Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalapaacs
tag
Én is és aggleány is az mondja, hogy látja a naptárat az alap is, de hiányoznak belőle adatok, ami valójában más úton létező adatok.... Ja és nem segít ha más naptárat teszek fel.. az is ugyanonnan szedi az infót és amiatt rossz mint a gyári... Na de mi miatt
És hogy teszem helyre
Persze már régebben is volt ilyennel gondom és már nem emléxem, hogy romot cseréltem, vagy csak whipe-oltam, de tudom mindent újra kellett pakolni, és állítani.
Na ennek elkerülése miatt izgatja a fantáziámat...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest