- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
89Csabi89
tag
Csak 6?? Azt hittem több... Hát... tudom mi a kavarc..., de hogy a szálló porban mennyi van... azt nem. Azért az itt lévő por nagy része nem homok (kvarc).
De akkor meg tessék cerámiát rá rakni. Nem tudom telefonoknál kijelzőre, hogy nevezik.... De nekem az autóm ceramiázva van és nagyon nagyon meg vagyok vele elégedve!!! Mint karcállóság mind hidrofob szempontból.
-
89Csabi89
tag
Kijelzővédő fóliáról csak annyit, hogy Galaxy Alphat használok már több mint 3 éve (most sincs semmi bajom vele, nem azért váltok S8 +-ra) . 1500Ft- os kihúzhatós "bőr" tokban hordom. Direkt azért ilyet vettem, mert egy ha bumszli tokba rakom elvész az Alpha szépsége kezessége. Nah de a lényeg sosem volt rajta kijelződ védő fólia, és egy mikro karc sincs rajta... pedig 3x leejtettem a 3 év alatt, de ugye mindig a keretére esett, ott van az alu szélen esztétikai hiba, de azon felül a mái napig hibátlan a készülék. Nos S8 nál ez már tört volna... Ki kell erre találnom valmit.
De ugye ami a lényeg, magánvéleményem szerint úgy érzem a karcoktól a GG_nek is meg kell védenie a törés az egy másik kérdés, de azt fólia sem védi meg. Nem tudom akinek csupa mikrokarc a telefonja, hol vagy miként használja... Számomra ez nem felfogható!
-
lecsosbukta
kezdő
2 hetes az s8-am nem használok én sem fóliát.
de már látni rajta hogy elég karcos. -
kotibus
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérek, mert a Tkom-os email fiókom beállításánál valamit hibáztam. POP3 beállításnál a bejövő leveleket letölti, de a kimenő levelet nem küldi el. Milyen beállítást kell alkalmazni, illetve a fiók készítése után nem tudom a beállításokat módosítani, mert nincs ilyen lehetőség. A régi telefonon lehetett a beállítások módosítása a kimenő, bejövő szerverek beállításánál, de itt nem találok ilyet. -
törölt tag
válasz
derrik #29481 üzenetére
Dbrandos-t használok, de attól még a fényes keret csúszik. Nekem több darabon, nagyon bejött az USAMS joe fékete bőr tok. Amióta az elsőt megvettem egy sima s8-ra azóta nincs gondom, nem keresek mást, az s8p-ra is ezt vettem.
#OCTAMD: sima s8-ra kaptam de olyan ronda volt a vágása mintha valami életlen ollóval vágták volna ki.
Egy biztos, ha valaki mindenképpen sz*pni akar a fóliákkal, akkor az összes közül talán gyári a legjobb megoldás. -
-
Szajo
őstag
Vki hasznal gyari fóliát spigen tough armorral?
-
Zsolaf
addikt
Én S4 óta nem használok fóliát, vigyázok rá és nincs is karc rajta, eddig sem volt egyiken sem.
-
SzlobiG
félisten
-
SzlobiG
félisten
válasz
#67656192 #29475 üzenetére
Hát most már én is ezen vagyok, asszem talán az S6 plusnál nem használtam és igencsak tele volt mikro karcokkal 1 év után, ezért tértem vissza az OP3-al, de ott mivel nem voltak a szélei lekerekítve ott jól illeszkedtek, de itt...
Ezek szerint te nem használsz milyen a kijelződ nélküle?
-
SzlobiG
félisten
Na asszem eddig használtam fóliával a telefont ugyanis egy kalap szar az összes..
Felraktam a nillkin 3d üveg fóliát mindenhol szépen passzolt csak épp a képernyő közepén nem volt hajlandó ott maradni azaz nem ért hozzá így alig érzékelte a nyomást, ment is a kukába fél óra múlva. Gondolom a tok a szélén annyira tolja felfele, hogy a közepe nem fekszik fel.
Tehát vagy használom tok nélkül, de fóliával vagy fordítva, de inkább maradok a toknál a kijelzőt meg sz@rom le.
-
bigdady
nagyúr
válasz
janosibaja #29469 üzenetére
De talán majd most jön frissítés ha másnál már van ...7
-
bigdady
nagyúr
válasz
janosibaja #29462 üzenetére
Nekem is ugyanez a verzió van Nem hinném hogy segít de ha ki tudod menteni megpróbálom kösz
-
kislaci
senior tag
válasz
polonic #29458 üzenetére
Azért az elég gáz, hogy majdnem február van, de még decemberi frissítés sem jött. Tudom, fel lehet rakni odinnal stb, de ez akkor is elég gáz.
Nekem van ilyen gyári screen protector, ha valakinek kell viheti miskolci vagy ceglédi átvétellel. Felraktam egyet, de annyira nekem nem jött be, úgyhogy második megmaradt dobozzal stb. Meg van egy bontatlan valamilyen üvegfóliám is amit a telefonhoz adtak, azt ingyen is viheti aki akarja.
-
89Csabi89
tag
Üdv.
Hétvégén próbálok beszerezni
egy patika S8+ t. Összefoglalva mire figyeljek??Köszönöm
-
ShadowLac
addikt
Magyar független. Decemberi frissités jött valakibek?
-
Shodan
őstag
válasz
Shodan #29451 üzenetére
Most visszaállítottam 7.20-ra gyári ott csak fel le mozog egy kicsit. De ezt sem folyamatosan, csak ha a kijelzőt kikapcsolom majd vissza akkor egy kicsit le vagy fentebb van az előző helyzethez képest. Gyári default AOD óra....
@kislaci csak engem zavart hogy ilyen csálén van egy picit néha...
-
Divinity
őstag
Nekem is ez a kombó van.
Már ha ezt értjük gyári alatt.
Viszont én nem vagyok teljesen megelégedve vele. Két darabot vettem a telefonnal (az ugye 4 fólia), kb fél éve és már a 4.-et is dobhatom ki mert a felső részen elég gyorsan elkezdenek felválni és onnantól megy be alá a kosz. -
-
madgie
titán
Nem tudjátok, mit szeretne? iCloud passwordöt hiába adok meg neki, nem fogadja el. Az iPhone sose volt iTunes-ra dugva, nem hogy titkosítottam volna...
szerk: ó sejtem, egyszer Macbookról töltött, biztos annak a fióknak a jelszavát kéri... agyrém
-
sgeza
veterán
Csak egy gondolat a hely alapú feloldáshoz: biztos jó ötlet az? Úgy bárki fel tudja oldani azon a környéken, nem csak a lakásban. Tehát ha valaki odamegy a megtalált/ellopott telefonnal a beállított cím környékére, simán azt csinál, amit akar a telefonnal. Persze, nyilván, ha a bluetooth eszközzel együtt lopják el, stb., akkor is, de a leggyengébb ebben szerintem a hely alapú feloldás. Én például csak az autó kihangosítóját adtam hozzá.
-
kislaci
senior tag
válasz
S e t h #29420 üzenetére
Néha nekem is rossz. Nekem két "otthonom" van, az egyik mindig jó a másik mikor hogy. A rossznál nekem is megvan adva vagy 5hely. De azt vettem észre hogy rosszabbul pozícionál ha nagyon pontosra van állítva. Akkor nézi a wifit meg ilyeneket, ha csak a GPS-t használod általában pontosabb. Esetleg próbáld meg úgy.
-
válasz
csuporzoltan #29396 üzenetére
Már pedig normális üvegfóliát nem fogsz kapni rá.
-
zuioch
aktív tag
Srácok, a Samsung Notes-t valahogy fel kéne varázsolnom Windows alá, hogy szinkronban működjön a telefonnal. Van erre valami megoldás? (Win7)
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
csuporzoltan #29419 üzenetére
Igen, az van nekem. A hivatalos oldalról származik, ajándékba kértem.
Nagyon klassz kis tok, szinte alig változik a teló mérete, és talán ez a tok vesz el a legkevesebbet a csupasz formatervből.
-
madgie
titán
válasz
fecosrac #29421 üzenetére
Majd meglátom. Tegnap felraktam a hátuljára egy gadgetshieldz fóliát, az még ronda (vizesen kell felrakni), de van szilikon tok is. Szifonon én a 0.3mm-es vékony kis tokokat használtam, nincs bennük semmi minőségi, de nem vastagítja feleslegesen a telefont. Nem tudom, S8-ra van-e ilyesmi, az erősebb lekerekítések miatt gyanítom, hogy ha van is, nem szép/alig fog.
Szerk: a gadgetshieldz-ez még az előző S8-hoz rendeltem, novemberben adták fel, tegnap ért ide
-
fecosrac
tag
válasz
madgie #29412 üzenetére
Ti, akik végül a fólia mellett döntötök, tudtok vele tokot is használni vagy inkább a telefon hátoldalát áldozzátok be a képernyő védelme érdekében?
Csak mert én bárkit kérdeztem eddig, legyen az felhasználó vagy telefon boltos, kivétel nélkül azt mondták, hogy szilikon tok és fólia nem játszik együtt. Tok nélkül viszont nem csak védtelen a készülék hátulja, de számomra eléggé instabil is a kezemben, ill. amikor fel akarom venni. Így én tokot használok és nincs fóliám. -
S e t h
nagyúr
Aki használja a Smart lockot annak működik megfelelően?
Nálam tragédia.
Otthoni koordinátára már vagy 10 hely van rögzítve, ennek ellenére teljesen véletlenszerű, hogy mikor működik jól és mikor nem.
És általában nem.
Olvastam a neten, hogy sokaknak van vele problémája, orvosolni nem tudtam én sem. -
csuporzoltan
csendes tag
-
törölt tag
válasz
Kékes525 #29417 üzenetére
Igen. 500,750 gb vinyó megy.
Letölthető médialejátszó appok Kodi, Vlc stb tükrözés Google home appal... 👍
Pl a Kodi naplózza és megjelöli pipával a már megnézett tartalmakat, ez pl a sorozatoknál nagyon jól jön.
Mi nrm nagyon nézünk tv-t, inkább sorozatot vagy filmet. Nálunk napi használatban van, de ha éppen úgy hozza, akkor YouTube is szépen megy rajta. -
Szajo
őstag
Gyári fólia mennyire tok barát? Spigen Tough Armor van rajta.
-
bigdady
nagyúr
válasz
csuporzoltan #29394 üzenetére
Nem nagyon van rá jól érzékelő üveg fólia csak olyanok amilyet te is irsz. Sokan sima Samu nem üveg hanem normál fóliát használunk
-
Deck
titán
válasz
kisdobos0111 #29406 üzenetére
Melopow m002
-
kisdobos0111
aktív tag
Belinkelné valaki a gyári dex-et helyetesítő kütyüt? Köszönöm.
-
bezz
tag
válasz
Mr.Silkó #29391 üzenetére
Ez igaz, de így bármivel, bárhol tudod a telefonon látható dolgokat tükrözni, arra, amin van HDMi csatlakozó. (sőt akár DVI vagy vga bemenet, mert ahhoz is van átalakítóm hiszen régebbi kivetítőknél előfordul. Természetesen VGA-n csak kép megy át, de egy prezihez elég.))
Mittomén, pl szállodában este, a múltkor Szlovákiában erről néztünk filmet a szoba tv-jén. Most a hétvégén erről ment a prezentációm a kivetítőre.
Amúgy itthon én is a WiFi-n keresztül rakok ki mindent a SONY smart tv-re, vezeték nélkül. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
csuporzoltan #29394 üzenetére
"Esetleg valaki nem használ bumper tokot? (ha létezik hozzá egyáltalán)"
Én használok (Rhinoshield bumper), fóliát viszont nem, így nem tudok nyilatkozni arról, hogy ez a tok mennyire fóliabarát.
Én a helyedben a fóliát elfelejteném – nincs hibátlan belőle –, ha viszont ennyire parázós vagy, meg lyukaskezű – már bocs, de te írtad ezt gyakorlatilag –, akkor vegyél a telefonodra egy masszív, ütésálló tokot. Én az UAG speckó tokjait tudom a leginkább ajánlani, esetleg még a Spigen ilyenfajta megoldásait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LED világítás a lakásban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- OLED monitor topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged