Új hozzászólás Aktív témák
-
mrx23de
csendes tag
Arra esetleg tud valaki megoldást (netalántán root nélkül), hogy hosszú hangerő gomb nyomásra következő számra váltson? (természetesen nem a gyári fülest használom, amin van a gomb). Ez szépen működött W300-n, ki se kellett venni zsebből.
-
mrx23de
csendes tag
ICS-ben a Gmaps->Labs-ban megjelenik a Cached maps? (offline térkép letöltés)
Fura módon a 2.3.6-ban nem volt benne. -
mrx23de
csendes tag
Swipe-al lehet számot váltani mint az iPhonon? (oldalra húzom az ujjam a képen?)
-
mrx23de
csendes tag
3 T-mobilnál is próbáltam a telót, 1helyen felment a hivatalos ICS,
többi 2 helyen pedig azt írta, hogy 2.3.6nál nincs újabb.
Valakinek valami ötlet erre? Így nem akarom megvenni, hogy vagy felmegy rá vagy nem (hivatalosan).Illetve egy másik észrevétel, csak nekem tűnt fel, hogy kis pöttyök vannak a kijelzőn?
Azt hittem fólia, de sehogy se akart lejönniminden üzletben ezt láttam, elég idegesítő.
Pedig az Xperia minin nem voltak ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest