- TCL LCD és LED TV-k
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- LG LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
3x próbáltam, amikor elkezdené a firmware frissítést, warning, a program leáll, nem történik semmi, kilépni sem tudok az adott ablakból, Feladatkezelőben kell bezárnom (a Kies főablak marad live). szóval nem értem.... most épp a Samsung USB driver packot töltöm, azt felteszem, és megpróbálom megint, de szerintem anélkül is mennie kéne, de nem teszi... minden csatlakozásnál felajánlja a frissítést, de nem műxik! (ez most a készülék firmware update-je, vagy az Androidé???? kicsit zavaró, mert az androidnak is ugyanilyen a verziószáma!! 2.2.2 Froyo - 2.3.5 Ginger.... vagy pont, hogy erről beszélünk, és ez az egész az oprendszerről szól, csak én értettem félre??? mert ugyen a firmware és az oprendszer nem ugyanaz!!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930k, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő