Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby elektronika
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Bandusek
üzenetére
Nem rossz,de nekem a Wifi és a kamera nem működik benne

Az international kernelt ha felrakod hozzá akkor működni fog az alsó érintésérzékeny gombok.
CM9-et fel kell rakni előtte,aztán mehet a PAC-man ROM.
Ha kijavítják a gondokat (Wifi és Kamera) akkor felrakom majd.
Am érdekes hogy ez a harmadik CM10.1 ROM amiben nekem nem működik a Wifi. (Telepítés után bekapcsol és működik,de újraindítás után már nem tudom bekapcsolni,de a BT az működik)
Ez a PAC-ROM a legjobb CM10.1 JB ROM a Galaxyra.
-
törölt tag
válasz
Bandusek
üzenetére
A CM9 telepitése előtt kell Wipe.Ha megvagy a CM9 telepitésével akkor Reboot Device és hagy hogy álljon fel a CM9.Ha felállt akkor ismét menj a Recovery menübe,majd megint Wipe és telepitsd a CM10.1-et.
A hiba az hogy ha bekapcsolt állapotban ha töltöre dugod akkor azt hiszi hogy USB van bedugva. (Lehet kikapcsolt állapotban is ezt hiszi)
-
törölt tag
válasz
Bandusek
üzenetére
Titanium Backup Pro,stb.
Jó hírem van:
A CM10.1-nek új változata jelent meg amiben működik a hátlapi kamera+videó rögzítés +GPS is fixálva van.
Hátrány:
No BT,Az előlapi kamera nem működik még,és valami töltési probléma is van.
Kísérletező egyéneknek:
Telepítése:
Custom Kernel majd CM9 [link] majd CM10.1.
Ha felraktad akkor a Build.prop-ba ezt megkeresed: qemu.hw.mainkeys=0 és a 0 helyett 1-est írsz.És így lesznek Softwares Gombok

-
-
Vyndree
őstag
válasz
Bandusek
üzenetére
Nekem ez van fent.
Majd jön Makoj20, már én sem tudom melyik a gyári és melyik nem.
-
Vyndree
őstag
válasz
Bandusek
üzenetére
Lépésről-lépésre ezt kell követni és tuti sikerülni fog. Fontos, hogy a gyári rom és kernel legyen rajta, máskülönben nem fog sikerülni. Elég sok buktat van még ezen kívül, de a leírásban minden benne van. Olvasd el figyelmesen akár többször is és a videót is érdemes megnézni. Amíg nem vagy tisztában mikor mit csinálsz, inkább bele se fogj.
Nekem a gyári rom volt rajta, de a kernelt nem cseréltem vissza, fél napot szenvedtem. Tedd rá a korábban ide is linkelt 2.3.6-ost és a kernelt, majd az általam linkelt SuperOneClick-et. -
Vyndree
őstag
válasz
Bandusek
üzenetére
Gyári ROM rootolva, kernel nem cserélve.
SuperOneClick v2.3.3
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gumi és felni topik
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Asus Zenbook 13 laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ZSENIÁLIS!