorka777 #9349 üzenetére
Nekem teljesen eltüntette a CWM-et, na meg nagyon nem tetszik az a rom.. Felrakni újra meg nem engedte a CWM-et.
-
kircso13
senior tag
válasz
razorka777 #9349 üzenetére
thx. megpróbálom
-
kircso13
senior tag
Feltettem a REAL 4.1 ics-t. Eddig jól szuperál, csak egy kis gondom akadt. Nem tudok belépni CWM-be, pedig rootolt a telefon. Lehet olyan újraindítást is választani, h CWM be belépjen, de semmi, se a halkító gomb nyomkodás. Se így, se úgy
. Valakinek valami ötlete?
-
domojko
senior tag
válasz
Canonfan #9343 üzenetére
Szia! Én bőven 30 felett járok, kezdtem az androidot se x8 utána lett az lww, váltottam samu galaxy mini, galaxy ace arról galaxy s, és végül megint csak az lww- nél kötöttem ki. Elég felnőttnek érzem magam, és szerintem ez egy jó készülék. Még annak tükrében is hogy nekem is pattog le a festék, és szokott időnként kihangosítani vagy némítani beszélgetéseket.
-
Ubul86
őstag
válasz
Canonfan #9343 üzenetére
most nem azért,de ha valami megtetszik,akkor az alapján döntesz,hogy most a tinik vannak inkább rákattanva,vagy sem? Én akkor is ezt a telefont vettem volna meg,ha az előbbi van,főleg a kinézete fogott meg,de a belseje is felér egy erős felső-középkategóriással...jah,és 26 vagyok
-
Batu3
tag
Ha esetleg felteszed, kipróbálod akkor nyilatkoznál róla kérlek? A Walkman app-ra lennék kíváncsi, hogy megy-e a clear bass meg a 3D surround...na meg már rég váltottam ROM-ot
Most hétvégén majd elutazom, de szerintem utána majd kikéne próbálnom
Találtam egy ilyet [link]
Ezzel elvileg mennie kéne a Light Effects-ünknek (ICS-n is)...majd holnap megnézegetem, de most megyek elteszem magam holnapraHa tudtok angolul, most le nem fordítom
"I confirm that this mod works, the walkman light effect startup when the music starts playing
CONS: - there's no way to turn off this function and so no matter what you do you're stuck with the light playing whiles media is playing
- The light also now comes on to the sound of the phones ringer and other system sounds, it is noticed when changing the phone's volume " -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Én mostanában gondolkodom azon hogy lecseréljem a HTC Tattoo-mat, bár még nem határoztam el magam teljesen ezért szeretném megkérdezni a tapasztalataitokat a telefonnal kapcsolatban, mert bár eddig tetszik, de szeretnék képben lenni, hogy milyen a telefon...
Elsősorban azt szeretném megkérdezni, hogy vannak visszatérő hibák, szóval megbízhatóságra milyen szerintetek, tapasztalataitok szerint mennyire lehet hibás példányokkal találkozni?
A másik, hogy élőben kinézetre milyen a cucc, véleményetek szerint egy 30 éves férfikézbe mennyire illik? (Természetesen a fekete verzió) Nekem a képek alapján is tetszik, csak azt nem tudom megítélni hogy a Walkman design és a lejátszáskor villogó jack körüli led miatt mennyire maradt komoly külsejű a telefon, szóval egy 30 éves embernek is vállalható, vagy csak a tinik kezében mutat jól?
Még azt szeretném megkérdezni, hogy az aksija milyen, kíméletes használattal mint pl estére offline-ba tevés, 3g bekapcsolva, de mobilnet, gps, wifi, bluetooth stb csak szükség esetén és nagyrészt készenlét vállalható a kb 3 nap, vagy így is csak este töltöd kategória?Bármilyen infót előre is nagyon szépen köszi!
-
aero.
veterán
Megpróbálkozom a CyanogenTimescape-pel, valaki próbálta már tartósan?
-
aero.
veterán
válasz
mathaus=) #9330 üzenetére
Ugye hibátlan volt a teló, én tettem róla, hogy gariba vegyék. Olvastam itt régebben, hogy másnak cserélték a hibás külső elemeket is (lepattogzott festékréteg), bátorkodva beadtam én is, hátha kicserélik. Jelentem, nem, a szervízes egy zsugori alak lehetett, ugyanúgy kaptam vissza a telót, sőt talán még kevesebb festékkel.
Eközben romboltam az agysejtjeimet egy hangszóróhibás J300i-vel.Van már prerooted ICS, vagy még a szokásos módszer él? Ja és GB-vel kaptam vissza a telót (telenor).
-
aero.
veterán
Nem cseréltek ezt a szart, megérte bevinni, fffuuu
-
whoever70
tag
felraktam én is az ICS-t, de azóta csak szopok a wifi-vel, hitelesítési problémákkal ledob. t-mobile függő, de gyári frissítés ment rá a Sony PC Companion-nal. van megoldás rá? vagy rakjam vissza GB-re? nem szívesen tenném, de már frászt kapok
-
phoenix64
őstag
2D-s gyorsítás jó vmire, ha bekapcsolom a ROM beállításokban?
-
mathaus=)
senior tag
Értem köszi a válaszokat!
Nektek ICS nemszokott olyat csinálni h az érintőgombok később reagálnak? Kb 2-3 mpel a megnyomas után végzik el a műveletet..:S
-
domojko
senior tag
Valaki legyen szíves szedje ki gyári ics-ből a WeatherWidget.apk-t. Légyszi
-
mathaus=)
senior tag
válasz
razorka777 #9316 üzenetére
Mind1, a biztosra mentem xDD Amúgy ki milyen launchert használ ICS alatt?
-
mathaus=)
senior tag
Na ma ujraindult a GB is szal visszaraktam az ICSt mert ha már mind2 ujraindul akkor a jobb legyen fennt.
Ugy raktam fel h először Flashtoolal flash a belakott GBre, majd egy javítás SUS-szal. Igy akkor nemlesz semmi baja elvileg?
-
Deck
titán
Akinek viszont független a telefonja, az már felrakhatja a Jelly Beant
-
-
Deck
titán
-
phoenix64
őstag
Ezek szerint semmivel sem gyorsabb a Lite a gyárinál?
A nyitott bootloaderes romok gondolom azért már nagyobb előrelépést jelentenek.
Amúgy vki kipróbálná gyári ROM-on, hogy elindul e neki a Gun Bros és a Gangstar?
-
dartsos
tag
Root-olt GB:
CPU: 998
GPU: 1260
RAM: 349
I/O: 4943101
-
Deck
titán
Köszi! Látszik, hogy a 3 eredmény ugyanaz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest