Hirdetés
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
derrik
őstag
...ez csak eszembe jutott. A nexus 4-nél egy kis trükkel ment az LTE. Az lehet hogy a sima Advance-re tennék egy P-s hátlapot és valamilyen módon aktiválnák a funkciót, vagy P-s romot tennék fel akkor működne???
-
donat_sz
senior tag
másnál is előfordult az a probléma a már, hogy a telefon ébresztéskor csak 1-2 mp-nyit játszik le az ébresztő dallamból majd mintha kilőttem volna elhallgat (több ébresztő is van beállítva, úgy tűnik csak a legkorábbi csinálja.. pedig látszatra egyformának tűnik a többivel és eredetileg ez is jól működött, csak az utóbbi pár napban kezdte el csinálni)?
amúgy gyári orosz Z-s verziójú JB megy mindenféle root vagy kernel csere nélkül. -
Balduran
tag
válasz
tomiii007 #10494 üzenetére
Nekem is volt ilyen. Az egyik élő háttérképem volt rosszul megírva. Töröltem és most minden ok.
Viszont nekem is van egy gondom. Úgy tűnik a telefonom alvó állapotban is használja a Wifit. S2 volt az előző telefonom ott alvásból 2-3 másodperc alatt kapcsolt be a wifi. A mostani JB-s Advance viszont egyből mutatja és jelzi is a kommunikációt a nyilakkal. Szinkronizálások kikapcsolva, a programok közül pedig csak a köpönyeg és a facebook ami használhatja (ezeket töröltem és akkor se szűnt meg a gond)
A JB-t a leírás szerint raktam fel. Factory reset, wipe volt. XXLPY rom volt elsőnek rakva. Az XXLPZ-t ugyanúgy, Odin3 1.85-el raktam. Van valakinek valami ötlete ezzel kapcsolatban? -
tomiii007
senior tag
Valaki segítsen pls, mert nem értem, hogy a telom miért ébredt fel egész este amikor 100%os feltöltés utan szinte hozzá se nyultam és 7 ora alatt kb 7%ott csökkent az akksi.
Azért nem értem,mert ha ujrainditom a telot és utana megint 100%-ig töltöm akkor utana nem szokott felébredni és akkor kb 1%-ot csökken az aku. DE amikor kb 2xor 3xor töltöm fel fullra akkor utana mindig ezt csinálja és nem értem, h mi ébreszti fel... csináltam printscrrent betterbatterystatsal de nem értem h ott mi micsoda. Válaszokat előre is köszönöm
1
2
3
4 -
flash-
veterán
hát ti is szenvedtek a böngészéssel?
opera mobile azt csinálja hogy böngészgetek,aztán mondjuk a tárcsázóba át kell lépnem,és ha visszalépek nem jegyzi meg a böngészési előzményeket...
chrome úgy bugos ahogy van,dolphin meg lassú,és az se tökéletes....én még nem láttam normális jó böngészőt androidra
-
Goldmen75
őstag
Sziaztok!
Ma hozza a futár páromnak a telót. Kérdezném, hogy van-e hivatalos JB rom rá, vagy még nincs, vagy érdemes a gyárit rajta hagyni?
Köszönöm! -
Sziasztok lenne egy problemam sok oldalt nem tolt be a bongeszo mint pl az adf.ly vagy ilyesmi, mit lehet tenni? Kosz
-
dashed
senior tag
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Adott 1 ilyen készülék 1 elég nagy karcal a kijelzőjén. Nem tudja valaki, hogy kb mennyibe kerülne hozzá 1 új kijelző ha hivatalos szervizben csináltatnám meg? Mert gondolom ezt nem javítanák meg gariba!?
A válaszokat köszönöm
-
vazzz
őstag
madizoltan: látom, megoldódik
(nálam is 1mbit az up... büdöséletbe nem megy fel..)
Bzzz Középre súlyozott
achon Fullra tölt.
-
redface
tag
válasz
madizoltan #10473 üzenetére
Nállam jó
-
Carline
őstag
válasz
redface #10472 üzenetére
Nem működik d-h.st szerver mert ddos támadás volt ellene.
Madizoltan velem nincs szerencséd 1 megás fel ággal nem fogok ~350MB-ot feltölteni sehova.
Biztos hamarosan megoldják a szerverproblémát és tudod onnan is tölteni.szerk: Na meg is oldották. Türelem cuki-romot terem!
-
redface
tag
válasz
madizoltan #10471 üzenetére
Tessék [link]
-
Carline
őstag
válasz
vallas #10447 üzenetére
1. Egy lehetséges megoldás, hogy az email fiókját feltörték, úgy megszerezték a ebay hozzáférést, átírták a paypalt a sajátjukra, feltettek egy ruhával foglalkozó eladóhoz jópár gyanúsan olcsó műszaki terméket és várják a balek megrendelőket. Van is belőlük.
2. Promóciózik vagy profilt bővít az eladó. Minden korrekt. (én meg elesek az olcsó vételtől, mert nem merem bevállalni a bukó miatt
)
achon
Én is tz3.5 kernellel chunkyt használok lpz alappal. Rendesen tölt 100%-ig.
4 óra alatt 25 perc wifis böngészéssel, 55 perc képernyőhasználattal 95%-ról 89%-ra ment le. -
achon
aktív tag
Vazzz,
Neked a TZ-vel full töltéssel felmegy 100%-ig?
Nálam 88%-ig megy csak.
XDA-n is láttam egy srác erre panaszkodott. -
Bzzz
senior tag
válasz
beccyboy #10460 üzenetére
vazzz és beccyboy
Az optika tisztítás segített (no hiába az n82-nél elzárható volt az optika).
Amint átállítottam fénycsőre valóban eltűnt a nagy kékség!
Köszi mindkettőtöknek.
A videofelvétel nálam is pirosas zárt térbe, de én inkább fényképkészítésre fogom használni szóval nekem ez a része nem számít!
Még 1 kérdésem lenne: a Mérésnél mit választottatok ( Középre súlyozott, pontszerű vagy Mátrixot) ?
-
madizoltan
csendes tag
Na jó kipróbálom a Chucky-t. Kipróbálnám, ha le lehetne tölteni.
De nem jó a Dev-Host oldal ahonnan le kellene.
http://d-h.st/T9n
Nagy kérés lenne, hogy feltedd vmi fájlmegosztóra? Mert pont ma érnék erre rá, aztán nem nagyon. Ezer hála (ha megteszed) -
vazzz
őstag
válasz
madizoltan #10464 üzenetére
Nem, nem fagyott semmi nálam, néha döcögött csak, viszont lassúnak találtam. Supressed romot használtam egy ideig, az is jó volt, de mégsem az igazi. Ez sem az igazi, de nálam ez fut a legjobban.
1. stock jb
2. thunderzap
3. cwm recovery-ben wipe data/wipe cache/wipe dalvik cache
4. chucky bean
5. cwm recovery-ben wipe data/wipe cache -
madizoltan
csendes tag
De előtte a Stock JB-k neked is fagytak? Csak hogy tudjam rossz volt neked is-e?
És akkor a helyes sorrend:
1. Először fel kell tenni az egyik JB-t (LPY / LPZ)
2. Utána a Thunderzap + CWM-et
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2103916
3. Majd a Chucky Romot
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2120956Erősíts meg kérlek, és köszönöm!
-
vazzz
őstag
válasz
madizoltan #10462 üzenetére
Mint írtam, teljesen jó, nem fagy, nem laggol. Képet nem rakok fel, ott van a topicban, minden gyári kinézetű, úgy a notification, mint a beállítások menü. Nincs semmi extra benne, pont emiatt jó.
Thunderzap kernel kell alá és kész. Akku nálam 1,5-2 nap környéke, de nem játszok rajta, csak wifi, mobilnet, telefonálás, szinkronizálás, zenehallgatás, néha gps... kb ennyi. -
madizoltan
csendes tag
Hello!
A Chucky ROM-mal kapcsolatban lenne kérdésem, hogy tényleg bevált? Nincs már semmiféle lag? Se Youtube, se Videóknál, se program/képernyő váltáskor, app futásakor? És az akksi is jobban bírja?
Mert nekem az orosz JB-k (LPY, LPZ) egyszerűen borzasztó volt, kénytelen voltam visszatenni ma a GB-t, aztán most olvatam utána xda-n is, hogy meg vannak elégedve a Chucky-val (V4).Tudnál feltenni még pár képet róla? A Notification Bar-ra lennék kíváncsi, meg a Beállításokra.
Köszönöm! -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
badrian250 #10452 üzenetére
dj79
Ám sok sikert, igazából nekem is be kéne szereznem, csak a most kinézett nem aktuális már.
-
beccyboy
aktív tag
Ha vakunal a feheregyensulyt autorol atallitod fenycsore, az csodakra kepes. A kekes szin total eltunik a kepekrol. En kiraktam gyors ikonnak a kameraban, igy tok egyszeru allitgatni.
Nappal meg a hdr camerat hasznalom. De akkor nem 5mp-ig kell mozdulatlanul allni, hanem 30-ig -
Wendelke
aktív tag
Egy kis infó kéne! A memóriakártyát a telefon FAT32-re formázza, de így nagyobb filmek nem másolhatók fel rá. Ha a memóriakártyát átformázom exFAT-ra, akkor vajon elfogadja a teló? A kézikönyvben annyit írnak, hogy csak FAT fájlrendszert fogad el a telefon. ( Nem vagyok annyira otthon a témában
)
-
-
sheep
addikt
itt van egy pár kép amit a telefonnal csináltam (gyári beállítások)
[link]
A szobában készült képek teljes sötétben készültek, a többi pedig mint látszik is havas, ködös időben. Napos időben jobb képeket készít.
Természetesen én is osztom azt a véleményt hogy egy telefon (ma még) nem képes teljesen kiváltani egy kompakt fényképezőgépet, de a fotók szerintem vállalhatók az 5mp-s telefonok között -
Bzzz
senior tag
válasz
Fitzgerald #10435 üzenetére
Szia!
Én n82-ről váltottam(Carl Zeiss + Xenon vaku) így szóval a jelenleginek nem vagyok a kamerájától elájulva pedig az egy 5 éves konstrukció volt legalább. Igazából két dolog ami zavar benne: hogyha vakuzok az használhatatlan mert a képek kékesek lesznek. A másik hogy mielőtt képet csinálok a fényerőt le kell vennem -1-re és megkérem az illetőt, hogy mostaztán 5mp-ig ne mozogjon, na és akkor tudok egy egészen használható képet csinálni róla...
-
sheep
addikt
válasz
badrian250 #10446 üzenetére
magyar JB -ről sajnos senkinek sincs infója, talán egy hónapon belül kijön
régebben volt akinek dobálta hálózatot a telefon, de igazából olyan szériahibáról ami sok telefonon előjön én nem tudok
Játékokról megoszlanak a vélemények, van akinek jobban futnak GB alatt mint JB alatt
általában nincs gond velük
én még nem próbáltam egyet sem (kivéve sudoku -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
badrian250 #10446 üzenetére
Nekem a hirdető azt írta hogy egyelőre mégis visszalép az eladástól a telefon tulaja.
(Bár már sok mindent láttam)
-
sheep
addikt
válasz
badrian250 #10444 üzenetére
hello
pls az 1hsz-t azért olvasd el, ott sok minden le van írva
ha továbbra is lesz kérdés akkor tedd fel itt újra
köszi -
badrian250
tag
Sziasztok!
Gondolkodom Galaxy S Advance vásárlásán, valaki össze tudná folalni, hogy mennyire megbízható, van-e valami szériahibája, esetleg mostani programok akadnak-e rajt, magyar Jelly Bean mikor várható, ilyesmi..
(Bocsánat, hogy nem olvasok vissza) -
eastsider
nagyúr
válasz
Fitzgerald #10418 üzenetére
ha lehet tudni milyen bloatwareket szedtél ki?
-
Carline
őstag
válasz
Zsocy155 #10440 üzenetére
Ha problémázna akkor a beállításában át lehet állítani úgy, hogy a weboldal ne androidnak lássa hanem asztali gépnek.
Ehhez menü / settings /page content settings / set user agent és itt van jópár választási lehetőség: android, desktop, iphone, ie, firefox, safari, ipad. -
koszegii
tag
Van valakinek erről véleménye,mert számomra hihetetlen:
[link] -
Fitzgerald
veterán
Hali. Nappal még nem fotóztam a készülékkel, de az éjszakai fotóktól nem estem hasra. Gyenge a ledes villanó, erős a zajszűrés. Azt meg a mai napig nem értem, hogy miért nem xenon vakut tesznek ezekre a telefonokra a led helyett (SE K800i-n az volt pl.).
Én még mindig azt mondom, hogy a telefonokban lévő kamerák csak arra jók, hogy a buliban egymást fotózgassuk + ha éppen nincs nálunk igazi fényképezőgép, akkor végszükség esetén készíthetünk pár képet, de ne számítsunk sokra.
Szinte nem is használom a kamerát, főleg mert van itt egy közel 1.5 millió forintos Nikon az irodában 4 darab Hubble méretű objektívvel.#10434
Nekem átlátszó S-Line van, kb. 2 milliméterre áll ki. Nem hiszem hogy baja lenne a kijelzőnek ha egyenletes felületre esne a telefon. Ha mondjuk éles kavicsokra esik, az nyilván más tészta.
-
flash-
veterán
Van valakinek olyan szilikon tokja a telefonhoz,ami körbe a peremen mindenütt annyira kiáll,hogy ha monduk leejteném a telefont kijelzővel a föld felé,akkor nem lenne baja a kijelzőnek?(amiket próbáltam azoknál az a baj hogy mivel nem követik teljesen a hajlított kijelző vonalát,így vannak olyan helyek ahol sikba vannak a kijelzővel,és az nekem nem jó)
ha igen,akkor kérem mondja meg hol vette -
sheep
addikt
szerintem szép képeket készít az 5mp-s mobilok között, én meg vagyok vele elégedve
majd rakok fel képeket, csak most nincs nálam adatkábel
full sötétben is lőttem pár képet és szerintem jók lettek (pl, defyhez, optimus blackhez viszonyítva)
sima gyári beállításokkal, nem piszkáltam semmit -
SAnyi_
csendes tag
Sziasztok!
Még csak nézegetem a telefont és a samsung oldalán találtam egy mai bejegyzést, mely szerint fontos szoftver frissítést adtak ki. Ez vajon már a Jelly Bean Advance-ra portolt változata. vagy csak egy bugfix-elt korábbi android?
Köszi.
We have been releasing a software update to address the firmware issue. We are working to ensure that the software update will be available at the earliest possible time in all countries. We would like to assure our customers that we remain fully committed to providing a seamless mobile experience.
We are truly apologize for any inconvenience caused -
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Ki mennyire van megelégedve a telefon kamárájával?! Nekem olyan sokszor mintha homályos, ködös lenne a kép. Ha meg a LED-et használom este, az egész kép kékes, szinte használhatatlan.
Tehát a kérdésem: ki milyen beállításokat használ, hogy a képek ne legyenek használhasználhatatlanok.
Illetve ismertek-e valami jó kis kameraprogit, ami leváltja a gyárit és jobb képeket lehet vele csinálni!
Köszönöm a segítséget előre is! -
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Létezik arra valami megoldás, hogy letöltsek egy olyan fájl-t amit nem támogat az Advance (pl. exe)
Köszi -
motoflug
őstag
Koszi a valaszod!Nekem a mostani xperia mini utan minden nagy valtas lenne,de en 1-2evre vennem a telefont,ezert is erdekel a szemelyes tapasztalat,a nyilvanvalo kulonbsegeken kivul.A hdmi hianya,esetleges akadasok durvabb jatekoknal annyira nem tantoritanak el,es az ara is megfelelo.
-
donat_sz
senior tag
"Én teljesen elégedett vagyok a JB-vel (..lpz). Nincs rootolva, nincs semmi módosítás. Tökéletesen működik: internet, g-mail, IGO navi, néhány app, és rengeteg telefonálás."
+1
annyi kiegészítéssel, hogy én főleg whatsapp és mail és csak utána hívások
illeetve én nem a gmail klienst használom hanem a sima "Email" progit, éppen jó az hogy oda befűzöm az öszes levelezésem. -
Acef
addikt
Többen írtátok, hogy megy vissza a GB.
Én teljesen elégedett vagyok a JB-vel (..lpz). Nincs rootolva, nincs semmi módosítás. Tökéletesen működik: internet, g-mail, IGO navi, néhány app, és rengeteg telefonálás.Az Androidos telefonoknak szükségük van: esténként mindig töltésre, reggel pedig restart-ra. Bármelyik elmarad, akkor "gyengélkedik" a telefon. Így viszont tökéletesen működik root, és egyéb okosság nélkül.
-
Acef
addikt
válasz
motoflug #10406 üzenetére
S2- ben nagyon tetszett a desig, és a tech. paraméterek, viszont nagyon zavart a +3mm-el nagyobb mérete (mag. szél.). Kényemetlenné tette az egykezes használatot, és ez nekem fontos, mert egyben munkaeszköz is a telefonom. A másik, hogy volt lehetőségem összehasonlítani (S2: 4.0.. ICS) az Advance-vel (2.. GB), és meglepő, de nem találtam gyorsabbnak az S2-t. Ezért az Advance lett a következő telefonom (évenként váltok). Nekem ez a 4" méret az ideális, ezt még tudom kellő biztonsággal használni, és a 4" Amoled mindenre elegendő.
Ráadásul erre már akkor bejelentették, hogy lesz JB, míg az S2-t a Samsung lassan elfelejti... -
flash-
veterán
pár nap után mi a tapasztalatotok a chucky beannal kapcsolatban?
Pro?kontra? -
Fitzgerald
veterán
válasz
eastsider #10415 üzenetére
Nekem viszont ehhez hasonló problémám nem volt még...YouTube sem szórakozik, lag sincsen...mondjuk én nagyon sok mindent (olyan 25 tételt) kidobáltam a távárisoknak összerakott JB-ből, kezdve az összes Samsungos junk-al, ChatOn + a Samu szinkronizációs appjai, stb.
Stock kernel van fent.
Maga az UI nem igazán akadt még be durván.
Említésre méltó lagot nagyjából az Epic Citadel benchmark, valamint a Dungeon Defenders futtatása közben tapasztaltam.
Ezen mondjuk nem is csodálkozom, elég faszául néznek ki + Unreal Engine mind a 2. Bár azért annyira nem vészes a dolog, Epic Citadel így is átlag 34 fps-el fut, DD is olyan 25-30 között lehet. Csak néha be-beakadnak/lassulnak picit. -
eastsider
nagyúr
fuck...
akkor kell keresnem vmi cwm-et stock kernel alá...
de egyelőre hagyom..nekem az volt a bajom, mint többeknek, a végén már 5 percenként lebénult az egész telefon pár percre. nem kell semmi különösre gondolni. playben kerestem valamit... közben vagy 10x...
aztán nem akar feléledni a telefon képernyőzárról. sotétség, pár perc múlva felébred... (előtte fél perccel használtam), ez a lag. ez nem egészen normális, attól, hogy JB. nekem kinézetre visszataszító volt a chucky bean... ezek a winXP style ikonok, értesítők nagyon csúnyák szerintem.nem tudom mi volt a gáz, lehet valamelyik MOD volt gáz... mert amíg a full stockot használtam semmi gondom nem volt
-
hxcforlife
tag
Nekem igazából nem lenne vele bajom, de az, hogy alapjáraton laggol, a youtube kiakasztja a gépet, a játékok kevesebb fps-sel futnak... Nem is tudom, mintha pont ezeknek kellett volna fejlődni. Most ment vissza a GB, és én se hittem el elsőre, de használhatóbb az egész. (Meg végre fekete a statusbar
, tudom a beégés miatt volt)
-
vazzz
őstag
OFF
Úgy látom elég sokan visszatérnek gb-re... nekem vált be egyedül a Chucky rom?
Szerintem túl sokat várt mindenki a jb-től, a végleges se lesz sokkal jobb, ez több, mint valószínű.
Forgatókönyv:
1. mikor lesz már jb?
2. van már jb, de nem hivatalos, ráadásul ruszki... mikor lesz már hivatalos?
3. van már hivatalos... mikor lesz már végre témobilos?
4. van már témobilos... tele van szeméttel, szhar az egész..
5. tudnátok linkelni az első ruszki jb-t...az volt a legjobb...eastsider nem erőltetném...
-
eastsider
nagyúr
stock recoveryből tudom telepíteni a jelly beanes memória csere modot? (belső SD helyett a külsőt tekinti belsőnek
) [link]
-
nelsonmanian
senior tag
válasz
Fitzgerald #10401 üzenetére
Az enyém usb kábel bedugásakor indult újra tegnap. Sima JB.
-
hxcforlife
tag
válasz
hxcforlife #10409 üzenetére
Megvan!
-
hxcforlife
tag
Ha downgrade-elni szeretnék, és T-s a telefonom, kell hozzá valami extra rom, vagy jó hozzá ami XDA-ra van feltöltve? ( Gari miatt)
-
Deck
titán
Az első orosz jb van fenn. A frissebbet úgy rakom fel ahogy az előzőt? Mindent ugyan úgy?
-
eastsider
nagyúr
én visszatolom a full stock JB-t. nekem a TZ kernel után hülyült meg a teló mosg, hogy így belegondolok
-
eastsider
nagyúr
válasz
Fitzgerald #10401 üzenetére
gyári töltő?
fura :S
-
Fitzgerald
veterán
Olyan volt már valakinek, hogy amikor a töltőre dugod a telót, rebootol? Nekem vagy 4-szer csinálta eddig JB-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest