Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
konigjanos
senior tag
válasz
Mezga Aladár #1795 üzenetére
Ezt akartam linkelni: [plex topic]
-
gyeniko
őstag
Sziasztok, az a kérdésem, hogy a Shield Pro a Netflixen lévő 4K HDR anyagot milyen minőségben tudja 1080p SDR-re konvertálni?
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
konigjanos #1794 üzenetére
Igyál egy kávét.
-
konigjanos
senior tag
-
chros
őstag
Hali!
Vettem minap egy hasznalt Shield 2019 Pro-t (jol latom, hogy nincs kulon Shiled topik itt?), csak DV anyagok lejatszasara (foleg mkv P5 DV), Windows-os PC-rol vannak az anyagok megosztva.
Egyebkent jol muxik minden (meg nem tudtam a DV kepminoseget osszehasonlitani a TV belso es masik kulso lejatszoval), de van egy-ket idegesito dolog, amit itt kerdeznek toletek:1. Plex kliensbe be kell jelentkezni ahhoz, hogy a local halon levo plex servert elerhessuk? A Shiled-en nem ment mashogy, de pl a TV-n nem kell!
Jo lenne, ha nem kene.
2. Valami fogja a Windows-os PC-t a Shield-rol, es nem megy alvo modba egyaltalan (azelott igen), akkor sem, ha a Shield alszik.
Nem tudom mi lehet, elviekben csak a Plex kliens fut (minden mas app kilove), szinten TV-rol nincs ilyen gond. (Kezzel hozza adtam egyszer a Shiled fomenujeben a PC-t mint SMB Storage, arra gondoltam, hogy azert, de utana kitoroltem, Shiled ujrainditva parszor, es meg minding.)
Plex lenne a ludas?3. Van egy Yamaha AVR-em, es atvalt a Shield input-ra (bizonyos korulmenyek kozott), mikor a Shield alszik es miden sz@r ki van kapcsolva a Power Option-nal!!!
A tunetre rakeresve ezt a tobb mint 2 eves topik-ot talaltam, es jopar embernek pontosan ez a baja van! (Es nVidia le se sz@rja oket)
A lenyeg, az AVR-on van egy HDMI Control opcio (On/Off), es ezt be kell kapcsolva hagyni, kulonben nincs ARC hang a TV-bol, de ekkor jelentkezik a gond.
Barkinek otlet? Vagy nekem is le kell ragasztani a 13. labat (CEC pin) a Shield HDMI kabele egyik vegen, mint tobben javasoltak ottKoszi!
-
Mezga Aladár
veterán
Valaki tudja hogyan lehet A Plex kliensben a hangot/feliratot csúsztatni a képhez képest?
-
sagit
veterán
Az amazon meglepetésemre kihozta a pro-t hétfő helyett ma, össze is dobtam és hát, kell az a plusz 1 giga ram. Érezhető jócskán
-
KION3524
tag
válasz
intuicio #1784 üzenetére
A helyi hálózaton levő eszközöket eléred internet nélkül is. Akkor van gond, ha pl. plex van a nason és nincs interneted. Olyankor nem tudod lejátszani a filmet, hiába van egy hálózaton a nas és a shield. De ha kodival szeretnéd használni, akkor net nélkül is menni fog.
-
intuicio
aktív tag
Értem srácok, köszönöm. Akkor ha jól értelmezem, ha nincs net (ami nálunk elég gyakori mostanában) Akkor nem is lehet nas-rol lejátszott filmeket nézni shielden, hisz wifin megy akkor át a film. Nem is értem, hogy miért nem csináltak hozzá direktbe egy LAN kábelt, amin átmegy az anyag..
Ezeket az 50gb-os UHD filmeket nem fog laggolni így a shielden?
Na most akkor nfs (szeretnék a shieldre Kodit tenni pl tv2 player miatt,stb) Viszont akkor ha jól értem megosztást kell majd csinálni NAS-on, és ezt "megkerestetni" a shieldel, IP-vel összekapcsolni, és máris indíthatok a filmek ///ha van net///
Sorry tőletek előre is, de még nem ismerem eme csodát annyira -
Saughassy
aktív tag
-
Saughassy
aktív tag
Akkor benéztem valamit, azt hittem van egy usb s dacod.ha az sincs akkor lehet streamer is, bár egy pi alapú megoldás olcsóbb, rugalmasabb és jovoallobb. Viszont első alkalommal kicsit pocsolni kell vele.
(Csak amikor az ismerős több energiát öl abba hogy a gyári Yamaha streamere a gyári appal végre tudja a gaplesst, akkor minden viszonylagossa válik.)
A távirányítóról nem tudok mit mondani, annyi zeném van, hogy azt csak mobilról lehet értelmesen kezelni. Vagy a Spotify connectet.
-
ugyes
senior tag
-
intuicio
aktív tag
Elég buta kérdésem lenne, de a shield-et hogy kötöm össze a NAS-al? (Synology DS 220+) Kábellel nem lehet? Vagy hogy kell?
-
sagit
veterán
válasz
Saughassy #1770 üzenetére
Neztem már azt is, ahhoz is kell dac amúgy. Upnpvel lehet jó dolgokat csinálni vele de ha bukom ezt a shieldes kombot akkor szerintem egy kész streamer felé fordulok amit tudok cec el vezérelni. Lelkem mélyén abban reménykedtem hogy menni fog es csak 1 táv fog kell majd hozzá,(imádom a shield tavjat) bekapcsolok vele mindent mint eddig és megy a zene. Nemtudom hogy a pi tudja-e ezt a kenyelmet hogy oszinte legyek, de egy streamer tudni fogja ha veszek
-
sagit
veterán
válasz
Mezga Aladár #1768 üzenetére
Használd egészséggel a spotit
-
sagit
veterán
Kényelmetlen tokölest én se szeretnék, a pro t kiprobalom azért, valszeg megtartom mert a multitaskingal van azert baj a kicsin
Roont lehet kiprobalom, de nem szívesen fizetnek meg egy valamiért havonta, elég a netflix, amazon, tidal hifi, yt premium
LouiS22: Spotify -t hagyjuk, nem egy kategória, nem véletlen váltottam tidalra. Megy amúgy shielden, csak nem úgy mint PC-n, PC tol pedig hála isten megvaltam egy ideje. Egy olyan erősítő ami tud mqa t beepitve, jó a hangja legalább annyira mint amim van... Hát, kijon belőle tippre egy 5-8 shield pro ha használtan találni, de nem is vagyok benne biztos hogy találnék nem ujan mqa képes avr - t
Mézga Aladár: spoti felejtős, bár ha lesz rajta hifi ránézek
-
ugyes
senior tag
Igen, a gyorsmenüben az audiováltás kirakható.
Nekem nincs MQA képes dac-om, a Roon konvertálja, de az Shielden fut.
Az Android alapértelmezetten nem bitperfect és nem gapless. A normál Androidra vannak alkalmazások, amelyek mégis megoldják (pl. PlexAmp), de azok nem mennek fel alapból az Android TV-re, ahogy Mezga Aladár is írta.A Sony-val hasonló tapasztalataim vannak mint Mezga Aladárnak, de én hamarabb feladtam: már a gázos kezelésnél.
-
Mezga Aladár
veterán
-
sagit
veterán
válasz
Mezga Aladár #1762 üzenetére
Fogalmam sincs hogy android tv-s van-e, a sima androidosak nem mennek vagy kenyelmetlenek? Eszköz híján annyira nem astam bele magam higy őszinte legyek, gondoltam ha megjon és nem jó megy vissza az amazonnak. Van egy olyan félelmem azért hogy csak-csak kell vegyek egy rendes streamert zenére, bluesound node 2i-t nézegetem egy ideje mar
-
-
LógaGéza
veterán
válasz
konigjanos #1752 üzenetére
Már 404 az összes link
-
sagit
veterán
válasz
Mezga Aladár #1757 üzenetére
-
sagit
veterán
Nekem is hétfőn jön a pro 2 db tube mellé, valszeg abból 1et elpasszolok majd.
Dac miatt vettem, van valakinek tapasztalata dac-al?
Arra gondolok, hogy mennyire gázos az output váltás hdmi és a dac között.Illetve ha felteszi valaki a 11es droidot és dacot használ, ott is érdekelne a tapasztalat.
Utolsó kérdés, mqa? Mqa képes dacot szeretnék tidalhoz, a bit perfect lokális fajlokbol megy, azt tudom. Na de az mqa?
-
gyűrű
addikt
válasz
Aki kodit használ, és power user, jó ha tudja hogy az android 11 alatt nem érhető el az android data mappa, és így a kodi app data sem. Tehát a bemásolós telepítésnek, utólagos finomhangolásnak annyi. Legalábbis ha nincs root.
-
intuicio
aktív tag
Na holnap jön meg a SHIELD PRO, tényleg érdemes volt, rácsapni, most nagyon jó árban van!
Az első beüzemelésnél, vannak olyan beállítások, amit mindenképp érdemes megcsinálni?
KODI-t is szeretnék feltenni, később egy NAS-t rákötni.Most olvasom, hogy kijött a 11.es android shield-re. Érdemes ezzel kezdenem, hogy gyári helyett ezt felteszem?
-
Hege1234
addikt
válasz
(törölhető, a lap alján volt a kérdésemre a válasz...)
-
konigjanos
senior tag
Itt van felrakható 11-es android a shieldre: [link]
-
konigjanos
senior tag
Sziasztok!
Játszik valaki pro-n, geforce now-val? vettem kontrollert, meg egy havi előfizetést, de elakadok.
Az epic, ubisoft és stream fiókom sikeresen hozzákapcsoltam, van pár megvett játékom.
Ha a crysist elindítom, eljut a betöltésig,de itt bármit nyomok, nem megy tovább, csak villog a press enter.
ha meg a watchdogot indítom:itt nem tudok tovább menni, semmire sem reagál.
-
Gabesz87
veterán
Használ valaki esetleg BT egeret és bill-t a cső Shield-hez? Én rendeltem egy ILYET, ma jött meg, és alapból rendben van a cucc, bár néhol az egér nem mindig működik, pl. a Play Store-t megnyitva a felső sáv, ahol a Keresés van, ill. a Felhasználó profilom, na ott nem működik pl. az egér, hiába kattintok. De ami a legfurcsább, hogy KODI-ban tök gáz, össze-vissza ugrál az egér, semmit nem tudok vele kezdeni, mert soha nem ott van, ahol kéne, nem oda áll (ezt így nem igazán tudom elmagyarázni). Szóval ezért érdekelne, hogy másnak mi a tapasztalata BT-os egérrel.
-
lukxy1
csendes tag
Sziasztok!
Egy ilyen 10bites 1080i jellel megbírkózik a Shield?
[link] -
Tamas740
csendes tag
Ha valakit érdekel: 70990 Ft az Alzában a Shield Pro 2019... Ne az árukeresőn keresztül nézzétek, ott még az eredeti ár van. Egy éve nem volt ilyen olcsó, ahogy nézem karácsony elött 1 napig (?) leakciózzák.
-
Imi1981
veterán
válasz
Saughassy #1742 üzenetére
Hát amikor négy indításból négyszer megáll azért az idegesítő. Én úgy oldottam meg, hogy a refresh rate alkalmazásban úgy állítottam be, hogy ha vált frekit akkor videó leállításkor ne álljon vissza 60 Hz-re. Így csak maximum egyszer áll le mert ugye mikor újra indítom a lejátszást akkor azon a Hz-en van amire utoljára váltott.
Az Apple tv - ben a netflixen is tökéletesen működik a frekvencia váltás. De jó lenne, ha itt is megoldanák ugyan úgy.
-
tomp
félisten
válasz
Mezga Aladár #1740 üzenetére
Kodi és Plex nem az Nvidia frame váltási megoldását használja hanem saját, appon belüli váltás történik. Netflixhez kell az Nvidia frame váltás. 23,976-ot szépen megoldja. De 24p-re is 23,976-ot állít be ami nem jó.
Természetesen Kodin és Plexen a 24p-s tartalomnál 24-re áll be. -
tomp
félisten
-
hozelujiz
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy kis segítséget kérni...
Elkezdtem Netflixezni és valami nem ok a frissítéssel. Vannak apró akadások, ami nagyon zavaró.
Refresh Rate app-ot feltettem és ez: #397djniceΞΔGLΞ#381 alapján beállítottam. Kell még valami más is, hogy működjön? Mivel semmi változás nem történt.
Köszi. -
arn
félisten
válasz
konigjanos #1732 üzenetére
Nem tudom kinek a sara… lehet csak veletlen egybeeses a plex es a shield frissitese, de ket evig tokeletes volt minden. Minek kell hozzanyulni vmihez, ami jo? Kar erte, mert baromi jo kutyu, csak epp a remek tamogatas kezd osszeomlani, amiert sokan szeretik.
Friss sony tvnk van, elvileg ebben van az egyik leggyorsabb soc a piacon, de a plex ezen is lassabb, es akarhogy tekergetem a beallitasokat, a kepminoseg jobb shielden. Hasonlo volt a tapasztalatom lg oleddel is, gyk ugyanugy csak kijelzonek hasznalom a tvt, mint a regi tvnken.
Az uj apple tv 4krol eleg jokat irnak, csak a shield baromi rugalmas (chromecast, usb audio, etc), az apple meg egy nagyon zart vilag, vagy megy vmi, vagy nem. De lehet rendelek valahonnan egyet, aztan max visszakuldom.
-
arn
félisten
Vki osszevetette az uj apple tvvel? Evekig fantasztikusan mukodott a shield, de mostanaban annyira bugos lett, hogy kezd az agyamra menni.
* video lejatszas nem indul el, csak teker. Plexben, amazonnal is csinalja. Az app kilovese altalaban megoldja.
* az uj kinezetu plex zenelejatszasnal trackeket skippel, van hogy kiakad, es kilep.
* kepeknel is bugos volt vmi, mar nem is emlekszem. Szoval a plex katasztrofa - allitolag mas devicenal nincs ilyen.
* ez az uj kezdokepernyo a googletol mar csak hab a tortan, letoroltem es letiltottam a frissitest. Be lehet allitani, hogy honnan adjon reklamot, ennek ellenere pl disneynk nincs is, megis onnan ajanlgat dolgokat.Negy szem programot szeretnek csak rajta futtatni - amazont, plexet, youtubeot, meg appletvt, de az csak atmenetileg van. Ebbol az elso ketto nem az igazi, es ezek tokeletesen mukodtek, nem tudom mit es miert csesztek szet.
-
Gabesz87
veterán
válasz
konigjanos #1723 üzenetére
Ez hogyan, miért is lenne megoldás? Próbálom megérteni, feldolgozni. Csak mert épp van egy HDMI splitterem, amit árulok is itt egy ideje. Tehát a Shield menne a bemenetre, TV és erősítő a kimenetre!? Ha DV tartalmat néznék, akkor az erősítő nélkül csak a TV-t kéne használnom? De hang akkor csak a TV-bol lesz ha jól gondolom.
-
sagit
veterán
válasz
konigjanos #1723 üzenetére
Nekem van egy ilyenem feles ha érdekel, midnen fasza kivéve a cec. A tv felé at megy, erősítő felé nem. Összes hd hang, hdr db muxik vele. Azt a megoldást választottam hogy a shiled táján beállított az erősítőt infrara
-
Gabesz87
veterán
Ok, köszi. Ígérem utolsó kérdés(ek)
:
- Matrix verzión belül gondolom ami a gyökér könyvtárban van 20111128-ai kell? Mert ami a 19.3 mappán belül van, az korábbi..
- és v8 vagy v7 kell? Próbáltam keresni, de találtam olyan választ is hogy a cső alakú Shield v7-es.#1719 Balika911:
igen, én is meg szoktam ott hirdetni a hardverapro-val parallel a cuccaim, de eddig még ott soha nem tudtam eladni semmit. Hardverapro-n, Marketplace-en, jófogáson szoktak elmenni. -
Gabesz87
veterán
Azt hiszem a TV sem tud eARC-ot, csak sima ARC (ha ez számít). Mindegy, egyelőre nélkülözöm a DV-t, aztán ahogy írtam is, figyelem a használt erősítő piacot. Esetleg valami jó külföldi forrást nem tudtok, ahol használt házimozi cuccokat árulnak? MOndjuk az én erősítőm is az Amazon.de-től van (Warehouse-ból használtan, de olyan volt, mint az új).
-
törölt tag
Hisense 65U8QF a tévé, én nem ismerem, az X1100 viszont nem tud eARC-ot még. HD hangformátumok így nem fognak menni.
-
gyűrű
addikt
válasz
Gabesz87 #1713 üzenetére
A shieldet rákötöd direktbe a tv hdmi portjára, ekkor már megy a DV is, a hangot meg a másik, HDMI eArc portról vissza az erősítőbe így a HD hangok is mennek, csak az a kérdés hogy a tv tudja-e a HDMI passtroughot rendesen, mert van tv ami csak 5.1-et küld vissza.. vagy pl. az LG-k nem küldenek semmi dts-t..
-
-
Gabesz87
veterán
Most pár kérdés felvetődött bennem, sorry:
- itt van egy halom github/dropbox link: most pontosan melyik is kell? (Bár amíg az erősítő gondom nem oldódik meg, azaz nem cserélek, addig mindegy is)
- én azt hittem (netes keresgélés után), hogy a KODI 19 Matrix, ami a Shield-en van, már alapból támogatja a DV-t, ezért nem értem, hogy miért kell ehhez valami más build
- Shield-en lévő app-ok (KODI is) frissülnek amúgy ugyanúgy, mint akár egy telefonon? (Ezt csak azért kérdezem, mert hivatalosan itthon nem is igen forgalmazták, ha jól tudom. Csak az Alza, szóval nem tudom, lokáció miatt esetleg nincs-e ilyen korlátozás, hogy így nem frissülnek az alkalmazások, de lehet, hogy ez hülyeség) -
Gabesz87
veterán
válasz
LouiS22 #1708 üzenetére
Megszállott módon már csináltam egy táblázatot, listázva a kommersz márkák 7.1/7.2 erősítőit visszamenőleg is az előző évekből, amik támogatják a DOlby Visiont, Atmost, minden HD hangforumátumot, van valamilyen auto hangkalibárciós megoldás benne, netrádió. Ezen kívül nem igen van más elvárásom, nagyjából már a belépő kategória is tud mindent, ami kell nekem. 5.1 rendszerem van + nemrég egészítettem ki Front height hangfalakkal (ennek kapcsán pont arra gondoltam, hogy ezek talán használhatóak lennének Atmosra is majd, bár nyilván nem a legideálisabb Atmos megoldás). Azt mondják az erősítő újkori árának 2x-ese legyen a hangfalszett (SUB nélkül). Na most ezt a teóriát követve ha én egy középkategóriás erősítőt veszek, akkor a mostani TAGA szettemet is cserélhetném. Én nem vagyok annyira audiophil, nekem tökéletesen megfelel a mostani rendszer, nincs szükségem feltétlen komolyabb vasra. De persze ha árban, használtan akad egy jobb, akkor nem zárkózom el tőle. Amúgy meg köszi a választ, leírást!
Házimozis topikot gyűlölöm, ott kb. szóra sem méltatnak, olyan sznob áradat van, hogy inkább nem is írok.
De hogy ne csak OFF-oljak: ahogy írtam, TV-re közvetlenül kötve a Shieldet ott a DV kapcsoló. Viszont hiába kapcsoltam be, és indítottam el a Halálos Iramban 9-et (F9.The.Fast.Saga.2021.DC.2160p.UHD.BluRay.REMUX.Dolby.Vision.SL.DDP.7.1.HEVC-HUN-UFO971), még csak HDR sem aktiválódik. Próbáltam KODI-val, PlexKodiConnect-el, VLC-vel, de nem ment. Plusz egy LG DV Promo videót is próbáltam, de az sem ment DV-el. Ennek vuiszont nem értem az okát. A TV DV képes (Hisense 65U8QF), HDMI formátumot átállítottam Standard-ról Megújult-ra).
-
-
LouiS22
veterán
válasz
Gabesz87 #1705 üzenetére
Hosszabban: ahhoz, hogy mindez működjön, minden, a láncban szereplő hardvernek tudnia kell azt, amire vágysz. Nálad az erősítő a gyenge láncszem (régi). Ahhoz, hogy valóban jövőálló legyen az otthoni cuccos, sajnos kicsit mélyebben bele kell nyúlnod a zsebbe
(értsd: kell egy új erősítő, ami kezel minden formátumot, beleértve a DV-t is. Az újabbak, de már a kettővel korábbiak is tudni fogják, viszont ha Denonban gondolkodsz - és miért ne tennéd - akkor alaposan olvass utána, volt némi gyári inkompatibilitási (hardveres) probléma, amit az idei modellekben már biztosan orvosoltak, a tavalyi/tavalyelőttinél viszont egy külső egység kell hozzá és nem tudom, hogy az itthoni viszonyok között ezt milyen formában prezentálja a gyártó).
És nem, ez nem olyan játék, hogy "átengedi". Fogd fel úgy, hogy a határőr sem enged át iratok nélkül, csak mert szépen nézel rá
Ha pedig van lehetőséged, akkor "spórolj" és ne a belépő szintben gondolkozz a váltásnál, hanem menj rá a középkategóriára egyből. A belépőben ritkán lesz benne minden, ami valóban időtálló is. Gondolj arra, hogy 1-2-5 év múlva mi lehet, szükséged lesz-e mondjuk 7-9-11 hangfalra (ennek megfelelő számú bekötési lehetőség), multiroom, stb. Csábító az olcsó árcímke - pláne itthon - de amikor 1-2 év múlva szembejön valami, ami nincs és épp "kellene", akkor baromi idegesítő tud lenni.
-
Gabesz87
veterán
válasz
LouiS22 #1706 üzenetére
Nem most vettem az erősítőt, és tudtam természetesen, hogy nem tud még DV-t, csak én azt hittem, hogy esetleg mit tudom én "átengedi" a DV képet. Mindegy, eddig is megvoltam nélküle, annyira nem fáj a hiánya. Majd figyelem a használt erősítő piacot, aztán max ha találok valami DV képes, hasonló belépő kategorias vasat, lehet hogy lecserélem. De ahogy néztem, brutál árak vannak most, még használtan is.
-
Gabesz87
veterán
Segítsetek kérlek, mert nem tudom mi tévő legyek. Ha minden igaz, a Display&Sound menüben kéne lennie egy Dolby Vision kapcsolónak. Shield TV 2019 az alany. Nekem valamiért nincs. Azt hittem, a kábel miatt, úgyhogy beszereztem 2 db HDMI 2.1-es kábelt, ami 48Gbps-os. 1 a Shieldből az erősítőbe, 1 az erősítőből a TV-be. Az erősítő egy Denon X1100W, a TV meg Hisense 65U8QF. Átdugtam közvetlenül a TV-be a Shieldet, így láttam a kapcsolót. Viszont valamiért nem sikerült DV-vel lejátszani vidót. Próbáltam egy LG DV teszt demót, ill. a Halálos Iramban 9-et is. Egyrészt nem értem, miért nem Dolby Vision-el megy az anyag, másrészt hogy erősítőn keresztül miért nincs egyáltalán DV opció a Shielden. Bár ez utóbbira azt gyanítom, az a válasz, hogy az erősítőm nem támogat Dolby Visiont. Jól sejtem?
-
Imi1981
veterán
válasz
Tommy-1998 #1703 üzenetére
Kösz! Megnézem.
-
Imi1981
veterán
válasz
Tommy-1998 #1701 üzenetére
Nekem az alap launcher tetszik csak jobban nézett ki azokkal a film ajanlókkal a sarokban.
Az általad linkelt launcher fut az alap helyett? Vagy csak ott az ikonja a kezdőképernyőn és onnan lehet indítani? Mert én még nem láttam android tv - re olyan launchert ami a gyári helyett fut teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Fűnyíró topik
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest