- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
S3 alapból hány böngészőablakot tud megnyitni?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #14981 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
Help!
Valaki dobna egy print screent ha szépen kérem a Galaxy S3 memóriájáról a memüriaürítés után?
Kellene a cikkemhez. Thx!
-
ForRedGlory
félisten
Hát gyerekek nem gondoltam volna, hogy ilyen rövid ideig lesz S3... de a Nota2 közbeszólt. Így S4-ig búcsúzom egy képpel a gyönyörűségeinkről
-
ForRedGlory
félisten
Help
-
ForRedGlory
félisten
Note 2 ram
S3-nak is ilyennek kellene lennie... -
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
válasz
rolcsibácsi #12007 üzenetére
Ne kiprobaltam SGS3-on is... nem megy nekem sem... Nexus7-en meg siman megy, most is hasznalom. Amugy remelem hamarosan errefele is elhozzak ezeket a dolgokat mert mocskos sok jo dolog van fent a sima google playen kivul...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
rolcsibácsi #12000 üzenetére
Megoldhato, en is epp amcsi playen vagyok. VNP-t kell mindossze beallitani ez alapjan.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Laceeeee18 #11325 üzenetére
Tobbszor kell probalni es jo lesz.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Litván Zongora #11186 üzenetére
Szerntem nem neked szánta, hanem annak aki neked válaszolt, csak benézte. Én amúgy nem fogtam fel mit akarsz, mármint a kérdést nem értem. Ha felmásolsz egy zenét/mappát a telefonra, az ugyanúgy fog megjelenni, ahogy feltetted, vagy most arra gondolsz hogy itunes átkonverálja neki megfeleő formátumra, hiába akarod hogy eredeti maradjon?
-
ForRedGlory
félisten
Este romolás lesz gyerekek, csak érjek haza a melóból
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Rengete #9865 üzenetére
Jobb, kicsit gyorsabb, mint a gyári LI5, de ez az AHD-re vonatkozik, Omegát nem próbáltam még. Innentől fogva pedig nem tudom mi különbség van a kettő között. AZ AHD mindig is leginkább arra hajazott, hogy a lehető leginkább hasonlítson a stock romra, de legyen optimalizálva.
-
ForRedGlory
félisten
Tegyél fel egy értelmes LI%-ös főzetet, hidd el, nem bánod meg.
Én épp a Android Revolution HD 9.0.0 verziót nyüstölöm, de az Omega v23 is jó elvileg. Legalábbis Rankesz ezt akarta elhitetni telefonban velem
Szóval ezek már bugmentes romok, bátran használható, és nem lehet összehasonlítani sem az ICS sebességével.
-
ForRedGlory
félisten
Meg kell, hogy én is erősítsem: az LI5
kurvajóAhogy nézem Kevin's ma úgy ébredt, hogy megint HOX kell neki, legalábbis a "konkurencia" topic alapján, lol
Tudáttok, hogy Samsungos bolondok vagyunk? Lehet, de Samsungos bolondok a legjobb androidos telefonnal a zsebünkben. Ezt bárki vállalná szvsz...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
GeneraL_XTX #9481 üzenetére
Ki lehet azt cserelni kulon is szerintem, mint S2-nel is lehetett. Ne veletlen volt nekem is feher S2-keretben a fekete S2 kijelzoje. Magam csereltem, bar eloszor melos dolog, az teny.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
FragMaster #8599 üzenetére
"...ruled that Apple will be liable to pay the cost of the lawsuit after the verdict..."
Ez tetszik
Olyan országban, ahol értelmes emberek élnek, az epül nem nagyon yerhet hosszútávon. -
ForRedGlory
félisten
Valaki leszedte már ezt? [link]
Ha igen, feltehetné értelmes helyre, mert mocskos lassan tölt... nem értem mike1986-ot, azt mondja ne legyen mirror, mert gyorsak a szervereik, lfaszt gyorsak, 2 óra alatt jött le 270Mb egy 20/10-es neten
-
ForRedGlory
félisten
válasz
FragMaster #8211 üzenetére
Szép... de jól megfontolt lépés. Aki beadja a zaciba, az már nem fog i5-öt venni, hiszen ott egy új androidos csúcsgép és egy tablet.
-
ForRedGlory
félisten
Látom itt egyesek értelmi képességével és/vagy logikus gondolkodásával marha nagy baj van. Igen, ez személyeskedés lesz most, akinek nem inge nem veszi fel.
babosmiki, zeroo5ux, kbencee, NEKTEK fog szólni...
Nem tudom mi a gondotok, de én leírom... volt egy állítás, amire írtam, hogy nem igaz, mert nem úgy van több okból kifolyólag.
A SIM csere vagy micro SIM csere nem ingyenes, csak akkor, ha 1999 március előtti a SIM kártyád vagy ha azért cserélsz micro SIM-re, mert veszel a T-Mobile-tól egy telefont és ahhoz micro SIM kell. Benne van a díjszabásban is. Remélem ehhez nem kell érettségi, hogy felfogjátok.
Javítsatok ki, de mikor mondtam én hogy hazudtok vagy hogy nincs igazatok, amikor közöltétek, hogy ingyen cserélték a simeteket?
Itt pörögtök olyan hülyeségen, hogy én nem értem meg amit írtok, de ezen csak nevetni tudok, mert pontosan értem miről zagyváltok. Ettől még nektek sem ártana ha leesne végre a tantusz, mivel ha leesett volna, nem lovagolnátok a témán.Pont amiatt mentem bele mélyebben a témába, mert az ilyen pontatlan dolgokból fognak az ügyfelek erőt meríteni és verni az asztalt, ha éppen nem lesznek olyan szerencsések és nem cserélik ki nekik ingyen a kártyát, mert nem esnek a fenti kritériumba és nem lesz mindenki olyan jó szívű a pult mögött...
Remélem, hogy elégedettek vagytok magatokkal, illetve azt is remélem, hogy megmaradtok ebben a topicban és a másikba nem fogtok átjárni, mert aki kicsit is ért a témához, már lassan nem is ír ide annyi hülyeség van itt.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
GeneraL_XTX #8011 üzenetére
Ha gyári romot teszel fel, akkor a számláló nem fog módosulni. Ellenőrizni nagyon egyszerű, elég ha download módban elindítod, és látni fogod, hogy mi újság.
Simán mehet JB-re is olyan progi, amit ICS alatt mentettél le.
A telefonkönyvet lementeni? Mentsd le a névjegyeket a gmail címtárba és akkor nem kell vele foglalkozni. SMS-t meg elég sok programmal lehet menteni.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
babosmiki #8002 üzenetére
#7997.... és a díjszabás 5.2-es pontja
SIM kártya cseréje/pótlása (pl. rongálódás, micro SIM csere, lopás miatti pótlás) 4064 Ft/alkalom/db
Téma részemről lezárva, látom nem fogod az adást. Nem azért volt ingyen, mert a T-nél ingyen cserélik, hanem mert SZERENCSÉD volt. Csak akkor ingyenes HIVATALOSAN, ha a telefont is ott vetted.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
rolcsibácsi #7943 üzenetére
Az más
-
ForRedGlory
félisten
válasz
rolcsibácsi #7920 üzenetére
Lazulj mar el. Valoszinuleg joval tobbet tett le az asztalra android fronton mint te valaha is le fogsz.
-
ForRedGlory
félisten
Holnapra várható megint egy JB leak
-
ForRedGlory
félisten
Persze, mert nem vállal felelősséget, hiszen hogy is vállalhatna, ennyi noob között, akik azt se tudják mi van, de nyomnak minden szart össze-vissza (asszem ezzel kapcsolatban írtam is itt nemrégen). Megjelennek a postaládájában hirtelen 30 levél, hogy hazavágták az S3-at, kérik tőle a zsét, gondolom boldog lenne
-
ForRedGlory
félisten
Csak neked, JB merülés adat
18óra készenlét, 3óra 44perc kijelző után merült 0%-ra. Szóval elmegy 4 órát, ha késenléti időnél beérjük kb 12 órával. Ez már tetszik
(#7589) Piwi: Waze, Samu beindult.
De jól csinálják nagyon... így legalább mocskos sok béta tesztelőjük van, elég csak az XDA-ra járni a tapasztalatok miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Anime filmek és sorozatok
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ingatlanos topic!
- Politika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest