Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
rebbag
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy s8-at ezüst színben. Tokot vettem már rá. Érdeklődnék, hogy fólia helyett, csupán a karcok elkerülése végett crystalusion liquid glass protection nevű megoldás lehet-e opció. Nyilván ütést nem fogja bírni, nekem azis elég ha karcoktól megvéd, de ha esetleg próbálta már valaki szívesen venném a tapasztalatát.
Köszi előre is.
-
Soulfly842
addikt
Szerk időn túl:
Valakinek már megy a VoLTE?
Tapasztalat van már esetleg, vagy még most túl szűk körben megy még mindig a 'demo'/bevezetés a Telekomnál?
(#5497) Soulfly842
Bacchus, visszavonom
Mappákat is újrarendezte szépen... egy kicsit dolgoztam feleslegesen, de a smart switch végre ezt is megoldotta teljeskörűen
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #5492 üzenetére
Valami beszippantotta. PC újraindítás után már hibátlanul megkapta az engedélyeket.
Mindenesetre érdekelne, hogy ezt a gusztustalan Útitárs nevű nyomulós gusztustalan Microsoft programot, hogy lehet kiírtani a gépről
Az első tapasztalataim nagyon jók a telefonnal, kezdem belakni szépen, ami - tekintettel arra, hogy kb. 160 alkalmazást használok, külön mappa kategóriákra rendezve (sajnos ezt nem másolja pontosan) elég nagy projekt
Visztont egy 64GB-s memóriakártyámat belerakva brutálisan belassult... Azt legutoljára Note 3-ba használtam (most S6 miatt nem használtam egy darabig, de a kártya hibátlan elvileg). Jó minőségű class 10-es... Lehet a fájlrendszer sérült/nem tetszik neki, mert elvileg a memóriakártyával nem volt baj... Mindenesetre egy formatálás után remélem jó lesz :S
Találkoztatok hasonló problémával?
-
vivo2000
tag
Azt meg tudja valaki mondani hogy mitől szokot elöfordulni hogy akad,le fagy, vagy ha le vagy fel görgetek akkor ugrál kicsiket és nem lehet folyamatosan görgetni .
-
OCTAMD
őstag
válasz
Dreadloord #5488 üzenetére
Elméletileg illetve van amikor igen.De szokták kérni a külföldi papírját,így magánszemély nem biztos hogy le tudja gariztatni magyar papírral.De a webshop gsmek aki úgysem szervízel,az a samsungba viszi.
-
Soulfly842
addikt
Hol a tö'ömbe kell kikapcsolni ezt a rohadék windows Útitárs-t, hogy ne másszon rá a telefonra?
Háttérben kapcsolatot tart és szerintem emiatt nem akar nekiállani a visszaállításhoz az S6-omról (smart switch bizt. mentés).
(A mai nappal én is az S8 használók köréhez csatlakozok
BLACK )
Így ahogy nézem hozzá se akar kezdeni...
(csak bizt. mentés van sajna, az S6-omat már eladtam)
-
vörösbegy
újonc
válasz
Dreadloord #5488 üzenetére
Nem.
GSM trükk.
Ezt játszotta el a mobilkereskedes.hu is. Rendőri nyomozás alatt vannak, és nem működnek. -
törölt tag
A gyári szilikon nekem nem jött be. Úgy gyüjti a szemetet, mint a ragadós csodahenger.
Nekem is van ledview, clearview meg még egy pár szilikon/tpu. Egyelőre amig mem jön a dbrand fólia, ez a Nillkin frosted marad.
Az asszonynak vettem alcantrát de az is elég kényes, meg sztem durung is,legalábbis nálam már lerugja a biztosítékot. -
Dreadloord
senior tag
Ha áfásan veszem újként eu-s modellt GSM boltban, 1 évig szervizelni fogja a magyar samsung, mintha pl. media marktban vettem volna?
-
válasz
#67656192 #5482 üzenetére
Ez most lekerült,mától a Tough Armorral "batárkodok".
Féltem egy kicsit hogy túl ormótlan lesz ezzel a tokkal,de nagyon bejön.
Megint úgy felszerelkeztem tokokkal,de minek...
-Clear Cover
-Liquid Crystal
-Neo Hybrid
-Tough Armor
-Frosted ShieldAztán még szemezek a gyári Alcantarával is...
-
No megjött csájnából a Blitzwolf Qi gyorstöltöm.
Egész jó,kézbe fogva se gagyi,de ezt a Blitzwolftól el is várom.
Az alján körben világít amikor tölt,de nagyon szolid fénye van,éjjel egyáltalán nem zavaró.
Viszont lehet hogy gyortöltésre nem ezt fogom használni,hanem azt kábelesen oldom meg,mert marhára melegszik a teló és ebben nincs venti mint a gyáriban. A Qi töltés és a gyorstöltés külön-külön is szépen tudja melegíteni a telót,együtt meg aztán főleg.
Összeségében 4200ft-ot megért. -
zermi
aktív tag
A Nav Bar kikapcsolásához ezt próbálta már valaki?
-
monster95
tag
Sziasztok
Lenne egy két kérdésem.
Van a telefonomon egy kijelzővédő üveg.Oyan kérdésem lenne hogy szerintetek mennyit ront az élményen hogy ez rajta van a telefonon.Es hogy hagyam e fent vagy szedjem inkább le?
Van a telefonomon egy generali biztosítás 2 év ami törés meg stb ezekre szól. -
monster95
tag
3 hete van meg a telefonom (S8+) és kijelnthetem hogy ezidáig a legjobb készülékem amit birtokoltam használtam.Uzemidő az nagyon jó.Aktív használat mellet amit értek játszás,youtube videók nézése, zenehalgatás,netezés ezek mellett is kibír tobb mint egy napot.Most pl 30 órát használtam ugy hogy nem kellett tolteni.
Harveresen is nagyon jó telefon kamera az valami hihetetlen milyen szép.
Azért 1-2 hiba van.De olyan telefonom még nem volt amiben ne lettek volna hibák.Ezek nélkül nincs.
Az egyik hiba az hogy az ujjlenyomat olvaso meg bolondul néha és nem akar működni.Ilyenkor meg törölgetem aztán működik.VAgy ujra indítom a telefont.A másik az az hogy néha be akad a telefon de nem vészessen.Ezt majd gondolom szoftveresen intézik.
Amim ég feltűnt hogy a hátlapi üveg nagyon tud karcolódni.Ezért érdemes vagy tokban használni vagy venni rá egy dbrand fóliát.Nekemaz utóbbi van.NEm csak az végett jó hogy nem karcolodik de kevésbbé csúszik a telefon. -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Hol érdemes S8+ venni? Csak gyári garanciával érdekel, függetlenül, a lehető legjobb áron.
-
-
Márko88
aktív tag
Sziasztok! Tegnapi naptòl èn is tulajdonos lettem (S8). Szemezgettem I7tel is de inkàbb ezt vàlasztottam. Szenzàcios, gyors, èlvezeti faktor a csùcson, kameràk brutàlisak, mindenkinek ajànlom!!
-
kbadam83
senior tag
Valaki tud ra valami modszert, hogy a gyari email kliens ne csak az elmult 1 honap leveleit nezze at ha emailt keresek, hanem a regebbiek kozott is keressen?
-
Na megjöttek a Spigen tokjaim.
Egy Neo Hybrid és egy Tough Armor.
A Tough Armor odab@sz rendesen,így már sokkal nyugodtabb vagyok.
Tök jó hogy alapjáraton keskeny a teló,így most a masszív tokkal olyan széles mint az i7+ tok nélkül.
Nem lett éppen kicsi,még jó hogy nagy a kezem.
Mondjuk amilyen feszes,tuti hogy az üvegfóliát elfelejthetem. -
hunluigi
senior tag
Annyi szoftveres anomáliát soroltok fel, mintha valami pre-Alpha custom firm volna a telefonra gyárilag felcsapva... Ne keserítsetek el! Váltás előtt állok (szétkopott, beégett ámde hibátlanul futó note 3 után) s8 plus lenne a kiszemelt, de kezdek bizonytalankodni. A hardveres hibák is döbbenetesek, de az kevésbé érdekes mert max cserélteti az ember.
-
davidsone
addikt
válasz
bulikavagyok #5441 üzenetére
Erre bizony! Köszönöm!
-
-
-
Mr.Silkó
veterán
Na, ma reggel rám hozta a frászt a telefon, zenehallgatás közben fel akartam oldani a képernyőzárat, és behalt az ujjlenyomat-olvasó. Szerencsére újraindítás után megjavult az érzékelő, és az ujjlenyomatok ismételt beregisztrálása megoldotta a gondot.
-
khorvat
senior tag
Ha kb. 45 fokos szögben nèzem a kijelző amoled módban, akkor halvány rózsaszines a kijelző alsó felén a fehér szín, ez garis hiba vagy mert adaptiv módban jó elhajtanának a szervizből?
Szintén edge villogás bekapcsolva de soha se villant még ez is szerviz történet vagy van rá orvosság? -
Mett
senior tag
tud valaki odint helyettesitö linuxus megfejtest updatere stb. vagy csak egy virtual windows lehet ez esetben a megoldas?
Utoljara S2-m volt samsungtol.. ahogy latom, mobil odin app fejlesztese megallt 3 eve... S4 az utolso tamogatott keszülekchangelog szerint. gondolom nem kene kiprobalnom mert tegla lesz -
-
sNk77
aktív tag
Telefonon és 24 hó részlet, szóval nem kéne várnom pénzre. Csak ez a dolog, hogy azt mond amit akar, nálam történt és kész... részükről levan zárva. Egyébként Nálatok szemből nézve, sötétben bekapcsolt kijelzőnél a jobb alsó sarokban ahol a kijelző és a keret találkozik, nincs egy vékony rés ahol tisztán látszik kijelző fénye ? Szerintem ez rendellenes ennyi pénzért.
-
HUTCHDB
nagyúr
Hogyan tudom a chrome konyvjelzoket valahogy a gyari samsung bongeszobe beimportalni.
Mikor beleptem eloszor a bongeszobe erre felhivta a figyelmemet, de en nem talalok semmilyen lehetoseget erre... -
davidsone
addikt
Na megjött a kicsike a sima 8 eddig nagyon tetszik brutál darab! Esetleg tudtok valami jó appot ha elhagynám v ellopnák nyomon lehessen követni?
-
HUTCHDB
nagyúr
-
SlayR
senior tag
Hello Mindenkinek!
Lehet totál fölös köröket futok az S7 Edgenél már megismert üvegfóliás dolgok után, de esetleg valakinek van már valami tapasztalata hasznákható üvegfóliáról S8+ témában?! Tokot is használok Spigen téma (azon bukott nálam az S7nél is a legtöbb fólia... thx
-
Bilux
veterán
Telekomosokat milyen gyorsan frissítik?
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Lenne egy kis gondom. Ugye a kamera szoftverben van olyan lehetőség, hogy az arcunk elé rak ilyen vicces maszkokat, meg hasonlókat. Na a fiaimnak ez nagyon megtetszett. Van rá mód, hogy valahogy rávarázsoljuk s6 edge telefonra?
-
HUTCHDB
nagyúr
Ma egy dual simes verzióval csatlakoztam...
Gondom lenne egyből.
A névjegyzékek szépen rendben vannak a telefonon, de mikor hívást indítok, akkor a hívásnál egyből csak a telefonszám jelenik meg, a hívott neve nem.
A híváslistában is "mentetlen"-ként jelenkezik az összes szám, holott ha átváltok a névjegyekre ott figyelnek! -
sNk77
aktív tag
Sziasztok, tegnap megjött a telekomtól az s8+ és már a jobb felső sarka alapból le volt ütődve kicsit. Meg a jobb alsó sarkánál a kijelző és keret között átszűrődik a kijelző fénye. Az utóbbi még ok, szarul van illesztve gyárilag, de az a kis ütődés nem fér bele ennyi pénzért telekomtól. Az elállásról valakinek van tapasztalata a telekomnál ?
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #5398 üzenetére
Rendben van, saját magához képest egyre jobb.
Az ő gondolatvilágába illeszkedik a teszt de egyáltalán nem húzza le az s8-cat,már az s7e-t is tesztelte, ott is objektív volt nagyjából.
Gál Balázsunkhoz képest lassan szinte samu fan lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest