- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
bakkir #28492 üzenetére
A linkelt képen ez a típusú (S7-hez kiadott) töltőpad van.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
gyarmatinic #28388 üzenetére
Szia!
Szerintem kérdezd meg valamelyik Telekom topikban itt, a PH!-n, biztos lesz bennfentes, aki tud adni erről neked infót.
-
Zsolaf
addikt
Ma nekem sem szinkronizált a gmail, délelőtti levél most jött meg, de az is úgy hogy gépen beléptem a gmailbe ott láttam, hogy egy új levél van és megnyitottam telefonon, akkor jelzett. Ez szép
Eddig azért ezt szerettem, mert azonnal megjött rá a levél, de már nem
-
bakkir
tag
Venni szeretnék egy EP-PG950BBEGWW típusú töltőt a telefonhoz. Jófogáson találtam egyet, viszont nem szeretnék kínait venni, ezért ragaszkodom a gyárihoz. Ezt a képet küldte: [kép]
Szerintetek? Akinek van eredeti, neki is ilyen?
Azt is furcsálom, hogy nincs papírja róla. -
Tatu-1981
tag
Sziasztok!
Firstphone.hu-nál akciós az S8+, 235 ezerért elhozható. Az oldal szerint gyártói garanciás a készülék, és a Samsung oldalán is szerepel hivatalos forgalmazóként.
http://firstphone.hu/hu-hu/category/product/290764020309388685/
Lehet ebben valami buktató? Mert jelenleg ez tűnik a legolcsóbb gyári garanciás ajánlatnak.
-
tuki2200
senior tag
Az uj BSG modded Google Camera végre mukodik android 7-en exynos s8-cal rendesen Bokeh effektel, portrait moddal, HDR+-al mint az álom, ha valakit érintene
-
X Factor
addikt
Nyilván a farmeromból nekem se... De gondolhatod, h. futni, nem farmerban járok
Egyszerűen ez egy egyedi alkalom volt h. a kocsit a városban hagytam és másnap gondoltam elkocogok érte, egyszerűen mélyrehajolva h. betudjak szállni a melegito nadrag zsebéből kicsusszant... talán még a füles is megfogta volna a telót, de a majdnem ülő pozicó miatt becsapódott.
-
kislaci
senior tag
-
Ateszpapa
addikt
válasz
X Factor #28476 üzenetére
Nekem egyszer úgy kiesett a kezemből és lepattogott a lépcsőn, hogy nem volt épp része, rommá tört.
Most nem lenne S8-cam, ha nem kapok újat a biztosítás miatt.Ezt sajna nem tudhatjuk előre, nekem nagyon jól jött, hogy kértem rá.
Sajna a te esetedben a gyári szerviz a járható út a kijelző miatt.
Ki tudja nem-e reped tovább idővel. -
X Factor
addikt
válasz
Ateszpapa #28473 üzenetére
Igen, mostmár kezdem belátni h. megszívtam, kár volt vigyázni rá, ha nem foglakozom vele akkor kevésbé idegesÍtene...
A rajta lévő tokkal mondjuk pont kb 1mm ami látszik a sérülésből, a készülék árának harmada meg elég erős nonsense.
Biztositást anno néztem, de havi 3k lett volna, és azzal 24 hónap alatt pont kb egálban vagyok, ha egy közel 80k-s javÍtást veszek alapul.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
X Factor #28470 üzenetére
Ez azért nem így megy.
Mivel fizikai sérülés érte ami jól látható, pápá garancia.
Nem foglalkoznak a beégéssel ebben az esetben.A vízállóság megtartása miatt is a gyári Samu szervizbe kellene vinned.
Sajna ha nem volt biztosításod így jártál.
mobiltom:
Most kipróbáltam, beraktam egy tetszőleges képet a vibernek háttérnek, és ment simán.
-
mobiltom
tag
Senkinek nem volt még ilyen? : [link]
-
X Factor
addikt
válasz
#67656192 #28467 üzenetére
Oh, bár a neten találtam több videót is üvegcseréről, akkor gondolom az erősen mókolás kategória.
Viszont, ha hivatalos úton csak egyben hajlandóak hozzányúlni, akkor inkább beleégetek valami statikus kontentet, az meg már garanciális probléma.
Láttam netten, h. itthon is csinálnak 40k körül üvegcserét, de utánanézve, kontár csaló az illető.
-
tonnni7
tag
válasz
hroberto #28462 üzenetére
Rendben, majd írom a fejleményeket. Addig egy A5 öst nyúzok, az aksija nagyon jól bírja.
28463: Nekem végül is mindegy a lényeg, hogy legyen garancia. Nagyon megszerettem ezt a telefont, valószínűleg csak jövő héten jön meg de nagyon örülnék ha esetleg pénteken megérkezne.
-
kislaci
senior tag
válasz
hroberto #28455 üzenetére
Kicserélteted a hibátlan telót, majd kapsz egyet ami állandóan a szervizben lesz. 😉
Amúgy ha így állnak hozzá és nem küldenéd vissza és valami gond lenne egy éven belül a telóval, vagy ők csináltatnák meg vagy cserélnék, vagy valami tuti lenne. Nem a te pénzeden kéne javíttatni. -
sgeza
veterán
2 év garid van. Akárhova viszed, a Samsunghoz kerül. Pontosabban a tmx-hez. Kivéve, ha normális Samsung szervizbe viszed. Ilyen például a Váci úti. Én oda vinném, ha kellene. Bár nekem az közel is van. Említették korábban a budaörsi szervizt (nem a tmx), állítólag az is jó.
-
hroberto
veterán
válasz
OCTAMD #28432 üzenetére
Plusz még azt is hozzátenném, hogy hiába van a dobozon az "EUROPEAN SIM CARD ONLY" matrica, az még nem jelenti automatikusan azt, hogy érvényes garanciával rendelkezik a telefon.
Mert már kaptam olyan információt is, hogy ha ez rajta van akkor garis a telefon. De ezek szerint mégsem! -
MM
őstag
A híváslistánál be lehet valahogy állítani, hogy a névjegyeket gyűjtse?
Arra gondolok, hogy mindenki csak 1x látszik a híváslistában alapból, a legutolsó kimenő/bejövő/nem fogadott hívásnál, az előtte levőket nem mutatja - persze ha megnyitom a névjegyet, akkor úgyis látszik az előzményeknél az összes kommunikáció.
-
Plebi
senior tag
Szolgáltatói készüléknél (vodafone) a már egy ideje taglalt garancia hogyan él?
2 évet adnak a készülékre, ez gondolom egyenértékű a samsung két éves garijával, tehát vihetném közvetlen hozzájuk is akár, persze a voda képviselet nálunk kényelmesebb.
Regeltem a samsung oldalára, de gari értesítést nem kaptam, a sorozatszámot az oldal nem ismerte fel, de végiment a regisztráció.
Nálam a *#1234# menü így néz ki:
AP: G950FXXU1AQK7
CP: G950FXXU1AQK7
CSC: G950FOVF1AQK3 -
Reinhardt
őstag
S8+ -om mostanaban minden ok nelkul elkezd rezegni egyet-kettot, de semmi uzenet nincs a kepernyon. Aztan meg neha az is kiirja, hogy: Galaxy Apps keeps stopping.
Meg lehet ettol szabadulni vhogy? -
X Factor
addikt
Sziasztok,
sikerült egy ilyet összehoznom, vigyáztam rá mióta megvan, de egy futás után, kocsibaszállás közben kicsúszott a zsebemből.
Nyilván garanciába annyira nem akarják megcsinálni. Összefoglalóban olvastam, h. Váci úti szervÍz javallot.
Maga a kijelző teljesen rendben van, műkődik, anomáliát nem látok, csak az üveg sérült, az viszont cserés.Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata, hogy kb mennyibe fáj?
-
Lac-coo
őstag
Kozvetlenul a telefonrol milyen eszkozokre tudok fileokat masolni az usb connectorral ? Koszi !
-
tonnni7
tag
válasz
hroberto #28431 üzenetére
Igen, és szerintem ez korrekt. Én éltem a lehetőséggel. Egy kicsit félek, mert nyilván nagyon nagy gondok nincsenek az S8 as készülékekkel de azért itt a fórumon lehetett egy két dolgot olvasni fókusz problémákról és egyéb másról is, az enyém tökéletesen működött. De úgy gondoltam egy év garancia az mégiscsak jól jöhet.
-
boken
senior tag
Sziasztok, céges telefonként kapok egy S8 plust, telekomos lesz, a cégtől függetlenül tudok külön biztosítást kötni rá? Nagyon jó kedvezményel kapom ( 16.500 Ft )így ezt egy összegben kifizetem, de szeretnék biztosítást rá biztos ami biztos.
-
Mike81
senior tag
válasz
markknight #28292 üzenetére
Ez azért csak egy használati tárgy. Ő van értünk és nem fordítva😎
-
tonnni7
tag
válasz
OCTAMD #28417 üzenetére
Ma küldtem vissza, elméletileg 3 - 5 napon belül küldik az újat. Nagyon korrektek voltak, reggel 9 körül leküldtem a mailt, közben telefonon is beszéltem velük. Azt mondták beszélnek a Samsunggal leküldtem az IMEI számot meg amiket még kértek. Délután jött is a válasz, hogy küldjem vissza és küldik az újat. Egyelőre pozitív a dolog remélem a vége is az lesz.
-
tonnni7
tag
Ebben igazatok van, mindenki maga dönti el neki mi a megfelelő. De a jövőt nem látjuk, most ugye elég drága egy kijelző de ki tudja mennyi lesz kb 2 év múlva feltételezem akkor sem lesz túl olcsó de ha már S10 nél tartunk csak nem mérik aranyárba. Esetleg valaki tudja most egy S6 ra mennyibe kerül egy kijelző?
-
Lacka89
aktív tag
Még 1 kérdés....
Google play storebol az összes alkalmazások résznél, kitudom törölni valahogy az előzményeket? Hogy ne látszódjanak a régi alkalmazások, amik már nincsenek fent és a régi telefonokon használtam. köszi
-
sgeza
veterán
válasz
nünüke1975 #28407 üzenetére
Maga a rom, amit felteszel odin-nel, az hivatalos, gyári rom. Csak a módszer nem hivatalos Samsung felhasználói megoldás. De ez nem azt jelenti, hogy mókolsz vele. Mindenki ezt használja ilyen célra. A hivatalos gyári rom kerül rá ilyen esetben, csak esetleg más verzió.
-
Deck
titán
válasz
nünüke1975 #28407 üzenetére
Leszeded samfirmel a legfrisebb romot majd frissítesz.
-
nünüke1975
aktív tag
válasz
nünüke1975 #28404 üzenetére
Leszedtem.Minden friss.
-
sgeza
veterán
válasz
nünüke1975 #28404 üzenetére
Felrakhatod, de frissebbet valószínűleg nem fog találni. Mi a célod pontosan? Ha más verzióra akarsz cserélni romot, akkor az odin és a samfirmmel leszedett rom kell neked!
-
sgeza
veterán
válasz
nünüke1975 #28398 üzenetére
A te verziódra feltehetően nincs frissebb. A kolléga szerintem általánosan értette, hogy létezik már frissebb verzió.
Frissíteni hivatalosan otán vagy smartswitch-csel tudsz. Nem hivatalosan odinnel, de egyikkel sem lesz frissebb ugyanaz a verzió a másiknál, mert ugyanazt a romot teszed fel, csak más módszerrel. -
sgeza
veterán
válasz
nünüke1975 #28398 üzenetére
Azzal semmiképp!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged