- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
tegnap a hacktivity ctf-en nyertunk egy-egy ilyen cuccot..
elso tapasztalatok: nem vagyok kis ember, de az a kutyu hatalmas, nem kenyelmes hasznalni.. gondoltam jatekokra majd jo lesz a nagy kijelzo; angry birds-ozni tenyleg cool, de pl. a fruit ninja szamomra jatszhatatlan, nem erem at a kijelzot
az tetszik, hogy iszonyat gyors, legalabbis az eddigi telefonjaimhoz kepest (milestone, n900)..meg valami: hozzaszoktam 3.5"-on a 800x480-hoz, most 5"-on ugyanez kicsit fura, minden iszonyat nagyin asm we trust
-
-
sghc_toma
senior tag
szia,
angolul hasznalom, de mindjart megnezem.. megneztem, be lehet allitani a magyar nyelvet..
az USB kapcsolodas modja KIES-re volt allitva.. egyszer szolt, hogy le kell allitani minden alkalmazast a telon, de utana siman ment.. biztos, hogy minden driver felment neked rendesen?
in asm we trust
-
sghc_toma
senior tag
oszinten szolva fogalmam sincs, hogy mit frissitett mire.. az about ezeket az infokat mondja:
Firmware version: 2.3.5
Kernel version: 2.6.35.7 G70XWKP4-CL617119 se.infra@SEP-39 #2
Build number: GINGERBREAD.XWKP4de ugy remlik, hogy a KIES-ben ezek kozul semmi nem szerepelt, csak valami ahhoz hasonlo, amit te is irtal, de a pontos betukre, szamokra sajnos nem emlekszem..
SZERK: nos, megneztem KIES-ben, es ezt irja aktualis firmware-nek: PDAP4 / CSCP4 (XEH)
garanciat nem tudom, de a Samsung sajat szoftverevel, mindenfele hekkeles nelkul tortenik a frissites, nem hiszem, hogy elveszik..
sajnos a Zenelejatszot sem tudom.. mikor megnyertem a kutyut, kiprobaltam, de az n900-nak jobban bejon a hangja, igy tobbszor el sem inditottam.. ha gondolod, esetleg csinalhatok screenshotokat..
[ Szerkesztve ]
in asm we trust
-
sghc_toma
senior tag
nincs mit..
nem tapasztaltam ilyesmit, de ez lehet, hogy azert van, mert otthon es az irodaban is kb. ot meterre vagyok a router-tol.. mashol meg meg nem hasznaltam a wifit..
mas negativumot sem tapasztaltam.. mondjuk nem is hasznalom tul sokat, szinte kizarolag e-book olvasokent funkcional nalamin asm we trust
-
-
sghc_toma
senior tag
jksx (#324):
"Nálam meg pont fordítva van"
hm, fura mindenesetre egyik sem az idealis allapot, nem tudom, miert ilyen hatalmas problema ennek a megoldasa a mobilcegek programozoinak.. meg sosem lattam olyat, ami mindenkinel rendesen mukodott volna..general:
akksi fel van toltve? ha bizonyos szazalek alatt van a toltottseg, akkor nem megy fel az update.. mondjuk ebbe belefagynia nem kene..in asm we trust
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iPhone topik
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Íme az új Android Auto!
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest