- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnd
senior tag
válasz
zho-lee #83906 üzenetére
Bocs, hogy belepofázok, de ez a TI meg MI számomra vicces.
Szerintem senki sem minősítette a különböző ROM használókat. Csak a ROMokat.
Nekem speciel kelzsoca véleménye sokat nyom a latban. Az eddigi munkássága, tapasztalata. Anno naponta cserélgettem a ROMokat a blademen, meg a streakemen is. Egyik jobb volt a másik kevésbé, de összességében jobbak voltak, mint amiket hallok a s3 romjairól.
Szerintem is lassú a gyári ROM, egy MTKs procis gépemhez képest is, ami pedig a szintetikus teszteken rosszabbul teljesít. Persze nekem nem a pontszám a lényeg hanem az érzés. Hiába nagymellű a csajom, ha rossz a sex vele
No meg mások az igényeink is. Nekem pl. Elegem van abból, hogy nem mindegyik böngésző fut jól az adott vason/ROMon. Vagy a néha ez meg ez a hiba ugrik be stb. Egy stabilabb ROM számomra többet ér mint egy kis gyorsulás. A szépség meg nagyon relatív…
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest