- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
sushika
tag
válasz
BalanceR #1396 üzenetére
Szia Balance, hivatalos, fennt van pedig. Nincs benne multi user, de tudomasom szerint egyikbe sem tette a samu, elozoleg egy Fexuf nevezetu rom volt a gepen, ausztral rom volt az alap, ott volt lehetoseg ennek a hergesztesere. Daydream van benne , ha a kepernyovedo csili vilire gondolsz, nalam kikapcs mindig. Az ui az phone, de meg lehet szokni hamar, tenyleg gyors. Miracast nem tudom van e, en dnla ill. wifi directet hasznalok rendszeresen. Ezek hianya miatt nem jott be nekem a cianos romok egyike sem. En total torlessel raktam fel, igy veszett minden, de olyan mint a vaj.
Remelem tudtam segiteni. -
válasz
BalanceR #1313 üzenetére
Nalam is a fo oka gui volt, a forgatassal nem volt gond, de en alapbol 0.5 re levettem minden animaciot a fejlesztoi beallitasok kozt, nova launcher van rajta es az volt a 4.22 alatt is. A dolphin nalam instabil volt, flash kilepett befagyot, az angry birds sw2 fc es tsa-i. A multi user-t pedig hogy kihagytak tehetnek egy szivesseget, pont az lett volna a lenyeg hogy legyen rajta... Ha elkeszitik jovore a romfozok a tik-takot arra talan beprobalok, de addig hasznalom az altalam finomitott stock rendszert.
-
-
válasz
BalanceR #1307 üzenetére
Nyugodtan rakhatsz szolgaltatost ra, attol nem lesz fuggo, a felesleges dolgokat pedig tiltod vagy root es torlod. Ahogy nezem a nemet rom az ucso fuggetlen, megnvan valami nordic country... azoknal frissebb fuggetlen romot nem lelni. De emlekeim szerint a magyar is a nordichoz tartozik.
-
-
válasz
BalanceR #1261 üzenetére
Nem tudom mehet e wipe nelkul, mert en wipeoltam, kokany ez a 4.22. Ha a telepitett appokat akarod menteni akkor a total commanderben van egy programok menupont onnet masolassal sd-re tudod az apk-at tenni az uj renszernel meg csak telepited, ha az adatokat is mentened akkor root es titanium backup kell,szerintem wipeolj...
-
válasz
BalanceR #1258 üzenetére
[adobe flash arhivum] na rakom vissza a 4.12-t nem tetszik az uj gui, es nalam doccen egyet egyet a tab...igy aztan pa 4.22
-
AT1S
tag
válasz
BalanceR #1222 üzenetére
Mivel Deceptiocon kolléga 64 Gigással használja, így ha nem is hivatalosan. de megy vele! Én ITT olvastam, hogy külső eszközzel FAT32-re formázva viszi, de alapból nem is ismeri fel (- ezért is kérdeztem az előző hsz.-emne, hogy mire formázta). Ugye a nagy fájlok miatt nem, olyan tuti megoldás, de így legalább megy vele.
-
-
-
-
BalanceR
addikt
válasz
BalanceR #1174 üzenetére
Na csaknembírtam ki...
Feltettem, várhattam egy órát, mert 1GB a Rom, és a tárról max 200K val jön...Tapasztalatok eddig:
PRO:
- Lockscreen widgetek
- Egy árnyalattal smoothabbank tűnik
- 200-300 ponttal több Antutuban
- Kicsit szebb grafikai elemek,ikonok
- A legújabb TouchWiz (bár én nem használom)
- Jobb, szebb GalleryCONTRA:
- Középre igazított virtuális gombok a tálcán
- Felülre került a Noti-bar ( Mint a telóknál)
- Nem került bele a Multi User
- Kihagyták a DaydreametEddig ennyi igazából még szokatlan a felső tálca, kényelmesebb volt alul, de szerintem megszokható...
Semmi nagy vátozás nincs a rendszerben, de a tudat, hogy újabb van rajta, azért jó -
válasz
BalanceR #1171 üzenetére
Az en tabomon mar a 4-ik rom van, eddig egyszer se nyomtam wipet, eddig semmi gond nem volt. Igaz nalam viszonylag keves app van telepitve, es a gyariak jo resze is tiltva
. Lehetnel az elso kozulunk aki a 4.22 hasznalja , valakinek el kell kezdeni felrakni hogy hagy csorgassuk a nyalunk
, en odinbol a v3 1.87 hasznaltam, de volt aki v3 0.4-el rakta fel a romot.
-
válasz
BalanceR #1168 üzenetére
A p5113 romja nem jo a p5100-ra, bar 99%-ig egyforma a 2 tab de a kulombsegek miatt nem kompatibilis. Pl irda port,hdmi out a 30 pin-es csatlakozon, es a gsm halozat islehet mas mivel usa only verzio a p5113. Lehet hogy a samu nem szokott rosszat kiadni, de a p31xx forumon panaszkodtak paran a tempo vesztes miatt, akadozik es docog nemelyikuknel a rendszer, mentek is vissza 4.12-re, a 4.22 fo ujitasa a multi user nem kerult bele emlekeim szerint. Amugy kivancsi leszek en is a 4.22-re , s talan bevallalom elsonek .. ha meg nem jon ossze downgrade lesz. Azert hogy a temanal maradjak a xeh verziora meg a 4.12 se jott ki, hogy..... be a samu.
-
-
mycso
veterán
válasz
BalanceR #915 üzenetére
Mint írtam és leírom még egyszer, nálam működik.
Simán OTG-re rakva meg sem moccantja a winyót, viszont az említett programmal felmountolja és elérem/mozgathatom/böngészhetem/megnyithatom a tartalmát, tehát teljes egészében használhatom.EZZEL a winyóval néztem (persze nem feltétlenül fog mindennel működni, majd még este egy szintén 500-as 2.5-ös Adata winyóval is meglesem.)
-
-
válasz
BalanceR #859 üzenetére
Nem vagy egyedul nekem is tetszik es hasznalhato a JB , nekem elso droid eszkoz a samu, de semmi bajom vele, amire vettem es hasznalom arra tokeletes, egy kis finom hangolas utan meg nekem ugy tokeletes ahogy van. Bongeszo gyors (dolphin 9.41 , jetpackal) videokat az mx viszi gond nelkul, a rendszer nem akad fc is csak 3 szor volt februar ota ..jatszani nem jatszok, probanak fent volt nehany nevesebb app, vitte igy ezek moge is pipat lehet tenni(menne rajta ha kene).
-
-
bubu333
tag
válasz
BalanceR #846 üzenetére
Munkatársam iphone 5-jén a betört kijelzőt 90k-ba cserélik ki és 3 hete szüttyögnek rajta mert nincs alkatrész. Egy kibaszott kijelzőről beszélünk.
A samu garifutárnál viszont nem tudom hogy nem szándékosan akarták-e rámsózni a karcos kijelzőt. De legalább mikor észrevettem nem genyózott rajta.
-
válasz
BalanceR #837 üzenetére
A video lejatszo most is lwkicsinyitheto ea mozgathato, de a 2 ablakos bongeszesre vagy keves a hw, vagy pedig samuek valamit hagyni akarnak a draga cuccoknak is ficsorkent..amugy azert nem erzed a valtozast mert ics-el se ment rosszul a tab, bar nekem csak par napig volt azon a tab, a jb kisse kicsontozva nem ad erezheto javulast...
-
válasz
BalanceR #835 üzenetére
A project butter mar a 4.12-nel is van,mondjuk frissites elott nem artott volna egy ful wipe ha mar regota gyurod a rendszert, amugy erdemes tiltani az alkalmazaskezeloben a felesleges appokat, az all in one toolboxal pedig kivenni autobootbol az indulaskor szamodra nelkulozheto programokat, a gyari launchert lecserelni a novara es engedelyezni neki a memoriaban tartast. Amugy kb 30 app ami felesleges pl a samu appjai, yahoo es tsai...
-
válasz
BalanceR #780 üzenetére
A power on/off itt sem kikapcsolhato(fuggetlen rom) csak akkor nincs hangja ha hang offban van ,amugy nyekereg valami samus notat. Nem ezen a tabon de probaltam en is a linuxot xfce volt ,de ezen a tabon csak roottal menne igy hanyagolom,ha majd jon az ubi akkor fel tolom majd. Cm romot nem probalsz rarakni? Aztan ha kell majd nullazod a rom szamlalot
.
-
válasz
BalanceR #778 üzenetére
Allitolag konnyu a root,csak nem ereztem szukseget mert az alkalmazaskezeloben letiltottam ami nem kell,autobootbol meg lehet root nelkul is tiltani kulso appal. Nem erzem szukseget a rootnak ,valahogy ez a tab nem olyan mint a kinai khmmm ipari szemetek hogy halalba mokolja vele magat az ember ,hogy valami elfogadhato teljesitmenyt kicsikarjon belole,talan akkor nekiallok romolni ha lesznra egy stabil ubuntu,mert kivancsi vagyok mit hoztak ossze linuxon arm-re...Amugy hogy a jb mennyivel jobb mint az ics volt nem tudom megitelni,mert max 4 napig nyuztam 4.04 en aztan nem birtam tovabb es ment fel ra a szerb rom. De a 7 colos samu forumban mindenki tempo novekedesrol irt eddig...persze tudom nem teljesen mervado,de kiindulasi alapnak jo.
-
-
válasz
BalanceR #775 üzenetére
Elvileg nem okoz gondot ha mas szolgaltato romjat teszed fel,mert ha mostani sim lockos az meg is marad,ha meg nem az gyarilag akkor nem is lockolodik ,a valtozas annyi lesz hogy a szolgaltato okossagat megkapod hozza ,pl a treenel ha magyar lenne origo es tsai. A recoverya hangero fel es ugy bekapcsolni,az a tuti full torles,ha sikerul belepned akkor wipe data,media partition,cache .. a frissites elott az efs mappat mentsd le egy memoria kartyara,mert az tartalmazza az imei szamot ,es ha valamiert elmenne vagy elallitodna vissza tudjad majd rakni. Ritkan szokott elofordulni,de jobb elovigyazatosnak lenni. Total commanderrel az eleresi utja a gyokerkonyvtar efs...
-
válasz
BalanceR #770 üzenetére
A januari p5110 szerb rom az 4.12 azt szedd le, frissites ahogy irtad....esetleg a frisites elott a tabon egy wipe all recovery menuben....ja es tedd fel a kiest is a driverek miatt,de azt nem kell hasznalni,csak odin modban megvarni mig telepiti a flashez szukseges samu drivereket...tabon odi mod hang le es ugy bekapcsolni...
-
válasz
BalanceR #768 üzenetére
Odin v3 1.87et hasznaltam a flashez, Deception pedig fentebb linkelte az 1 files frissites lelohelyet,barmelyik europai rom jo hozza... Nekem a szerb van fent...szerintem custom rommal se nyersz idoben sokat,kb 10 ora netre kepes a tablet folyamatosan, amit erdemes megtenni hogy tiltani a nem hasznalando alkalmazasokat,illetve az all in one toolboxszal autobootbol kivenni azokat az appokat ami nem kell egybol indulasnal,launcher csere pl novara,animaciokat ,attuneseket kikapcsolni,a novat memoriaban tartatni es ezen beallitasokkal gyors es energiahatekony a rendszer.firmware [link]
-
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
BalanceR #765 üzenetére
Az EFS-t csak akkor érdemes menteni, ha főzött ROM-ot szeretnél feltenni. A gyorsaság meg érzés kérdése, gyakorlatilag nincs semmi különbség a gyári ROM-ok között. Amiért érdemes mégis frissíteni, az az új és újabb szolgáltatások miatt van, semmi több. A legfrissebb ROM-okat itt keresd: Firmwares/SamMobile
Ha ennek a készüléknek az akkuhasználata számodra problémás, akkor tessék ultrabookot vásárolni!
Üdv, Dec
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Decens, felső-középkategóriás táblagép kerekedett ki a megújított Tab széria 10,1 hüvelykes modelljéből.
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Microsoft Surface Pro 4 - I5-6300U - 4Gb - billentyüzettel
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest