- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Mezga Aladár #2299 üzenetére
Én már próbáltam! Megy rendesen és jó a kép is. Nem egy villám gyors alkalmazás de jól működik. A netflix gyorsaságban verhetetlen! Az nagyon patentül működik.
-
Mezga Aladár
veterán
HBO MAX-al valakinek van már tapasztalata?
-
peti85
senior tag
Az Auto Frame Rate van bekapcsolva, de azt kikpacsolva is tapasztalom.
Most próbából ismét engedélyeztem a gyári Youtube appot és abban is meg van ez jelenség. Rendkívül idegesítő.
Kodi Youtube kiegészítőn keresztül is tapasztalom.
Most pl. ezzel a videoval teszteltem: [link] Megtenné valaki hogy megnéz belőle pár percet a SHIELD-en? -
intuicio
aktív tag
Sziasztok!
Melyik az a beállítás, hogy ha áramszünet esetében, miután visszajött az áram, ne kapcsolja be a SHIELD készüléket, az meg a TV-t?
Valamelyik nap arra értem este haza, hogy megy a TV, meg a SHIELD. Hírtelen a frász jött rám, hogy ki nézi a tévét, mert egyedül voltam a házba -
peti85
senior tag
SmartTubeNext-et használok a Shield-en, de barom idegesítő, hogy kb. percenként hanghibák vannak. Olyasmi mint amikor a bekapcsolt aktív hangfal jack kábelét bedugod a hangkimenet csatlakozójába. Van erre valami megoldás? Korábban is megvolt, de mostanában sokkal sűrűbben.
-
atyaatya
tag
Sziasztok,
Pár napja nem tudom a youtubot gyorsabb lejátszásra bírni.
Van rá megoldás?
Alternatív megoldás is érdekel. -
tomp
félisten
Van ötlet arra, hogy miért nem akar a Shield Pro csatlakozni a telefon által megosztott wifire?
Android TV 9-en se akart. Most se.
Beírom a jelszót, karikázik 1percig majd közli, hogy nem sikerült.
A szintén Android TV-s TCL gond nélkül csatlakozik. -
redingitell
senior tag
Sziasztok!
Síma shield tv 2019-hez tudok kontrollert csatlakztatni? -
tomp
félisten
Úgy tűnik a Hotfix miatt szaggat a YouTube app!
9.0.1-el hibamentes lett. Ma telepítettem a hotfixet és újra szaggat... -
gyűrű
addikt
A nova sem rossz, csak más.. Nem szabad a play storesat letölteni mert nem az a legfrissebb, hanem a githubról.. Nem játszik mindent hibátlanul, nincs saját buffere, de tud médiatárat scannelni, összeköthető a trakttal, jobb a feliratkezelése és pl beállítható benne külső player ha valami nem ok, így a novából indítható a vimu.
a kettő kombinációja lenne ideális. -
ugyes
senior tag
válasz
hozelujiz #2286 üzenetére
Nekem a Tárhelynél bejön a Mount network storage. Én még nem tettem fel az új upgrade-et. Engedélyeztem a Transfer files over local network-ot is, de tartok tőle ez nem igazán befolyásolná a hálózati tárhelyek csatolását.
Egy lehetőség: az Alkalmazások között megkeresed az Nvidia shield remote diagnostics alkalmazást, és törlöd a CACHE-ét. Hátha... -
hozelujiz
tag
Tegnap este végre volt időm és próbálkoztam vele kicsit...
@ugyes:
Van egy 64-es Verbatim pendrive-om, de azt valamiért nem tudta beállítani (és utána PC-n sem tudtam leformázni, pedig új volt). Aztán egy 32-es Kingston-al jó lett. A leírás alapján meg is csináltam.
@Izrlaca:
Belőttem és fel is dobtam az új Upgrade-et, majd Plex-et is frissítettem...
Most elvileg sikerült beállítani servert, a webes felületen is látja a shieldet. De megosztott mappát nem tudok betallózni. Ott ahol beállítanám a media könyvtárakat, csak az "sd kártyát" dobja fel lehetőségnek. MrMc SMB-n keresztül látja a NAS-t, de Plex nem... Mit rontok el? Vagy mi lehet a baj?Mikor először beüzemeltem az egészet ment minden egyből...
-
LouiS22
veterán
A klasszikus mondás itt is él: ami működik, azt nem kell elrontani.
Vagyis ameddig nem kényszerít rá a frissítésre az Nvidia, illetve nem követelik meg az appok sem a legfrissebb verziószámú oprendszert és neked nincs semmilyen olyan problémád, amit tapasztaltál és zavar, addig ne frissíts.
-
Mezga Aladár
veterán
-
djnice
veterán
válasz
Mezga Aladár #2281 üzenetére
Ez az Android TV-s Plex app hibája, nem a Shield-é, beszéltünk már erről múltkor. Nálam a Philips TV-n ugyanilyen sz@r és ott Android 10 van már.
-
tomp
félisten
válasz
Mezga Aladár #2274 üzenetére
Aktuális verzióval nálam nem! Este 2 filmet is megnéztem vele. Azzal indult amelyiket kiválasztottam.
-
Saughassy
aktív tag
válasz
LouiS22 #2277 üzenetére
Olyan ez, mint a drogfugges. Én naponta küzdök ellene, pedig látom a hibákat és egy normális auto frame ratet leszámítva nem is vagyom semmire (amit ugye nem hoz el a 9 sem), mégis érzem a kényszert. Hihetetlen. :) Valahogy el kellene tüntetni az update üzenetet, de mindig visszajön dismiss után is.
-
LouiS22
veterán
Én nem állítottam, hogy minden rózsaszín és csodásan működik (hozzátéve, hogy nekem személy szerint nem voltak problémáim, de nem is használom ki távolról sem a Shieldben rejlő összes lehetőséget). Azért meg a Nvidiát sem lehet hibáztatni, hogy minden létező app minden létező kombinációját teszteljék.
A miért kell frissíteni kérdésedre nem tudok érdemben válaszolni: népbetegség az azonnal, ész nélkül kattintok és frissítek release log ismerete nélkül. "Fear of missing out".
-
gyűrű
addikt
válasz
LouiS22 #2275 üzenetére
Ez igaz, de ne tegyünk már úgy mintha minden oké lenne vele, ismét kiadtak egy bughalmazt.
Wifi hibák, kodi , netflix hibák, hálózati sebesség drasztikus visszaesése stb.. Mielőtt még valaki frissíteni akarna először ezt nézze meg...
Tudom aki már az előzőt is felrakta nincs sok esélye másra..
Amúgy mi az ami miatt egyáltalán frissíteni kéne, annak aki még időben letiltotta, és 8-on van?
Van ami javult? mert azt látom mi romlik vagy romolhat el.. -
gyűrű
addikt
..az jó, akkor biztos poénból adnak ki gyorsjavítást máris a nemlétező hibákra..
-
-
tomp
félisten
válasz
Saughassy #2270 üzenetére
A szenvedésről nem a refresh rate app tehet. A netflix app a hulladék ebből a szempontból.
Egyszer leáll a lejátszás freki váltás után egyszer nem. Mondjuk eleve nem értem miért nem tudja eldönteni végre a Netflix, hogy miként forgat tartalmat...
Lenne minden 23,976 és akkor nem kellene folyton váltani. Eleve így indulna az app és kész.
AppleTV appot fix 23,976-on használom mivel az összes mozifilm ugye ebben van fent. -
-
gyűrű
addikt
A kommentek alapján ismét egy bug halmaz...
-
tomp
félisten
9.0.1 vélemény:
Végre nem szaggat a Youtube hangja. Újra tökéletes. Vimu Media Player végre látja a HDD tartalmát.
Más hibám nem volt. -
Tengri
senior tag
válasz
Mezga Aladár #2265 üzenetére
Szóljatok, ha ez már jó lett, mert akkor frissítem.
-
Mezga Aladár
veterán
-
Mezga Aladár
veterán
-
L.L.
senior tag
válasz
hozelujiz #2259 üzenetére
Az alkalmazások menüpont alatt, a plex servernek add meg manuálisan az engedélyeket, utána próbáld meg újra beállítani. Az új android óta, sokaknál csak így működik, mert alapból nem kérdez rá a rendszer, a szerver telepítése előtt az engedélyekre, és úgy nem is tudja telepíteni.
-
hozelujiz
tag
Sziasztok,
Szeretnék kérni egy kis segítséget.
Egyik napról a másikra megállt a Plex.
Mióta megvan a Shield (kb. 14 )hónap, azóta rendben működött. Csak fel volt telepítve a serverrel együtt, be voltak tallózva a NAS-ról, PC-ről a mappák és használtam... Jó volt a webes felület, mobil app. is. Aztán tegnap akartam volna használni, de semmi...
MrMc és Kodi látja a tartalmakat.
Újra telepítettem Plexet is servert is, de a serverbeállításnál csak tölt a végtelenségig...
Már csináltam factroy resetet is a shielden, de ugyan az a jelenség...
Lövésem sincs mi lehet a gond.
Bármi ötletet szívesen fogadok.Köszi.
-
kokosmith
tag
Sziasztok!
Pár napja jött meg a Shield TV Pro-m, feltettem a KODI-t és szerettem volna a Synology NAS film mappát hozzáadni KODI-n belül NFS megosztással. Szépen látja a \video megosztott mappát, de hiába nyomok rá, nem történik semmi, nem lép bele. NAS-on megcsináltam az NFS engedélyt (Zidoo lejátszón szépen megy ugyanazokkal a beállításokkal, csak más IP persze), de mégsem jó. Bárkinek ötlet, mi lehet a baj? SMB-n felcsatolva a Shield beállításaiban látszik szépen, de NFS szeretném használni inkább. Köszi előre is!
-
Imi1981
veterán
Tudom neked jó de nálam nem jó. Nem tudok vele mit csinálni. Beállítást kívülről fújom szóval azzal nincs gond (előző droidon sem volt). Minden engedély megadva de nem működik. Már beletörődtem. Nincs is fent mert unintalláltam. Viszont most tetszik, hogy a play áruházas stabil kodi matrix ilyen jól működik! Nem is szórakozok mostmár kodinerds és leia - val sem.
Amúgy netflixel is tudok kadenciahelyes lejátszást automatikusan kodiban! Csak a kodis verzióval más problémám van. Ott ha úgy hagyom abba a lejátszást, hogy van vissza kb 5 perc akkor másnap már azt mutatja, hogy megnéztem. Netflix alkalmazásban meg tudom folytatni! Szóval a netflixel semmilyen formában nem vagyok teljesen elégedett. Inkább csak beletörődök, hogy ilyen.
-
Imi1981
veterán
válasz
Saughassy #2253 üzenetére
Nem szar a netflix! Csak a refresh rate alkalmazás nem működik de a gyári match frame rate - al vált fps-t.
Vagy ha arra gondoltál amit írtam fentebb akkor az azóta nem jött elő mert minden nap egyszer újraindítom a shield - et. Ha ezt nem csinálom kb két három nap után jelentkezik probléma vele. Lehet egy gyári alapra állítás megoldaná de nagyon nincs kedvem hozzá. -
Imi1981
veterán
Valami jót is írjak. Android 11 óta jó a play áruházból letöltött kodi matrix! Semmi röccenés vagy bármi zavaró akadás lejátszás alatt! Előző droidon nekem ez nem volt tökéletes ezért kodi leia - t használtam de android 11-en eddig szuper. Még gyorsabbnak is érzem a működését de ez minimális.
-
Imi1981
veterán
Ez egyre idegesítőbb! Hát megint nem indít el semmit a netflix csak pörög a töltő karika! Most nem indítottam újra hanem újra telepítettem a netflix alkalmazást és akkor se játszik le semmit! Raktam fel régebbi verziót ugyan ez! Megint felraktam a legfrisebbet és nem nem játszik semmit le. Újraindítottam a shield-et és működik! Miért van ez? Nem hiszem el, hogy ez is csak nálam nem jó? Android 11 óta valahogy mindig van valami ami nem jól működik. Nagyon bánom, hogy frissítettem.
-
PappZ75
tag
Sziasztok!
Sield TV Pro-t vettem. Kodi, HBO GO, VLC tökéletesen fut.
A gondom a gyári telepített NETFLIX-el van. Ha elindítom akár menűből, akár dierkt gombbal távirányítóról csak egy piros kör fut körbe-köbe. Mi a gond mit kell tegyek?Újra indítottam, de nem segít.
-
Saughassy
aktív tag
válasz
LouiS22 #2245 üzenetére
Na igen, én sem úszom meg a kalibrálást a Q95os Samsungomon, filmmakers mode ide-vagy oda. Ami nem más, mint a "kepjavito" faszsagok kikapcsolása, és ennyi. Azaz meg ennyi sem, mert a dynamic blacklight kikapcsolhatatlan. Nem vagyok felhőtlenül boldog egy Pana plazma után.
Szóval a színeket, gammat egyáltalán nem érinti. -
LouiS22
veterán
Azért ez ebben a formában (a link) nem több egy marketinges túltolt magömlésnél. Csak remélni merem, hogy Nolan nem 15 megabites tömörített videóval képzelte úgy a filmjeit, és egy gombnyomásra máris megkapom azt, amiröl valaki azt állítja, hogy igen, ezzel azt kapod, amit a rendező látott.
Akárhogyis: a lényeg, hogy tudsz váltani, változtatni. Kinek így tetszik, kinem úgy. De ne egy marketing bullshit legyen a mérvadó.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2243 üzenetére
Nem mondtam sehogy, csak azt, hogy a filmmaker nem az LG kiváltásga.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2234 üzenetére
A filmmaker mód minden oled tévén ott van, én kimondottan a Netflix kalibrált módról beszéltem.
[link]
-
intuicio
aktív tag
Sziasztok!
Nálam minden Shield indításnál azt akarja, hogy frissítsem android 11-re. Szabad már? Vagy skippeljem egyelőre?A másik, hogy film nézés közbe mindig kijön egy szöveg a kép alsó részére, hogy valami SD card, és egy hosszú elérési útvonal (storage\android\....). Eddig még nem sikerült lefotózni, de rohadt idegölő, hogy random előugrik. Ez mi lehet?
-
Imi1981
veterán
Újabb furcsaság! Netflix mikor nem használom egy ideig és utána használni akarom csak tölt lejátszás indításkor de soha nem indul el ! Hiába zárom be majd nyitom meg újra a netflixet nem segít. Gyorsítótár törlés se segít! Csak akkor javul meg ha újraindítom a shield-et. Már párszor előfordult ez. Netflix frissítés sikerült félre vagy az Android 11 miatt lehet nem tudom. Nem emlékszem, hogy régebben lett volna ilyen.
-
djnice
veterán
És még ennyi : "For a smoother viewing experience, Android 12 TV now supports static and dynamic frame rate switching over Android 11. Apps can now add these settings to play content at the optimal frame rate."
Tehát ugyanúgy az appok készítőire lesz bízva ennek működése.
-
djnice
veterán
válasz
Imi1981 #2235 üzenetére
Mint mondtam, az Android 12 sem fogja elhozni a megváltást, csak egy API-t biztosítanak majd erre. Borítékolható, hogy a Netflix azt sem fogja majd implementálni.
Amúgy ez már 11-től benne van, most nézem: [link]
A 12-ben ennyi lesz az újdonság: "You can control the feature yourself using the Match Content Frame Rate setting, while apps can now tell if your device supports seamless rate switching (Android TV 12 supports non-seamless rate switching too)." -
ForRedGlory
félisten
Hát, az LG-n lévő de-judder elég szépen teszi a dolgát. Mondjuk engem ez azért nem zavart eddig sem, mert alapból a filmmaker módban nézek mindent, így elkönyveltem olyannak a képminőséget, ahogy a marketingesek szerint a rendezők megálmodták.
Most játszottam vele, be lehet vajsímára állítani a képet, de nem élek vele, mert alapból úgy tetszik, ahogy van.
-
djnice
veterán
Hidd el, ez csak az app készítőjén múlik. Plex, Emby, Kodi, ViMu Player, SmartTubeNext miért tud frekvenciát váltani alapból? Az Apple TV-n futó Netflix appnak egy régi kódbázis az alapja, azért működik még a váltás, a Netflix ezt direkt kiszedte azóta mert sokan panaszkodtak arra, hogy elsötétül a kép pár másodpercre a film indításakor.
De nézd csak meg a YouTube appot Apple TV-n, ugyanaz, nem hogy frekvenciát, még színteret sem vált. -
LouiS22
veterán
Ha nem lenne rá alkalmas, akkor a Kodi és a Plex sem tudná. Pedig tudják. Nyilvánvalóan szoftveres a probléma (hiszen a Sony tévéd is tudja). De ha minden igaz, akkor ez legmélyen a Google "sara" és ezt fogja orvosolni az AndroidTV 12, és ezt kell majd minden applikáció fejlesztőjének igazítania a saját cuccába.
A félreértés oka meg az lehetett, hogy nem írtad le egyértelműen (nekem nem volt az), hogy mit mire értesz. De most már felfogtam, hogy a "kalibrált mód" a filmmaker preset/mode lehet (LG-ék így hívják).
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
LouiS22 #2226 üzenetére
Nem, ezt nagyon félreértetted.
Nem akkor történik meg a csoda, ha benyomom a kalibrált módot, mert a tv alapból is vált frekvenciát, csak akkor lesz tökéletes minden, ahogy a rendező elképzelte.
A sony tv a lényeg, ami akármilyen kurva drága erőben sehol nincs egy shield-hez képest, mégis valaki megírta, hogy váltson frekvenciát, ugyanazon a droid szaron.
Küldtem én már annyi feedback-et ennek az elb...ott bandának a freki miatt, de nem is válaszoltak rá. Talán alkalmatlan rá ez a kütyü, "mittomén" mi az oka. -
LouiS22
veterán
Leírtad a választ: itt sem automatikus, hanem te nyomsz meg valamit. Vagyis szoftveresen történik meg a csoda. Illetve, ha nem tévedek nagyot, a Panán nem is AndroidTV fut. Száz szónak is egy a vége: attól nem fog megjavulni, ha itt írod le, mert ezt a fórumot biztosan nem olvassa sem az nvidia, sem a Netflix (és képzeld még ide a többi streaming appot, amivel gondod van) programozócsapata. Hivatalos fórumokon kell(ene) őket nyomasztani ezzel.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
LouiS22 #2224 üzenetére
Azért furcsa nekem ez az egész, mert a nappalimban Sony 83A90ja tv van, amin ugye szintén Google droid fut és azon a Netflix, Apple tv vált frekvenciát. A Panasonic hz(jz)2000 szintén, de az kimondottan a világon a legjobban a Netflix-re preferált tv-k. Nem is állítottam semmit, csak benyomom a netflix kablibrált módot és minden tökéletes. A színek, kadencia, freki etc...
Szóval nem értem, hogy egy olyan erős gép és "drágának" számító kütyü, mint a Shield ezt nem tudja.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2204 üzenetére
Nincs olyan tévé még a világon és szerintem egyelőre nem is lesz, ami a freki hibát kijavítsa, akármilyen smooth csúszkák lehetnek 100%-on, meg minden ilyen ló...sz bekapcsolva.
Egyszerűen nem látod az akadást, örülj neki. De nem ezzel van a gond. A gond azzal van, hogy egy olyan kütyü, mint a shield ezt nem tudja alapból, mármint a frekvencia váltást, ami egyszerűen röhej. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Meglehet azt csinálni, hogy a netflix gomb megnyomásakor automatikusan a képernyővédő induljon el? Ha igen, mivel és hogyan?
-
Imi1981
veterán
válasz
Saughassy #2218 üzenetére
Volt felsorolás, hogy miket javítottak de nem jegyeztem meg. Amire emlékszem hdmi cec-el kapcsolatos, bluetooth és plex-el kapcsolatos javítás is volt.
Amit én észrevettem hogy már működik a gombnyomásra kapcsolható kép javító (Al enhanced vagy valami ilyesmi a neve). Ez eddig nem működött rendesen de most fix után működik. Ritkán használom de néha tetszik ahogy javít a képen.Amúgy hogy lehet képernyő képet csinálni?
-
Saughassy
aktív tag
Tessék beszámolni. :)
-
sagit
veterán
válasz
ForRedGlory #2214 üzenetére
Ha ez megnyugtat a szomszéd faktor miatt itt sincs közel se kihasználva, de legalább sok helyet foglal
-
Imi1981
veterán
Megint jött hotfix! Azért csak javítgatják.
-
sagit
veterán
válasz
ForRedGlory #2209 üzenetére
Látom az aláírást, már csak rendes házimozi kéne hozzá
-
Imi1981
veterán
válasz
ForRedGlory #2209 üzenetére
Az új tévék állítólag tényleg jól kezelik azért nem látod. Ha pedig nem látod akkor ne is foglalkozz vele. Nekem egy 2016-os (2015?) samsung 48 h6400 tévém van. Ezen nagyon látszik ha nem kadenciahelyes a lejátszás.
-
LouiS22
veterán
Vagy a tévégyártók elsődlegesen tévéként (értsd: lineáris tévé) tekintenek a termékre. A beérkezeő jel meg jobbára az adott régióban használt szabvány szerinti fps-ű, és kevésbé érdekli őket a 3. féltől származó applikációk működése és az azokkal kapcsolatos problémák (értsd: nem az ő problémájuk, oldja meg a fejlesztője).
-
sagit
veterán
válasz
Azért az új drágább tv-k egész frankón kisimitjak azt a laggot, ha nálad is be van kapcsolva valami mozgás javító cucc, lehet fel sem tűnik semmi.
-
Saughassy
aktív tag
válasz
Ne! Onnantól szenvedés lesz az életed. :)
-
Saughassy
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2202 üzenetére
Mert nélküle iszonyat mód szaggat a mozgás, különösen lassú svenkeknél látod, közeli, surure vágott akciojeleneteknel, vagy statikus kepeknel nehezebben észrevehető. Tényleg nagyon zavaro, de az asszony pl simán nem látja.
Kipróbáltam az új androidos tevenken, az sem tudja. Fel nem foghatom hogy lehet így forgalomba hozni 2022ben, de a jelek szerint simán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest