-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
*Mukeey* #29595 üzenetére
Nekem RhinoShield CrashGuard van a note 8-on. Mind elől- mind hátul túllóg annyira, hogy nem ér le a telefon, csak a keret. Ha nem direkt egy kőre esik, megvédi. Elég jól néz ki, néha akciós és akkor egész jó áron beszerezhető. Viszont az olajos szennyeződést egyáltalán nem bírja, lemállik a felső réteg.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
mediumgecso #29594 üzenetére
Természetesen van biztosításom rá,meg tok is.Magára a Rhinora gondoltam,hogy sok 25ért,nem hiszem,hogy törhetetlen vele.Én tuti le tudom úgy ejteni,hogy valami kőre esik a kijelzővel középre vagy ilyesmi😂
-
marquuard
veterán
Láttam itt nemrég egy videót egy bumperről, amit a csávó össze-vissza dobálj és semmi sem történik a telefonnal. Márkás cucc volt, aki esetleg emlékszik a márkára, az mongya' kérem.RhinoShield, előbb járt a szám.
-
kdoki
csendes tag
Nekem is volt 2x amiről tudok ,hogy hívtak volna és kisípolt mintha nem lennék bekapcsolva .S8+ vodafone
-
marquuard
veterán
válasz
someone21 #29571 üzenetére
A koszcsíkról néhány szót, hogy nekem S7-en volt a home gomb felett egy hasonló paca. Letörölve a kijelző hibátlan, tapicskolás után olyan, mintha azon az egy ponton olajfolt lenne a kijelzőn. Megsérülhetett a védőréteg, csak ezt tudom elképzelni. Aztán véletlen összetörtem a kijelzőjét és elküldtem szervizhez, azóta el is tűnt.
Bár a garancia alól egyértelműen kiesett -mint a telefon a kezemből-, és az ördögi TMX-hez került. Hibátlan munkát végeztek, nem lett volna az az ember, aki megmondja, hogy ezen biza kijelzőt cseréltek. Vízállóság is megmaradt, hibátlan volt minden illesztés.
-
Divinity
őstag
válasz
makaveli666 #29584 üzenetére
Úgy tudom azt már nem szoktak adni de erősítsen meg valaki aki gariztatott mostanában, én már vagy 5 éve nem. -
Divinity
őstag
válasz
makaveli666 #29582 üzenetére
Telekom*
Ha hivatalos garanciád van (nem sufni gsm boltos) akkor mindig viheted márka szervizbe. -
-
someone21
csendes tag
Nem is a látszódás a para mondjuk az is hanem a tapintás fogás recsegés mikor egy prémium anyagú telefont meg fogsz és recseg mikor nyomkodod na az a parám mert egyszer így jártam. De lehet csak a sony szervíz volt gagyi és itt nem ez lesz. Így már bizakodóbb vagyok köszi mindenki
Egyébként nem volt nálam a garanciapapír így még nem adtam be csak konzultáltunk hogy mi lesz és majd jövőhéten beviszem. Akkor csere csak 72 óráig lehetcséges? szolgáltatótól vettem egyébként (telenor) lehet futok egy kört ott is mielőtt beviszem a szervízbe. -
sgeza
veterán
válasz
someone21 #29571 üzenetére
A Váci úti szervizbe vidd! Szerintem legalábbis.
Kicseréltetni két esetben tudod:
- Ha neten vetted, akkor 14 napod van elállni.
- Ha csak simán személyesen vetted egy boltban, akkor 72 órán belül van arra lehetőség, hogy egy meghibásodást ne javíttass, hanem cserét kérj. Ez utóbbi tehát ki is esett.
Kolléganőmnek cserélték egyébként (bár nem tudom, hogy hol, de gyanítom, hogy a tmx-nél), de nem látok rajta problémát azt leszámítva, hogy ő rózsaszínes kijelzőt kapott bele! -
someone21
csendes tag
válasz
Mike81 #29573 üzenetére
A z1c ip 58 volt de gondolom azt is nyomáspróbázták, és nagyon nem voltam vele megelégedve viszont az jó jel hogy eddig nem volt panasz rá remélem nem én leszek az 1 az 1000-ből. Igazából csak amiatt zavar a szervíz hogy 1 hetes a telefon és még egy telefonomat se kellett ennyi idősen megpiszkálni.
-
someone21
csendes tag
Sziasztok
Kb 1 hete van S8 asom és ma szembesültem vele hogy egy olyan koszcsík van a kijelzőn ami törlés után eltűnik de egy kis tapizás után megint előjön így tulajdonképpen letörölhetetlen.
Bementem a samsunghoz és gariba kicserélik a kijelzőt aminek örülök vagyis mégse azért csak 1 hetes a telefon és már kijelzőt kell cserélni.
Az eddigi szervizes tapasztalatom egy sony z1c főpanel cseréje volt és utána recsegett ropogott a kezemben az addigi masszív kis telefonom.
Azt gondolom amit egyszer szétszednek az már nem lesz olyan mint volt lásd z1c.
Van itt olyan akinek volt kijelzőcseréje és gariba cserélték?
Megosztaná velem tapasztalatait????
Illetve szerintetek van e esély arra hogy ezt szépen visszaadjam és kérjek egy újat mert hát csak 1 hetes és nem szeretném ha egy hónap után vihetném vissza mert rosszul ragadt a ragasztó.
Előre is köszi válaszaitokat további szép estét. -
válasz
Grande Ale #29546 üzenetére
Nillkin Magic Disk
-
laktop
tag
Sziasztok!
Többször előfordul, hogy nem tudnak felhívni. Azt mondják, hogy csak kicseng, de nem veszem fel a telefont. Nálam pedig minden rendben. Nem beszélek, a térerő is majdnem full. Minden frissítés naprakész. Mit tehetek? S8-am van. -
darkpower
aktív tag
Sziasztok!
Még mindig szenvedek attól,h egyes sms-k nem érkeznek meg. Lett erre valami fix ősz óta? köszi
-
fjudors
aktív tag
válasz
light0416 #29556 üzenetére
nem feltétlenül..tok függő
pl egy Love Mei, Lifeproof, Red pepper tokkal nincs ilyen probléma, mert azok leszorítják az üveg szélét, így se nem válik fel, se nem megy alá semmi
viszont az érzékenységen nem javít..mivel a vékony ragasztó réteg miatt van egy vékony légrés a fólia alatt
A Red pepper jellegű tokoknál az is megoldás, hogy az üvegfóliáról leszedni a ragasztót, így teljesen felfekszik,a tok meg a helyén tartja a fóliát -
Bingoo
tag
Végre megerkezett a microSD kártya. Hogyan tudom gyorsan áthelyezni arra az albumokat a belső memóriából? Sem a
Galériában, sem a Saját fájlok appban nem találok másolást/áthelyezést. -
light0416
tag
válasz
DarthFater #29535 üzenetére
Rövid ideig használhatóak ezek az üvegek, viszont mivel csak az oldalán van ragasztás ezért 1 hónapon belül 100% h apró mikró porszemek bemennek az üveg alá és látszódni is fog ami elég idegesítő, én 2x is így jártam végül inkább levettem.
-
Plebi
senior tag
Hívtak a Samsungtól. A beküldött, számla, garilevél és telefonon lévő azonosítókat tartalmazó képernyőkép alapján megállapították, hogy a készülék hazai forgalomba helyezett készülék, felvitték a gyári számomat a rendszerbe, mert nem volt.
A régi regisztrációt töröltem, felvittem újra, most már 2 év garit mutat, 2019.12.26.-ig.
Szóval megoldódott, érdemes volt őket keresni, csak a weboldalukon a fájl csatolása nagyon körülményes.
-
zuioch
aktív tag
Embörök! Vendég fiókot tudok létrehozni valahogyan?
-
Ákkk
addikt
válasz
Grande Ale #29541 üzenetére
A nokia qi töltőt is használhatod semmi gondot nem okoz....
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Grande Ale #29546 üzenetére
Ha QI töltőre gondolsz jó áron, akkor érdemes a Samsung korábbi csúcsmodelljeihez (pl.: S6) kiadott töltőpadok között nézelődni. Ezek fél-harmad áron vannak az S8-hoz kiadotthoz képest, és lényegében csak a gyorstöltés hiánya szokott a hátrányuk lenni.
-
Grande Ale
őstag
Köszönöm a válaszokat!
A töltőre visszatérve: van esetleg olyan ajánlatotok, ami nem horror ár, és kipróbált, jó töltő?
Ha nem vészes, akkor vennék egy másikat, jobbat, nem baj, ha két helyen lenne vezeték nélküli töltés lehetőségem. -
polonic
félisten
Meg tudnátok mondani a gyári kábelnek a pontos típusát?
Tudom, hogy volt róla szó. De egyszerűen béna vagyok megtalálni a korábbi hsz-ek között.
-
sgeza
veterán
válasz
Én személy szerint nem veszem lejjebb a felbontást, mert szebb a maxon, és nagy jelentősége nincs üzemidő szempontjából.
-
icemad
nagyúr
válasz
Ha lassabban tölt, az inkább jó.
Pár percet farag az aksiból a nagyobb felbontás. Napi szinten talán 20-25 perc. Szerintem használhatod. -
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Anno vettem a Telekomnál akciósan egy Nokia vezeték nélküli töltőt, lehet, hogy többeknek ismerős.
Rátettem a telefont, szép lassan tölti, ez nyilván nem gyors töltő.
Használhatom, igaz? Nem árt a készüléknek, mármint az aksinak?Bocsi, ha idióta a kérdés, de nem akarom elcseszni.
Még egy kérdés: a kijelző felbontást át kell állítani QHD-RA, vagy maradhat a gyári beállítás?
Sokkal jobban merülne tőle a telefon? A mobilarénás teszt szerint nem, de nyilván inkább a Ti tapasztalatotokra hagyatkozom.Köszönöm!
-
kislaci
senior tag
Szerintem most már kéne nyitni egy topikot Hogy s8 és s8+ tokok és fóliák
-
DarthFater
tag
Valaki használ ILYET?
Vagy az AliExpress-es társait?
(AE feedback rate egész jó) -
kdoki
csendes tag
Próbáltam én is pár fóliát + tokot , nekem nagyon bejött a "Devia Glimmer - gun black" tok + Eazyguard tempered glass üveggel .Soha egyik telefonomon nem volt ilyen jó páros , mintha nem is lenne rajta semmi , tökéletes ! Ja nekem S8 + van egyébként .
-
Szajo
őstag
Valaki használja akkor a gyári fóliát valamilyen spigen tokkal ?
-
Deck
titán
válasz
lecsosbukta #29487 üzenetére
Nem látni rajta, hogy elég karcos 2 hét alatt? Komoly eredmény
Térjünk vissza erre pár hónap múlva -
SzlobiG
félisten
válasz
89Csabi89 #29516 üzenetére
Nekem a nillkin átlátszó tok jött be, már évek óta azt használom a telóimon.
Nah már le is kaptam ezt az üveg fóliát is, ennek is a közepén érezni lehetett amikor lenyomtam.
Most tök fura, hogy ilyen érzékeny fólia nélkül a kijelző sokkal jobb pontosabb szóval nem is küzdök velük tovább.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Mr.Silkó #29508 üzenetére
Igen ezért mondtam, hogy egy idő után úgy is meg fognak látszani az S6-om is ilyen volt, látszott rajta de csak ha nagyon néztem.
Na mind1 ha felidegesít ez ami most rajta van letépem azt kész, igazándiból csak az eladás miatt tartom a fóliát könnyebb eladni később ha karc mentes a készülék.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
neo_xperia #29377 üzenetére
Na, megjött a csere teló.
Silver, hibátlan, gyönyörű -
Szajo
őstag
Gyors töltés funkció kikapcsolható?
-
-
saril
senior tag
jó, igaz, DE! létezik, az viszont hogy könnyen törik a "valamit valamiért" című rész
én arra akartam kitérni hogy nem nagyon fogunk látni továbbra sem olyan telefont ami ellenálló lesz mikrokarcok elkerülésében, mivel üzlet, ettől függetlenül anno én is lelkesen rendelgettem rá a drága üvegeket fóliákat, legutoljára mobile outfitters full body volt rajta és csak a hátlapon hagytam rajta a jobb tapadás és "védelem" érdekében mivel a hátlapi üveg még könnyebben karcolódik... -
.wantííd
tag
A Nova Launcher-ben belehet állítani hogy az alkalmazástár átlátszó legyen? (ugyan olyan mint a Samsung launcherében) ha igen hogy?
-
7-8-9-est semelyik sem csinál, mert üvegből lehetetlen. Ill. egy darab ilyen telefon jelent meg, amelyikről tudok, annak zafírból van a kijelzője, de az még könnyebben törik, mint az üveg.
(#29499) 89Csabi89: szerinted van teljesen (vagy akár csak egy kicsit) átlátszó kerámia?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged