Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hővezető paszták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
bedugtad rendesen a füledbe? nekem sokadik alkalomra sikerült rájönnöm, hogyan is kell használni ezeket a bedugós fülhallgatókat. egészen annyira be kell szuszakolni, hogy a külvilágból alig hallj valamit, tehát jobban, mint azt elsőre gondolná az ember, és akkor kiderül, nem is szól annyira botrányosan. egy alapot legalábbis kiszolgál, aki akar jobbat, szabad a vásár! én sem azzal hallgatom, de néha épp csak az volt nálam, így jöttem rá!
más
ami a billentyűzetet illeti, engem az zavar a leginkább, hogy a vesszőnek nincs külön gombja!! azért furcsa, mivel azt nyilvánvalóan többet használjuk, mint a pontot, vagy inkább mindkettőnek saját gomb kéne... az ékezetek nem zavarnak, így nagyobbak a gombok, gyorsabban lehet gépelni, vagy egyszerűen ékezetek nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest