Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mewryck
tag
válasz
fatal` #16776 üzenetére
&Aero
ha már auto: telefon tartóból van valami használható/bevált tipus ehhez a készülékhez?( nem recseg,nem állítódik el,fixen tartja a telefont)
ilyesmit néztem a töltőcsatlakozó helyzete miattlink: (mobilrol nemtudok linkelni)
http://www.mentornet.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&pfi=5765&pf=25&bt=pdlist&pi=4595&ck=0 -
roly7
tag
válasz
fatal` #16753 üzenetére
igen én is furcsáltam ezt a kalibrációt azért nem is csináltam meg de mondom azért megkérdezem. hát megnéztem az akkumulátorhasználatot az android rendszere ír 86 %-ot a többi meg a készenléti állapt meg ilyenek nincs esetleg olyan alkalmazás ami figyeli melyik program menyit eszik az aksiből kicsit részletesebben mert így hogy android rendszer 86% nem tudom mi lehet a nagy fogyasztó.
-
-
roly7
tag
válasz
fatal` #16741 üzenetére
Kössz a választ müködik. De most egy új probléma lépet fel telefonon keresztül frissítettem buildszám: 4.1.B.0.587-ere és azóta retenetes gyorsan merül az aksi csak pár programot rakatm fel csak olyat ami eddig is fent volt elötte ez WT19i_4.1.B.0.431_Generic a rom volt fent tegyem vissza ezt lehet valami köze a gyors aksi merüléshez?
-
dik
őstag
válasz
fatal` #16638 üzenetére
Ja igen általában használom azért van.
De eddig elég jól birta hasonló használattal(min. 3nap). De a válasz: Bekapcs. időtart. 18p 24m. Bár most újraindítottam nemrég (nem szoktam) hátha segít valamit de semmi nemrég vettem le a töltőről (4 órája) de már 26% oda. Valami zavar van az erőben...
-
daniele
aktív tag
válasz
fatal` #16608 üzenetére
Köszi, megpróbálom a firmware-ét a routernek frissíteni, ha úgy se jó akkor megy vissza a GB. Találtam egy videó tutoriált youtubeon, már leszedtem a fileokat:
WT19i_4.0.2.A.0.58_(1254-1868).zip
flashtool-0.9.0.0-windows.exeezekkel jó lesz igaz? (mármint a rom verzió tartalmaz magyar nyelvet, a flashtool pedig nem elavult?) A videóba ezt a flashtool-t ajánlják.
-
Imi1981
veterán
válasz
fatal` #16574 üzenetére
A CM10-et sajnos nem tudom kipróbálni mert zárt bl-es a telóm .De nálam pont fordítva vannak a dolgok mint ahogy írtad,a gyári romon sokkal jobb a multitasking a több szabad ram miatt,és gyors is a rom!Pl böngészőből kilépek és elindítom a facebook appot és utánna visszalépek a böngészőbe ugyan ott van és nem tölti újra,A általam próbált nem kevés curtom romnál ilyenkor újratölt,kivéve smultronic!Az utimate hd-t már régebben próbáltam de ha jól emlékszem annál valamivel jobb a helyzet mint a többinél.Szóvan szerintem számít a szabad ram .És nekem is kb 40-50 ap van telepítve a telómon,de nem számoltam csak kb.Bár ha jönk ki valami új rom mindig kipróbálom
-
Imi1981
veterán
válasz
fatal` #16572 üzenetére
Nálam tökéletes volt kipucolva!Szinte repült és 190-210 között mozgott a ram !Pár hét használat után is 180 körül volt ,persze kilőttem időközönként taskmenegerrel.Persze loptam dolgokat a többi romból pl:quick panel ,system ui stb ... hogy jól nézzen ki mert alapon unalmas.Az viszon igaz amit írtál,hogy a gyári gb kipucolva a leggyorsabb ,csak valahogy aztmeg unom meg nem olyan szép.
-
Imi1981
veterán
válasz
fatal` #16570 üzenetére
Hát szerintem is a gyári a leggyorsabb ha jól ki van pucolva!Még a smultronic ami kb ugyan olyan.A többi amit felsoroltál nem elég h jóval lassabbak a gyárinál ,de pl némelyik a játékokat se akarja vinni ami a gyárin simán megy.Legalábbis nálam így volt és a kolégám ugyanilyen telóján is.Pl a viper 5 rom nekem nagyon tetszett,nagyon jó az akkuideje, de a real racing 3 az istenért nem akart menni rajta.
-
fatal`
titán
válasz
fatal` #16555 üzenetére
Persze elnéztem a topicot, mert pont tegnap kérdeztem a bootloaderről az sp topicban
Szóval testpointtal a korábbi telefonok nyithatóak csak, ha jól tudom. És ott sem mindenkinek ment a fastboot, ha jól emlékszem. De ha Telenornál függetlenítesz, akkor elvileg simán, hivatalosan nyitható lesz a bl.
-
Ubul86
őstag
válasz
fatal` #16526 üzenetére
most próbáltam én is ki, szintén ua, rákötöttem a gépre, kiválaszottam a beállításoknál hogy usb-s internetmegosztás (nálam a win7 még két drivert feltett, de gondolom azért, mert nem rég volt újra téve a win7, és azóta nem volt rákötve a gépre a teló)
Ja meg az usb-s filemegosztást ki kell előtte kapcsolni, arra rinyált még
gyári ics-s van a telón, azzal simán jó volt
-
Imi1981
veterán
válasz
fatal` #16479 üzenetére
Amúgy igazad volt ,valószínű h mini pro romot raktam fel ,mert amit még utána kellett volna telepitsek újraindítás nélkül a recoveryből az egy w19 nevű zip!Meg van hozzá még1zip ami kell hozzá,dehát màr késő mert ugye ezek et kihagytam.Valaki más nem tud megoldást?Nagyon fontos lenne!
-
oroszkrisz
tag
válasz
fatal` #16453 üzenetére
Kinek melyik a szimpibb, igazából én nem is gondoltam a patchelésre, de lehet az is jó ötlet olyan progiknál, amelyeket ritkán kell frissíteni.
De köszi anaqer-nek. Az Adaway-t többen ajánlották, azért esett rá a választás, működik rendesen. Úgy tudom az AdFree teljesen hasonló, de az alkalmazás funkciója nem túl bonyolult sok varia nem lehet -
atala
addikt
válasz
fatal` #16418 üzenetére
Meg volt a teszt. Nem az usb kábellel van a gond, hanem a netbookommal. Egyszerűen, még a gyári usb kábellel sem hajlandó kommunikálni a netbookkal a telefon. A Samsungom, és a lányom alcatel-je, szépen megy a netbookon.
Viszont az asztali gépen meg semmi gond, még utángyártottal sem. -
aero.
veterán
válasz
fatal` #16307 üzenetére
Xperia Galéria nekem se adta, szerencsére a CM-ben nincs is. Ellenben a gyárival megvagyok elégedve mostmár, régebben voltak hülyeségei, de most teljesen funkcionális, gyors, jó az elrendezés és a megosztás könnyen elérhető. Amúgy nagyon hasonló a Quick meg a gyári kinézetre, funkciókba nem tudom.
-
Attix70
aktív tag
válasz
fatal` #16300 üzenetére
Sziasztok !
A Ti korábbi véleményetek az volt, hogy csak úgy kivitelezhető a hosszú készenléti idő ha nincs használva vagy ki van kapcsolva. Ha nektek elég a böngészésre a 3.2 hüvelyk akkor még biztosan nagyon jó a szemetek, nekem már 43 évesen erre a célra kicsi és inkább a 8"-os tablet-en vagy laptopon böngészek. A 3.2 és a 8 hüvelyk között böngészéskor van kis különbség ( próbáljátok ki ). A formája teljesen az ideám a telefonok világában és nem akarnék nagyobbat ( bár a Lenovo A660 nagyon szimpi ).
Hogy miért kell okostelefon ? Sokat használom benne a GPS-t és praktikus a gomb nélküli érintőfelületen való vezérelhetőség. Az autóban mágnesesen rögzítem a tartóhoz. Hosszabb navigáció használata során autós töltőt csatlakoztatok rá amit kicsit unok ( csatlakozó ki - be ) ezért max. 1 hónapon belül vezeték nélküli töltés rendszert építek a készülékbe. Majd ha megoldom közzé teszem.
Üdv, Atti -
marxcie
csendes tag
válasz
fatal` #16274 üzenetére
akkor nem írtam érhetően, megesik.
szóval ment egy darabig ezzel: WT19i_4.1.B.0.587_Telenor Hu.ftf de laggolt így is, utána próbáltam meg custom romokat pakolni rá.
kb ezzel is ez van: "When the ICS update of all Xperia 2011 series was rolled out by sony, everyone was happy as it brought a new interface and features to our devices. But after sometime, a few days, our devices started to lag due to all the bloatware that sony's 4.1.B.0.587 fw had and its bad ram management was also a problem for the heavy apps and games. "
első pár napban még egész jó, kicsit akad csak néha, utána elkezd iszonyat lagolni, szenvedés.
-
marxcie
csendes tag
válasz
fatal` #16272 üzenetére
persze ilyenkor full wipe, dalvik, format system meg minden.
konkrétabban kb ezt nyomom végig:
Flashtool, ICS .587, wipe
ROOT (ERoot-1.0.16.exe)
CWM (SE_Extreme_Tweak_Installer_1.9(ICS))reboot CWM
Factory Reset/Wipe Data
Wipe Cache Partition
Advance>Wipe Dalvik Cache
Mounts & Storage>Format System,Format Cache,Format Data
install zip -
economys
csendes tag
-
Švejk
őstag
válasz
fatal` #15541 üzenetére
Köszi, most már bejön a CWM. A leírásban ezt írjátok: Wipe data, wipe cache, wipe dalvik cache, format system szükséges, ha valamelyiket is kihagyod, akkor bootloop-ba kerül a készülék és rosszabb esetben a CWM sem fog bejönni, ergó kezdhetsz mindent elölről. Ezt nem értem. Most mit kell csinálnom?
-
mathaus=)
senior tag
válasz
fatal` #15505 üzenetére
A SystemUI-t végül sikerült kicserélni a gyáriban találhatóra, azonban kicseréltem szintén a gyári Setting.apk-val a ROMban lévőt, eredmény : nincs settingsem
Lehet h visszatérek inkább a gyári pucoltra. Nagyon tetszik ez a rom is csak van benne pár hülyeség ( szerintem ) pl.: a settings menü nagyon béna szerintem, utálom a füles elrendezést a státuszbárnál meg nekem ezek a csicsa animációk sem tetszenek. Amugy perfekt rom
-
aero.
veterán
válasz
fatal` #15407 üzenetére
Ilyenre gondoltam, de megtaláltam már Lasan régi topikját, ahol minden van ami nekem kell.
Csak nekem fura amúgy, hogy ilyen gyors a gyári ROM? Mondjuk 3x annyi appot kell törölni, mint máshol, az igaz, de eddig jó.587-et raktam fel, feldobott egy 15,8mb-os frissítés ugyanezzel a verziószámmal, újraindul, ott volt a doboz hogy telepít, na kikapcsolt és azóta nem kapcsol be és nem reagál semmire.
Az jó lesz, ha megint flashelnem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- Megújult a PROHARDVER!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- OLED monitor topic
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest