Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• smkb

őstag

válasz DoItYourself #698 üzenetére

Ez a baj, magadból indulsz ki és általánosítasz. Én speedshopban vettem. Full gyári volt minden rajta az utolsó matricáig stb. Az meg hogy a magyar piacon ennyibe került annak simán az az oka, hogy itt egyszerűen eladhatatlan volt az eredetileg megszabott nemzektözi áron, annyiért amennyiért itt a Nexus S-ek mennek, ami 69.000 függetlenül vadiújan ezzel a belsővel nagyobb háttértárral 3G és telefon funkcióval, jobb S-LCD képernyővel. Egyszerűen ugyanennyiért ez a Galaxy WiFi 5.0 ebben az országban eladhatatlan. Samu disztribútor berendelt gondolom még a kedvezőbb usd árfolyamon, és az egész állt raktárban, állt benne a pénz. Amiben áll a pénz az meg veszteség, mivel nem termel profitot, így ha bekerülési értéken is de kitolták a piacra, hogy mihamarabb kipucolják a raktárat, a felszabadult pénzből pedig rendelhetnek jól fogyó így profitot termelő modelleket. Ennyi az összeesküvés elmélet, nem kell, hogy refurbished legyen. Nálunk is fel kell tüntetni a forgalmazóknak, hogy gyári javított (értékcsökkent) vagy teljesen új eszköz.

"cuccokon a gyári Samsung matrica sértetlen, rá is van írva a matricára, hogy ha sérült akkor ne vedd meg."

Ha meg ilyen volt a te példányod, miért fizetted ki, miért vetted át? Nem is értem, miért vettél meg egy ilyet. Amúgy mitől is lenne a tied refurbished? Lehet csak simán egy külföldi lokalizációs példány, amit itt már valaki használt tesztelt, aztán vissza dobozba. Milyen sufni gsm boltban vetted?

Új hozzászólás Aktív témák