Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidrich
senior tag
válasz
mchawer #5167 üzenetére
Ha a hálózati módot "lebutítod" 3G/2G-re akkor értelemszerűen nem kapcsolódik fel 4G-re és a net is csak max 3G-n megy (állapotsoron is H+ lesz maximum) szóval ez nem megoldás ne menjünk már vissza a múltba... az meg a másik, hogy csomó helyen nincs is kiépítve 3G csak 2G/4G. (leginkább vidéken)
Szerintem te összekeversz valamit a VoLTE (4G hálózaton történő hanghívás) szolgáltatással, vagy nem tudom.
-
törölt tag
Samsungnál? Honnan lenne?
)) Max annyi, hogy hibajavítások. Először India jött ki, Sammobile mutatják a képernyőt. Én a hollandot szereztem meg XDA-ról. Ki sem jött még hivatalosan, de nem béta, rendes verzió. És mielőtt jön a kérdés: S8-nál már nincs külön holland, magyar vagy bármilyen független szoftver. A multi cs minden ország (Európa és Ázsia) egyedi beállítását tartalmazza és a készülékben levő sim kártya ország szerint tölti be reset után a cs-t, nálunk XEH.
-
törölt tag
-
monster95
tag
Normális az hogy töltés kozben forró a telefon?
-
barmar
aktív tag
tudja valaki az samsung mobile support email címét? akár magyar akár angol?
köszi -
HaliGab23
senior tag
válasz
Mr.Silkó #5179 üzenetére
A lényeg, van mit csiszolni még a szoftvereseknek a samunál (esetleg a google-nél), mert az S7-esknél is szívtunk már ezzel, meg hasonló anomáliákkal android 7 alatt..
Nekem eddig jó hír, hogy az S7-el ellentétben, az S8 eddig még tud váltogatni a 4/3/2G között és nem dobja le a "láncot"
hogy aztán csak ki-bekapcs vagy repülő mód ki-bekapcsal képes csak hálózatot találni...
Bár, ahogy olvasom pár hozzászólással korábban már írva van ez a probléma, és nem valami jó hír, hogy az a megoldás, hogy kapcsold át 3G/2G-re és akkor jó...
És nagyon jó az autós hasonlat, hogy mondjuk az autó tud menni 230km/h-t, de az a váltófokozat, amivel ezt megfutja nem használható, ezért nem megy csak 180-at... -
Cultus
tag
Lehet buta kérdés, de a Snapdragonnnal vagy az Exynossal szerelt változat az erősebb?
Illetve mi a különbség a kettő között? -
Dniel
tag
Sziasztok!
Kb 2-3 napja van egy olyan problémám, hogy amikor egy játék vagy youtube videó megy egyszer csak elmegy a hang. Probálom hangerőt szabályozni és pillanatra megint van hang aztán elhalkul.
Egy ideig ezt csinálja aztán megint jó lesz a hang. Másik pedig hogy a nyomásérzékelős gomb néha indokolatlanul rezeg párat amikor csak egyszer nyomom meg. Probáltam finomrahangolni hogy mennyire érzékeljen de nem sokat segített. Valakinek tipp erre a kettőre ? -
tuncsikg
csendes tag
Egy kis off.
Telekomnál valaki vett részletre telefont? Mennyi havonta csak a telefon? -
Soockit
aktív tag
válasz
joeyboy83 #5072 üzenetére
Nem tudom mit rinyáltok az akkuidővel, ezzel vagyok megelégedve a legjobban. Valójában a vezetékmentes töltővel, olyan, mint töltés már nem is nagyon létezik, csak annyit tudok, hogy az irodában is egy bizonyos helyre rakom le a telefont és otthon is egy bizonyos helyre teszem. Mással kapcsolatban amúgy van problémám a telefonnal, de az akkumulátorral éppen nem...
-
-
Zolik
senior tag
válasz
Daryl Dixon #5171 üzenetére
Ez igen, párhuzamot vonni egy mobil hálozat kezeles és egy autó sebváltolója között!
-
-
spebits
újonc
válasz
TTTotya #5106 üzenetére
Szia nekem is előfordult ez a melegedés, normál használat mellett, szerencsére itt a fórumon felhívták a figyelmem a 3 napos cseregaranciára és cserélték( amit ezúton is köszönök ,mert teljesen elfelejtettem) ja és igen nekem a melegedést követően a kijelzőn lett egy piros csík is.
-
Ákkk
addikt
válasz
CHIPman #5164 üzenetére
Ha a telefonon nincs részlet ki lett fizetve egyben az összeg nem tiltják nem is tilthatják max a sim kártyáját egyirányusíthatják korlátozhatják és egy meghatározott kötbért követelhetnek az előfizetőtől amit az ászf és az egyéni szerződés tartalmaz.
Persze ha bejelenti, hogy ellopták akkor igen.
Néz utána az erre vonatkozó törvényeknek mielőtt engem akarsz ezekről oktatni. -
hakos1987
őstag
Sziasztok! Nekem is értesítési problémáim vannak: konkrétan a google fiok abszolút nem szinkronizál. Energiatakarékosságot átnéztem, adat korlátozás sincsen. Először csak a gmail tűnt fel, hogy nem jönnek meg a levelek, de a fiókokon belül a google-t megnézve a teló beüzemelése óta nem szinkronizált semmit.
Van tippetek a megoldásra?
-
poli27
veterán
Van arra vmien mod, hogy gear s3 parositva a telefonnal, es ha bejovo hivas van vagy hivast inditok az orarol akkor a kijelzon ne menjen el a navigacio? Olyankor elojon a nevjegy akit hivok vagy a bejovo szam es ez idegesit vezetes kozbe...
-
Zolik
senior tag
Sziasztok!
Találkoztatok már olyan problémával, hogy a hang egyszer csak elmegy? Se a hívásnak nincs hangja (nem lehet hallani a hívott felet), se az értesítéseknek, csak a csörgésnek ill. az alkalmazásoknak se..
Az újraindítás megoldja a problémát, de ez nem normális dolog.
---
Ill. olyan volt pár napja hogy hívtak, de aki hívott arról számolt be csak kicsörgött és a végén hangposta, de nálam nem csörgött a telefon egyáltalán értesítés se jött..Kicsit kezd elmenni a kedvem ettől a telótól
-
Luser2000
addikt
Ez milyen jópofa tok. Bele lehet tenni egy bankkártyát, így valószínű a PayPass megoldás is tud működni. (Talán csak picit vastaggá teheti a készüléket). használ ilyet valaki???
-
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #5155 üzenetére
Nekem több Note4-em volt, nagyon szerettem de az akkori, számomra legnagyobb vonzereje az 5,7" kijelző mára nem akkora érv.
Nem fogom megvenni én sem, még pluszról is vissza mentem méretben,de mint technikai érdekesség illetve a Samsung tudásának java biztos ütős lesz, gondolom mellette már nem lesz akkora ász az s8 páros. Legalábbis eddig ez volt.
Az is biztos, hogy lesz pár részlet ami majd átkerül a jövő évi s szériába, ilyen pl az ujjlenyomat olvasó ami előre költözik ill a régóta emlegetett dupla kamera is be fog mutatkozni. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
#67656192 #5153 üzenetére
A Note vonal nekem eddig teljesen kimaradt, még a kezemben sem volt egyik típus sem. Sőt, továbbmegyek, élőben is csak az eredeti Note-ot láttam évekkel ezelőtt egy hapsinál a buszon, de akkor még az nagy batárnak hatott.
Ja, meg talán - ha jól emlékszem - a Note7-et megnyomkodtam egy SES-ban.
Egyébiránt nem hiszem, hogy az S8 pároshoz képest sokban fog változni a Note 8 az S Penen kívül, talán a kijelző alá építendő ujjlenyomat-olvasó és egy dupla kamera az, amit pluszban beletesznek, szerintem.
-
HUTCHDB
nagyúr
Koszonom az akkus valaszokat, tapasztalatokat!
-
dkovizoli
addikt
Nálam most 5 óra 16 perc sot és 44 óra. 13%. Szerintem ez teljesen jó. S8+
-
leslien
nagyúr
nem értem ezt az aksi mizériát... jómagam S7E ről váltottam és ott sem kellet spórolni és itt sem.. S8+ kvázi nagyobb kijelző kisebb aku...
[link] -
laci0530
senior tag
válasz
HUTCHDB #5119 üzenetére
Nekem volt kb. fél évig S7 edge, emlékeim szerint az - alig érezhetően - jobb üzemidőt produkált, mint az S8, de ugye annak 600 mAh-val nagyobb is az akksija.
Közvetlenül az S8 előtt egy ugyanilyen telepkapacitású Honor 8-at használtam (8 hónapig az volt a fő telóm), az S8 valamivel acélosabb, a kicsit nálam már "koros" Honorhoz mérten. (Tudom, nem a Honor volt a kérdés, csak viszonyítási alapként megjegyeztem
)
-
Érdekesen merül az S8+.
Az első 20% villámgyorsan eltűnik,olyan 80tól 60%-ig már lassul ,60%-tól meg már csak igen komótosan fogynak a százalékok.
Teljes üzemidőt tekintve nincs gondom vele,nagyjából hozza az S7E szintjét,csak fura hogy mondjuk a 80-70 közötti 10% sokkal hamarabb elfogy,mint mondjuk a 50-40% közötti. -
kocsij
tag
válasz
killerjohn #5137 üzenetére
Érdekes amit írsz. Nálam az S8 plusz kibír 2 napot simán 40% után már nagyon lassan merül.
-
Ákkk
addikt
válasz
killerjohn #5137 üzenetére
Az s7e 2.5 nap 6 óra sot-al az s8 1 max 1.5.
Semmi gond akkor ne hidd de szerintem ez nem csak nálam volt így. S7 e esetén az s8 + nem tudom mit bír nekem az már nem telefon. -
válasz
killerjohn #5133 üzenetére
iOttie Easy One Touch Qi ikiegészítőkponthun 22ezerbe fáj.
-
törölt tag
Mint mondtam itt a májusi s8+ független firmware is. XEH kód is benne van természetesen:
[link] -
válasz
killerjohn #5133 üzenetére
Van Samsung gyári. Ha még kapható...
[link] -
killerjohn
addikt
Urak! Kicsit sok a hsz, nem találom amit keresek... Kocsiba, szélvédőre rögzíthető, wireless töltőt keresek, amibe az S8+ és az S6Edge+ is elfér, itthonról vagy ebayről. Ötlet, link esetleg?
-
válasz
Mr.Silkó #5103 üzenetére
Ha gyári töltő mellett döntenél, nézz körül a piacon! iPon-ból rendeltem az enyémet, 16k volt, 950-es, legújabb töltő. Úgy gondolom, annyiért nem rossz vétel, főleg, hogy ezt elvileg nem kell a telefonnal cserélni szükség szerűen.
szerk: látom, már drágább...
Egyébként kikapcsoltam a gyors töltést, akkor nem megy a töltő ventije és simán lehet mellette aludni, tök néma (sajna engem minden digitális zörej iszonyat zavar, laptop mellett sem megy az alvás). Majd ha szükség lesz rá, bekapcsolom, meg, nem akarom széttolni az akksit egy-két év alatt.
-
vivo2000
tag
Üdv..Meg szeretném kérdezni hogy van e olyan, aki észre vette hogy időközönként fagyogat a teló,ezt külföldi oldalakon is írták ez vajon mitől lehet.Ígaz hogy nem sokáig 2-3 percig utána megjavul..
-
killerjohn
addikt
Rendes boltból vedd. 'xxx GSM' típusú boltokat felejtsd el! Haverom negyed évvel a 'GSM' boltban vett telója miatt hívott, hogy én mint Android guru, segítsek neki mert nem megy fel a hálózatra. Hogy-hogy nem, nem volt fizetve a törlesztője és letiltották. Nagyobb termetű rokonával mentek be a boltba, és nem kevés fenyítés után az üzletvezetőt kérve sikerült visszakapni az árát.
-
HUTCHDB
nagyúr
Sima S8 kapcsán kérdezném, mik az akkumulátor tapasztalatok?
Akinek volt s7 edge, vagy mate 9, ezekhez képest milyen az üzemidő?
(Tudom hogy ez nem annyira mérvadó, de kicsit meglepődtem....[link]) -
TTTotya
senior tag
Bodrik, Gixxer88 köszi
-
poli27
veterán
ez működik az s8+ al? csak gondolom nem tölt gyorsan ugye?
-
Lanash
senior tag
Bocs ha a hozzászólásommal lavinát indítottam, nem ez volt a célom. Viszont szerintetek melyik a jobb megoldás a rendelésre:
- online és akkor van 14 napom ha valmi gond van
- vagy személyesen és akkor a boltban megnézem
? -
viera
őstag
Na igen,azért én is sajnáltam érte 20e ft-ot.De gondoltam én nem költök fóliára meg gyári tokokra mert tudom elviselni akkor ez még belefér.De amúgy amit linkeltél nekem is tetszik,ismerem a Blitzwolf-ot és tényleg jó cuccokat csinál.Majd kíváncsi lennék a tapasztalataidra a töltőről.Légyszi írd meg ha meglesz,hogy milyen.
-
törölt tag
Többen írtátok, hogy a Megáról nem jön le az új májusi független firmware. Egy ismerősöm segít feltölteni. Kb 1 óra múlva lesz gdrive link. Kéretik egy kis türelem.Egyenlőre a sima s8 lesz fent,s8+ később, de az is megvan.
-
-
válasz
TTTotya #5106 üzenetére
Eddig egyszer melegedett fel a semmitől.
Hallgattam a zenét 1órát melóba menet,aztán azt vettem észre,hogy tűzforró.54fokig ment fel,de energiafelhasználásra nem írt egyik appnál se semmi extrát.1óra alatt lement 16%-ot,újraindítottam,azóta se produkálta.
Amúgy most böngészve is 43fok,de a kezdetek óta ilyen ha használom,az előző telók is melegedtek mobilneten. -
törölt tag
Hát én nem tudom de van itthon s6 korong alaku nem gyorstöltős fajtából 2db de amit használunk az a még régebbi s4 qi pad. Nagy, nagyobb mint az s8, kimondottan szeretem, hogy lassú. Ráér éjjszaka tülteni és az akkuval is kíméletes. Kb 2 éve vettem T.komtól nagyon olcsón, amugy eleg drága.
-
TTTotya
senior tag
Valaki észrevett rendellenes melegedést a telóján? Ma már harmadjára, játssza el azt, mobilnetet használva, normál felhasználással pl. facebook, messenger, meg samsung böngésző megy és felgyalogol 39 °C ra a hőmérséklet. Nincs napon és kb 23 fok van egyébként....
Eddig ezt nem vettem észre, pontosabban egyszer volt, hogy forrósodott, de akkor telepítettem előtte és újraindítást követően megszűnt. Most bezártam az összes app-őt, de újraindulás után megint melegszik.
Bár most csökkent is kicsit, most 37 fok körül mozog.
Mennyinek kellene lennie egyáltalán?
-
Nézegettem a gyárit én is,kicsit remegett is a kezem a mediamarktban,hogy elhozzam e,de végül ott hagytam,mert 19rugót nem ér,hiába használható állványként is.Az már csak ha a tortán,hogy egy megbízható gyártótól találtam aránylag pofás gyorstöltős padot negyed áron.
Én energiaellátó cuccokban nagyon Blitzwolf fanatikus lettem,marha jó cuccaik vannak jó áron,eddig nem csalódtam egy termékükben sem. -
67tuareg
tag
válasz
mchawer #5058 üzenetére
Ez pont ugyan az a bejövő hívásnál jelentkező hálózat váltási probléma ami jelentkezett egy csomó S7- nél is. Egy évig volt S7-em és a topikjában sokan panaszkodtak, hogy hívás érkezésekor vagy indításakor elhüzódott a 4g-ről váltás 2g vagy 3g-re. Álltalában repülő üzemmód be-ki megoldotta. Nagyon nem találtak rá igazi megoldást, ha jól emlékszem. Telefon plusz hálózat közösen okozta, és nem csak Samuknál jelentkezett.
-
utomi
senior tag
válasz
joeyboy83 #5090 üzenetére
De ne legyél már ennyire szemellenzős. Ha neked jobban bejön az iOS használd azt. Számos előnye van igen és mindig is jobban optimalizált lesz mint az Android mert totálisan más a két rendszer felépítése. Ha ennyire zavar akkor ne használd. Szerintem van annyi esze itt mindenkinek ,hogy serpenyőre tegye az Android/iOS előnyeit és hátrányait majd eldöntse, hogy neki mi a legjobb.Az meg, hogy előfordul hiba nagy dolog melyiknél nem. iPhone 7 és Plus estében is vannak gondok rendesen. Előtte lévő szériákkal is volt és lesz is mert ma ilyen az iparág. Én pl. i7Plusról váltottam. Egyrészt mert végtelen unalmas az a telefon másrészt mert úgy néz ki az S8+ mellett mint egy 3 éves fejlesztés. (Ami amúgy igaz is hiszen pont 3 éves a design.) Másrészt meg sok dologban nagyon zavar az iOS korlátozottsága. De ez totál egyéni preferencia. Teljesen felesleges telehányni a topicokot mindenféle zagyvasággal mert értelme nem sok van annak amiket írtál. Ha nem tetszik a telefon megértem , váltottál azt is de minek itt győzködni az elégedett tulajokat arról, hogy mekkora szar ami nekik van és az iPhone a király? Számomra ez csak trollkodás semmi más és mint ilyen totális elítélendő.
-
viera
őstag
válasz
Mr.Silkó #5098 üzenetére
Én azt vettem meg amit az S8-cal adtak ki.Az S7 Edge egy barátomé lett és ment vele az ahhoz kiadott töltő is.De az új nagyon tetszik,hogy állítva meg fektetve is lehet tölteni.Igaz nem olcsó,én a SES-ban vettem 20e-ért de a MM-ban 19-ért láttam.De ez az én véleményem,valamiért mindig a gyári kiegészítőket veszem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest