Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
Tudtok abban segíteni, hogy milyen romok vannak lww-re, ha nyitott a bootloadere?
Még mindig csak kapkodom a fejem, ezek új dolgok nekem.
Köszi a segítséget!Elég a neve, aztán keresem!
-
Deck
titán
válasz
razorka777 #8696 üzenetére
Nekem se. A fagyás nem az ICS hibája. Amit használtok programok, játékok, (főleg ha törtet is) bármelyik tehet róla. Meg a beállítások is, mik futnak stb.. Nem pedig magára a rendszerre kell fogni
-
3800+
őstag
Sziasztok!
Megvolt az első fagyás ICS alatt 3 hét után
De hozzá tenném h nem az én kezemben volt...
Remélem semmi komoly nem történt, akksi ki, vissza azóta jó.
És így most az utóbbi időben mintha jobban enné az akksit, pedig kevesebbet használom mint mikor meglett. -
Simivok
senior tag
Hello!
Töltöttem le olyan hátteret, ami a teló felbontásával megegyezik, mégis akar belőle vágni.
Meglehet oldani, hogy az egész kép legyen háttér? -
GeryFlash
veterán
válasz
razorka777 #8685 üzenetére
zsír, felraktam, köszi razorka és mindenkinek aki segített, akkor most root nincs de van ics, a rootos ics-t majd hvaertól megkérem, nem akarok mégegyszer olyat szívni a bénaságom miatt
lehet csak a 6. lépésnél elmozdult a kábel vagy nem tudom miért állt le, mindenre figyeltem, na mind1
-
GeryFlash
veterán
válasz
razorka777 #8683 üzenetére
igen persze bocs, elírás... viszont most ne engedi az ics-t, pedig az nem lenne rossz, nem kell root, csak ics, de minden progi szerint és a telefon szerint is a legfrissebb rendszer van rajta ez hogy lehet?
pont egy ilyen kétségbeesett kommenttel lettem senior, na bakker -
GeryFlash
veterán
vki tudna segíteni? felraktam a .58 buildet és a gb-t, aztán rootot... aztán az ics felrakás 6. lépésnél a flashnél elakadt a prgoi, és most ott tartok, hogy a telefon bekapcsol, működik, de ha bill zárra rakom, akkor onnan nem hajnlandó működni, miközben be van kapcsolva... a bluetooth se működik egyébként, kikapcsolni a telefont csak akksi kivevésével lehet... mit tudok csinálni? most jelenleg 2.3.4 van és még a .62 build, viszont a superuser eltűnt, szal lehet már nincs root rajta... mindent a leírás szerint csináltam, nem értem miért nem működik.... a wipe user datánál is kivettem a pipát... a pcc nem talál frissítést (pedig kéne az ics-nek lennie)
-
djapor96
senior tag
köszi, már megy...
Hol tudom a laucher lapokrol leszedni a google sávot a tetejéről???
-
Deck
titán
A rom control jó az indulási tweakek nem maradnak úgy valakiknél. De a gyorsabb merülés? Az alap merül nagyon gyorsan sajnos mivel csak így tudunk rootolni, így nincs repair lehetőség mivel elvész a root. A MiniCMSandwichLite-al sokkal jobban bírja vele az akksi. Alappal egy éjszaka alatt 35% lemerült míg vele csak 3% 12óra alatt
Persze semmit nem csináltam. Zenelejátszásnál is 1óra alatt 4% merült. Ami szerintem elég jó
Na meg a v5ben jók lesznek az indulási tweakek. Ha visszaolvasol látod, hogy pont ellenkezőleg panaszkodik mindenki és, hogy a MiniCMSandwich Lite-al sokkal lassabban merül az akksijuk és milyen jó
Walkman gomb fixáló [link]
nézd: [link] stb..
-
aero.
veterán
válasz
djapor96 #8669 üzenetére
mounts and storage, ha jól emlékszem
dekrer: De az, csak 2 hete nincs nálam a telóm, nem követem az újdonságokat. Pont ezért írtam, hogy akkor nyomassátok még ami kell, linkkel együtt lehetőleg.
A romra több panasz is volt, nem működő rom control, gyorsabb merülés, ilyesmik. De mondjátok meg akkor ti.
-
Deck
titán
"Ahhoz, hogy az Xperia S lejátszójával működjön a gomb, meg kell csinálnuk az alábbi módosítást:
A pm8058-keypad.kl-t kell szerkesztenünk, amit a system/usr/keylayout mappában találunk. Megnyitjuk egy szövegszerkesztővel
Keressük meg ezt a sort:
# WALKMAN key
key 200 VENDOR_1
és változtassuk meg erre:
# WALKMAN key
key 200 MUSIC"Nem egyszerűbb CWM-ből felrakni a walkman gomb fixálót? Mind keresgélni felmásolni, szerkeszteni majd vissza..
Na és a e "közel sem tökéletes ICS alapú rom készült, úgy mint MiniCMSandwichLite"
Mi gondod van vele? Tökéletes nem létezik, jobb mint a gyári
És hamarosan újabb verzió.
-
aero.
veterán
Ennyire futotta így este. Nézzétek át és mondjátok, ha eszetekbe jut valami, lennie kell még bőven.
-
djapor96
senior tag
Fel akarom tenni a minicmsandwichet, de bootloopot nyom...... wipok megvoltak..... most mit csináljak????
-
Deck
titán
Egyik sem veszélyes, 10-15 perc max az egész művelet.
-
dartsos
tag
Sziasztok!
Jelenleg GB van a telón Holo Launcherrel...eddig teljesen elégedett vagyok a telóval, max a nem használt programok zavarnak, igaz a menüben már nem jeleniti meg a launcher miatt, de azért még csak fut a telón csomó marhaság...
Szóval megérné ICS-re frissitenem? Mert a PC Companion jelezte, hogy van frissités...T-s függő a teló.
Érdekelne, hogy akksit zabálja-e jobban, lassabb-e a teló, meg úgy általában miben jobb az ICS?
Bocs hogy nem olvasom vissza a hsz-eket, de nagyon pörög a fórum
Kösz előre is -
GeryFlash
veterán
válasz
razorka777 #8655 üzenetére
nem segített... megpróbálom újra az ics-t, ha megint nem megy akkor downgrade az első cikk szerint
-
GeryFlash
veterán
válasz
razorka777 #8652 üzenetére
igen nem vagyok teljesen hülye
-
GeryFlash
veterán
válasz
razorka777 #8650 üzenetére
úgy csináltam ahogy le van írva, ahol linkelve van egy hozzászólás és két ehylen is le lehet tölteni... azt raktam flashtoolba
-
GeryFlash
veterán
raktam volna fel egy 300mb-os romot amit a 2.cikkben ajánalank, de most a telóm nem űködik.... bekapcsolom, betölt, beírom pint, megy szépen a teló de ha billzárra rakom vége, feketén vinbrálna ha megpróbálnám feloldani
a 6-os pontnál akadtam el, pedig kixeltem a wipe user datát... hogy tudnám visszacsinálni valahogy?
-
GeryFlash
veterán
válasz
razorka777 #8643 üzenetére
hát eljutottam oda hogy .58 build aztán ment a root, a doomlord szépen nyírta ki a dolgokat, de újraindítás után nem találom a super usert, akkor ezek szerint nem volt sikeres a root? most a gyári idő szerint 1980 van, szóval vmit csak csinált a doomlord, de a superusert nem találom
dekrer: rendben köszi -
GeryFlash
veterán
válasz
razorka777 #8641 üzenetére
bocs a bénázásért...
-
GeryFlash
veterán
válasz
razorka777 #8637 üzenetére
jó akkor visszaflaselem és rootolom utána még ics
bocs, hülye is vagyok hozzá, meg még ma nem aludtam
-
GeryFlash
veterán
válasz
razorka777 #8635 üzenetére
Najó, akkor mit csináljak?
van egy .431-es buildes Ics-m, hogy tudnám rootolni? nem úgy kell, hogy vissza gb-re aztán 58-es buildre utána root és vissza ics?
-
Deck
titán
válasz
razorka777 #8632 üzenetére
Nem gond. Hátha elolvassa, mert te linkelted be neki
-
GeryFlash
veterán
válasz
razorka777 #8627 üzenetére
bocs hogy itt tépem a szám, de hogy tudom visszarakni icsről gingerbreadre?
-
GeryFlash
veterán
válasz
razorka777 #8624 üzenetére
ja látom, most vmi .431-es buildem van
jó akkor majd vissza gb aztán root és utána megint ics... Ja nézegetem itt az ICS-t, de talán azért nincs akkora különbség a 2.3 és a 4.0 közt mint az xp és a win7 közt.... Ha mindenki azt mondja, hogy ICs jobb nekem akkor jobb lesz, de én tényleg nem találom sokkal jobbnak a 2.3-nál
ez a visszaflashelés gb-re meg 52-es buildre+ root és aztán ics mennyi idő lenne?
-
Deck
titán
Na, hogy én is kérdezzek valamit
Nem rég csinált valaki itt makrófényképet, milyen programmal lehet olyat? Vagy a gyárival hogyan? Valaki vett már pót akksit a telefonhoz? -
GeryFlash
veterán
jó most kicsit megbarátkozom az ICS-vel, aztán 2hét múlva megpróbálom rootolni, köszi a leírűsokat, de egészen biztos vagy benne, hogy ics-ről 62-esbuilddel nem lehet rootolni? itt a live with walkmennél van 4.0-s 62-es root letöltés nem? am most az ics-vel picit lassabb a telóm, nem tudom hogy megérte-e
lehet vissza majd gb-re és az ics nem is fontos, picit mintha szaggatna, igaz első bekapcsolás után de akkor is fura... újraindítás után jobb a helyzet, bár gyorsabbnak nem mondanám, kb ugyanolyan mint a gb csak bekapcsolásnál több idő míg feláll a rendszer.... hiába a több magos telók használják ki igazán az ICS-t szerintem
-
mathaus=)
senior tag
Lassan tényleg kéne már csinálni egy 1. hszt igy ~8600 hsz után...
-
-
GeryFlash
veterán
köszi, de akkor az nem jó, ha felrakom az ICS-t és a ezzel rootolom ICS-nél? ahogy nézem 62-es buildem van, elvileg azzal lehet ICs-vel rootolni nem? vagy miért jobb ez a visszaflashelős+gingerbread root+ics frissítés dolog? most még gb van telón, így egyszerűbb lenne? köszi
-
GeryFlash
veterán
-
Zoli133
addikt
válasz
GeryFlash #8608 üzenetére
Gondolom .62es buid van rajta ami már nem rootolható, vissza kéne tenni egy rootolható GB buildet, azt rootolni, áhh kikeresem a leírást itt is van
Tehát így kell, ha már a 62-es builded van rakd fel kb nyugodtan az ICS-t, utána annyi rootolni mint most lenne. -
GeryFlash
veterán
válasz
Zoli133 #8607 üzenetére
a teló még gb-n van, akkor ott root és utána ICS? a pcc ott tart, hogy letöltötte a frissítést, most kéne ráraknia a telómra az ICS.t (előkészítés fázis vége), szal akkor most a rootot? Most éppen töltőn (konnektor) van a teló.
szerk: most látom, hogy nem tett neki jót hogy hosszabb időre levttem a telót, elvileg újra kéne kezdenem az egész ICS firssítést
-
Zoli133
addikt
válasz
GeryFlash #8606 üzenetére
Root, az jelenleg kicsit körülményes vissza kell rakni a GB-t hozzá majd vissza ICS (pont most nics kéznél nálam egy leírás, de rákeresel fórumban szerintem már linkelték páran).
Garinál meg az látszik amit szeretnél, mielőtt beviszed gariztatni vissza tudsz rakni rá egy nem rootolt gyári ROM-ot és akkor nincs baj. -
GeryFlash
veterán
válasz
Zoli133 #8605 üzenetére
Értem köszi. Megfogadtam a tanácsokat, most töltötte le a pcc a fájlokokat most kéne újra csatlakoztatni a telót, de földugtam most töltőre, és majd egy fél óra múlva folytatom. Am rootolni megéri? Fifa12 nem lenne rossz
csak nem tudom, a root látszik egy gariztatásnál? És azt hogy kéne?
-
GeryFlash
veterán
válasz
Zoli133 #8602 üzenetére
már elkezdtem, de hát usb-ről megy, szóval tölti is a telót, most 23%on van... amúgy ha gyári visszaállítást (a telefonon belül) +sd kártyát váltok akkor is megmarad a 4.0? Ez a telefon belsőmemóriájába megy, vagy olyan mint egy alaplapnál a biosz frisssítés, ergo nehéz visszaállítani?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Futás, futópályák
- Tippmix
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elite: Dangerous
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- UAG Metropolis LT MagSafe tok iPhone 14 Pro Max Built with KEVLAR
- Független Iphone X 64GB 100% Akku Hibátlan Működés Dobozosan Eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB Dual SIM Titanium Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Független Iphone SE 2020 128GB Hadi Rokkant Olcsón Eladó
- Független Iphone 13 Pro 128GB 85% Akku Hibátlan Működés Olcsón Eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest