- TCL LCD és LED TV-k
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- LG LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerekfej
őstag
válasz
sghc_toma #302 üzenetére
Felraktam én ezt az új Androidot:
Tapasztalatok: az írási sebesség a felére csökkent, néha USB 1.0-ás eszköznek ismeri fel azóta. Teljesen alapbeállításon volt és utána is teljesen alapbeállításra mentem+a memóriakártyáját a belsőt is egyúttal formáztam a menübe. A Kies egy fos, állandóan csatlakozási problémák voltak előtte és most utána is megmaradtak. Pár idegesítő dolog eltűnt, de maradt még bőven optimalizálni való. Én nem nagyon érzem, hogy gyorsabb lenne. De végre magyarul írja ki a napokat. Sok helyen a régibe angol szöveg volt. A GPS működik, de lassú és jó rálátás kell neki.
2.2.2 FROYO.XXKD6
2.6.32.9 se.infra@SEI-27 #12.3.5 GINGERBREAD.XWKP4
2.6.35.7 se.infra@SEP-39 #2Ha 10 másodpercig nem nyúlok hozzá, egyből elsötétül a képernyő és a főgombot kell nyomni majd simogatni a képernyőt., ez megmaradt és rohadt idegesítő.
Az tök érdekes, hogy 8GB-os a modell, de valójában csak 5GB-ot másolhatsz rá. A kamerával makrót nem érdemes fotózni, mert arra használhatatlan, de másra megfelelő.
A homokos tengerpart mozgó vízzel animációs háttérkép eltűnt utána. Ilyet hol lehet letölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Ford topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930k, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest