- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ga3rieL #2599 üzenetére
Innen tudsz fw-t letolteni sammobile.com . A google dolgait ne engedd frissulni, ha nem muszaj
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
this is life #2597 üzenetére
Azt hiszem nemkell leszednem, magától újra leszedte a több mint 800mb-t és jelly bean lett, 4.2.2 verzi. BUILD száma : JDQ39.P5100XXDMJ2 . Alapsáv verzió : P5100XXDMI1 ez a legujabb build vagy van újabb? ha igen linkelnéd? és onnan leszedném. köszi előre is. Amúgy a szoftverfrissítésnél megnéztem azt irja már minden új frissítés telepitve van
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
this is life #2597 üzenetére
Ááá, köszi szépen,
-
-
Ga3rieL
senior tag
Sziasztok!
Van egy Samsung Galaxy Tab 2 10.1 GT-P5100 . Az lenne a kérdésem, hogy arra melyik legujabb android megy rá? Pl. a 4.2.2-es rá megy? Ha igen honnan lehet leszedni? Jah, és ha nem szlovákia régiót szedek le, hanem pl. magyart vagy cseh-t az nem baj? Várom a segítő válaszaitokat. Előre is köszi a helpet mindenkinek!
-
-
Surplus
tag
Melyik custom romot célszerü feltenni (semmi különleges igény, csak gördülékeny müködés)?
-
terra052
őstag
válasz
this is life #2591 üzenetére
Így volt a páromnál is, az S7 kivégezte, már csak néha-néha kerül elő, mert ezt le lehet támasztani főzés közben receptet olvasni
-
válasz
terra052 #2589 üzenetére
A leegyszerusitettt leiras , twrp telepitese odinnal ,maj a letoltott zippek telepitese twrp alol , a vegen full wipe es orom (is lehene) de sajnos a gt p51xx felett eljart az ido , nincs az a custo rom amitol jelentosen erore kapna .. a sajaton joparat kiprobaltam , es vegul 4.1 stock rom ,root utan teljesen kicsontotva ami elheto tempot hozott , google appok , szolgaltatascsomag es tsai-t nem engedem frissulni... a gyerek hasznalja , nekem nem lenne turelmem a kisse lassucska tempohoz.
-
cudar07
senior tag
válasz
this is life #2588 üzenetére
Köszönöm
Asszem hétvégén, próba. -
terra052
őstag
válasz
this is life #2588 üzenetére
Számból vetted ki a szót
leírva bonyolultabbnak tűnik, mint megcsinálni.
-
-
terra052
őstag
válasz
this is life #2585 üzenetére
Köszi a tippet, a párom használja, és nem hajlandó lite-ot, mert az Sz@r...
Nekem meg mindegy, csak projekthez használok FB-ot, azt meg főleg Simple Pro-val, az hasít(gat). Messengert meg abszolút nem használok, így nagyon nyugodt életem van
-
-
válasz
BurgBurg #2581 üzenetére
Nem gyari visszaallitas kellene hanem recovery alol egy wipe data,sysytem etc , vagy odinnal flasheld ujra a gyari romot, majd rootolas a felesleges samu es google appok torlese , a google cuccait ne enged frissulni, ez az aruhazban kikapcsolhato. Azert nagy csodat ne varj.
-
BurgBurg
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen tabletem, imádom, de az utóbbi időben ugy belassult hogy beszarábia!!! Gyári visszaállítás után sem javult számottevően a helyzet. Mit lehet tenni? Vkinek vmi ötlet? L. -
junhum
tag
Üdv!
Kaptam egy Alcor BT100 billentyűzetet de a P5110 tab nem ismeri fel.
Van erre valami megoldás?
Telefonok BT-n felismerik a billentyűzet jó. -
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Arra jutottam nem kevés agyalás és bosszúság után, hogy megkerülhetetlenné vált a Tab 2 10.1-esem (GT-P5100) tuningolása (root, stb.), hogy frissebb android verzióval próbáljam élvezhetőbbé tenni az használati élményt (persze ha van ennek értelme). A kérdésem az lenne, hogy mivel kell kezdenem a folyamatot (utána olvastam a témának, de nyilvánvalóvá vált, hogy segítségre lesz szükségem ebben) és melyik az az android verzió, amelyik még tökéletesen (kis kompromisszumokkal) fut ezen a vason? Honnan és mit kell letöltenem, és hogyan ugorjak neki a frissítésnek?
Előre is köszönöm a segítséget. -
Maarki
aktív tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem remélem tudtok segíteni.
Először is nem vagyok benne a tablet életben csak került hozzám egy Galaxy note 10.1 és néztem elég komoly vas hardver szinten. Viszont csak a 4.2.2 van rajta nem lehet rá valahogy fel varázsolni újabb androidot ?
Ha igen akkor, hogy melyiket? Van hozzá valami nagyon amatőőőőr le írás vagy valami? Valami olyan amit egy hozzá nem értő is meg tud csinálni?
Válaszotokat előre is köszönöm!
üdv.: Márk
-
dauphin
aktív tag
Új kérdésem van.
Lehetséges a lezárt képernyőre értesítéseket engedélyezni? Mondjuk friss email-ről (pl. a GMAIL-től). Sms-ről kapok, azzal már találkoztam, ha jól emlékszem a naptár is kuvikol, ha van valami eseményem azon a napon. Csak hiába bújom a beállításokat csak nem találok semmi érdemlegeset. Vagy itt is a root a varázsszó, ha többet szeretnék az alapnál?
U.i.: Csak nem úszom meg, hogy rootoljam a tabot, hm? Igaz a garancia már nem játszik.
-
válasz
dauphin #2573 üzenetére
Fat32-re formazd , ntfs-hez megint csak root kell majd kuldom a root leirasat , nem egy ordogi moka ..
Meg is van rootolas pofon egyszeru odinnal kell feltenni , pda reszbe betallozva majd start es automatikusan rootol [link] itt a progi hozza. A rootolas menete ugyanaz mint a frissitese odinnal. -
dauphin
aktív tag
Még egy kérdésem lenne, és ez most a microSD kártya formázására vonatkozik. Csak a FAT32 jöhet szóba, vagy lehet más formátumot (exFAT vagy NTFS -> bár ebben nem vagyok olyan biztos) is alkalmazni?
Köszönöm. -
dauphin
aktív tag
válasz
this is life #2571 üzenetére
Köszönöm szépen türelmedet és a gyors válaszokat. Mivel rootolásban és egyébb mókolásokban nem vagyok otthon (vagyis inkább teljesen járatlannak mondanám magamat, csak ez olyan rosszul hangzik kimondva/leírva), ezt most kihagyom.
Egyelőre.
-
-
dauphin
aktív tag
válasz
this is life #2569 üzenetére
Köszönöm.
Visszatérve az előző hozzászólásom első feléhez: van olyan opció a beállításokban a 4.2.2-ben, ahol az appokat külön-külön beállíthatom, akár hogy melyikük érhesse el a mobilinternetet és vagy a wifit, vagy hogy alvó kijelzőnél a háttérben fusson? Végig bogarásztam a beállításokat, de nem találtam erre hajazó lehetőséget (vagy csak nem jó helyen kerestem?).
-
-
dauphin
aktív tag
válasz
this is life #2567 üzenetére
Igen, ettől tartottam magam is.
De semmi baj, ezzel együtt kell élnem.
Egy másik kérdés: android 4.2.2-nél van lehetőség beállítani azt, hogy egy app fusson lezárt képernyőnél is? Most célzottan az utorrentre gondolok. Észrevettem, hogy a feltöltés aránya nincs összhangban az eltelt idővel. Lassan 38 órája van a torrent kliensben egy filmem, de a honlapon csak 10 óra aktivitást ír ki, pedig esküszöm folyamatosan fut az utorrent app, de úgy látszik vmi nem stimmel. Vagy csak én vagyok balfék és ez természetes (az asztali pc-n minden rendben megy)?
-
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem van, ami mosolyt csalhat az arcotokra, legyetek elnézőek velem. Hol lehet beállítani azt az akkumulátor százalékos értéket, amikor riasszon, hogy töltőre kell tenni a készüléket. Köszönöm.
-
dauphin
aktív tag
válasz
this is life #2564 üzenetére
Köszönöm. Sokat segítettél.
-
válasz
dauphin #2563 üzenetére
Sdhc kell neki , a samsung szerint 32 gigat kezel , nagyobbat ne rakj ,ne vegyel bele mert vagy menni fog vele vagy sem . A kartyakrol egy kis ismeteto [link] amugy a kartyak jelolese kapacitasra es atviteli sebessegre utal , sima sd 2giga max, sdhc max 32giga ,sdxc max 2terra, az uhs pedig nagy sebessegu atvitelre kepes .. amugy ha egy class 8 sdhc kartyat veszel bele , boven eleg lesz , ha rootolod es appokat telepitenel ra(mar mint az sd-re) akkor inkabb class 10 sdhc . Sdxc,uhs-t felejtsd el nem nyersz vele semmit sem , mert az egyiknel a tarterulet merete lehet gond xc, a masiknal meg a plussz tempot amit a kartya tud nem fogja a tab kihasznalni ...
-
dauphin
aktív tag
válasz
this is life #2562 üzenetére
Sikerült, és mégegyszer hálás köszönet a segítségért. Egy újabb kérdés: melyik microSD kártyát kezeli a tablet, vagyis melyiket szereti igazán? Mert ugye van az microSDXC meg a microSDHC, meg a különböző class osztályok, meg az UHS (mi a fene ez?)! Tudsz ebben is tanáccsal szolgálni? Gondolom elboldogul valamennyivel, de nem akarok olyat beletenni, amivel nem tud 100%-an együtt dolgozni. Ha jól láttam a leírásokban, maximálisan 32GB-os méretig kultiválja a kártyákat (bár némely külföldi oldalon 64GB-ot is olvastam erről a témáról), vagyis ennél nagyobbal ne is próbálkozzam, igaz? Köszönöm.
dauphin -
-
dauphin
aktív tag
válasz
this is life #2560 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors segítséget!
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok. Egy kis segítséget kérnék tőletek. Van egy Tab 2 10.1-em 4.0.3-as androiddal - maga a készülék szolgáltatófüggetlen. Ahogy itt olvastam, van ennél frissebb, mégpedig a 4.2.2-es. De ezt nem ajánlja fel a rendszer automatikusan (pedig ezt kéne tennie, igaz?). Hogyan tudnám mégis rávenni, hogy letöltse a frissítést, ami után 4.2.2-re válthatok? Köszönöm előre is a segítséget.
-
-
Cheesus
senior tag
Sziasztok
A jóval fentebb linkelt módon énis frissítettem a tabletem a 6.0.1-es verzióra, miden szép és jó, viszont azt vettem észre, hogy a tablet képernyője gyakran nem akar engedelmeskedni a vízszintes/függőleges döntésre, és egy adott pozícióban marad, és ezen csak egy újraindítás segít, utána egy ideig jó minden? Mi okozhatja ezt a problémát?
-
mano
csendes tag
válasz
this is life #2555 üzenetére
Köszi
-
-
mano
csendes tag
válasz
this is life #2553 üzenetére
Lehet először kérdeznem kellett volna, azután vásárolni
Végül is nem egy drága darab volt.
Köszi a választ. -
-
mano
csendes tag
Sziasztok!
Van egy P5100 tabletem. Össze akarom kötni egy régi Sony CRT tévével. (Kodi miatt) Rendeltem ebay-ről RCA tv-out kábelt, ami meg is érkezett. Összekötöttem a két eszközt és nem jelenik meg a tévén a kép. Lehet nem jó kábelt rendeltem. Úgy látom a rendelt kábel P1000-es tablethez való.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e különbség a P1000 és P5100 csatlakozója között? Vagy valamilyen beállítást kell eszközölni. Ha nem jó, milyen kábelt ajánlotok? Köszi -
atomfal
csendes tag
válasz
this is life #2549 üzenetére
Igen de ez a gondom az odinnal nem sikerül semmit csinálnom végig csinálom amit kell kiírja amit kell, de nem tudok bootolni semmilyen recoveryt. Nem tudom hol ronthatom el ebben kellene vlknek a segítsége.
-
-
atomfal
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy próbálom ez alapján frissíteni a tabletem [link] de nem nagyon sikerül. Az Odin féle recoveryt próbálom a program ugyan azt írja ki mint a videón is, de nem nagyon cseréli le a gyárit. :-T Akármit csinálok mindig a gyári boot jön be. Valaki tudna segíteni mit rontok el?? Köszi szépen.
-
-
zsoltoid
csendes tag
válasz
this is life #2541 üzenetére
Utána olvastam azALCATEL One touch Pixi 3 10" háát nem egy nagy szám sőőt elég gyenge.
Esetleg tudnál ajánlani más 10 colos tabot,még az Asus elég szimpatikus
-
zsoltoid
csendes tag
válasz
this is life #2541 üzenetére
Köszönöm a segítséget
-
válasz
zsoltoid #2540 üzenetére
Akkor ne gondolkozz az alcatel jobb dontes , a p51xx se volt rossz a maaga idejeben de a vas mar kicsit keves a mai programokhoz , vagy pedig semmit sem szabad hagyni frissulni a samun, esetleg rootolas es a bloatware progikat kiuzni rola ...illetve exploseddel finomitani egy ket dolgon ..
-
zsoltoid
csendes tag
válasz
this is life #2539 üzenetére
Köszönöm a választ
A használt Samsung galaxy tab2 35-40 e forintért láttam
Az ALCATEL One touch Pixi 3 10"tablet az MM-ben 39990 ft
-
válasz
zsoltoid #2538 üzenetére
Ha nagyon alap dolgokra hasznalod akkor igen , web bongeszes, youtube (bar ez neha a puffereleskor akadozik) vidolejatszassal nincs gond ,navira megint jo ,ha nem vagy hardcore gamer akkor jazekra is alkalmas...az aksi kerdeses benne mert azert mar kozel 3 eves darabokrol van szo.
Ha jo aron hozza tudsz jutni akkor talan erdemes venni, de 30 korul mar alcatel onetouch pixi van erosebb soc-al igaz az is 1 giga ram , de 2 ev gari bejatszik. -
zsoltoid
csendes tag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni,hogy érdemes e használtan Samsung Galaxy Tab2 venni
-
$p@rr0w
őstag
Adott egy ilyen tab: bekapcsolásnál felvillan az akksi jel benne egy kör alakú szimbólum megáll egy időre aztán kikapcsol, download módba se tudom tenni, recovery se jön be. Az akksit kipróbáltam másik ilyen tabbal és jó.
-
Blackhole13
senior tag
Odinnal telepíteném fel a gyári 4.2.2.-t, de a modem.bin utáni sorban FAIL-t ír. Ha újraindítom bekapcsol, elkezdődik a beállítások menü, de ha a végére érek csak fekete kijelző lesz és felül az értesítési sáv. Többszöri próbálkozásra sem változik.
Mi lehet a hiba? -
Lucretia
újonc
Tudna valaki segíteni? Elfelejtettem a jelszavamat. Utoljára egy éve volt bekapcsolva azóta meg elfelejtettem.
Viszont kéne róla pár adat, így nem akarok resetelni, ha nem muszáj. -
bokorugró
tag
válasz
this is life #2525 üzenetére
Köszönöm, rápróbálok!
-
válasz
Tacsilaci #2528 üzenetére
A felulet miatt eloszor kisse idegen volt a 4.22 de tempoban boven furgebb a 4.12-nel , de azert csodat ne varj a vas felett sajna eljart az ido , az appok egyre osszetettebbek , a weboldalak szinten es ezt sajnos erezni a tab tempojan is , egy egy weboldal mar kuzdesre kenyszeriti... a sajat p5110-tol megvaltam , de csaladban maradt, az asszony es a gyerkoc nyustoli . A mostani eszkozomben kb 4-5 szor erosebb vas dupla ram , es fajo bevallani de fenyev a tavolsag . Igaz a ddoidnak is bucsut intettem , egy baytrail tab winnel lett a nyero.
A samut en is szerettem , de a tempo mar keves volt nekem , persze ettol videozni, zenet hallgatni , streamelni tv-re, gyerkocnek jatszani tobb mint tokeletes .. -
Tacsilaci
tag
válasz
this is life #2527 üzenetére
Értem és köszönöm hogy válaszoltál!
Ezek szerint csak az tablet vásárlás lesz a megoldás.
Egyébként ez az első tablettem,és nagyon szeretem csak hamar be tud lassulni!Szerinted melyik a legjobb rom?4.2.2 esetleg 4.1?
Vagy van valami más? -
válasz
Tacsilaci #2526 üzenetére
A 4,22 az utolso hivatalosan kiadott fw hozza, sajna ezzel egyutt kell elni , esetleg egy slimkat, slimbeam,cm romot probalhatsz rarakni megfelelo recovery alol ... de amit esetleg nyersz tempon azt bukod uzemidoben , stqbilitasban ... a 4,22 aztan rott es szenne kicsontozni a rendszert , igy egesz elfogadhato mukodest produkal, probaltam oc kerneles romot is , egy kicsit porgosebb volt ,de merult mint a veszedelem es melegedett is nem kicsit ... az a baj hogy mar az aszok se foglalkoznak eme tabbal az xda-n . Amugy odinnal csak gyari romot vagy azon alapulot tudsz feltenni ... esetleg mobil odinnal mehet fel a custom rom ☺
-
Tacsilaci
tag
Sziasztok!
Van olyan rom ami frissebb az utoljára kiadott 4.2.2 hivatalos romnál egyszerűen Odinnnal felrakható és stabilan működik minden?
Vagy ez így túl sok kívánság egyszerre?
Ja egy GT-P5110-es hez lenne!
Köszönet mindenkinek aki válaszol! -
-
bokorugró
tag
válasz
this is life #2522 üzenetére
Autoupdate van beállítva, úgyhogy eddig is frissült. 4.22-re hogy kell frissíteni? Ahogy írtam, kezdő vagyok a témában :]
-
-
bokorugró
tag
Sziasztok!
Előre bocsátom, hogy nem nagyon értek az andoidhoz, ehhez mérten kérek segítséget. Szóval van egy P5100-am, ami évek óta jól megy,4.0.4-es andoiddal.
Kb. szombat magasságában vettem észre, hogy bizonyos szolgáltatások leállnak rajta, jellemzően akkor, ha valamihez billentyűzetet kellene használni, tehát ahelyett, hogy bejönne a bill., kiírja hogy xy szolgáltatás leállt. Akár számológépet akarok indítani, akár a böngészőbe írnék be valamit stb.
Mivel rendszerszintű frissítések évek óta nem jönnek rá, nem tudom hova tenni a dolgot, illetve nem tudom, hogy mit lehetne vele kezdeni a factory reseten kívül.
Előre is köszönöm a segítséget. -
válasz
lazajnd #2518 üzenetére
Gyakorlatilag az van, hogy a MAG2GA emmc egy hibája miatt az trim vagy secure erase hatására írásvédett állapotba kerülhet. Ezt most nem kívánnám részletezni, a Google segít megtalálni a részleteket, a lényeg, hogy van egy kernel workaround, ami sajnos nincs beleépítve a gyári Samsung romokba, ezért gyakorlatilag minden gyári romot futtató, MAG2GA emmc-vel szerelt Tab 2 egy időzített "bomba". A nem gyári romok (gyakorlatilag mindegyik - CM11/12.1/13, Omni, Slim, ...) tartalmazzák a workaroundot, így azok használata biztonságos.
A szomorú dolog, hogy szoftveres javítás nem elérhető, és nem valószínű, hogy valaha is elérhető lesz - XDA-n próbálkoztak már vele néhányan, sikertelenül. Az egyetlen megoldás az alaplapcsere, vagy ha vállalkozó kedvű vagy, emmc csere az alaplapon.
Ha sikerül bárhogyan (alaplapcsere, emmc csere) megoldanod a problémát, kérlek írj egy PM-et a részletekről, kíváncsi lennék mibe kerül a művelet - ha nem, vagy túl drága lenne, akkor pedig azért
amnezia4900: sajnos nálad is eléggé hasonlóak a tűnetek
a rendszer nem tud írni a data partícióra, ezért újraindul, és ezért nincs hatása a factory resetnek sem.
-
-
lazajnd
tag
Sziasztok!
Egy Galaxy Tab 2 10.1 (GT-P5100) tabról lenne szó. Ismerősé a cucc, és arra panaszkodott, hogy egyszer csak nagyon gyorsan lemerült, és újraindult egyből. Már ez gyanús volt, de tényleg ez történik. A tablet figyelmeztet az alacsony töltöttségi szintre, és újraindul. Miután felállt a rendszer, kezdődik elölről. Ez a jelenlegi állapot.
Közben arra sikerült rájönnöm, hogy az akkunak kutya baja, kikapcsolt állapotban ugyanis szépen tölt, reális idő alatt, és download módban sem indulgat újra.
Amire jelenleg gyanakszom, hogy a belső tárhely tönkrement, nem lehet már írni, csak olvasni. Ugyanis Odin-nal gyári szoftver visszatevése közben félúton hibát dob, de a rendszeren semmit nem módosít, bekapcsolás után ugyanúgy ott van a belakott rendszer. Tehát nem írt felül semmit. Factory resetre sem történik semmi, pedig sikeres a kimenet.
Szóval szerintem a belső tárhelyre nem tud már írni, emiatt fut hibára és indul újra, és talán az akku adatokat sem tudja bejegyezni, ezért "érzi" úgy, mintha le lenne merülve.
Gondolom itt következne az alaplapcsere történet, kérdés hogy megéri-e, illetve hol érdemes megcsináltatni? -
punisher1
aktív tag
válasz
amnezia4900 #2512 üzenetére
Nem kell kicsomagolni semmit a tar kiterjesztésü-t kell az odinba betenned.Azért nem látott semmit az odin mert nem tar kiterjesztésü fájlt próbáltál betenni.
-
amnezia4900
csendes tag
válasz
this is life #2511 üzenetére
Le töltöttem a legfelsőt. Ki csomagoltam.
Mikor be akarom tallózni a pda részbe akkor nem lát semmit a mappában ahova ki csomagoltam. -
válasz
amnezia4900 #2510 üzenetére
A legfrisebbet ..
-
amnezia4900
csendes tag
válasz
this is life #2509 üzenetére
Melyiket szedjem a sok közül?
Vagy mindegy? -
válasz
amnezia4900 #2508 üzenetére
innen ez twrp recovery , touchal mukodik , pofon egyszeru a hasznalata es sok retu...
-
amnezia4900
csendes tag
válasz
this is life #2507 üzenetére
Értem és a recovery-t honnan tudom le szedni?
Ugyan úgy PDA-ba kell be tallózni? -
válasz
amnezia4900 #2506 üzenetére
A recovery felflashelesnek ugyan az a modja mint amikor romot teszel fel , odin, download mod... stb a firmware helyet a cwm img filet kell betallozni.
-
amnezia4900
csendes tag
válasz
this is life #2505 üzenetére
És azt hogy kell csinálni?
-
válasz
amnezia4900 #2504 üzenetére
Akkor sanszos a serult helyreallito menu ... eloszor egy mukodo cwm helyreallito menu kell ra.. remelhetoleg nem hw hiba az ok ...a dropboxbol megosztott odin mappajabol se engedi a cwm-et feltenni
-
amnezia4900
csendes tag
válasz
this is life #2503 üzenetére
Be lépek oda ahova mondtad rá nyomok a wipe cache partition-ra és azt írja hiba és újra indul
-
válasz
amnezia4900 #2502 üzenetére
Belepsz cwm modba , ha jol emlekszek hangero le lenyomva tartva es ugy bekapcsolni, ott pedig ha gyari cwm van fent akkor a wipe data/media particiora nyomva (hangero gombokkal lepkedsz powerrel okezol) wipe cache ... majd ujra inditod a rendszert download modba , es mehet fel a gyari rom . Utana pedig belepni ismet cwm ala es ismet full wipe es a vegen system start... amit a dropboxban megosztottam veled zippet kicsomagolas utan a mappaban van egy custom cwm , na ha azt betallozod a pda reszbe akkor nem a gyik gyari cwm lenne rajta ... abban kicsit jobban lehet boldogulni... nem emlekszek ra de lehet touch cwm van a mappaban .... mar reg flasheltem fel ...
-
amnezia4900
csendes tag
válasz
this is life #2501 üzenetére
Ezt esetleg privátban le tudod írni úgy hogy értsem?
Nagyon hálás lennék érte. Elég kezdő vagyok a témában -
válasz
amnezia4900 #2500 üzenetére
Amit kuldtem odint van benne custom cwm , probald azt felflashelni , majd wipe ahol csak lehet , es probalj cwm alol felrakni egy slimkat,slimbean , vagy cm romot , hatha feleled ... 108 percig flashelte ? Mert ha igen , ott valami nagyon nem kerek ...
Probald ki hogy flash elott full wipe , majd flash utana belepni cwm-be , megint full wipe , es csak azutan engedni indulni a rendszert ... a gyari romnak gond nelkul fel kene mennie ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Decens, felső-középkategóriás táblagép kerekedett ki a megújított Tab széria 10,1 hüvelykes modelljéből.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest