Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
LouiS22 #1708 üzenetére
Megszállott módon már csináltam egy táblázatot, listázva a kommersz márkák 7.1/7.2 erősítőit visszamenőleg is az előző évekből, amik támogatják a DOlby Visiont, Atmost, minden HD hangforumátumot, van valamilyen auto hangkalibárciós megoldás benne, netrádió. Ezen kívül nem igen van más elvárásom, nagyjából már a belépő kategória is tud mindent, ami kell nekem. 5.1 rendszerem van + nemrég egészítettem ki Front height hangfalakkal (ennek kapcsán pont arra gondoltam, hogy ezek talán használhatóak lennének Atmosra is majd, bár nyilván nem a legideálisabb Atmos megoldás). Azt mondják az erősítő újkori árának 2x-ese legyen a hangfalszett (SUB nélkül). Na most ezt a teóriát követve ha én egy középkategóriás erősítőt veszek, akkor a mostani TAGA szettemet is cserélhetném. Én nem vagyok annyira audiophil, nekem tökéletesen megfelel a mostani rendszer, nincs szükségem feltétlen komolyabb vasra. De persze ha árban, használtan akad egy jobb, akkor nem zárkózom el tőle. Amúgy meg köszi a választ, leírást!
Házimozis topikot gyűlölöm, ott kb. szóra sem méltatnak, olyan sznob áradat van, hogy inkább nem is írok.
De hogy ne csak OFF-oljak: ahogy írtam, TV-re közvetlenül kötve a Shieldet ott a DV kapcsoló. Viszont hiába kapcsoltam be, és indítottam el a Halálos Iramban 9-et (F9.The.Fast.Saga.2021.DC.2160p.UHD.BluRay.REMUX.Dolby.Vision.SL.DDP.7.1.HEVC-HUN-UFO971), még csak HDR sem aktiválódik. Próbáltam KODI-val, PlexKodiConnect-el, VLC-vel, de nem ment. Plusz egy LG DV Promo videót is próbáltam, de az sem ment DV-el. Ennek vuiszont nem értem az okát. A TV DV képes (Hisense 65U8QF), HDMI formátumot átállítottam Standard-ról Megújult-ra).
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat alaposan felújította a 2015-ben még játékkonzolnak szánt rendszert, ma már inkább multimédiás eszközként tekint rá a cég.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- The First Berserker: Khazan
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- PlayStation 5
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC
- GAMING Nitro5 GTX 1650 4gb i7-9750H 16gb ram 500gb ssd 17col FHD 120HZ Win11
- Microsoft Surface PRO 3 12col 2K TOUCH Intel core i5-4300 8gb DDR4 ram 256gb ssd win11
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest