Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
Tommy-1998 #2198 üzenetére
Igen kénytelen voltam felrakni. Azzal tökéletes minden videó.
Reklámmentesség nem érdekel mert eleve van Premium előfizetésem. -
tomp
félisten
Valami megoldás van a youtube akadozásra? Újratelepítettem az appot is de ugyan úgy akad. Kép és a hang is. Mintha nem bírná el a videót a hardver. 480p-n is.
-
Imi1981
veterán
Füles nélkül próbáltam akkor . Fülest csak késő este használok mikor már alszik a család. Olvastam ott az nvidia fórumon, hogy másnak se működik hotfixek után (legalábbis Google fordítóval ezt bogarásztam ki belőle) a refresh rate alkalmazás. Azthiszem csak a cső verziót érinti. De már nem érdekel mert megvagyok nélküle. Uninstallálva van már . Jó ez a gyári gombnyomásos match frame rate.
-
Imi1981
veterán
válasz
Saughassy #2192 üzenetére
Full HD a tévém és nincs HDR így arról nem tudok semmit. Csak a refresh rate alkalmazás volt a problémám de már megbarátkozzam a gyári match frame rate megoldással. Persze nem tenném fel a helyedben mert egyelőre semmi előnyét nem látom az új droidnak. Szerintem más is így gondolja de majd leírják véleményüket ha akarják.
-
Saughassy
aktív tag
válasz
Imi1981 #2191 üzenetére
Én valami a/v szinkron blokkra gondolnék, az magyarázhatja. A refresh rate miatt tuti elcsuszna a Bt fulessel a lejátszás elején belőtt szinkron, ezért inkább nem is engedi. Nyilván bug, de azt gyanítom bármilyen Bt fulessel így fog működni.
Pont az imént jutottál eszembe, régen panaszkodtal. Merjem felrakni végre? :) 4k? Hdr?
-
Imi1981
veterán
válasz
Tommy-1998 #2190 üzenetére
Tutira sokkal szebb a kép az biztos! Bejön. Szerintem ez nemrég lett ilyen.
Egy kis érdekesség! Most ugye a gyári match frame rate használom netflixen és egész jól működik(mivel a refresh rate alkalmazás nekem nem működik) ! Max egyszer állítja le a videót először de másodjára gond nélkül vált frekit. Tegnap viszont egyszerűen nem akart frekit váltani és minden alkalommal leállította a filmet! Rájöttem ha bluetooth fülest használok akkor egyszerűen nem tud frekit váltani (egy bóvli aliexpesses füles)! Mielőtt csatlakoztatom a füleshez akkor kell használni a match frame rate - t és ha váltott akkor csatlakoztatni a fülest és úgy jó. Lehet márkásabb füles nem zavar be ebbe de érdekes. Vajon miért gond neki?
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! A youtube alkalmazásban mióta lehet full HD tévén 4k-ra állítani a felbontást? Eddig csak full HD volt a max mert ugye full HD a tévém. Most a youtube alkalmazás változott vagy a hofixek miatt lehet? Igazából tetszik mert hiába nem 4k a tévém mégis szebb /élesebb, részletesebb így mint 1080p - ben.
-
djnice
veterán
válasz
Mezga Aladár #2185 üzenetére
Mondjuk az érdekes
-
djnice
veterán
válasz
Mezga Aladár #2182 üzenetére
Ez a hangsáv felcserélés Philips androidos TV-n is megvan, szóval ez nem a Shield hibája hanem a Plex kliensé.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Mezga Aladár #2178 üzenetére
Valamennyik hotfix megoldotta a hangsáv felcserélését a Plex kliensben.
Viszont a Spotifyt beállítástól függetlenül még mindig 48 khz tolja ki a zenét.
Usb dac.
Időnként elveszíti az usb dac-ot, ilyenkor restart. -
Saughassy
aktív tag
Csak nekem nem jönnek app frissítések, mióta megjelent az új firmware? Nem tettem fel, viszont azóta egy apphoz sem jött update. Véletlen lenne?
-
Saughassy
aktív tag
válasz
Mezga Aladár #2178 üzenetére
Nem Pro m van, ezen nincs usb.
-
Saughassy
aktív tag
Na ma gondoltam megtesztelem a Shieldet mint jatekplatformot. Vettem egy Bluetooth kontrollert és megpróbáltam felrakni az Asphalt8at, de már ennyitol pánikba esett, és közölte hogy kevés a hely, töröljek. :)
Utána inkább a jó öreg R Typeot vettem elő. Van egy kis lag, aminek a javát a tévé adta, de miután atkapcsoltam game módra, egész élvezetes lett.
Van aki szokott vele játszani? Mik a tapasztalatok Bluetooth laggel kapcsolatban? Ha sd kártyát teszek bele, az mennyivel lassabb mint a belső háttértár? -
Imi1981
veterán
válasz
Saughassy #2169 üzenetére
Köszönöm a bókot! Nagyon rendes vagy 🙂 Nem mindenkinél! Olvastam, hogy a cső verzión nem megy a refresh rate alkalmazás. Azthiszem nvidia fórumon olvastam szóval nem vagyok egyedül. Aki itt írta, hogy megy ő nem rakta fel a hotfixet szóval elvileg akkor még nekem is ment. Hotfix után lett szar. Ha másnál hotfix után is jó a cső verzión akkor fogalmam sincs miért nem jó nálam. Amúgy most se lett jó! Viszont a gyári match frame rate mintha jobban működne netflixen de lehet csak placebo.
-
tomp
félisten
válasz
Imi1981 #2168 üzenetére
Ami változást észrevettem:
A gyári frame rate opció újra megkapta a "beta" jelzőt és az AppleTV app indításakor a frame rate app újra ADB hozzáférést kért(felugrott az ablak).Ami nem változott:
Vimu Media Player továbbra sem látja a HDD tartalmát.A Plex nálam a Hotfix 1-el már hibátlan volt.
-
Imi1981
veterán
Már nem vagyok otthon de azt hiszem a távvezérlő beállításokban és ki lehet rakni gombra (én kiraktam) és akkor gombnyomásra vált miután elindítottad a videót. Netflixen használom de néha váltáskor leáll a lejátszás és akkor újra kell indítani és megint rányomni. Nem tökéletes de legalább van valami.
-
Imi1981
veterán
Nem lett jó! A értesítés működik mutatja hány fps az elindított film de nem vált. Netflixen tesztelem ezt mert csak ott kell nekem. Mindegy egyelőre feladom és használom a gyári match frame rate - t ami gombnyomásra működik bár sokszor leállítja a lejátszást váltáskor. Azért köszönöm!
-
Imi1981
veterán
Igen mind megvan . A fejlesztői beállításokban is a network debuging és a naplózási méret 16 MB - ra állítva. Bár az alsó három kép ha jól látom mrmc - ről van ahhoz meg nem szükséges a refresh rate alkalmazás mert az tud anélkül is fps-t váltani. Vagy az csak véletlenül van linkelve?
Most nézem az a color space nincs bekapcsolva! Próbálok egyet! Köszi!
-
LouiS22
veterán
Illene.
De ahogy minden iparágat, úgy őket is masszívan érintheti a munkaerő-hiány és gondolom a covid erre rátett egy lapáttal még úgy is, hogy a szoftvertesztelés klasszikusan olyan, amit aztán tényleg bárhonnét végezhetnél. De ha végignézem az elmúlt hónapok mozgását és karrierhíreit a szoftverfejlesztő iparágban odaát, abból azért kirajzolódik egy felettébb sem rózsás kép. Kulcsszavak: toxikus környezet, teljesíthetetlen elvárások, kifizetetlen túlóra és társai.
-
LouiS22
veterán
Furcsa üzletpolitika lenne telibe tojni, pláne úgy, hogy az ősöreg 2015-ös modell is kapja a frissítést a mai napig.
Ezt a mostani frissítést - ki kell mondani hangosan, de nekik is - elb..ták. Nem látunk rá a belső dolgokra, nem tudjuk, hogy mekkora a fejlesztőgárda, milyen mélységű és minőségű volt a bétateszt. Azzal talán nem lövök mellé, hogy 10ből legalább 5 user csak azért csatlakozik a bétához, hogy kielégíthesse azon perverz szokását, hogy "neki a legfrissebb kell" és masszívan szarik a feedbackelésre. Ha emlékeztek, ősszel valamelyk nagyokos ki is küldte az ota image-et publikusba, mert az milyen jó.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2156 üzenetére
Biztos, mert mindent meglehet oldani manapság.
Egyébként lehet, hogy ráhibáztam, mert most több helyen is olvastam, hogy jön a 2022-es kütyü, bár nem tudom mennyi lehet a valóságalapja... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2154 üzenetére
Most szerkesztettem fenti írásom a Disney+ miatt, szóval aki ismer, az tudja, hogy nem Magyarországon lakom.
-
ForRedGlory
félisten
Nekem is megvan az összes előfizetés (minusz Disney, ami nincs még itthon hivatalosan), de egyik sem akad.
Részben azért is adtam el a 4K-t, mert nem kezeli a Dolby Atmost külső forrásból, ami számomra nélkülözhetetlen feature. Ennek a hiányával egyébként is tele van sírva az internet, csak audio passthrough címszóval kell keresni. Valamiért erre azriuk az alma.
Ha majd engedélyezik, akkor abban a pillanatban megyek én is vissza erre a vonalra.
-
Imi1981
veterán
válasz
LouiS22 #2150 üzenetére
Te nagyon idegesítő egy ember vagy! Szerinted tízszer leklónoztam ugyan úgy az újratelepítést? Próbáltam mindent ami eszembe jutott (fejlesztői beállításokban is) de nem lett jó! Szerintem a hotfix után lett rossz de nem tudom biztosan mert android 11 - re frissítés után nem néztem a refresh rate alkalmazás működését.
Tudod mit nem írok többet erről! A Dolby visionról több 10 oldalt elbeszélgettek de ha véletlenül más kérdés van akkor meg jössz te és kötekedsz! Vajon mikor te kértél segítséget valamelyik fórumban és így válaszoltak volna neked vajon hogyan reagáltál volna? Na mindegy leszarom véleményed. Nem is értem miért reagálok egyáltalán. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2144 üzenetére
Ezt nem tudom. Apple tv, netflix, disney, Hbo előfizetéseim vannak. Ezek a shield-en akadoznak.(kivéve disney, mert azt nem használom, talán shield-re nem is létezik, nem tudom és nem Magyarországon lakom)
Dolby vision, atmos netflix-en a RR applikáció vagy kifagy, vagy a hang késik. Ezért régóta alapból 23.97fps 4K Dolby vision-ra van állítva.
A shield-en csak külső ssd-ről játszok le filmeket Kodi alatt, szerencsére ezzel semmi gond.
Lényegében most másra nekem nem is jó a shield.
Nem használok Plex és a többi hasonló programot.
Talán jön az új Shield kütyü és ezért tojják telibe, mittomén, de most nem jó (nekem) a shield pro. -
LouiS22
veterán
válasz
Imi1981 #2149 üzenetére
Nem megsértődni kell, hanem belátni, hogy az önmagában kevés, hogy újratelepíted és egy régi leírást követve újra beállítod ugyanazt. Tudom, idegtépő, de végig kell próbálni a kombinációkat, megnézni, újra megnézni, ha nem jó, akkor újra nekifutni. Azzal nem változik semmi meg, ha ugyanazzal a beállítással próbálkozol, ami előtte sem ment.
De tudod mit? Legyen igazad, én meg használom a hide gombot és nem látom a kínlódást.
-
Imi1981
veterán
válasz
LouiS22 #2147 üzenetére
Szerinted nem próbálkoztam? Vagy tízszer újratelepítettem és újra beállítottam! Nem lett jó pedig mindent átnéztem! Nem szoktam segítséget kérni itt csak akkor amikor egyszerűen nem tudom a megoldást! Szóval mára elég a kötekedésből mert már unalmas!! Ha nem tudtsz vagy akarsz segíteni akkor ne írj nekem! Kösz
-
djnice
veterán
Pedig a Pana OLED is kezeli valamilyen szinten a HDR metaadatokat, a MaxCLL-t használja a tonemapping-hoz, ha annak értéke 400 és 5000 nit között van. Az Apple TV fix 4000-et küld ki minden filmnél Infuse és Plex alatt is, a streaming szolgáltatóknál nincs gond.
Dolby Vision profilok közül csak a Profile 5 megy rendesen ATV-n, plusz Infuse alatt a 8.4-es iPhone felvételek. Tehát a legtöbb fellelhető anyag (Profile 7 és 8) nem.
Plex és Kodi alatt is működik a frekiváltás és nekem a Pro-n jó a Netflix alatt is.
Lehet bugos az új OS, majd javítgatják, de ez a Google hibája is, nem csak az Nvidia-é. -
Imi1981
veterán
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Imi1981 #2142 üzenetére
Felment a Shield update és nem rontotta el a refresh rate alkalmazást.
Hotfix nincs telepítve. Próbáld meg újra beállítani a refresh rate alkalmazást. -
Imi1981
veterán
válasz
Imi1981 #2141 üzenetére
Csak streaming alkalmazásokon nem vált frekit! Kodi, emby, plex tökéletesen vált frekvenciát!
Streaming alkalmazásoknál gombnyomásra de az tény hogy nem tökéletes.Mezga Aladár
De hogyan? Én csináltam egy resetet is de akkor se működik a refresh rate alkalmazás (play áruházas)! Hotfixet felraktad? Lehet az rondít bele a működésébe nálam? -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Képminőség?
Két Panasonic oled-em, ha ezeken nem látom, akkor nem létezik olyan, hogy képminőség különbség. DV alatt mit értesz? Amíg a shield nem képes frekvenciát váltani, csak mókólással, azt is bugosan, addig minden más eltörpül. Egyébként meg régen nagyon dicsértem a Shield-et ezt te is tudod, de most egy sz@r lett. -
Imi1981
veterán
Van chromecast, akármelyik alkalmazásba vagyok tudok youtube - ra küldeni videót mobilról és oda vált, kodi (számomra használhatóbb /kényelmesebb /személyre szabhatóbb mint infuse vagy mrmc, sokkal kényelmesebb távirányító! Plex, emby alkalmazás testreszabhatóbb android tv - n (főleg emby) mint apple tv - n. Más nem jut eszembe.
Ami jobban tetszik apple tv - ben, hogy netflixen is tökéletesen vált frekit! Ez baromi jól működik és nagyon tetszik! Ami még jobban tetszik apple tv - ben a nagyon jó ramkezelés! Még a régebbi Apple-TV 4 hd verzióban is 4 alkalmazás simán megmarad memóriaában és így kényelmesebb /gyorsabb a váltás egyik alkalmazásról a másikra. Meg ugye beton stabil tv os ami még tetszik.
2021 - es verziót egyszer lehet beszerzek mert annak a távirányítója is kényelmesebbnek tűnik már meg ugye sokkal erősebb mint ami nekem van.Szóval nekem van amiben az egyik és van amiben a másik tetszik.
-
Imi1981
veterán
Ha javítják ezeket a hibákat akkor nincs semmi probléma vele. Kivéve a refresh rate alkalmazás mert az a cső verzión nem működik az új droidon sajnos és ezt az alkalmazást már nem frissítik.
Nekem van Apple-TV is (apple tv 4 hd verzió) és nagyon jó sok szempontból! Van amiben jobban tetszik mint a shield de van amiben a shield tetszik jobban.
Tény ezzel az új droid-al rosszabb lett a shield és nem jobb. -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ezt a (valamikor) frankó Shield-et kezdik olyan szinten elb@aszni, hogy az Apple tv 4k (lassan, de biztosan) röhögve megeszi minden szempontból.
-
sagit
veterán
válasz
konigjanos #2128 üzenetére
Persze ez is egy hozzá állás, de én annyit nézek magyarokat hogy tőlük nem sajnálom. Illetve tudom, az adataim a Google nel vannak így is, de nem szívesen loggolok be másnál a YouTubera ha nem muszáj, és családi csomag mellett szvsz nem az. Az gyári yt app szuper,azt se szívesen cserélném. Warez a netflix, amazon, apple TV mellett kb abban merül ki, hogy régi cuccokat keresgélek ami nincs fent sehol.
-
sagit
veterán
válasz
Mezga Aladár #2125 üzenetére
Akkor jön majd a launcher mokolas, vagy apple tv, vagy mittom én. A zavaró reklámok nem képezik egy ideje az életem részét, PC-n nem kell mondjam mi a megoldás, youtubon fizetek, mert sokat nézem, és így támogatom azt akit nézek. Twitchen szintén. Telora brave ajánlott, nekem sokat segített ott pl.
-
sagit
veterán
Ausztriában mindkét shieldemen ez van, amazonrol vettem és disney+/apple tv/amazon reklám megy rajta
Engem se zavar amúgy. Ajánlott már jót is.
-
Imi1981
veterán
válasz
Imi1981 #2118 üzenetére
Én nem láttam reklámot. Film előzetesek voltak reklámok nem. Tök jól nézett ki és a film előzetes nem zavart csak ugye mivel nem magyar régión lett telepítve így USA alkalmazásokból mutatott előzeteseket. Ha jól emlékszem csak képek voltak az előzetesek de most nem is emlékszem pontosan.
-
Imi1981
veterán
válasz
Mezga Aladár #2117 üzenetére
.
-
Imi1981
veterán
Nektek frissítés óta nem csinálja azt, hogy ha leállítom a lejátszást és kilépek a kodiból majd a főoldalon egy kis sávban mutatja a lejátszást (pedig lestoppoltam kodiban) és ott külön le kell állítani? Nem mindig csinálja de azért elég sűrűn. Nagyon idegesítő! Ez bug vagy valami funkció amit nem tudom hol kell kikapcsolni?
Ger-man
Ez a kinézet eu-ban nem elérhető azthiszem. Egy időbe probálgattuk és felraktuk ezt a launchert de a shield újraindítás után megint a mostani launcher fogadott. Nekem is tetszett amúgy. -
Imi1981
veterán
-
Gabesz87
veterán
Zene lejatszasra milyen appot hasznaltok, mit javasoltok? Ami hálózatról, könnyen kezelhetoen játszik le.
Másik kérdés: solid explorer. Azt írja downgrade-eljek az xy verzióra, meg valami alkalmazasengedelyt említ, nem emlékszem most pontosan mit. És ki is lép, nem lehet használni. -
ugyes
senior tag
válasz
ForRedGlory #2107 üzenetére
Ezen a fórumon is volt szó erről korábban.
-
sagit
veterán
update dac fronton
írtam az Usb android Player Pro fejlesztőjének hogy nem tudom a megvett appomat használni shielden mert mert nem elérhető ugye android tv-n, és a kézzel felerakott apk-t nem tudom beaktiválni. Illetve hogy mi lenne ha csinálnának android tv verziót mert amúgy megy vele a bitperfect, az mqa, van streaming integráció is és a tablet nézet is sokkal kultúráltabb mint amit a sony féle cucc tud TV-n, és nincs alternatíva.
Meglepetésemre kb 1,5 órán belül reagált, küldte a beregisztrált apk-t amibe minden benne van amit megvettem, és ezt a választ kaptam : "One day we will have true Android TV support but it is a huge undertaking, so do not expect it any time soon."
Nem mondanám hogy a lehető legjobb válasz de reményteli.
Maga a cucc jól szól, mint már fentebb írtam bitperfect flac+mqa, dsd support is van elvileg, olyan teszt fájlom most nincs hírtelen de ráfogok nézni.
Igazából azon kívül hogy a shield appja kell itt-ott a navigáláshoz semmi kompromisszum nincs benne.
a cucc szét konfigolható, itt van leírás hozzá ha valakit mozgat
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #2106 üzenetére
Oké, meglett a megoldás... [link] és [link]
NAS-on az SMB speciális beállításain belül ki kellett venni a pipát az "Opportunistic Locking (alkalmazkodó zárolás) engedélyezése" opcióból.
Eddig azért nem találtam meg, mert sosem gondoltam volna, hogy a "slow start" kevés lesz a hatékony kereséshez... kellett a "30 seconds" is ahhoz, hogy megtaláljam a megoldást... csak a franc sem gondolta, hogy le kellene méregetni a homokóra idejét és esetleg arra gondolni, hogy folyamatosan fixen 30 másodpercig homokórázik.
Most már pöccre indul végre minden tartalom... hogy rohadna meg. Mennyi álmatlan éjszakám volt ezzel kapcsolatban.
-
ForRedGlory
félisten
Annyit vettem észre (hogy eddig türelmetlen voltam) és nem vártam ki, hogy mi történik a karikázás után. Az összes tartalom fixen 30 másodperc után indul el. Olyan, mintha bufferelne... persze erre beállítás nincs, de simán lehet, hogy bug. Ráhagyom, majd javítják, egyelőre akkor használom az embyt, amin pöccre indul minden.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
ForRedGlory #2102 üzenetére
-
sagit
veterán
válasz
settings-be kapcsold be a video quality alatt az adjust automatically-t on-ra
nálam is volt pár video ami nas-rol (syno nas, legfrissebb plex szerver dockerben futtatva) csak malmozott, ez segített, azóta tényleg pöcc-röff a plex filmes része minden formátummal
(4k,hdr,hd hangok, nálam se atmos se dv nincs, arról nem tudok nyilatkozni)flac zenékkel viszont bármit csinálok csak 48 khz jön ki belőle pedig elvileg mennie kéne
-
LouiS22
veterán
válasz
amúgy valahol leírták megoldásként, hogy korábbi verzió telepítése megoldotta a plex problémákat. Apkmirror, ilyesmi helyeken lehet találni régebbi buildeket.
-
LouiS22
veterán
válasz
ForRedGlory #2100 üzenetére
Tele van vele a net. Pl. [link]
De ha picit visszaolvastál (volna), akkor kiderült (volna), mert itt is többen írták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Mobilinternet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- Formula-1
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari