Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Imi1981
veterán
A netflix kodiban fut kadenciahelyesen gondolom? Mert az appban kb minimum háromszor kilép mire tud fps-t váltani úgy hogy folytatódik a lejátszás. Prime videoban is próbáltam (alkalmazás) ott szinte sose váltott fps-t mert hibát dob (valami hdmi hibát). Sajnos nekem nem megy a refresh rate alkalmazás így csak a gyári gombnyomásos megoldást tudom használni de azzal szörnyű! Szóval ebben sokkal problémamentesebb az Apple tv tv! Ott nincsenek ilyen szarakodások. Persze az sem tökéletes ott meg más van. Nekem van kodi Apple tv-n is de azért ott nem ugyan az mint itt shield-en.
Gyűrű
Kézi ESN - hez kell írni? Úgy nem jó de máshol nem tudom beírni. Ja és csak a shield /beállítások/névjegy /netflix ESN találtam. A netflix alkalmazásban nincs ilyen lehetőség hogy megnézzem. -
gyűrű
addikt
válasz
Imi1981 #2974 üzenetére
Pár embernek ugyanez a hiba. A netflix addon beállításaiban a haladónàl az ESN beállításokban szerkeszteni kell az ESN-t. Az eredeti netflix appban meg kell nézni az ESNt és a hiányzó számokat betűket a végére be kell írni a kodiba az ESN editorba, érvényesíteni és ok. . ..elég sok karakter..
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Filmeket lejátszani, nyilván a Shield, de engem már ez a része nem érdekel.
Viszont, ha elindítom a Netflix, Disney, Youtube, Prime, Hbo, Apple tv etc... akkor azonnal induljon és kadenciahelyesen.
A helyes megoldás számomra: Apple tv mellett ott a shield, de inkább jobban örülnék, ha ezt most kukáznák és kidobnának egy vadiúj gépet, ami mindent tud. Mert ez a toldozgatás-foltozgatás kba...szott szánalmas... -
Imi1981
veterán
Valamelyik netflix vagy Apple tv frissítés óta van ez kB másfél 2 hónapja. Nem tudom megnézni milyen felbontáson fut de kB 950x480 vagy 720p csak kis bitrátás . Csak a netflix ilyen! A Disney plus,prime videó és hbo max azok full HD és gyönyörű a kép! 4k tévén nincs probléma. Itt [link] is írnak róla szóval nem egyedi hiba. Nvidia shielden tökéletes a képe a netflixen ugyan azon a full HD tévén! Remélem javítják idővel mert még nem akarok tévét cserélni mert jó a képe és semmi baja.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Imi1981 #2976 üzenetére
Apple tv-n kis felbontású a netflix(full HD tévén)
Hogy érted, hogy kis felbontású? A Netflix mindig abban a felbontásban küldi a tartalmat, amilyen eszközt kötsz rá, ha ez HD tv, akkor csak HD lesz, ha 4k, akkor 4k, ha a tv, vagy erősítő tudja az atmost, akkor Dolby vision- Atmos jelenik meg. Nem fogja az FHD tévére, pl 18M 4k-ban küldeni a tartalmat és feleslegesen "elvenni máshonnan" a sávszélt, mikor neked elég a 2-4M is fhd-ban.
A megjelenése óta használom az új 2022-es 128gb Apple tv-t, azóta nálam a shield be sem lett kapcsolva, brutális, ahogy ez a kütyü működik. A 15-ös bionic chip ebbe egyszerűen már túl erős cpu, minden azonnal történik, de minden. És ahogy említetted is, a kadenciahelyes lejátszás a legfontosabb, ez az Apple tévén alap. Amíg ezt a Shield-en nem csinálják meg, én a büdös életbe nem veszek még egyszer ilyen kütyüt. -
intuicio
aktív tag
SHIELD-re van esetleg normális internet rádió? Leginkább elektronikus zenéket szeretnék rajta hallgatni, viszont amit találtam a keresőbe, azok...hagyjuk is
-
Imi1981
veterán
Köszi. Akkor nem tudom mi lett vele . Kodi 19.4 mátrix (amit linkeltél nekem) és kodi 18.9 leia -n is 950x480. Imputsrem adaptívet nem piszkáltam és egyik napról a másikra lett ilyen. Azóta piszkáltam a beállításokat de nem jártam sikerrel. Mindegy használom a gyári netflixet csak az nem kadenciahelyes és a gombnyomásra váltóval szinte lehetetlen fps- t váltani. Mindkét jó boxomon ( Apple tv és shield tv) gondom van a netflixel. Apple tv-n kis felbontású a netflix(full HD tévén) , shielden meg nem kadenciahelyes a gyári kliens a kodiban meg ez is kis felbontású lett! Kezdem unni,hogy a nezflixel mindenhol szarakodni kell. Csak keresőnek fogom használni és ami tetszik letöltöm.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Pár napja csináltam meg kodiban a netflixet es prime videót. Akkor mindkettő jól működött(a prime videó kicsit lassú volt de jól működött) de már a netflix csak 950x480 felbontású és nem tudom sehogy feljebb tornázni! A prime videó ugyan olyan jó mint volt az full HD felbontású és gyönyörű a kép!
Nálatok jó a netflix kodiban felbontás ügyileg? -
LógaGéza
veterán
válasz
bigacsiga962 #2969 üzenetére
Eddig a Just Player vált be nekem a legjobban.
-
-
PpenoO
őstag
válasz
Gabesz87 #2968 üzenetére
Baj nálam nincs jelen esetben mivel ellentétben veled, én tisztában vagyok azzal milyen áldozatokat hoznak azok az emberek akik ingyenesen fejlesztenek/javítgatnak applikációkat a nagyérdeműnek és emiatt tisztelem minden erőfeszítésüket amit az ügy érdekében tesznek. Pontosan ezért eszembe nem jutna ócsárolni bárkinek a munkáját azért mert éppen valami nem működik. Teszem hozzá, ebben az esetben az RTL platform változott, az appal semmi gond nem volt a váltás elött.
Az arcommal kapcsolatban meg ne csodálkozz, amilyen az adjon Isten...
Hogy lásd, egy jó szándékú fórumtaggal van dolgod, a Kodinerdses kérdésedre a válaszom a következő. Nem találkoztam sem ebben sem a Kodi-s topikban ilyen hibával. Lehet elállítottál valamit magában az appban vagy esetleg az Androidban. Megpróbálhatsz egy cache, végső esetben egy data törlést (ilyenkor a kodis beállításaid/addonjaid elszállnak).
-
gyűrű
addikt
válasz
bigacsiga962 #2969 üzenetére
Vimu player. Mindent visz a shielden.
-
bigacsiga962
tag
Sziasztok
Shield prora tudtok media lejátszot ami hálozatról lejátsza a filmeket Dolby Visionban
Nem Plex mert nekem az szörnyü -
-
Gabesz87
veterán
Tapasztaltatok már olyat hogy a kodinerds egyszerűen nem indul el? Rakattintok, egy pillanatra elsötétül a kép, de egyből visszadob. Újraindítás sem segített. Ez mégis mitől lehet?
Ja, meg hát ez az RTL+ app fantasztikus egy takolmany. Gondoltam ma végre megnézzük a Nagy fehér főnököt. Telóról castoltam a shield -re, inditanam az 1.reszt, erre TV-n feljon vmi figyelmeztetés hogy 18+os tartalom lehet vagy ilyesmi, és ugrott volna a 2.reszre. Meg fél percet vissza számolt, de aztán úgy rémlik utána sem történt semmi. Ez mondjuk szerintem a csodás app hibája és nem a Shield -é. -
lionshamlet
senior tag
Iptv-re ki használja a shieldet?
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Új shield milyen droid verzióval érkezik?
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Olvasott valaki olyat, hogy elérhető lesz-e Android TV-re (Shield-re) az Apple Music? Eddig csak olyan leírást találtam, hogy egyelőre nincs támogatás.
Ugye az Apple TV+ telepíthető, és egész jó is (két hónapos free trial-ra lehetett nemrég regisztrálni). Ahogy nézem a Music is megérné az árát, ha Dolby Atmos zenét szeretne kipróbálni valaki szélesebb körben. (Tidal-nál ez nagyon nem győzött meg, elég korlátozott volt) -
Gabesz87
veterán
RTL+ app telepíthető apk-ból a Shield-re? Merthogy alapból ugye nincs fent az áruházban, nem támogatott. Amennyiben igen, EZ megbízható oldalnak számít, innen leszedhető?
-
LógaGéza
veterán
válasz
Imi1981 #2941 üzenetére
11-es van fenn nekem, egyedül az a probléma, hogy Kodiban nem kadenciahelyes a lejátszás DoVi tartalmaknál, a Plex meg újabban hulladék lett... Át is tértem Jellyfinre, még próbálgatom, de annak se az igazi a saját lejátszója, bár ha a Kodi jó lenne, akkor jó lenne ez is :)
-
morfondőr
addikt
válasz
redingitell #2942 üzenetére
Ajjaj! Nálam is így kezdődött és készülékcsere lett a vége!
Ha eldobálja a wifit és a távirányítót, akkor keresd az nvidia supportot ha már nem garis.
-
tomp
félisten
Új bug?
Tegnap elindítottam egy filmet és nem lehetett kilépni mert a távirányítóra nem reagált. De még a CEC vezérlésre sem! Kellett egy táp kihúzás. Egyre jobb... -
konigjanos
senior tag
válasz
A ki-be kapcsolás nekem előző verzióval volt, most nem. Viszont én eleve at csináltam takarékosságból, hogy egy wifis fogyasztásmérős kapcsoló aljzatban van bedugva az erősítő, tv, shield, alexa, tsb, amit este kikapcsolok, és csak akkor megy, amikor filmezek. 70 watt készenlétet spórolok vele...
-
Il Dottore
tag
Egy tapasztalat és vélemény azoknak, akik tényleg offline, tehát csak tartalmak lejátszására használnák, mert másra ott az okostv (NF, Disney+? Amazon, HBOMax), más konfig más szobában (ZT60+Yamaha RXA8A+JBL290)
Nekem direktben van rákötve egy LZ2000-re egy AQ Vodka-val, teljesen felfrissítve (korábbi firmwaret nem ismerem, direkt toltam fel rá az újat és minden rendben) és két napja használom már.
Kifejezetten 4k-s (és egyéb) tartalmak lejátszásához vettem, amit egy Kingston 1TB Predator és egy Samsung 2TB T7 SSDről szolgáltat.
Töltöttem le mkv és mp4-et, DOVI és HDR10-est és konkértan mindent vitt gond nélkül, semmi akadozás, gyönyörű képet produkált különösen az eddigi Minix UH9-hez képest (Interstellar, Mad Max Fury Road, No time to die, Game of thrones, 1917, Rogue One, Lord of the rings, Kék bolygó II, Jaws, Dark knight, How to train your dragon, Soul, Transformers
3 lejátszót teszteltem: KODI, VLC és MX, a plex nem szimpatikusMindegyik tette a dolgát, személyes preferencia a KODI nálam a könnyen kezelhetőség miatt.
Csendes, nem melegszik, az alvó és TV-vel együtt dolgozó ki-be kapcsolás is tökéletes.
Amazonról rendeltem, így majd 20k-val olcsóbb szállítással együtt.
Amire kell, arra tökéletes, nem kell több, más.
Remélem tudtam segíteni azoknak, akik ugyanezen vacillálnak. -
gyugyo79
addikt
válasz
Nálam a felállás Shield-> AVR -> 2 kijelző amik közt még úgy is váltogatni szoktam, hogy AVR bekapcsol átváltok az egyikről a másikra és utána AVR ki és semmi probléma szerencsére.
-
gyugyo79
addikt
válasz
LógaGéza #2939 üzenetére
1 változás : most már nem egy hülye hibát ír ki, a hang alapú keresésnél hanem azt, hogy várjak amíg a szervíz elindul ha akkor nyomok rá amikor a szerviz nem fut még"/ már/ megint. Tehát ugyan úgy nem tudom az adott pillanatban használni, de legalább a hiba oka van kiírva
-
redingitell
senior tag
-
-
LógaGéza
veterán
Amúgy valaki lát valami fejlődést, vagy valami javítást az új verziókban? Azt napi téma, hogy miben rosszabbak az új verziók, de az nem jön fel soha, hogy miben jobbak - ergo mit veszítek, ha visszakerült a "8-as droid"?
-
gyűrű
addikt
válasz
Imi1981 #2933 üzenetére
Már asszem linkeltem, máskor is..ha már letöltötte.
ill. hogyan tiltsuk az updatet routerből?
Itt a "nvcare.nvidia.com" és a "ota.nvidia.com" helyeket írják.
Itt pedig a folyamatotRészletesen ahogy csinálta a srác..
Külső sd kártyáról, mivel nincs usb.. -
tomp
félisten
Offline lejátszó a lemezes lejátszó is. Még mindig árulnak lemezt is hozzá.
Van nekem is sok streaming előfizetésem és amelyek elérhetőek online is 4K DV-ben azokat eleve törlöm de a minőség azért nem olyan.
Konvertálni nem konvertálok semmit mert maga a videó nem változik. De ha akarnám akkor az eredeti gyári m2ts-t is lejátszhatnám USB-ről.
Én azt várom mikor lesz olyan lejátszó ami tud váltani, L1-et is tud és megy a FEL mert akkor ezt a 2 lejátszót leválthatnám.
A Homatics tud L1-et, váltást hamarosan megoldják de FEL-t nem kezel. Hiába tudja a benne lévő SoC de nincs megcsinálva hozzá a szoftveres rész...
Na igen az ember megveszi a Shieldet, frissíti magát aztán az ember buherálja meg, hogy visszarakja a normális rendszert. Egy ekkora névtől ez azért szomorú. -
Imi1981
veterán
Ha esetleg valaki a cső verzióra vissza tudta tenni a 8-as droidot mindenképpen írja le ide a pontos folyamatot. Jó lenne ha vissza tudnám állítani de angol leírások alapján én nem merem. Na meg persze vissza állítás után beüzemeléskor ne frissítse vissza 11-re.
-
gyűrű
addikt
Offline lejátszó, ez jó.. 2022 van ám.
Akkor arra már inkább egy coreelec...Megvenném simán a kínai vackodat, de a filmnézési szokások jelentősen átalakultak. L1 nélkül már nem veszek semmit. Úgy hogy tőlem mehet rajta a konvertált fel7 is, nem izgat. Se Időm se energiám ezekre. Ha lesz normális lejátszó ami rendesen vált és L1 es akkor oké, ha nem akkor nekem a shield pro a 8.2 fwvel elfér még egy darabig... Bug mentesen
-
tomp
félisten
válasz
Hege1234 #2930 üzenetére
Ja persze nyilván a konkrét streaming szolgáltatásokra alkalmatlan de én most csak a rendszerről beszéltem. Ha a kínai gyártónak sikerül egy nagyon jó rendszert összeraknia akkor a sokkal nagyobb Nvidiának miért nem sikerül? Vagy ha tudták, hogy az új rendszert képtelenek lesznek jól összerakni akkor minek adták ki...
Gondolom égő lenne kiállniuk és közölni, hogy elcsesztés, nem tudják megoldani...
Ha ilyen tempóban haladnak akkor 2047-re sikerül is rendberakni a rendszert... -
tomp
félisten
válasz
Hege1234 #2928 üzenetére
Én eleve mindig full BD-ből dolgozok. Minden ilyen film Profile 7-ben van. Függetlenül attól, hogy FEL vagy MEL. Nem nagy meló. m2ts-ből kiveszem a 2db HEVC-t amit összemuxolok és megy mkv-ba. Ennyi. Csak az a 3db film van Profile 8.1-ben amit madVR-el készítettek. Amúgy soha sem töltök le kész anyagot. A FEL-t MEL-ben rakják fel meg a híres hibrid tákolmány...
45db DV filmem van amiből 37db FEL!
Ha már downgrade: Ugoosnál ez úgy néz ki, hogy a korábbi verziót tartalmazó zip-et megadod neki rendszeren belül majd újraindul és felrakja. Ennyi...
De TV-nél is ennyi a downgrade. Ott van egy plusz művelet mert megkérdezi, hogy biztosan akarom e mert ez egy korábbi verzió.
Shieldnél meg nem elég, hogy a rendszer egy kaki de még a downgrade is meg van bonyolítva...morfondőr
De legalább van L1! -
Hege1234
addikt
a DV release-ek 99% -a MEL szóval a FEL-el sokra mész..
csinálhatod meg mindig magadnaktény, hogy egy cégnek sem lenne szabad experiment frissítést ráeröltetnie a vásárlóra
de még mindig van lehetőség a downgrade-re
(még, ha nem is egy klikkes megoldás)
amint ezt megszüntetik sztem is kb kuka lesz -
morfondőr
addikt
válasz
morfondőr #2923 üzenetére
Rájöttem a problémára csak vakarom kicsit a fejem!
9.1.1 update logban: "Adds power control option to wake SHIELD when TV input changes to SHIELD"
Namost ez a frissítés előtt is ott volt és tökéletesen működött: amikor oda váltottam a bemenetet, gyönyörűen ébredt a shield, amikor meg átváltottam el is aludt. Most meg magától ébredt éjszakánként, amíg ki nem kapcsoltam ezt az opciót. Azóta legalább alszik és mi is alszunk!
Csak azt nem értem, miért kellett megjavítani azt, ami nem romlott el? -
tomp
félisten
Az csak licensz kérdése.
A Ugoos offline lejátszó.
Shield rendelkezik L1-el. Hűű szuper. Csak a rendszer egy rakás hulladék. Nagyszerű...
Nem elég az L1! Kell hozzá normálisan megírt rendszer.
Ha nem tudnak normális rendszer csinálni minek hozták ki az ATV 11-et? Semmi előnye nem lett csak hátránya...
Shield: van L1 de a rendszer egy hulladék
Ugoos: nincs L1 de nagyon jó a rendszer
Ha meg hardver: Ugoos hardvere képes a DV FEL-re. Shield hardvere nem.
Ezen felül a Ugoos rendszere sokkal gyorsabb. Gyorsabban indulnak az appok, egy app frissítés is gyorsabb a Ugooson... -
tomp
félisten
A legújabb BugPerience frissítéssel:
-YouTube app továbbra is akad/szaggat ha a Dolby processing be van kapcsolva bár a SmartTube Nextet használom mert van kényelmi funkciója(nem a reklám mentesség mert van Prémiumom)
-Továbbra is előfordul a barlang hangeffekt ha több csatornás Dolby ment előtte. Csak akkor javul meg ha újra elindítok egy több csatornás Dolby-s filmet
-AppleTV appban DV tartalmat elindítva szeret crashelni a rendszer és jön az Nvidia logó(restartol a rendszer)...Hát na. Normális rendszert nem tudnak összehozni és csodálkozunk ha az új VGA kártyájukon meg leég a power csati?
Tényleg érdemes lenne nekik megkeresniük a Ugoos-t. -
morfondőr
addikt
Frissítés után előjött egy bug?, már harmadik napja reggel 6 óra 10 perc körül bekapcsol a shield (és vele együtt minden más). Csak a főképernyő jön be, nem indul el semmi. Be van állítva, hogy csak a bekapcsoló gomb és a netflix gomb ébresztheti. Valakinek ötlet?
-
-
m3ss
veterán
sziasztok
media lejatszot akarok venni, ami kellene az a 3d frame packed, 3d ou/sbs, 4k hdr10 tamogatas, youtube kliens, kadenciahelyesseg.
gondolom ezeket tudja a shield pro? 3d bd-t le tudok vele jatszani? milyen progit hasznaltok media lejatszasra? kodi vagy van vmi beepitett lejatszoja? -
Il Dottore
tag
alapból mivel, milyen fw-vel érkezik a box?
Az említett nem kívánt frissítések a sima hálózatmentes, appmentes, mezei lejátszást is befolyásolják?
A legújabbak (9.1) sem javítottak semmit ezeken a gondokon? -
gyűrű
addikt
válasz
lionshamlet #2917 üzenetére
Szomorú látni amiket írsz... Nálam mivel a bugxperiencet sikerült downgradelni a stabil 8.2 re így nyoma sincs semmi bugnak. Elég sokan szívnak ezzel most és az elmúlt hónapokban is. Még mindig a legjobb, legkompromisszum mentesebb box.. Persze ezzel a frissítéssel már én sem ajánlanám senkinek..
-
Il Dottore
tag
válasz
lionshamlet #2917 üzenetére
Nem hangzik jól...
De megfogadtam, ahogy gondom akad vele főleg vs. a mindeddig hibatlanul működő minix fényében, azonnal lepek tovább, nem lesze hajlandó folyamatosan reszelni.
LZ2000-re lesz kötve direktben, ami mar most egy álom még sima MINIX hdrrel is.
Persze kérdés ha ez kiesik es a zidoo (10?, 10pro?) sem vált be, mint alternatíva, mégis mi az isten a megoldás egy viszonylagosan zökkenőmentes teljeskörü 4k lejatszó opcióra, ami külső meghajtóval futna hálozat és egyéb appok szükségessége nelkül?
Marad költői a kérdés? -
lionshamlet
senior tag
válasz
Il Dottore #2914 üzenetére
En pont amiatt vettem a shield prot, amiert te is.
HD hangok atkuldese az erősítőre, 4kHDR/VISION/ATMOS tartalmak lejatszasa.
A halózati stream resze nalam nem jatszik.A kijelzo az egy Lg C9 Oled.
Felemás érzéseim vannak, ugyanis a HD Hangok remekul megszolalnak, atkuldésre kerulnek miutan be lettek allitva a részletek.
(Atmos, DTS:X, DTS-HD, TrueHD )
Viszont olyan szinten fapadosnak tunik a rendszer a kifagyasokkal, lassulásokkal hogy az valami felelmetes.Annyit azert vartam hogy legalabb ugyanazt hozza mint az Lg beépitett lejatszoja, de ez hol sikerul hol nem.
Semmi csicsa nem kell, csak hogy normalisan lejatsza Usb-n keresztul a 4kHDR - Atmos - Vision filmeket tipusu filmeket.
De a kodi hajlamos kifagyni - lassulni, egyaltalan nem Fluid.
Pocoreszni kell a beallitasaiban is, mire hasznalható allapotba kerul.Szoval nem ez almaim lejatszoja, de mindenki ezt ajanlotta a zidoo helyett.
-
Mankó
veterán
A cső verziós Shield-et nem lehet downgradelni? Akad, ugrál a kép a stream adások alatt.
Tv-n futó streameknél, Kodinál semmi gond.Il Dottore: SSD-s nasról Kodi alatt minden remekül muzsikál. 88 GB-s Top Gun képe meg se rezzent.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Il Dottore #2914 üzenetére
Szubjektív vélemény csupán, de ha a hálózati része nem érdekel, én lehet, hogy inkább egy Zidoo-t t néznék.
-
Il Dottore
tag
Szevasztok,
Én is egy Shield Pro mellett tettem le a voksomat, úton van hozzám.
Átolvasva a topicot, nekem az jött le, hogy a Shield a különböző alkalmazások és hálózati sztorik kapcsán hordoz gyermekbetegségeket.
De mi a tapasztalat az egyszerű extrenal SSD-ről történő sima lejátszásnál?
Nem tervezem hálózatba kötni, appokat sem ezen keresztül nézem és csak dedikált 4k-s tartalmakat szeretnék lejátszani ezen keresztül, kihasználva a TV-m adotttságait 4k-s tartalmaknál (LZ2000)
Azt tudom, hogy 10+-t hivatalosan nem tud, de a külföldi fórum okat böngészve is az került megerősítésre, hogy még az ilyen tartalmak "átalakításával" is superior a szolgáltatás a versenytársakhoz képest.
Az USB/ext HDD miatt az Apple tv 4k kiesett, DUNE bár régebben szimpatikus volt, most nincs valami jó híre a , és a jelenlegi Minix UH-9-m leváltása a cél, utóbbiról megjegyzendő, hogy annak a szolgáltatása még úgy is hogy sima HDR-rel operál, már most fantasztikus még egy kalibrált ZT60 plazma tulajaként is.
Köszönöm tapasztalati tanácsaitokat. -
sittes79
addikt
9.1.1 kodi bugokat megoldotta?
Nekem mindig megallt pl. film papa hd és wofvideo is. 8.2.3-al tökéletes minden.
-
code1005
senior tag
Sziasztok,
megjött a shield-em, sajnos frissítette magát a legutóbbira a rendszer. A gondom az, hogy youtube alatt csak brummogó hang van, mintha csak a sub láda menne. Ugyanez van a netflix előzeteseknél (a film már jó) és a hbomax-nál is. Az erősítő hdmi portjára van dugva. Plex-en keresztül megy minden hangformárum. -
gyűrű
addikt
Én csak letiltottam, de sose dobál fel semmit. Lehet hogy valahol kikapcsoltam az értesítést is, azt nem tudom már.
lehet hogy igy :
Go to Settings → Apps → See all Apps → Show System Apps, then scroll down to “System Upgrade” (towards the bottom) and click on it. In that menu, delete data. Go back to the previous menu and turn off notifications.
Next, go to Settings → Device Preferences → About→ System Upgrade and turn off automatic updates. Then click on “Check for upgrade”, and turn off auto-download.
If you do this, the Shield won't pre-download the update, auto-update, or even let you know an update is available. -
tomp
félisten
válasz
Imi1981 #2908 üzenetére
Háááááát.....
New Bug: ha úgy bootol be a Shield, hogy ki van kapcsolva minden(tv és a soundbar is) akkor kiakasztja a soundbart..
Azaz bekapcsolom a tv-t akkor a TV nem látja a soundbart ARC kapcsolaton...
Soundbar 230-ból kihúz, Shield kihúz, soundbar bedug. Bekapcsolom, a TV felismeri és máris van hang. Utána be lehet dugni a Shieldet is...
Mindig van lejjebb... -
Imi1981
veterán
Felrakta valaki? Nem csesztek el semmit? érdemes felrakni?
-
Saughassy
aktív tag
Részemről inkább a 4k HDR Plexet oldanák meg Tubeon.
A Kodi is csak szenved vele.
-
morfondőr
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Founders Edition (ingyéfox)
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Intel Core i7 és 7. 6. 4. 3. 2. generációs procik
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest