Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Ezt nézzétek: [link]
-
Ubul86
őstag
ha a menüre gondolsz statusbar alatt: ez van fent,bár a v4,látom már van v6 is,szóval mindjárt felrakom azt. Bár ezt a részét a telefonnak ritkán piszkálom,tegnap pl. egyáltalán nem nyúltam hozzá,ez inkább akkor jött elő mikor pl böngészőből vagy facebookból nyomtam egy home-ot a főképernyőre.
Amúgy a launcher meg az alap,nekem bejön ez a 4 sarkos
-
Ubul86
őstag
válasz
mathaus=) #7595 üzenetére
értem,akkor megnyugodtam
mármint olyan téren, hogy nem a telefon kezdett meghülyülni. Amúgy kibírható végül is,csak be voltam szarva,hogy nálam a bibi
, főleg úgy,hogy gyakran kilövöm az összes progit,ami megy a háttérben a home hosszú lenyomása utáni kihúzogatásokkal (azt hiszem az arra való,jól tudom?
)
-
mathaus=)
senior tag
Volt sajnos.. Meg olyan is h beléptem a kamerába, elakartam indítani egy videofelvételt, vár kb 10mp-t és azt írja ki h a kamera nem elérhető.. Böngészés közben is fagyott már ki. Kezdtem azthinni h csak nekem vannak vele problémáim, szal nekem egyelőre visszament a stabil gb
-
Ubul86
őstag
tegnap délután történt,többször is: ICS van fent jó ideje,semmi mod,csak a status bar-ba van beleépítve moddal a vezérlő eszköztár(wifi,gps,stb...). Facebookozni szoktam,meg gmail,ritkább esetben böngésző - ETR
tegnap is ez a páros ment,facebookból visszaléptem home-mal a főmenübe,errefel úgy lefagyott,hogy csa akksi ki-betétele után lett újra jó. A főmenüben is akadt a live wallpaper. Nem csinált ilyet még sose,és az még ok,hogy egyszer,de kétszer is eljátszotta. Azóta semmi gond,de azért zavaró,volt már másnál is?
-
aakosch
tag
Van valaki akinek ez telepítve van és aktívan vibert használ? Nálatok működik rendesen? Itt állandóan crashel...
-
Simivok
senior tag
A PC companion nektek sem csatlakozik a kiszolgálóhoz?
-
djapor96
senior tag
nah...... egy öröm, egy bódottá.....
W19i megérkezett, rootoltam, frissítettem ics-re..... lehúzható gombsor és vízszintes dock telepítve....
készülék 1. körben belakva!
Köszi a segítségeteket, nagyon profi kis telefon....
-
vatafakk
aktív tag
válasz
razorka777 #7580 üzenetére
Megoldódott, miután a laptop kártyaolvasójával formáztam!
-
vatafakk
aktív tag
-
vatafakk
aktív tag
Gondban vagyok... Leformáztam a memóriakártyát, és most a telefon nem ismeri fel, de a számítógép látja cserélhető lemezként. FAT 32 formátumban van, de a telefon nem reagál rá... mi a teendő?
most amúgy is neki akarok állni downgradelni 58-asra, megoldhatja ez a problémát?
-
adamikus
tag
Sziasztok !
Valaki tud adni egy nem mediafire-ös linket WT19i_4.0.2.A.0.58_(1254-1868)-hez, mert onnan csak 5 kB/s-el tudom szedni, ami egy örökkévalóság.
-
tixem
addikt
valami mégse frankó. "Miközben nyomva tartjuk a lefele hangerő gombot dugjuk a telót az usb-re (ha elkezdte a flashelést elengedhetjük)"
Nálam elkezdi keresni, aztán kiírja, hogy a hardver telepítése sikertelen, és elkezd pofázni, hogy húzzam ki meg dugjam újra, de sehogy se akarja elkezdeni a flashelést. Valamhogy sejtettem, hogy nem fog sikerülni
mi lehet a gond
ilyeneket dobál ki kép
-
tixem
addikt
nem szóltam megvan
-
kemdom
tag
Kicsúsztam a szerkesztésből, de megkérdezem: másnak se működött a wifi miui alatt?
-
kemdom
tag
hello mindenkinek!
Összeszedtem életem első bootloopját, és most az a helyzet, hogy nem tok vele semmit csinálni, mert a kikapcsoló gombra nem reagál, az akksit, ha kiveszem leáll, de utána ha visszaraktam megint indul, recoverybe nem tok belépni... Tehát kb full tehetetlen vagyok. Próbáltam Flashtoollal rárakni egy másikat, de ez a szar elindult rendesen mielőtt flash mode-ba raktam volna...
szóval what should i do?
pls minél előbbi válaszokat kérek, mert most be vagyok fosva...Szerk: OK, megy a flashelés hálaistennek.
-
razorka777
veterán
Az X8-at tudom felhozni jó példának tapasztalatból.
Egész jó custom romok voltak stock kernelre is(mondjuk ez nem volt nehéz,mert amit a google művelt a 2.1-gyel az valami iszonyat).
Mikor aztán kinyitották a bootloadert,mintha kicserélték volna a telefont majd 2x gyorsabb lett.
Ezért mondtam,hogy nem várok sokat ezektől a főzött romoktól. -
vatafakk
aktív tag
válasz
aakosch #7565 üzenetére
gabe leírásában olvastam az alábbiakat, ezért húzom a számat, hogy mi történhet, ha a mostanira kezdem pakolni az ICS-t
"Idő közben többen tapasztaltak anomáliákat azzal kapcsolatban, hogy a belakott rendszerre került rá az ICS. Ezt előre elkerülendő tanácsos egy új, 2.3-as, rootolható rendszert feltenni üresen, rootolni, majd a leírás szerint frissíteni ICS-re. Ha biztosra akarunk menni, az SD kártyáról is mentsük le a nekünk fontos fájlokat (kép, zene, videó, apk-k), format, majd az üres kártyát az adataink visszamásolása után tegyük vissza a készülékbe, így az előzetesen belakott rendszer háttéradatai sem keverednek az ICS-vel, azokat majd a rendszer újraírja magának."
-
aakosch
tag
(#7564) vatafakk: Ha rootolt a .62-es akkor nem kell downgrade. Csak lefutattod a 01-local-prop.cmd-t aztán mehet az ICS (wipe data pipát vedd ki) aztán futtatod a02-push-root-files.cmd-t. USB Hibakeresés legyen bekapcsolva.
Más: A CWM hova rakja SD-n a backup fileokat?
-
vatafakk
aktív tag
Nem bírom kivárni a tré mobil frissítését, szóval felteszem én is a független ICS-t.
62-es végű rootolt szoftverem van jelenleg.
Ha jól értelmezem a leírást, akkor vissza kell tennem egy full üres 58-as végűt, és rootolni, majd gabe leírása szerint a független ICS mehet.Nem lehet valahogy kihagyni az első lépést (downgrade), és legyalulni a jelenlegi belakott 62-es rootolt buildemet olyanra, hogy hiba nélkül mehessen rá az ICS + root megmaradjon?
-
A régi (GB) négyfüles dialert be lehet valahogy rámolni ICS alá? Nagyon nem jön be ez a rálógós megoldás. S
-
Csomag01
tag
Sziasztok!
HA jól tudom kaptunk valami tárhelyet az xperia-khoz,ezt hol lehet elérni? -
Batu3
tag
setcpu-t használtok? valamiért néha nem állítja vissza az értékeket és lelassul...hogy érdemes beállítani? megéri használni? :-)
-
Deck
titán
válasz
Elek23Elek23 #7551 üzenetére
A 4. CWM-ből felrakhatod.
-
dokee78
félisten
2-szer csinálta a Minim október óta,nem tudom mitől,de restart segít.
#7547 addig ne nyilatkozz a camera appokrol,amíg nem próbáltad mindet.
Van itt egy kisebb teszt a logouton a camera appokrol,nézd át.Mellesleg az lgcamera pro,camera360 ultimate és azt hiszem a Camera zoom fx is tud datumozni.
-
Deck
titán
válasz
Elek23Elek23 #7549 üzenetére
Rakj fel másik hívás közbeni menüt.
-
Elek23Elek23
tag
sziasztok.
titeket nem idegesít, hogy telefonálás közben mindig megnyomódik vagy a kihangosító, vagy a mikrofon elnémító gomb??? nem lehet azokat onnan valahogy eltávolítani? -
snecizero
senior tag
Pro hdr camera program a legprofibb, legszebb képeket készít. Mindenkinek ajánlom ! Vignete
camera program meg beírja a dátumot a képbe. -
_Roy_
tag
hali
olyat csinàlt a telòm h kiìrta 1x csak h csökkentett mòd ùjraindìtàs megoldotta meg telefonàlni is lehetett csak nem értem miért csinàlta gb van rajta volt màr vkinek ilyen http://kepfeltoltes.hu/120625/2012-06-21_19.33.34_www.kepfeltoltes.hu_.jpg gondja -
fatal`
titán
válasz
razorka777 #7539 üzenetére
Ez az, amit nem igazán értek, a Motorola Defynek is zárt a bootloadere mégis van rá CM7-től kezdve minden és dícsérik. Persze annak semmilyen módon nem lehet nyitni a bootloaderét.
(#7540) snecizero: Launcher nélkül sehogy. Ajánlom az Apexet vagy a Novát.
Ezek ICSre valók, GB alatt a Go Launcher Exet használtam.
-
{Zodiac}
senior tag
Azt lehet tudni, hogy Telenor mikor lesz kész az ICS-el? LWW-re, természetesen.
-
snecizero
senior tag
A négy sarkot el lehet valahogyan tüntetni ? Launcher nélkül valahogyan ? Esetleg egy jó launchert tudnátok ajánlani ?
-
Deck
titán
válasz
razorka777 #7537 üzenetére
Reméljük valaki majd csinál egy jobb főzött romot, persze olyat amihez nem kell nyitott bootloader
-
Deck
titán
Fenn van valakinek jelenleg a MiniCM Sandwich Lite?
-
atala
addikt
Üdv!
A nejemnek sikerült produkálnia, hogy beszélgetés közben elnémult a mikrofonja, valamint megszakadt a hívás, bár ez más miatt lehetett. Lehet, hogy ennek a telefonnak is a közelség érzékelőjével lesz a gond?
Van rá valami gyógyír? -
mathaus=)
senior tag
562-es firmware? Létezik ilyen is?
-
ko9
addikt
válasz
razorka777 #7529 üzenetére
Ha nem próbálom ki, nem postolom, én se ma kezdtem...
Nekem ment .431-esen... Mindjárt átnézem a szkriptet, tuti valami typo error lesz... -
Deck
titán
válasz
razorka777 #7527 üzenetére
Jó, de ezt feltüntethette volna, nem pedig csak beírni ide, hogy jó.. Mikor nem is.. Én persze egyből kipróbáltam
Na mindegy
-
razorka777
veterán
Megvan miért nem lehet ezzel a módszerrel rootolni az ICS-t Lww-n.
.562-es végződésű firmware kell hozzá. -
ko9
addikt
Elérkezett ez is:
Nem kell többé GB telepítéssel szórakozni, ha ICS-t akarunk rootolni! Itt a megoldás!
Easy Rooting Toolkit for Xperia 2011 ICS!
Egy Android Emulator Hacken alapul, ami lényegében ugyanaz, mint amit eddig csináltunk, csak GB nélkül.
Készítette DooMLoRD, fordította én
Instrukciók:
Kicsomagolod - Elindítod a ezt_futtasd.bat fájlt, és követed a megjelenő utasításokat!
-
szepsy
senior tag
Hali.
A kamera lencséjén van egy újjlenyomat, tiszta alkohollal lehet törölni?
-
aero.
veterán
MIUI-val is 100%-osan működik, mind a lejátszó, mind a gomb a módosítás után.
-
szepsy
senior tag
Filmnek csináltam helyet az sd-n, átmásoltam gépre az others mappát, amit 77Mb-nak írt az sd-n, mikor átmásoltam lett vagy 500Mb + helyem.
Mit tárol a teló ebben a mappában? -
haxxika
senior tag
válasz
razorka777 #7513 üzenetére
Tehát akkor kint van, köszönöm a választ. Megüzenem havernak, mert ő már tűkön ül, amiért nincs ICS a telóján..
-
haxxika
senior tag
Sziasztok.
Nem nagyon tudtam visszaolvasni. T-mobile-osoknak a gyári ICS hogy áll? Van-e már vagy még mindig várni kell rá? -
crisy
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy 8 gigás kártyát a telefonomba, akkor ha az eddig benne lévő 2 gigásat átmásolom erre, mindenem meglesz, mint azelőtt? Az SD-n lévő appok is (mert azokat nem látom Astroval az SD-n, csak App2SD vel, azzal meg a videókat nem látom, és Total Commanderre lsem látom az appokat). Vagy majd újra letölti magának a teló?
Köszi a segítséget!
-
ko9
addikt
Berakom ide is, mivel a support benne van.
ExPERIAv4-Test1
Pár szó róla:
- 4.1.B.0.431-es ROMon alapul
- AROMA telepítő, ezzel te magad állíthatod össze mit szeretnél a telepített ROMban találni
- Bloatware és közösségi dolgok eltávolítva - egy részük Aromával visszaállítható
- ROM Control hozzáadva - ezzel jópár speciális dolgot módosíthatsz, amit egyébként nem, vagy csak körülményes fájlszerkesztéssel.Kb ennyi a nagyobb dolgok, ilyeneket, hogy build.prop tweakek, SuperCharged services.jar, meg stb meg sem említek.
Fokozottan felhívom a figyelmet, hogy ez TESZT verzió, a véglegesig még jó pár dolog fog módosulni.
Általam tapasztalt hibák:
- Első indításkor FC-zik a SystemUI, ez többször nem fordul elő, és újra is indul nem sokal később.
- Ha jót akarsz, akkor NE állítsd át 12 órás időkijelzésre az órát, mert a SystemUI folyamatos FCzéssel fogja jutalmazni.
- ROM Control nem funkcionál tökéletesen, de a lényeges funkciók működnek - pl ha engedélyezed az időjárás jelzőt, akkor FCzik, de ha visszamész, akkor engedélyezve lesz, és működik.
- Néha amikor ROOT hozzáférést igénylő dolgot aktiválsz a ROM Contolban, olyan lenne, mint ha kifagyna, pedig nem, csak dolgozik. Ha meguntad esetleg a várakozást, akkor a Home gombbal ki tudsz lépni a Launcherbe, és visszamenni az előző ablakba, akkorra általában már végez a dolgával.
- A kikapcsoló gomb hosszan tartott nyomására újraindul a készülék, ergo nincs Power menü. Ez lehet bug és Feature isTelepítés:
0.: Szükséges hozzá Root és CWM megléte, és előtte használt ICS ROM (nyitott bootloaderrel kernelcserével, zárt bootloadernél a felső kereső használatával).
1.: Letöltöd és felmásolod a memóriakártyád gyökerébe. NEM kell kicsomagolni.
2.: CWM-ben nem kötelező, csak erőssen ajánlott a full wipe (format /system, format /data, format /system, Wipe Dalvik cache)
3.: Majd elindítod a telepítőt az install zip from sdcard opcióval. Itt értelemszerűen kiválasztod a neked megfelelő opciókat. Ajánlott a Custom telepítést választani MINDENKINEK!
4.: Telepítés után hátradőlsz, és várod, hogy elinduljon, elég hosszú idő lesz (5-6 perc).Ja és majdnem kimaradt:
-
bostone
addikt
A Walkman Ice Cream Sandwichről olvastam, hogy többeknek problémát okozott. Melyek voltak ezek? Nem életképes a rendszer?
-
razorka777
veterán
Nem,a rootolással rendszergazdai jogokat szerzel a telefon felett.
-
szepsy
senior tag
válasz
razorka777 #7502 üzenetére
ok.
,,Első lépésként a legfontosabb, hogy egy rootolt 2.3-as rendszer legyen a készüléken"
Mi az a rootolt rendszer, a gyári az az? . -
razorka777
veterán
Mindenképpen frissítsd,mert mérföldekkel jobb.Ha rootolt a telód,akkor ajánlom figyelmedbe ezt a leírást.
dekrer:Nekem is volt hasonló,de egy reboot megoldotta.
-
Deck
titán
Találkozott már valaki olyannal, hogy miután megcsinálta a telefont Rootolt ICS 4.0.4-re utána szaggatva ment az egész, annyira akadt? Persze újra flashelés megoldotta. De tudni szeretném miért történt ez.
razorka777 Nálam sajnos csak az újra flashelés. De mi okozhatta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- Indiában szeretnek TV-zni
- Megújult a PROHARDVER!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Azonnali játékos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Politika
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest