Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Ha képek átvitelére nyomok, akkor jó. Fájlátvitellel nem. Na mindegy, használom így. Köszönöm a segítséget.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Ma először próbáltam pc-vel összekötni a telefont, fájlokat másolgatni. De a win 10 nem ismeri fel. Valaki belefutott már ebbe a hibába? USB driverek fent vannak.
Szerk.: S6-nál ugye a telefonon megjelenik egy ablak, amiben engedélyezni kell a hozzáférést. Itt ez nem jön elő. Gyanítom, hogy ez a probléma. Esetleg megoldás rá?
-
jacis
nagyúr
-
válasz
joefasalasso #4891 üzenetére
Úgy kb semmit.
Szifonon is jó ha évi 2-3 alkalommal használtam,nem érzem hiányát.
Amúgy van pár alternatíva.Viber,Messenger,Duo,Skype például.
Ezek mind elérhetőek mind2 platformra,szóval kitudják váltani a Facetime-ot is. -
joefasalasso
aktív tag
Az iPhone-ról váltóktól kérdezem, mit használtok Facetime alternatívaként?
-
Deck
titán
A Telekomnál vásárolt S8 és S8+ok függetlenek?
-
viera
őstag
válasz
stemplar07 #4878 üzenetére
Köszi,rendeltem egyet én is.
-
mchawer
tag
válasz
Skynet258 #4882 üzenetére
Nekem a clear cover van rajta. Vettem View covert is utazáshoz, de még nem használtam. De tudom milyen. A clear coverből már a harmadikat fogyasztom (leejtés miatt) és egyik sem lötyögött még... Akinek ilyen baja van, tényleg vigye vissza, mert hibás... Amúgy a legtutibb tok, szép is, vékony is, amúgy két eséstől is megvédte a telót... Drága lett volna, ha nincs rajta... Úgyhogy vettem is gyorsan még kettőt
-
törölt tag
válasz
stemplar07 #4881 üzenetére
Azokkal nem.
-
Skynet258
veterán
válasz
mchawer #4875 üzenetére
A szélességével nincs is bajom, csak marha hosszú... nem tudom mennyire lenne kényelmes lehúzni az értesítési sávot, meg hasonlók. Áh nem tudom.
De legalább már a színt kitaláltam (levendula), pedig elsőre attól is fáztam azért...Jah, ha valakinek van kérdése esetleg a Led View Cover/Clear View Standing Cover/Clear Cover trióról, akkor azokból is kaptam egyet-egyet. Mondjuk ezek csak tokok, de hátha valakinek kell valami infó.
Olvastam, hogy a Clear Cover valakinek lötyög, nálam most egész nap fent volt, semmi lötyögés, nem is szabad neki.
Akinek hibás inkább vigye vissza.
-
törölt tag
válasz
stemplar07 #4878 üzenetére
Nekem megy egy s7 trafo(fastcharge) , s7 kábel és s8 c/mcusb átalakító kombóval is a gyorstöltés.
-
stemplar07
őstag
Genuine Official Samsung Galaxy S8/S8+ Plus USB To Type C kabel
És ezzel valóban megy a gyorstöltés , ellentétben az utángyártott USB-C kábelekkel, még az utángyártott töltő adapterekkel is ! 5 nap alatt itt van 2100 ft .
-
Sanci789
aktív tag
-
mchawer
tag
válasz
Skynet258 #4871 üzenetére
Érdekes, amit írsz. A szélessége pont az S7 Edge-vel megegyező. Csak a magassága több. Én is S7 Edge-ről váltottam, megtapiztam mindkettőt, nekem a sima S8 kicsinek tűnt és magasnak. Ez legalább "csak" magasabb... De ez az én véleményem... De azt olvasom, hogy mégis az S8+ -ból fogy jóval több... De hát ízlések és pofonok... A picivel több magasságát viszont a jóval nagyobb képernyő ellensúlyozza. Szerintem... De mindegy is, lényeg, hogy csak méretbeli különbség van és akkumulátor... Én ezek miatt (is) döntöttem az S8+ mellet. Nagyon nem bántam meg... Semmiért el nem cserélném... Még S8-ra sem...
-
válasz
Skynet258 #4871 üzenetére
Akkor szerinted i7 után az S8+?
Kb 2 nap alatt hozzászoktam.
Mondjuk S7E után fura hogy batárnak érzed,maga a teló alig pár mm-rel magasabb mint az S7E,szélességre meg ugyanakkora.Az tény hogy maga a kijelző nagyobb,de én pl nem kezelem nehezebben mint tavaly az edge-et,igaz a kezem nem éppen kicsi.
Eredetileg a kisebbik S8-on gondolkodtam,de nem bántam meg hogy a nagyobbat vettem meg. -
Skynet258
veterán
-
válasz
misi111 #4864 üzenetére
Eddig nem bántam meg,remélem nem is fogom.
Pár dolog még hiányzik kicsit a szifonból,ilyen pl a sztereó hangszóró,az előlapi ujjlenyomatolvasó,pár szifonos gesztus (még mindig bepróbálkozom néha a jobbra legyintéses visszalépéssel és status bar böködéssel böngészőben),de ezeket leszámítva nagyon bejön az S8,mert csomó más dologban viszont nagyon ott van.
Szerintem nagyon jó teló és gyönyörű,iphone-ra nem váltanék vissza,max majd az újra ha valóban nagyot fog ütni. -
misi111
tag
Köszönöm,mindenkinek aki véleményt irt,alma és samu ügyben. Még gondolkodom,mi legyen,bár elöször is élöben kéne látni. Videókon nagyon tetszik"gyönyörü" a telefon.
-
Ez ugyanolyan parasztvakítás mint az összes ilyen folyékony kijelzőre kenhető "csoda".
Maximum a pénztárcádat védené meg a beltartalomtól.
Ha védelem kell,akkor csak az üveg,vagy a fólia ér valamit.
Ezért az árért kapsz egy nillkin 3D CP MAX teljeskijelzős üveget,ami tényleg ér is valamit. -
WiZARD
addikt
Megjött az invisible defender nevű fólia.
2 oldalt teljesen a hátáig ér, így tökéletesen tapad az oldalára is. Aránylag puha, körömmel erősen nyomva megmarad a nyoma (mint a gyári fólián), de nagyon jó, csúszós a tapintása.
Viszont sajnos a képet eléggé rontja, főleg egyszínű fehér/szürke estén látszikSzerintem lassan rászánom magam a fólia mentességre.
(legalábbis amíg egy whitestone-t nem sikerül szerezni) -
Jolet
őstag
Próbálta már valaki a wowfixit szert?
Ez megint valami paraszt vakítás? -
válasz
mchawer #4852 üzenetére
Foglalná az értékes helyet?Semmi plusz hely nem kéne,lásd iphone 7/HTC10/U11.Tudom nem tökéletes sztereó úgy mint mondjuk a régebbi Boomsoundos htc-knél,meg mondjuk a Nexus 6P-nél,de már az ilyen felemás megoldás is jobb mint a mono hangszóró.
Az ujjlenyomatolvasó meg valakinek tökéletesen megfelel ott ahol van,valakinek nem,mások vagyunk.
Vagy ez szarkazmus volt? -
viera
őstag
-
-
válasz
Daryl Dixon #4844 üzenetére
Csak 2 dolog hiányzik belőle nekem,a sztereó hangszóró és a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó.
Remélhetőleg jövőre az S9-ben benne lesznek. -
-
leslien
nagyúr
most meg a Telenornál a legolcsóbb a S8+feltöltős kártyás ár +7550.- és független...267k
-
-
-
Nem tud valaki az ebay-en kívül olyan oldalt ahol lehet rendelni nem gagyi hanem eredeti Tempered Glass üvegfóliát és szállítanak hozzánk is?
-
törölt tag
válasz
Szellem. #4837 üzenetére
Megszokásból kapcsolom, ki. Megszivatott még s6-on. Már nem emlékszem de valami fontosat bealtatott amiből később adatvesztés lett. Áldásos hasznát amúgy sem tapasztaltam, hiányát sem,de ránézek. Köszi.
Package disable pro frissült 2x egymás után. Egyelőre csak bixby off-ra használom.
-
viera
őstag
+1
Teljesen igazad van,jól látod a dolgokat.
Régebben én is elfogult voltam.Úgy voltam vele,hogy nekem aztán nem lesz Samsung telóm,se iPhone-om.
De azóta már máshogy látom a dolgokat,tavaly az S7 Edge mellett volt egy i7-esem is és nagyon jó teló volt mindkettő.Én nem vettem észre különbséget,ugyanazt tudta mindkettő csak másképp.De aztán maradtam az S7 mellett mert hiányzott többek között az OLED kijelző,vezeték nélküli töltés,meg kicsit unalmas volt nekem is az iPhone.Aztán kijött az S8 és nem bírtam ki,hogy ne vegyem meg.
De nem bántam meg egy percig sem,teljesen elégedett vagyok vele.Eredetileg sima S8-at szerettem volna,de aztán S8+ lett a nagyobb akku miatt meg nem sokkal nagyobb mint az S7 Edge.
Meg engem nagyon megfogott az Arctic Grey szín,még 3 hét után is megvan a wow érzés...dkovizoli: gratula,nem fogod megbánni.
-
Szellem.
nagyúr
válasz
#67656192 #4835 üzenetére
Szivesen!Viszont ha megengeded azt az alkalmazás figyelő funkciót ne kapcsold ki mert elég sok alkalmazás mehet a háttérben úgy hogy el sem indítottad!Ez többek között ezt figyeli. Ezzel sok akkuidőt lehet sporolni!Viszont érdemss átnézni és a neked fontos vagy szükséges alkalmazásokat áttenni a nem figyelt lehetőségbe!!!
-
Ricardo
titán
"Gyönyörű kijelző, szabad rendszer, eddig semmi gondom nincs vele ami nekem kell azt tökéletesen hozza. Androidból ez az első csúcstelefonom, előtte gyengébbek voltak, na akkor teljesen más volt a véleményem, akkor jött az, hogy csakazájfon. De végül most csak megadtam magam és abszolút elégedett vagyok"
Ahogy olvasom elég sokan vannak ezzel így. Valami nagyot kell villantania az Apple-nek.
-
-
dkovizoli
addikt
Sziasztok! Tegnap este csatlakoztam én is egy fekete+-al. Még ismerkedünk egymással. Sosem rajongtam a samuért, remélem ez most megváltoztatja a véleményem. Az utóbbi időben az LG g szériás darabjai voltak, de az idei G6 valahogy nem hozott újat számomra. Ez pedig annál inkább. 😀
-
Nekem is megjönnek mindig email viber, egyedül a freemail baszakszik az nem tud bejelentkezni soha mindig be kell írnom a jelszavam és csak utána frissít de ez minden telefonomnál így volt eddig
-
psajti
aktív tag
Én is 6s-ről váltottam kerek 1 hete és nagyon szeretem ezt a Samsungot, de ugyanúgy az iPhonet is szerettem. Teljesen összehasonlítani nem lehet őket, mert totál más világ a kettő. Nekem szerencsém van mert egyikkel szemben sem vagyok elfogult. Következőnek lehet olyat villant az apple hogy visszatérek arra, aztán lehet megint samu és igy tovább. De jelenleg ez az s8 most teljesen megvett kilóra. Gyönyörű kijelző, szabad rendszer, eddig semmi gondom nincs vele ami nekem kell azt tökéletesen hozza. Androidból ez az első csúcstelefonom, előtte gyengébbek voltak, na akkor teljesen más volt a véleményem, akkor jött az, hogy csakazájfon. De végül most csak megadtam magam és abszolút elégedett vagyok.
Szerk.: még így egy hét után is ránézek a telóra es megvan az a wow érzés. Az iPhone ennyi idő alatt már megszokottá, természetessé vált, valóban egy picit "unalmas" volt. Szóval bárki aki hasonló cserén gondolkodik mert valami megfogta az s8-ban az ne habozzon, próbálja ki megéri!
-
gyendre2
tag
Sziasztok !
Én is csatlakoztam az S8 tulajokhoz ma
Szép lassan belaktam már, s6ról váltottam. A switch appal elég könnyű volt minden. Bixbyt sehogy se tudom felébreszteni hiába beszélnék neki ? Még akkor a nyáron off ez a fature?
Az én telefonom képernyője nem pirosodik mint ahogy rémisztgettek, hogy úgy fogom kibontani. Milyen frissitést kell alkalmazni hogy ne is legyen olyan ? -
madgie
titán
válasz
#67656192 #4813 üzenetére
Az Android azon kockák választása, akik parancssoros szövegszerkesztővel képesek csak dolgozni, fejből tudják az összes Star Trek: TOS szövegét, kizárólag eredeti nyelven, a kispárnájukra pedig bináris számokkal van ráhímezve a végső válasz, a negyvenkettő.
Na körülbelül ekkora ökörséget írtál.
-
Szellem.
nagyúr
válasz
Az örök világosság fényeskedjék neked!
Viccet félretéve, teljesen jól megfogalmaztad azt, amit én is érzek és gondolok az iPhoneról. Volt 7 Plusom. Nagyon jó telefon, de ahogy írod Te is unalmas.
Egyébként, a Samsung az S6-tól teljesen rendben van külsőleg. Az S8 meg bámulatos ilyen szempontból. -
Luser2000
addikt
Szia!
Még a beépítet hangszóróra / kihangosítóra írnál valamit, hogy van-e különbség? (A Mate9 esetében én viszonylag teltnek és erőteljesnek éreztem a hangszóróját, szerintem beltéren (szobában, irodában) kifejezetten jól szól. Korábbi Samsungjaim ebben elmaradtak jócskán - etalon a iPhone nekem ebben.) Mi a helyzet S8+ esetében?
Köszönöm, Balázs
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Teljesen egyetértek!
bodry123
Amit Siofok00 fórumtárs a (#4798)-as hozzászólásában írt, az volt a végső megoldás (+ a korábban fentebb írtak, miszerint ki kell venni az alkalmazást az akkufelügyelet alól). Azóta beérkeznek az emailjeim.
Poli27, te is tégy így, bevált.
Mindenkinek köszönet a segítségért!
-
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #4810 üzenetére
Az utolsó bekezdéseden pont jól össze is szedted azt, hogy miért is adunk ki pénzt(kiegészíteném többek között az OTG-vel és a bővíthetőséggel) . Ami ezen kívül an az nagyjából mellékes.
Nekem is volt már szalmám de megkötözve éreztem magam egy közepes kamerás GS2 kijelzőben.
A témához hozzászólva sértő vagy sem egy iPhone birtoklása kirüntető, felemelő de üres érzés (ezzel mindent el is mondtam) hercegek és hercegnők választása. Akik érzékenyek egy kicsit is a tech világra azok android vonalon mozognak még akkor is ha egy iPhone szebb kívül. Jelen estben a Samsungnak a külsőt tekinve sincsenek gondjai, itt már együtt van minden. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
misi111 #4806 üzenetére
Hát a sok évnyi talán túlzás lenne nálam, pár hónapig volt iPhone 5-öm, utána jó egy évig iPhone 6-om, majd még 7 hónapig iPhone 7-em, köztük és előttük jópár androidos készülékkel, főleg az aktuális Galaxy csúcsokkal. Én meg voltam elégedve az ájfonokkal, csak nagyon hamar rájuk untam. Az android rendszer sokkal szabadabb, érdekesebb, a Samsung S szériája pedig mindig az aktuális technológia csúcsot képviseli, szóval én most sem bántam meg a váltást.
A legutolsóval, a hetessel összevetve: az iPhone-é a stabilabb rendszer, a jobb backup szolgáltatás, jobb támogatottság. A Samsungnál a kamera, a kijelző, az akku, a kiegészítők (DeX, VR, stb.), a QI töltés, a jack-csati és maga a szabadabb android lehetőségei vonzanak.
-
törölt tag
válasz
misi111 #4806 üzenetére
Kamera jobb az s8-ban, minden más inkább IPhone. A kijelző minősége viszont sokkal jobb az s8-ban. Ami furcsa lesz előre a számtalan beállítási lehetőség. Hasonlít a windows sokféle opcióira. Pl. az értesítéseket a beállítások alatt azonnal tudom alkalmazásonként állítani. Hátrány, hogy bizonyos alkalmazások jobb minőségban vannak megírva ios, szebb felület stb. pl. időkép vagy cnn.
-
domos
senior tag
Na, beszálltam én is a buliba egy fekete S8-cal, i6s+-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Fotók, videók mobillal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ingyenes parkolást!!!!
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óra topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest