Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomiii007
senior tag
Amugy nem tudom miért hiszik sokan hogy feb 18.án adjak ki a JB frissítiés....
A feb 18 azt az Ukrán JB-re irták.. de hát ne legyen igazamámen!
-
nagyi73
csendes tag
Tisztelt fórumtársak!
Tegyük fel,hogy holnap tényleg kiadják a várva-várt frissítést.
Kérdésem:azoknak is felkínálja majd a KIES a letöltés lehetőségét,akik
már az 1.hsz.alapján feltették az orosz változatot(I9070XXLQ4)?
Vagy máshogyan megközelítve:érdemes az orosz változattal rendelkezőknek
"átállni" az újra?
Elnézést az "amatőr" kérdésekért,de kezdő vagyok!
köszönettel -
-
Carline
őstag
válasz
tomiii007 #11487 üzenetére
A hotfile.com helyett találhatnának végre egy gyorsabb tárhelyet.
A ~450MB méretű eddigi firmware zip fájlokat is egy örökkévalóságnak éreztem mire lejöttek.
Pláne, ha megrohanják holnap (ha lesz egyáltalán bármi is) a JB-re éhes felhasználók.
Általában 80-100KB/s sebességgel csordogál az adat, de nem lepődnék meg a holnapi hajszában a ~30-40K-n sem. 1,5-2 óra alatt legalább végez a TB és a CWM is.skifekete
Minél több mintát (fejállást, fényviszonyt) adsz neki, annál gyorsabban végez.
Én is játszottam vele kb. egy napot, de nem tartottam értelmes dolognak.
Lehet vele frenkizni haverok előtt -akinek ez bejön- de inkább vagy mintán hagyom vagy csak húzáson.
Sötétben vagy ha nem ismer fel akkor a beállított mintát kell bevinned. -
skifekete
senior tag
válasz
nelsonmanian #11491 üzenetére
És egyébként rendesen végzi a dolgát vagy bámulnom kell rá fél percig ha szeretnék valamit?
-
nelsonmanian
senior tag
válasz
skifekete #11489 üzenetére
Ramot nem, hisz nem megy állandóan , aksi fogyasztást biztos növeli, de max 2-3másodpercig van bekapcsolva az előlapi kamera, nem meríti feltűnően. Cserébe elég látványos.
Annyi még, hogy sötétben használhatatlan, de gyorsan ki lehet ikszelni és váltani a mintás feloldásra.Köszi a hátteret Carline!
-
Carline
őstag
válasz
nelsonmanian #11488 üzenetére
-
skifekete
senior tag
válasz
nelsonmanian #11482 üzenetére
Nem eszik som ramot/aksit?
-
nelsonmanian
senior tag
A V6a eredeti hátterét hol lehet megtalálni? Beállítanám záróképernyőnek is.
-
Carline
őstag
válasz
martin555 #11483 üzenetére
Azt a rendszer rootold amit használni fogsz.
És nem 4.2 van hanem 4.1.2
Rootolás stock recoveryben egy zip fájl telepítése, majd újraindítás.
Egyszerű, mint a faék.notmiami
Az user data kell neked, az az általad telepített progikat és beállításait menti le.
A rendszert inkább állítsd be a felrakás után újra. Visszaállításnál be tud kavarni akár bootloop is lehet. -
notmiami
tag
Titanium Backup-al kapcsolatban lenne kérdésem.
Ha mondjuk most fent van a ChuckyBean V6A + Thunderzap 4.1, és vissza szeretném tenni a Stock LQ4 ROM-ot, vagy majd holnap az új stock ROM-ot, akkor mit érdemes TB-ben beállítani pontosan, ha az alkalmazásokat vissza szeretném állítani?
Backup:
Backup all user apps + system data
Restore:
na és itt melyiket válasszam ki, hogy ne legyen semmi probléma pl a system appokkal? -
martin555
aktív tag
sziasztok.
még NEM rootolt i9070-em van, és még a régi oprencerrel. nagyon várom a frissítést, de eddig még nem rootoltam meg és nem frissítettem kézi hajtással, flash-eléssel, wipe-olással stb.
a kérdésem arra vonatkozik hogy azért persze majd meg akarom rootolni, (yahoo és weather progik kitörlése stb) mikor érdemes rootolni, nem számít? a mostani régi 2.3-mal vagy majd ha megérkezett rá a hivatalos 4.2-es frissítés, utána is lehetséges lesz? van-e itt valami okosság, ökölszabály, bejönne-e rá a frissités ha meg lenne rootolva stb?
köszi
-
notmiami
tag
válasz
nelsonmanian #11454 üzenetére
Borzasztóan néz ki ez a Chuckybean V7-es ....
http://www.htcmania.com/showthread.php?t=535183
nézzétek meg a menürendszert, miért nem tartja meg a gyári dolgokat, jól néznek ki, csak a stabilitáson kellene dolgozni, a külalakot nem kellene így elcseszni.
A V6A jól néz ki, letisztult, igényes.Most már csak az a kérdéses, hogy a holnapi hivatalos jobb lesz-e mint egy nem hivatalos ROM.
-
eastsider
nagyúr
amúgy ez a 18-ai info a facebookon kívül valahol hivatalosan megjelent?
Gery15: szerintem elég nagy a sansz, hogy fake
ez a chucky bean v7... megint szörnyűek ezek az ikonok, piktogramok... gusztustalan
-
skifekete
senior tag
válasz
nelsonmanian #11462 üzenetére
Chucky Bean V7
Kicsit legörgetsz és ottvannak. Szerintema crosspreeder.zip-et szintén cwm alól kell fleshelni, de addíg nem emrem amíg más meg nem csinálta -
derrik
őstag
....és most honnan lehet gyári romot letölteni??? Mert én nem tudok bejelentkezni!!!
-
Gery15
addikt
Nem emlékszem már pontosan, de valaki jóval feljebb a Temple Run 2 játékról mondta, hogy kilép meg szaggat. Letöltöttem most és megnéztem nekem nem lépett ki és semmi akadás nem volt.
-
Jelenleg V6-os Chucky beam van a telómon, ha CWM alol rátolom a V7-et akkor ugye minden adatom megmarad?
-
Gery15
addikt
Holnap akkor a nagy nap!
Vagy nem.
-
skifekete
senior tag
válasz
nelsonmanian #11454 üzenetére
Feltetted már? a crossbreeder.zipel mit kell csinálni?
-
törölt tag
Ebben a chucky romban is (legalábbis a v6a, ez az egy amit próbáltam) vannak ám totál értelmetlen dolgok. 4.2 óra app klón, AD-okkal, terminal emulátor bug, 2 féle fájlkezelő(ami mellé még felmegy a root explorer..), egy retek böngésző, (simán maradhatna a gyári, vagy a chrome) a galéria widget, ami újraindítás után elfelejti, hogy milyen képeket kell megjeleníteni, emellett 3*3-nál nem tudom kisebbre venni. A swype billentyűzet se az igazi számomra.. De sok értelmetlen dolog meg bennemaradt. Illetve teljesítményben sem veszek észre változást.
Custom romok után inkább akkor lesz érdemes nézelődni, ha kiforrja magát egy CM10 - CM10.1 alap, amire majd építkezhet az összes többi.
"A változat nem támogatja v6 Kernel támad Tündér, mivel ez a rendszer alapja a feltöltő"
Gugli fordító
-
nelsonmanian
senior tag
Jól látom hogy kint a V7-es chucky? Micsoda termékeny nap a mai
-
zoli669
tag
válasz
nelsonmanian #11446 üzenetére
Szia!
11331-es hozzáoszlást nézd meg!
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
xperiasigi #11438 üzenetére
Nova 3-at próbáltam, elmegy igen jól, de ha az elmegy, a többinek is elkel
-
nelsonmanian
senior tag
Chucky alatt nem hajlandó elindulni a terminál emulátor. Arra tippelek, hogy ugyan itt gyárilag beleépítették a rendszerbe én TB vel visszaállítottam a JB-ről maradt változatot. Emiatt írhat hibát. Mi a teendő ilyenkor?
-
ebegab92
senior tag
válasz
xperiasigi #11440 üzenetére
Lényegében a 768 MB RAM-ból 552 MB érhető el,a többi megy a GPU-nak
De ez minden telónál így van.Galaxy Ace-emre 384 MB-ot írtak,de csak 278 MB-ot tudtak elérni a szoftverek
-
eastsider
nagyúr
válasz
nelsonmanian #11443 üzenetére
fennvan. kíváncsi leszek milyen
-
nelsonmanian
senior tag
A délelőtti 4.0 után máris itt a 4.1es TZ kernel!
ThunderZap 4.1 + CWM
ThunderZap 4.1 + TWRP -
gusthy
veterán
válasz
xperiasigi #11440 üzenetére
Nem lehet, ez egész bizonyos
Itt a speckó:
[link] -
ebegab92
senior tag
válasz
Fitzgerald #8194 üzenetére
Elviekben holnap jön meg kishazánkba is a 4.1-es ROM,kérdés,hogy mennyit fog csúszni
-
xperiasigi
őstag
válasz
sunyijanika #11439 üzenetére
Már nem tudom ugy emlékeztem de lehet ez téves akkor sorry..
Értem köszi -
sunyijanika
tag
válasz
xperiasigi #11438 üzenetére
512-t honnan vetted? 768- lesz az és szerintem sok mindenre elég
Nem vagyok játék függő, de valaki már írta korábban, hogy fut rajta egy két komolyabb is akadás nélkül. Túlnyomó részt nem szokott panasz lenni rá, teszi a dolgát ahogy kell!
-
xperiasigi
őstag
Sziasztok. Szeretnék telefont vásàrolni azon belül is galaxyt és ezen a telon gondolkodom de a 512ram meg ilyesmik miatt nem tudom hogy menyire folyamatos vagy a komolyabb játékokk elfutnak e rajta?meg egyébb tapasztalatokra lennék kiváncsi köszönöm szépen elöre is
-
felali
tag
9070p-re várható jb holnap?
-
felali
tag
Sziasztok Ti sem tudtok belépni a sammobilra nem fogadja el a jelszavam
-
törölt tag
válasz
eastsider #11431 üzenetére
Nem beszélek/írok/olvasok jól ángliusul, de azt vágom a hazai korai internetkultúrából, hogy a semmin lehet a legjobban összeveszni, és anno egy fórum két tulajdonosa közül az egyik ezért csináltatott egy saját fórumot akkoriban súlyos majdnem negyedmillióért. ('90-es évek eleje-közepe) Gyakran az a legjobb, hogy mindkettőnek igaza van, vagy hogy ketten többre jutnának, de nem bírják elviselni egymást...
Ma már nevetek az ilyesmin, de sírok is, mert miattuk lassabb a fejlődés. Lehet akármilyen fenomén, ha nem tud csapatban dolgozni, akkor max csak sufnituningra jó... -
eastsider
nagyúr
vicc ami XDA-n megy...
[link]
ezek ilyen 15 évesek vagy mi? -
eastsider
nagyúr
válasz
skifekete #11426 üzenetére
van pegasusQhoz link benne.
azért a legtöbb scheduler bennevan.. azt a párat ki lehet keresni xda-n -
skifekete
senior tag
Holnapra várható egyébként valami új kiadás, legalábbis a korábban írt/linkelt dolgok alapján.
-
eastsider
nagyúr
válasz
skifekete #11422 üzenetére
mi hiányos?
Gery15: leginkábbis dinamikus kontraszt az, amit tud a teló
legalább itt ki lehet kapcsolni
Zsoltg4s: gondolom TW-t használsz... mondjuk én abban nem nagyon rendezgettem a dolgokat. elég volt, hogy el lehet rejteni az appokat (ezt nem sok stock launcher tudja. a legtöbből ez hiányzik, de még az elrendezést se szokták tudni (egyénit))
-
Zsoltg4s
tag
Köszi a válaszokat.
Remélem a "csiszolt" magyar romban már nem lesz indítás után keveredés.
Addig meg majd kibírjuk... -
eastsider
nagyúr
válasz
skifekete #11419 üzenetére
hasznos cikk I/O schedulerekről / cpu governorokról. érdemes átböngészni. bár tény, hogy ez eszközspecifikus... melyikre melyik van jobban optimalizálva.
pegasusQ a samsung sajátja, szal sanszos, hogy rossz nem lehet (alapból smartassV2 a leg "jobb"), ill. én SIO-t használokRocky975: S2-n lehet.
engem nem zavar. egyedül a pirosak erősek nagyon -
eastsider
nagyúr
végre TWRP...
most kipróbáltam az universal kernel flasht. és tényleg jó....
felraktam a 4-es thunderzapot. majd kiderül mennyire válik be...
ki milyen i/o schedulert / cpu governort használ?
visszarakták a smartassttudtommal nincs advancen saturation állító. S2-n van
-
Rocky975
senior tag
Sziasztok!
Olvastam pár napja,hogy be lehet állítani a színtelitettséget a telefonon.Én ezt sehol nem találom vagy a gyári GB-n nincs ilyen opció?Zavaróan erősek a színek. -
skifekete
senior tag
válasz
nelsonmanian #11410 üzenetére
Q4 nem szükséges a chuckyhoz
Egyébként maga a feltétel nem igényel nagyobb hozzáértés mint a roothoz, tulajdonképpen ugyanannyit
CWMben data/cache wipe
ezután install zip from sdcard (külső sdre tedd a chuchkyt) -> choose zip from sd, kválasztod, futtatod és kész is. -
nelsonmanian
senior tag
A legújabb chucky romot akarom feltenni. LPY van fent TZ4.0 kernellel jelenleg.
Most fogom feldobni odinnal a Q4-es ha végre leér. Előtta utána wipe lesz.
A továbbiakkal viszont nem vagyok tisztában. Hozzáértők leírhatnák a lépéseket, hátha rajtam kívül más is kedvet kap hozzá! -
skifekete
senior tag
Nem csak TZ jött ma ki.
CoCore 3.3 -
törölt tag
válasz
Zsoltg4s #11405 üzenetére
A kérdés jó.
Nekem mappázva vannak az alkalmazásindítók. Újraindítás után nekem is kimásznak a mappákból az ikonok. Nem mind, de jónéhány.
Arra gondolok, hogy a rendszerindításkor rossz a sorrend. Hamarabb állítja be a az alkalmazásindítókat, mint ahogy beolvasná a belső/külső memóriát. És bizony ha valamelyik alkalmazás nem akarja terhelni a rendszert a lomjaival, és pár dolgot a külső/belső memóriába rak (köztük az alkalmazásindítót is) akkor azok nem elérhetőek, mikor az alkalmazásindítókat pakolná ki a rendszer a helyére.
Vagy ilyesmi. De ez csak magángondolat, szakmaiság nélkül... -
Zsoltg4s
tag
Jó reggelt, sziasztok.
Tegnap csináltam egy recovery resetet, majd odinnal újraraktam a LQ4-es romot.
Újra belaktam, alkalmazás listát saját szájíz szerint sorba raktam, majd "ment".
Csináltam egy újraindítást és még mindig összekeveredik az alkalmazás lista. 4 oldal helyett 5 lesz és más sorrendben.Tapasztalt még valaki ilyet ?
A fő kérdés az lenne, hogy ez javítható valahogy ???
/elég kellemetlen minden újraindítás után sorba rendezni az alkalmazás listát./
-
törölt tag
Kolléga szerint a Wave topicban anno kilóra voltak ilyen hibával a vasak. A garosoknak csere lett belőle.
Ja, romcsere mindenképpen lesz. Most utolsó JB van, de azzal nem lehet garba leadni. Illetve mindjárt(?) jön a hazai JB, azt is normálisan kellene felrakni, hiszen valószínűleg frissítésre van kitalálva.... -
törölt tag
válasz
Polemius #11391 üzenetére
Még valami: A gyári töltő egybeszerelt. Kényesek ezek a készülékek rá, ha külön 230V/USB átalakítót használok? (Olcsókínait)
Persze, ha tud annyi (de inkább több) villanyt leadni mint a gyári. A gyári töltő 700mA (0.7A) áramleadásra képes, ha óccókínait akarsz, akkor abból minimum 1000mA-es (1A) kell, hogy ne járjon csúcson.
Illetve. A telefon tudja, hogy adatkábelről, vagy hálózatról töltöd. Tehát ha átalakítóval használod előfordulhat, hogy adatkábeles töltésnek érzékeli, és csak az usb2.0 alap 500mA töltőárammal dolgozik. Azzal meg meg is nő a töltési idő, meg fel sem töltődik rendesen.
Ez amiatt van, hogy az usb aljzat két széle az 5V, a két középső meg az adat. Ha az adat aktív, akkor közlekednek a bitek ez oké, de ha az adat két pontja rövidzárat kap, az bizony értesítés a telefonnak, hogy ez itt bizony kifejezetten hálózati töltési mód. Ennek a rövidzárnak a töltőben kell lennie, mert ugye ha az adatkábelbe rakod, akkor a későbbi gépre dugásnál rövidre zárod a gép felőli adatlábakat is....
De nekem is így működik a régi Samsung töltőm. A dugó elfáradt rajta, így kapott egy normál usb aljzatot, két középső áthidalva, és hol a spica-t dugom rá, hol a bt headsetet, vagy egy mp3 játékost, biciklilámpát, stb... -
törölt tag
TZ 4 changelog:
...
"Removed Entropy seeder"
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 12T - egytucat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Külpolitika
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest