Hirdetés
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Bandusek #2209 üzenetére
Nem rossz,de nekem a Wifi és a kamera nem működik benne
Az international kernelt ha felrakod hozzá akkor működni fog az alsó érintésérzékeny gombok.
CM9-et fel kell rakni előtte,aztán mehet a PAC-man ROM.
Ha kijavítják a gondokat (Wifi és Kamera) akkor felrakom majd.
Am érdekes hogy ez a harmadik CM10.1 ROM amiben nekem nem működik a Wifi. (Telepítés után bekapcsol és működik,de újraindítás után már nem tudom bekapcsolni,de a BT az működik)
Ez a PAC-ROM a legjobb CM10.1 JB ROM a Galaxyra.
-
törölt tag
válasz
Bandusek #2199 üzenetére
A CM9 telepitése előtt kell Wipe.Ha megvagy a CM9 telepitésével akkor Reboot Device és hagy hogy álljon fel a CM9.Ha felállt akkor ismét menj a Recovery menübe,majd megint Wipe és telepitsd a CM10.1-et.
A hiba az hogy ha bekapcsolt állapotban ha töltöre dugod akkor azt hiszi hogy USB van bedugva. (Lehet kikapcsolt állapotban is ezt hiszi)
-
törölt tag
válasz
Bandusek #2192 üzenetére
Titanium Backup Pro,stb.
Jó hírem van:
A CM10.1-nek új változata jelent meg amiben működik a hátlapi kamera+videó rögzítés +GPS is fixálva van.
Hátrány:
No BT,Az előlapi kamera nem működik még,és valami töltési probléma is van.
Kísérletező egyéneknek:
Telepítése:
Custom Kernel majd CM9 [link] majd CM10.1.
Ha felraktad akkor a Build.prop-ba ezt megkeresed: qemu.hw.mainkeys=0 és a 0 helyett 1-est írsz.És így lesznek Softwares Gombok
-
-
Vyndree
őstag
válasz
Bandusek #2149 üzenetére
Nekem ez van fent.
Majd jön Makoj20, már én sem tudom melyik a gyári és melyik nem. -
Vyndree
őstag
válasz
Bandusek #2141 üzenetére
Lépésről-lépésre ezt kell követni és tuti sikerülni fog. Fontos, hogy a gyári rom és kernel legyen rajta, máskülönben nem fog sikerülni. Elég sok buktat van még ezen kívül, de a leírásban minden benne van. Olvasd el figyelmesen akár többször is és a videót is érdemes megnézni. Amíg nem vagy tisztában mikor mit csinálsz, inkább bele se fogj.
Nekem a gyári rom volt rajta, de a kernelt nem cseréltem vissza, fél napot szenvedtem. Tedd rá a korábban ide is linkelt 2.3.6-ost és a kernelt, majd az általam linkelt SuperOneClick-et. -
Vyndree
őstag
válasz
Bandusek #2134 üzenetére
Gyári ROM rootolva, kernel nem cserélve.
SuperOneClick v2.3.3
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55C21LA
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- LG 34GP950G-B - 34", Nano IPS, 3440x1440, 180Hz, G-SYNC, 1ms, HDR600 - Gari 2026.07.04. -ig -
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- Corsair HXi Series HX1500i 1500W 80 PLUS Platinum Tápegység INGYEN FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest